-
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
Nα πω κι εγω την απορρια μου?Ο Κ.Ο.Κ γιατι δεν ισχυει για τους ταξιτζηδες,ντελιβεραδες,λεοφοριατζηδες,πουλμαντζηδες,καγκουρεςμεκωλοφιαγμενααυτοκινητα, νεοπολουτουςμεπανακριβααυτοκινητα?
Γιατι αυτοι δουλευουν, ενω εσυ πας για ΜΟΝΟ για καφε οταν εισαι εξω
Κλαψου και λιγο στον μπουρτζοβλαχο μπατσο να σου σβησει την κληση, μα καλα δεν εχεις μαθει καθολου νεοελληνικα? -
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
Nα πω κι εγω την απορρια μου?Ο Κ.Ο.Κ γιατι δεν ισχυει για τους ταξιτζηδες,ντελιβεραδες,λεοφοριατζηδες,πουλμαντζηδες,καγκουρεςμεκωλοφιαγμενααυτοκινητα, νεοπολουτουςμεπανακριβααυτοκινητα?
Για τους ταρίφες έχεις δίκιο.
Αλλά για τους λεωφορειατζήδες δεν θα συμφωνήσω. Ειδικά τα αστικά.
Έχεις μιλήσει με οδηγό της ΕΘΕΛ (αν δεν παίρνεις λεωφορείο) ?
Ξέρεις τι κλεισίματα και άλλες κωλοσυμπεριφορές τους κάνουν κάτι ηλίθιοι που δεν λένε να καταλάβουν ότι το Μέσο Μαζικής Μεταφοράς έχει προτεραιότητα ?
Αλλά τι να λέμε. Εδώ ούτε για το Τραμ λένε να καταλάβουν ...
Φυσικά όσοι απ' αυτούς πάνε Ευρώπη είναι αρνάκια, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο το πιθανότερο είναι να περάσουν την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα ! -
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
Εμεις με τα κωλοφτιαγμενα γραφουμε τον ΚΟΚ στα @@ μας γιατι απλα μπορουμε
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Nα πω κι εγω την απορρια μου?
Ο Κ.Ο.Κ γιατι δεν ισχυει για τους ταξιτζηδες,ντελιβεραδες,λεοφοριατζηδες,πουλμαντζηδες,καγκουρεςμεκωλοφιαγμενααυτοκινητα, νεοπολουτουςμεπανακριβααυτοκινητα?
Ξέρεις τι κλεισίματα και άλλες κωλοσυμπεριφορές τους κάνουν κάτι ηλίθιοι που δεν λένε να καταλάβουν ότι το Μέσο Μαζικής Μεταφοράς έχει προτεραιότητα ?
Φυσικά όσοι απ' αυτούς πάνε Ευρώπη είναι αρνάκια, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο το πιθανότερο είναι να περάσουν την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα !Εχω δει πολλους εως παρα πολλους ή σχεδον και ολους να ξεκιναν απο σταση χωρις να βγαζουν φλας,να ειναι εκτος υπηρεσιας και να τρεχουν με 120,να ΜΗΝ χρησιμοποιουν τους αδειους λεοφοριοδρομους και αλλα πολλα
Προσοχη μονο τωρα με την κριση γιατι τα καλσον εχουν φτασει στα υψη και αντε να παρεις καινουρια μετα απο σκισιμο...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο Κ.Ο.Κ γιατι δεν ισχυει για τους ταξιτζηδες,ντελιβεραδες,λεοφοριατζηδες,πουλμαντζηδες,καγκουρεςμεκωλοφιαγμενααυτοκινητα, νεοπολουτουςμεπανακριβααυτοκινητα?
Νταξ... εσεις με του κωλου τα φτιαγμενα, καλυτερα να παρετε κανα αμαξι αξιοπρεπες... Οτι μαλακια και να κανετε, Ferrari το πατινι δεν γινεται
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Νταξ... εσεις με του κωλου τα φτιαγμενα, καλυτερα να παρετε κανα αμαξι αξιοπρεπες... Οτι μαλακια και να κανετε, Ferrari το πατινι δεν γινεται
Να κλωφτιαξω το αυτοκινητο μου για να το τρεξω που?Να το χαμηλωσω για να ξηλωνεται καθε βδομαδα στο θεσπεσιο οδικο δικτυο που εχουμε?Οχι ευχαριστω δεν θα παρω
-
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
Να κλωφτιαξω το αυτοκινητο μου για να το τρεξω που?Να το χαμηλωσω για να ξηλωνεται καθε βδομαδα στο θεσπεσιο οδικο δικτυο που εχουμε?Οχι ευχαριστω δεν θα παρω
το quote παει στον Rantanplan da Canine
-
Ε ναι ρε παιδια καλα κανετε, κρατηστε τα μαμα auris/tiida/focus κλπ των 1600κ.εκ να σταματατε στα μπλοκα σα φλωροι, εγω προτιμω να κανω βαβουρα, να πεταω φλογες στις αλλαγες και να κατεβαζω μια στα μπλοκα και σανιδα
-
Ε ναι ρε παιδια καλα κανετε, κρατηστε τα μαμα auris/tiida/focus κλπ των 1600κ.εκ να σταματατε στα μπλοκα σα φλωροι, εγω προτιμω να κανω βαβουρα, να πεταω φλογες στις αλλαγες και να κατεβαζω μια στα μπλοκα και σανιδα- φτιαγμένο punto gt.
-
Ε ναι ρε παιδια καλα κανετε, κρατηστε τα μαμα auris/tiida/focus κλπ των 1600κ.εκ να σταματατε στα μπλοκα σα φλωροι, εγω προτιμω να κανω βαβουρα, να πεταω φλογες στις αλλαγες και να κατεβαζω μια στα μπλοκα και σανιδαΚαι που να πας?Αφου σε 50 μετρα θα πεσεις στην κινηση
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μακαρι στο επομενο ασθενοφορο να ειναι το παιδι του κ να καθυστερησει να φτασει...Κ ναι τα εννοω 100% αυτα που γραφω.
Ο ίδιος. Το παιδί δεν φταίει σε τίποτα
Το παιδι του. Για να το θυμαται για μερικες δεκαετιες. Αμα ψοφησει ο ιδιος, αυτοματα ολα του τα βασανα τελειωνουν.
Ξέρεις τι κλεισίματα και άλλες κωλοσυμπεριφορές τους κάνουν κάτι ηλίθιοι που δεν λένε να καταλάβουν ότι **το Μέσο Μαζικής Μεταφοράς έχει προτεραιότητα **?
Φυσικά όσοι απ' αυτούς πάνε Ευρώπη είναι αρνάκια, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο το πιθανότερο είναι να περάσουν την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα !Το ΜΜΜ εχει προτεραιοτητα ΜΟΝΟ εκει που οριζει ο νομος, οχι 'εχει προτεραιοτητα'. Κ το τι εφαρμοζουν απο αυτα οι λεωφορειατζηδες - οι οποιοι φωναζουν για τον ΚΟΚ μονο οταν τους συμφερει, οχι οταν πχ εχουν τελειωσει βαρδια κ πανε με 80αρες μεσα στα Καμινια... - ειναι αλλο θεμα κ ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ λογος που εχουν την αντιμετωπιση που εχουν. Στα περισσοτερα που λενε ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν δικιο, το οποιο απεχει απο την πραγματικοτητα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ΜΜΜ εχει προτεραιοτητα ΜΟΝΟ εκει που οριζει ο νομος, οχι 'εχει προτεραιοτητα'. Κ το τι εφαρμοζουν απο αυτα οι λεωφορειατζηδες - οι οποιοι φωναζουν για τον ΚΟΚ μονο οταν τους συμφερει, οχι οταν πχ εχουν τελειωσει βαρδια κ πανε με 80αρες μεσα στα Καμινια... - ειναι αλλο θεμα κ ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ λογος που εχουν την αντιμετωπιση που εχουν. Στα περισσοτερα που λενε ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν δικιο, το οποιο απεχει απο την πραγματικοτητα...
Σωστό, αλλά υπάρχει μια επιστήμη που ονομάζεται Συγκοινωνιολογία και σκοπός της είναι να μπορούμε να κυκλοφορούμε και να ζούμε όλοι εμείς σε έναν περιορισμένο αστικό χώρο (και ειδικά στην Αθήνα είναι πολυ περιορισμένος!).
Σύμφωνα μ' αυτή την επιστήμη λοιπόν, η προτεραιότητα στα διάφορα οχήματα που κυκλοφορούν στον δρόμο πάει κάπως έτσι Ηλεκτροκίνητο Μέσο Σταθερής Τροχιάς>Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο(Τρολεϋ)>Θερμικό Λεωφορείο>Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκίνητο.
Οι λόγοι ευνόητοι, όπως καταλαβαίνεις. Με ένα 12μετρο λεωφορείο μετακινούνται 20-30 άνθρωποι, ενώ με το 5μετρο αυτοκίνητο σου, μόνο εσύ.
Φυσικά και αποδοκιμάζονται οι διάφορες καγκουριές οδηγών της ΕΘΕΛ, αλλά δεν νομίζω να αμφισβητείς ότι είναι πολύ λιγότερες απ' αυτές των ΙΧήδων (ποσοτικά και αναλογικά). -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
......**η προτεραιότητα στα διάφορα οχήματα που κυκλοφορούν στον δρόμο πάει κάπως έτσι **Ηλεκτροκίνητο Μέσο Σταθερής Τροχιάς>Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο(Τρολεϋ)>Θερμικό Λεωφορείο>Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκίνητο.
Οι λόγοι ευνόητοι, όπως καταλαβαίνεις. Με ένα 12μετρο λεωφορείο μετακινούνται 20-30 άνθρωποι, ενώ με το 5μετρο αυτοκίνητο σου, μόνο εσύ.
Φυσικά και αποδοκιμάζονται οι διάφορες καγκουριές οδηγών της ΕΘΕΛ, αλλά δεν νομίζω να αμφισβητείς ότι είναι πολύ λιγότερες απ' αυτές των ΙΧήδων (ποσοτικά και αναλογικά).Η προτεραιοτητα παει οπως οριζει ο ΚΟΚ. Ολα τα αλλα ειναι για δικια μας συζητηση. Το οτι θα επρεπε να ισχυει κατι αλλο για τους λογους που αναφερεις, ειναι ενα θεμιτο επιχειρημα. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το τι ισχυει κ εχει να κανει με τα κλεισιματα κλπ κλπ. Οταν το λεωφορειο βγαζει ενα φλας κ ξεκιναει με το ετσι θελω, ειναι λαθος ειτε κουβαλαει 60 επιβατες ειτε 1. Κ αυτο το λεωφορειο εγω θα το κλεισω, επιτηδες.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ε ναι ρε παιδια καλα κανετε, κρατηστε τα μαμα auris/tiida/focus κλπ των 1600κ.εκ να σταματατε στα μπλοκα σα φλωροι, εγω προτιμω να κανω βαβουρα, να πεταω φλογες στις αλλαγες και να κατεβαζω μια στα μπλοκα και σανιδα
Και που να πας?Αφου σε 50 μετρα θα πεσεις στην κινηση
Αν παει στην επαρχεια ομως.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
...**η προτεραιότητα στα διάφορα οχήματα που κυκλοφορούν στον δρόμο πάει κάπως έτσι **Ηλεκτροκίνητο Μέσο Σταθερής Τροχιάς>Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο(Τρολεϋ)>Θερμικό Λεωφορείο>Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκίνητο.
Φυσικά και αποδοκιμάζονται οι διάφορες καγκουριές οδηγών της ΕΘΕΛ, αλλά δεν νομίζω να αμφισβητείς ότι είναι πολύ λιγότερες απ' αυτές των ΙΧήδων (ποσοτικά και αναλογικά).Η προτεραιοτητα παει οπως οριζει ο ΚΟΚ. Ολα τα αλλα ειναι για δικια μας συζητηση. Το οτι θα επρεπε να ισχυει κατι αλλο για τους λογους που αναφερεις, ειναι ενα θεμιτο επιχειρημα. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το τι ισχυει κ εχει να κανει με τα κλεισιματα κλπ κλπ. Οταν το λεωφορειο βγαζει ενα φλας κ ξεκιναει με το ετσι θελω, ειναι λαθος ειτε κουβαλαει 60 επιβατες ειτε 1. Κ αυτο το λεωφορειο εγω θα το κλεισω, επιτηδες.
και οι επιβατες στο λεωφορειο τι φταινε;τους επιβατες εκδηκεισαι ετσι οχι τον οδηγο.
για καθε κλεισιμο πεφτουν και απο 2 γιαγιαδες(και ενας πακιστανος)
τα λεωφορεια στους δρομους επειδη ειναι αργοκινητα δεν τα σεβεται κανεις και ολοι τα κλεινουν και τους χωνονται -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν το λεωφορειο βγαζει ενα φλας κ ξεκιναει με το ετσι θελω, ειναι λαθος ειτε κουβαλαει 60 επιβατες ειτε 1. Κ αυτο το λεωφορειο εγω θα το κλεισω, επιτηδες.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά τουλάχιστον στην ευρώπη το λεωφορείο όταν ξεκινάει από στάση έχει προτεραιότητα έναντι των αυτοκινήτων
(ευρώπη εννοώ Ολλανδία Γερμανία Ελβετία που τυχαίνει να το έχω δει)
Οι λόγοι είναι ευνόητοι
-
Δεν ξέρω αν έχει ή οχι πάντως όλοι το σέβονται και την παραχωρούν. Στην Ελλάδα βέβαια όλοι είμαστε οργισμένοι και φοβόμαστε μην μας φάει κανένας την σειρά.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά τουλάχιστον στην ευρώπη το λεωφορείο όταν ξεκινάει από στάση έχει προτεραιότητα έναντι των αυτοκινήτων
(ευρώπη εννοώ Ολλανδία Γερμανία Ελβετία που τυχαίνει να το έχω δει)
Οι λόγοι είναι ευνόητοι
Φυσικά.
Εδώ στην Ελλάδα έχουμε φτάσει να κάνουμε απίστευτα πράγματα στα ΜΜΜ:
σταματάει ολόκληρο Τραμ στις διασταυρώσεις... (επειδή έχουμε ΥΠΕΧΩΔΕ που δεν το γουστάρει) !
Οι ηλεκτροδηγοί του Τραμ φοβούνται να τρέξουν στην παραλιακή μήπως και πατήσουν κάποιον πεζό που περνά τις γραμμές.
Στην Γερμανία αν σταθείς στον τροχιοδρομικό διάδρομο, ο Γερμανός ηλεκτροδηγός του Τραμ δεν θα κόψει ταχύτητα και δεν θα περάσει Αυτώφορο αν σε πατήσει (όπως στην Ελλάδα που περνούν αυτώφορο όλοι-μηχανοδηγοί ΟΣΕ, ηλεκτροδηγοί Τραμ-αν κτυπήσουν κάποιο ζώο που ήταν στην γραμμή).Ας έκλεινε λεωφορείο ή Τραμ ο φιλος kacey στην Γερμανία (ή σε οποιοδήποτε άλλη σοβαρή χώρα) και θα είχε άμεσα μπλεξίματα με τις Αρχές...
-
Τα ΙΧ οφείλουν να διευκολύνουν τα μέσα δημόσιας συγκοινωνίας...στην ανάγκη ακόμη και σταματώντας...για άλλη μια φορά ο νόμος μας τα λέει σωστά (βλ. άρθρο 25 ΚΟΚ)...αλλά εμείς οι Ελληνάρες ξέρουμε καλύτερα..
Άλλο πράγμα βέβαια να είσαι σχεδόν δίπλα σε λεωφορείο και ΤΟΤΕ να του καπνίσει να ξεκινήσει...
-
Πίστευα οτι είχα την τύχη να μην μου τύχει ποτέ να γράψω κάτι τόσο σοβαρό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα,οπότε με λύπη σας δίνω τον ορισμό
Ο ορισμός του ζώου-δολοφόνου:χθές γύριζα απο Ε.Ο (Ο Θεός να την κάνει),Πύργου-Πάτρας με αρκετά αυξημένη κίνηση και άπειρα ζωα βέβαια στην αριστερή με 60-70-80,όταν 35 ΚΜ περίπου πριν την Πάτρα σε διασταύρωση πάνω σε αριστερή στροφή βλέπω τροχόσπιτο ,(μάλλον ξένος αν κατάλαβα καλά απο τον τύπου του τροχόσπιτου),να μπαίνει με την ΟΠΙΣΘΕΝ απο την εθνική με κατεύθυνση Πάτρα,στον κάθετο δρόμο στης διασταύρωσης στα δεξιά του και δεξιά μου δηλαδή.Δεν ενοχλήθηκα καθόλου απο αυτή την κίνηση μια και η απόσταση μεταξύ μας ήταν περίπου 300-400 μέτρα και συνέχισα την πορεία μου με 120-130 σταθερά..αυτό όμως που δεν είχα υπολογίσει ήταν οτι ο τύπος ετοιμαζόταν να κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ..όταν πλησίασα ο τύπος βγήκε κανονικά και εγω ήμουν ο πρώτος που τον είχα μπροστά μου μια και οι πίσω μου είχαν περιθώρια αντίδρασης αφού βρίσκονταν αρκετά πιο πίσω μου.Αφού τερμάτισα τα φρένα και με μόνιμα πατημένη κόρνα έκοψα προς τα αριστερά (για καλή μου τύχη δεν ερχόταν αυτοκίνητο απο το αντίθετο ρεύμα),για να τον αποφύγω αλλά ο τύπος δεν σταματούσε!!!!!! συνέχισε κανονικά και εγω για κάθε επιπλέον μέτρο που έκανε αυτός έκοβα κι άλλο αριστερά για να τον αποφύγω αφού δεν προλάβαινα να σταματήσω τελείως..λίγα μέτρα πριν το μοιραίο ευτυχώς ακινητοποιήθηκε μάλλον απο τη συνεχή κόρνα μου και πέρασα πολύ κοντά του προσπερνώντας τον τελικά...αφού τον προσπέρασα σταμάτησα τελείως στην άκρη για να συνέλθω και κοίταξα απο το καθρεφτάκι και ο τύπος ξαναβάζει πρώτη κόβοντας όλη την εθνική για κάνει την αναστροφή... τα αυτοκίνητα και απο τα 2 ρεύματα σταμάτησαν τελείως για να περάσει,και το πρώτο που ήρθε στο μυαλό μου ήταν να τον ακολουθήσω παίρνοντας την αστυνομία ταυτόχρονα,αλλά δυστυχώς επικράτησε η λογική αφού είχα ήδη καθυστερήσει και το ταξίδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλο αφενώς και αφετέρου για να τον προλάβω έπρεπε να κάνω και εγω αναστροφή
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]