-
για τόση δουλειά λογικά τα 5000.
όχι καμία σχέση. -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Άλλο όμως σημάδια χρόνου και άλλο σημάδια κακομεταχείρισης/παραμέλησης/κακών επισκευών όπως φαινεται στο Τ2 της φωτογραφίας ** Κακώς λοιπόν έχει ιστορικές πινακίδες**.
Δεν έχει!
Και δεν θα βγάλει κι όλας για να μπορεί να κυκλοφορεί όποτε μου αρέσει, να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλισμένο κλπ.αν μπορούσες να το περιποιηθείς και λίγο θα ήταν
Έχει αρκετή σαπίλα και οι φαναρτζήδες της περιοχής ξεκινάνε από 5000€ για ξεσάπισμα – βαφή, ποσό που δεν υπάρχει με τίποτα.
Προσπαθώ λοιπόν να το συντηρήσω όσο γίνεται περισσότερο και ελπίζω σε καλύτερες ημέρες. Άλλωστε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα.Με την ευκαιρία μήπως παλαιότερα ήσουν κριτής;
για να μην μιλαμε βάλε εδώ την φώτο του WV και συνεχίζουμε
viewtopic.php?f=16&t=27499&start=180 -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μιας και τ ανέφερες τ Τακ τ Σκαλτσα τ Εσκρτ δ ήταν ντριφτάμαξο αλλά αγωνιστικ, άσχετ αν έπρεπε τρεχ Ε κ οχ Ιστορικ. Τώρα πς περνούσε τεχνικό για 2 ολόκληρ πρωταθλημτ κ τελκα τον απκλεισν στ τελος λόγω ενστασεων...αυτο ειν αλλ θεμ...
Από τα καλύτερα.....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
mallon armodioi na apantisoyn ston filo antrea te71 einai oi kyrioi takis kai hlias poy exoyn hdh bgalei eooe pinakides sta ''istorika toys'' (peripou-kp60 kai peripou-rs2000) kai oxi na asxoleitai olo to forum m ayto merew tora (asxeto alla to aytokinito soy agapite antrea den exei sxesh me te, giati poly apla einai ke, k=k engines kai te t=t engines)FREE TOYOTA meta ton willy.......
sorry an sas ebgala ta matakia me ta greeklish mou ellhnika se 25meroyles pali
το ξερω ρε φιλε γαι τα Κ και τα Τ μοτερ τοτε μαλλον μονο στην ελλαδα εβγαινε με Κ μοτερ γιατι στ εξωτερικο παντου Te71 το λενε και μηχανικος που τ χει δει και φαναρτζης ετσι μ χει πει te71!
-
epimenw, exeis lathos 100%!!!! opws kai oloi osoi se plhroforisan gia osa egrapses
yparxei sto ypourgeio sygkinonion deltio anagnorisis kai gia ke kai gia teas teleiosei edo giati eimaste ektos thematos!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα
ειμαι καινουργοις εδω κ γενικα σε forumεια πως κατι ξερεισ απο τουοτα.
hilux του 75 τζιτζιλονι αξιζει και το βγαζουν πινακιδες φιλπα?του παπου με χιλιαδες αναμνησεις να γλυτωσει την πρεσα?θα την παλεψω με εναν μισθο η αν το κρατησω θα ρημαξει λωγο κοστους?
ευχαριστω -
τα τζιτζιλονια ΔΕΝ βγάζουν πινακίδες φιλπα.
-
MB 300SE.......
Το νέο Must του καλοκαιριού !!! Κυκλοφορεί στις παραλίες πέριξ του Ξυλοκάστρου (προφανώς για χιλιόμετρα συντήρησης)
Δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και δεν χρειάζεται ΚΤΕΟ... (εγώ για τα 1200cc της Fulvia θα πληρώσω 260 ευρώ)
Και εδώ θέλω την βοήθειά σας, γιατί περνάω κρίση ταυτότητας : ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΜΑΙ ??? -
EOOE rules!!!!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
mercedes 126 88 μοντ. 300se με εοοε πινακιδεςMB 300SE.......
Το νέο Must του καλοκαιριού !!! Κυκλοφορεί στις παραλίες πέριξ του Ξυλοκάστρου (προφανώς για χιλιόμετρα συντήρησης)
Δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και δεν χρειάζεται ΚΤΕΟ... (εγώ για τα 1200cc της Fulvia θα πληρώσω 260 ευρώ)
Και εδώ θέλω την βοήθειά σας, γιατί περνάω κρίση ταυτότητας : ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΜΑΙ ???Kαι ναι ειναι αυτη που ειχα δει και ειχα ποσταρει παλιοτερα
-
Μου φαίνεται θα πάω αύριο να βγάλω πινακήδες στο MX-5 μου και στο KAPITAN.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μου φαίνεται θα πάω αύριο να βγάλω πινακήδες στο MX-5 μου και στο KAPITAN.Στο kapitan λιγο δυσκολο στο mx5 πιο ευκολα
-
Λες να τους πειράξει ο λάθος κινητήρας στο KAPITAN ε?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
mercedes 126 88 μοντ. 300se με εοοε πινακιδες
MB 300SE.......
Και εδώ θέλω την βοήθειά σας, γιατί περνάω κρίση ταυτότητας : ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΜΑΙ ???Kαι ναι ειναι αυτη που ειχα δει και ειχα ποσταρει παλιοτερα
Η κατασταση εχει ξεφυγει , και ο καθε μ@λ@κ@ς νομιζει οτι βρηκε τον τροπο να μη πληρωνει τελη κυκλοφοριας κλπ.
Σημερα το μεσημερι ,στις 1.45 στη Γουναρη της Γλυφαδας , ο 'λεβεντης' εκενε και μεταφορα επιπλου !!!
Δυστυχως δεν φαινεται καθαρα η πινακιδα . -
υπάρχουν πολλά τέτοια φρούτα....
-
ε,καλά.... πήγαινε το έπιπλο για λουστράρισμα....
Συντήρηση δεν είναι και αυτή ? -
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
εγώ για τα 1200cc της Fulvia θα πληρώσω 260 ευρώ262 θα πληρώσεις για την ακρίβεια Μαρίνο μου.Και να μην αισθάνεσαι όπως αναφέρεις,γιατί θα κυκλοφορείς όποτε και όταν θέλεις.Κι όπως έχω ξαναγράψει,όποιος θέλει κλασσικό,ας κάνει και τους υπολογισμούς του για τα έξοδα,ειδάλλως ας κάτσει στ' αυγά του καλύτερα.(αυτό δεν αφορά εσένα φυσικά)
Τελικά οι ανεπιβεβαίωτες πληροροφορίες που ήθελαν τους 'μπλέ'και τον πρόεδρό τους να μαζεύουν κόσμο και κοσμάκη,για την επερχόμενη κρίσιμη ''μάχη'',μάλλον επιβεβαιώνονται. -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
...Και να μην αισθάνεσαι όπως αναφέρεις,γιατί θα κυκλοφορείς όποτε και όταν θέλεις.Κι όπως έχω ξαναγράψει,όποιος θέλει κλασσικό,ας κάνει και τους υπολογισμούς του για τα έξοδα,ειδάλλως ας κάτσει στ' αυγά του καλύτερα.(αυτό δεν αφορά εσένα φυσικά)Βασίλη, εγώ να συμφωνήσω μαζί σου. Ας παραδεχτούμε οτι το κράτος δεν ενδιαφέρεται για την διατήρηση παλαιών οχημάτων (και γιατί να ενδιαφερθεί άλλωστε) και καταργεί όλες τις 'ειδικές' πινακίδες. Αρα, μόνο όσοι αντέχουν το κόστος των τελών θα μπορούν να διατηρήσουν ένα 'ιστορικό' κάμποσων κυβικών. Θα είμαστε ευχαριστημένοι τότε ? Μήπως θα χαθούν κάμποσα από τα αυτοκίνητα που θα θέλαμε να βλέπουμε έστω και σπάνια στις εκδηλώσεις ? Μήπως θα έπαιρνε η μπάλα και όσους ρομαντικούς χρησιμοποιούν τις πινακίδες σύμφωνα με τον νόμο ? Δεν είμαι σίγουρος .... Ισως να έπρεπε (όπως έχει ξαναπροταθεί στις συζητήσεις μας) να αναλάβει το κράτος την έκδοση των πινακίδων, ώστε να έχεις και που να διαμαρτηρηθείς τουλάχιστον. Αλλά, στο κάτω κάτω, γιατί εμείς να έχουμε ευνοΪκή μεταχείρηση για το χόμπυ μας ? Μήπως και ο παπούς που χρησιμοποιεί το αμάξι του μια φορά τον μήνα, δεν θα έπρεπε να πληρώνει κι αυτός μειωμένα τέλη ? Δεν θα βγάλουμε άκρη και σίγουρα οι 'ξύπνιοι' θα βρίσκουν πάντα τα παραθυράκια.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
...Και να μην αισθάνεσαι όπως αναφέρεις,γιατί θα κυκλοφορείς όποτε και όταν θέλεις.Κι όπως έχω ξαναγράψει,όποιος θέλει κλασσικό,ας κάνει και τους υπολογισμούς του για τα έξοδα,ειδάλλως ας κάτσει στ' αυγά του καλύτερα.(αυτό δεν αφορά εσένα φυσικά)
Βασίλη, εγώ να συμφωνήσω μαζί σου. Ας παραδεχτούμε οτι το κράτος δεν ενδιαφέρεται για την διατήρηση παλαιών οχημάτων (και γιατί να ενδιαφερθεί άλλωστε) και καταργεί όλες τις 'ειδικές' πινακίδες. Αρα, μόνο όσοι αντέχουν το κόστος των τελών θα μπορούν να διατηρήσουν ένα 'ιστορικό' κάμποσων κυβικών. Θα είμαστε ευχαριστημένοι τότε ? Μήπως θα χαθούν κάμποσα από τα αυτοκίνητα που θα θέλαμε να βλέπουμε έστω και σπάνια στις εκδηλώσεις ? Μήπως θα έπαιρνε η μπάλα και όσους ρομαντικούς χρησιμοποιούν τις πινακίδες σύμφωνα με τον νόμο ? Δεν είμαι σίγουρος .... Ισως να έπρεπε (όπως έχει ξαναπροταθεί στις συζητήσεις μας) να αναλάβει το κράτος την έκδοση των πινακίδων, ώστε να έχεις και που να διαμαρτηρηθείς τουλάχιστον. Αλλά, στο κάτω κάτω, γιατί εμείς να έχουμε ευνοΪκή μεταχείρηση για το χόμπυ μας ? Μήπως και ο παπούς που χρησιμοποιεί το αμάξι του μια φορά τον μήνα, δεν θα έπρεπε να πληρώνει κι αυτός μειωμένα τέλη ? Δεν θα βγάλουμε άκρη και σίγουρα οι 'ξύπνιοι' θα βρίσκουν πάντα τα παραθυράκια.
Κρατικές ιστορικές πινακίδες μη περιμένεις από το κράτος.Ολες οι επαφές που είχαν γίνει με τους τέως και τους νυν κυβερνώντες απέβησαν άκαρπες.Είναι τόσα λίγα τα αυτοκίνητα που μπορούν να φέρουν,νόμιμα,ιστορικές πινακίδες που δεν συμφέρει το Δημόσιο.Με λίγα λόγια χρειάζεται να ξοδέψει περισσότερα απ'όσα θα εισπράξει
Θα μου πείς τώρα βέβαια,ότι πρέπει να το δουν σαν μια παροχή προς τους πολίτες,αλλά στην Ελλάδα ζούμε,οπότε τι περιμένεις.
Λίγες σελίδες πιο πίσω,είχα γράψει ότι,προσχωρώντας σε μια ομοσπονδία και κάνοντας χρήση των υπηρεσιών που σου προσφέρει,αυτόματα ''εκτίθεσαι'' και εσύ και το αυτοκίνητό σου ακόμα και στον πλέον αδαή.
Τέλος,όσων αφορά τη φράση ''να κάτσουν στ'αυγά τους''αφορά,πάντα κατά την άποψή μου ,νεόκοπους ''συλλέκτες'' που έχουν στιβάξει κάμποσα αυτοκίνητα,και ξαφνικά είδαν ότι το άθλημα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε φθηνό.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες