-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η ΜαραθώνοςΌταν λες ανοίξαμε εννοείς ότι αυτός άνοιξε και συ πήρες τα κυάλια για να δεις προς τα πού πηγαίνει;
Πέρα από την πλάκα κάτι βραδυνές ώρες που η Μαραθώνος είναι άδεια αναρωτιέμαι ποιές είναι οι πιθανότητες να χάσω το δίπλωμά μου...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η Μαραθώνος
Όταν λες ανοίξαμε εννοείς ότι αυτός άνοιξε και συ πήρες τα κυάλια για να δεις προς τα πού πηγαίνει;
Πέρα από την πλάκα κάτι βραδυνές ώρες που η Μαραθώνος είναι άδεια αναρωτιέμαι ποιές είναι οι πιθανότητες να χάσω το δίπλωμά μου...
Στο 0-100 είναι ισοδύναμα, στο 400αρι δεν ξέρω ποιο βγαίνει πρώτο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1
αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η Μαραθώνος
τι λεει? αποκτήσαμε αλογα και αρχίσαμε αλητείες?
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν λες ανοίξαμε εννοείς ότι αυτός άνοιξε και συ πήρες τα κυάλια για να δεις προς τα πού πηγαίνει;
το 1.8Τ δεν έχει ο Σάββας?
Σάββα μην μασας ρε τον έχεις!
-
Στο 0-100 είναι ίδια μάλιστα το Golf είναι 0.1 γρηγορότερο αλλά λογικά στο 400αρι ξεφεύγει
-
Καλά, μια πλάκα έκανα και γω... Πραγματικά δεν ήθελα να πω ότι το Golf είναι γρηγορότερο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν οι πεζοί που δεν κάθονται να περιμένουν να ανάψει πράσινο ένα τέτοιο φανάρι και περνούν το δρόμο οπως να ναι... Κι αν πας να τους πεις τίποτα σου τη λένε κι από πάνωΕμ, εσυ καθεσαι να τους τα πεις...Περνανε αυτοι επειδη ετσι γουσταρουν? Περνας κ εσυ επειδη ετσι γουσταρεις - κ εχεις κ πρασινο. Απλα πραγματα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν οι πεζοί που δεν κάθονται να περιμένουν να ανάψει πράσινο ένα τέτοιο φανάρι και περνούν το δρόμο οπως να ναι...Περναω φαναρια με κοκκινο για πεζους. Εφοσον βεβαιωθω. Παραμενει παρανομο βεβαια
hasty world. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν οι πεζοί που δεν κάθονται να περιμένουν να ανάψει πράσινο ένα τέτοιο φανάρι και περνούν το δρόμο οπως να ναι... Κι αν πας να τους πεις τίποτα σου τη λένε κι από πάνω
Εμ, εσυ καθεσαι να τους τα πεις...Περνανε αυτοι επειδη ετσι γουσταρουν? Περνας κ εσυ επειδη ετσι γουσταρεις - κ εχεις κ πρασινο. Απλα πραγματα.
Μετα απο αποφυγή 3 συγκρούσεων με μηχανάκια και 2 με αυτοκίνητα στο φαναρι της Μιχαλακοπούλου για το Παίδων, όπου εγω είχα πατήσει το κουμπί και είχα πράσινο και τα οχήματα κόκκινο φαναρί, δεν μπορω να περιμένω τον σωστό οδηγό που θα τηρήσει τον ΚΟΚ. Αναγκάζομαι και περνάω με κόκκινο γιατι αλλίως θα περάσω μετα απο κανένα 10λεπτο μέχρι να βρεθεί ο σωστός οδηγός που θα σταματήσει στο κόκκινο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φοράω revo stage1 πλέον με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών (σφραγισμένο βιβλιαράκι ) ... 220 άλογα και 33+ κιλά ροπής. Είναι σαν να οδηγώ άλλο αυτοκίνητο. Πρακτικά δεν έχεις 1η και 2α. Από 3η κ πάνω ξεκινά το πάρτι. Η 4η έχει 3η, η 5η 4η και η 6η 4.5 ούτε καν σαν την 5η. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βελτιώσω άλλο μιας και το κιβώτιο είναι στα όρια του. αντέχει μέχρι 35 κιλά ροπής. Αλλά καλά είναι κ έτσι.
+1
τι λεει? αποκτήσαμε αλογα και αρχίσαμε αλητείες?
ΥΓ τι λαμακία είναι αυτό το όριο των 10 εικονιδίων. Προσπαθώ να ποστάρω και δεν μπορώ λόγω αυτών που είναι στις παραθέσεις.
-
1)H κατάσταση έχει ξεφύγει με τους λακαμάδες που κυκλοφορούν στους δρόμους αυτήν την εποχή. Σάββατο πήγα προς Ν. Μάκρη. Όλη τη Μαραθώνος αέρα. Όλα καλά. Στην επιστροφή, για να πάω στο ραντεβού μου αναγκάστηκα να γίνω πιο ζώο και από ζώο με τους βλάκες που κυκλοφορούσαν. Με 40 και 50 να πηγαίνουν μπουλούκι ανά 5-10 και να κλείνουν όλο το δρόμο. Φυσικά η σφήνες πήγαν σύνεφο...
Θα μου πείτε τι κέρδισα...
...τουλάχιστον μισή ώρα!Είναι πάντως τραγικό ότι με άδειους δρόμους υπάρχει κίνηση χάρη σε μερικούς άχρηστους,α νεγκέφαλους κρετίνους...
-
Σάββατο πάλι στο δρόμο έξω από το μετρό του Χαλανδρίου. Λίγο πριν τα φανάρια που βγάζουν στην πλατεία (Κέννεντυ νομίζω λέγεται). Είμαι με κάμποσα και άδειο δρόμο. Μόνο ένα corolla στα δεξιά μου. Τα ποτηστήρια ανοιχτά και ο δρόμος βρεγμένος. Ξαφνικά και ενώ είμαι αρκετά κοντά στο COROLLA κάνει δίχως λόγο και λογική δεξιά. Φρενάρω, ανάβω φώτα, κορνάρω και κάνω δεξιά για να μη σκάσω πίσω της. Αφού σταματήσω, κάνει ξανά δεξιά . Φτάνουμε στο φανάρι και οι δυο στα δεξιά. Ξεκινάμε, περνάει ένα αμάξι που ήταν αριστερά και εγώ παραμένω στα δεξιά και την προσπερνάω λίγο μετά οριακά για να γουστάρει. Τελικά ήταν πιτσιρικά και στο επόμενο φανάρι δεν είπε τίποτα.
-
Κυριακή ξημερώματα, γυρνάω από γιορτή και βρίσκομαι Καποδιστρίου στο φανάρι κάτω από την Κηφισσίας. Το αμάξι μπροστά μου είναι πιο μπροστά από το δίπλα και εγώ σκέφτομαι ότι αν ξεκινήσει γρήγορα πιθανών θα μπορέσω να φύγω από το κομβόι με τους 'αργούς'. Ψυχική κατάσταση άψογη. Ανάβει πράσινο, ανάβω φλας και ξεκινάω ευθεία (όχι να χωθώ). Για κάποιολόγο το διπλανό αυτοκίνητο (FOCUS προηγούμενο , που πας ρε κακομοίρη με το κουβαδάκι...) γκαζώνει και έρχεται προς την λωρίδα μου. Περνάμε κάτω από τη γέφυρα και με κλείνει κανονικότατα. Ευτυχώς τα φρένα του μωρού μου είναι αρκετά καλά και δεν υπήρξε σύγκρουση. Αυτός πατάει γκάζι. Φορτώνω, κατεβάζω και φτάνω στον προφυλακτήρα του. Ανάβω τα μεγάλα (συνεχώς) του κορνάρω και του κολλάω. Μπροστά κόκκινο. Όταν είδε ότι προτιμώ να τον στείλω με express σπίτι έκανε δεξία και κοκκάλωσε. Σταματάω σαν κύριος στο φανάρι και αυτός ένα αυτοκίνητο πίσω (τίποτα μπροστά του, απλά απόσταση ασφαλείας). Ξεκινάμε και δεν έκανε κιχ. Δεξιά και σιγά σιγά.
Άντε γιατί παραέχουνε πάρει αέρα κάποιοι #@%$$#%$#^ και δε αντέχονται πλέον.
-
-
Σάββα τον ξέσκισες δλδ
@aserf
Δεν είπα κάτι απλά αναρωτιόμουν πως τέλειωσε η κόντρα 2 πρακτικά ισοδύναμων αυτοκινήτων -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σάββα τον ξέσκισες δλδκαι αυτός «βελτιωμένος» είναι Μπα μωρέ γέλιο ρίξαμε δεν το παίξαμε Κάνκουνεν. Ξέρουμε τι κουλάδια είμαστε. Και θα τον κάνω κ γαμπρό μου.
[.......]
Άντε γιατί παραέχουνε πάρει αέρα κάποιοι #@%$$#%$#^ και δε αντέχονται πλέον.
Με αυτά που διαβάζω μάλλον κ εσύ δεν πας πίσω... ...δεν χαλαρώνεις λίγο. Καλοκαιράκι είναι.
-
Nα χαλαρώσω είναι μια κουβέντα.
Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί για μια διαδρομή 15-20 λεπτών να φάω πάνω από 45'.
Αν είχε κίνηση θα το δεχόμουνα, αλλά με άδειο δρόμο επειδή κάποιοι είναι !#@##@$@#% δε γίνεται να το δεχτώ. -
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν οι πεζοί που δεν κάθονται να περιμένουν να ανάψει πράσινο ένα τέτοιο φανάρι και περνούν το δρόμο οπως να ναι... Κι αν πας να τους πεις τίποτα σου τη λένε κι από πάνω
Εμ, εσυ καθεσαι να τους τα πεις...Περνανε αυτοι επειδη ετσι γουσταρουν? Περνας κ εσυ επειδη ετσι γουσταρεις - κ εχεις κ πρασινο. Απλα πραγματα.
Μετα απο αποφυγή 3 συγκρούσεων με μηχανάκια και 2 με αυτοκίνητα στο φαναρι της Μιχαλακοπούλου για το Παίδων, όπου εγω είχα πατήσει το κουμπί και είχα πράσινο και τα οχήματα κόκκινο φαναρί, δεν μπορω να περιμένω τον σωστό οδηγό που θα τηρήσει τον ΚΟΚ. Αναγκάζομαι και περνάω με κόκκινο γιατι αλλίως θα περάσω μετα απο κανένα 10λεπτο μέχρι να βρεθεί ο σωστός οδηγός που θα σταματήσει στο κόκκινο.
Μα κ εγω δεν περιμενω ποτε να γινει πρασινο το πεζοφαναρο για να περασω. Αλλα δεν εχω το θρασος να περναω επιδεικτικα αργα,ακριβως την στιγμη που (βλεπω οτι) ερχεται αυτοκινητο, ενω εχω κοκκινο ως πεζος. Κοινως, δεν εχω θρασος οταν εχω αδικο.
Κ αντιστοιχα αυτο που εγραψα ισχυει κ παει για αυτους που κανουν το παραπανω. Αγαπητε κ.Πεζε, οταν κοιτας το φαναρι σου κ το βλεπεις κοκκινο, κοιτας το δρομο κ βλεπεις αυτοκινητα, κ αποφασιζεις να περασεις - κοιτωντας κ προς το μερος μου με υφακι - ε τοτε θα χρειαστει να αλλαξεις σωβρακο μετα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοράω revo stage1 πλέον με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών (σφραγισμένο βιβλιαράκι ) ... 220 άλογα και 33+ κιλά ροπής. Είναι σαν να οδηγώ άλλο αυτοκίνητο. Πρακτικά δεν έχεις 1η και 2α. Από 3η κ πάνω ξεκινά το πάρτι. Η 4η έχει 3η, η 5η 4η και η 6η 4.5 ούτε καν σαν την 5η. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βελτιώσω άλλο μιας και το κιβώτιο είναι στα όρια του. αντέχει μέχρι 35 κιλά ροπής. Αλλά καλά είναι κ έτσι.
α ρε καγκουρα δεν αντεξες...
το κιβωτιο αυτο δε νομιζω οτι εχει οριο τα 35
αλλα δεν εχει και νοημα να πας παραπανω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλά έκανες και το έβαλες, αλλά επιμένω πως η εγγύησή σου είναι από την αντιπροσωπεία και όχι εργοστασιακή. Αν δηλαδή πάθει κάτι το αυτοκίνητο, θα έχεις να κάνεις με την ελληνική αντιπροσωπεία και όχι με την ίδια την Seat.
Το λέω όχι για να σου την πω, απλώς για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ούτως ή άλλως σαν πρόταση (η αναβάθμιση εννοώ) είναι μια χαρά και είσαι καλυμμένος στο 99% των περιπτώσεων. Αλλά ΔΕΝ είναι εργοστασιακή η εγγύησή σου. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Nα χαλαρώσω είναι μια κουβέντα.
Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί για μια διαδρομή 15-20 λεπτών να φάω πάνω από 45'.
Αν είχε κίνηση θα το δεχόμουνα, αλλά με άδειο δρόμο επειδή κάποιοι είναι !#@##@$@#% δε γίνεται να το δεχτώ.Και εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο, δηλαδή όλος ο δρόμος άδειος και 3-4 αυτοκίνητα να πάνε μπουλούκι με 30. Υποθέτω οτι τέτοιες μέρες βγαίνουν έξω άνθρωποι που σπάνια πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους και δέν το κατέχουν το άθλημα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα παιδιά στο κλαμπ μου το είπανε. Αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν θέλω να το ανεβάσω άλλο.
Καλά έκανες και το έβαλες, αλλά επιμένω πως η εγγύησή σου είναι από την αντιπροσωπεία και όχι εργοστασιακή. Αν δηλαδή πάθει κάτι το αυτοκίνητο, θα έχεις να κάνεις με την ελληνική αντιπροσωπεία και όχι με την ίδια την Seat.
Το λέω όχι για να σου την πω, απλώς για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ούτως ή άλλως σαν πρόταση (η αναβάθμιση εννοώ) είναι μια χαρά και είσαι καλυμμένος στο 99% των περιπτώσεων. Αλλά ΔΕΝ είναι εργοστασιακή η εγγύησή σου.Ναι γράψε λάθος. Πάντως το βιβλιαράκι μου είναι σφραγισμένο σε αντιπροσωπεία που ανήκει στην Τεχνοκαρ (κεντρικό εισαγωγέα κοινώς).
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]