-
Αρκεί το ένα θέμα, εξάλλου έχουν μπει αρκετές φωτογραφίες από Ελλάδα στο παρόν.
-
http://img444.imageshack.us/img444/4489 ... rhodos.jpg
Προσεξτε το εμβλημα στην πορτα. -
Σημερα σε καποιο καναλι ειχε ρεπορταζ για την καλοκαιρινη εξοδο και τις ουρες στα διοδια και εδειξε ενα περιπολικο octavia 5 facelift..
-
To ειδα κ εγω πριν καμια 2 βδομαδες στις ειδησεις στη νετ σε διοδια εξω απο την αθηνα (φαινεται μολις βλεπουν καμερα πανε μπροστα να το δειξουν )
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To ειδα κ εγω πριν καμια 2 βδομαδες στις ειδησεις στη νετ σε διοδια εξω απο την αθηνα (φαινεται μολις βλεπουν καμερα πανε μπροστα να το δειξουν )Φρεσκο το ρεπορταζ...
-
Μηπως ξερει κανεις τι απεγιναν τα περιπολικα Οπελ Βεκτρα 1ης γενιας;Εχω πολυ καιρο να δω(χρονο,ισως και χρονια)και νομιζω οτι εχουν αποσυρθει.Επισης,διαβασα σε μια εφημεριδα οτι μεχρι το τελος του 2009 η ΕΛ.ΑΣ. θα προμηθευτει περιπου 600 περιπολικα και 200-250 μοτοσυκλετες.Επιπλεον,ξερω οτι πριν απο 6-7 μηνες αγοραστηκαν τα Σκοντα Οκταβια5 και σε χατσμπακ και σε στεισον βαγκον,αλλα δεν τα εχω δει ακομα σε πολεις(εγω μενω Αθηνα και δεν εχω δει ακομα κανενα).Βεβαια,τα εχω δει σε Εθνικες Οδους.Τελος,οσον αφορα το Οπελ Βεκτρα,ειναι σωστο αυτο που μου ειπαν,οτι αγοραστηκε γυρω στο 1993-1994 η αγοραστηκε νωριτερα;Παρακαλω οποιος εχει καμια φωτογραφια να την ανεβασει.
Υ.Γ.Οταν λεω οτι ενα οχημα του Δημοσιου ΔΕΝ εξαφανιζεται.Απλα,συμφωνα με καποιους γνωστους μου,αποσυρεται ενας αριθμος μεγαλυτερος του 60%,μικροτερος του 80%.Δηλαδη,υπαρχουν μεχρι και σημερα πιθανοτητες να βρεις περιπολικα Νισσαν Σαννι και Οπελ Αστρα Α,ασθενοφορα Φορντ Τρανσιτ κλπ.
Υ.Γ.2.Σχετικα με τα καινουρια περιπολικα φημες λενε οτι θα ειναι τα Σιτροεν C4 η τα Σκοντα Οκταβια που πηρε η ΕΛ.ΑΣ. προσφατα,δεν ξερω αν αλλες μαρκες.Για μηχανες δεν γνωριζω. -
Εχει κανενας καμια φωτογραφια απο το περιπολικο Οπελ Βεκτρα 1ης γενιας;Χρειαζομαι εστω μια φωτογραφια για να φτιαξω εναν φακελο που θα περιλαμβανει φωτογραφιες και πληροφοριες(κινητηρες,ετη παραλαβων κλπ)σχετικα με τα περιπολικα της ΕΛ.ΑΣ. απο το 1984 μεχρι και σημερα.Αν υπαρχει καπου φωτογραφια του Οπελ Βεκτρα περιπολικου ειτε ανεβαστε την εδω ειτε πειτε μου που ειναι να την κατεβασω εγω,γιατι οσο και να εχω ψαξει το ιντερνετ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Οπελ Βεκτρα Α Περιπολικου της ΕΛ.ΑΣ..Επιπλεον,εχω πολυ καιρο να δω κανενα(σιγουροτατα πριν το 2004 ειχα δει ενα τελευταιο στην τηλεοραση,στους δρομους τελευταια φορα ειδα ενα γυρω στην ανοιξη με καλοκαιρι 2003)και ετσι δεν ειναι και ευκολο να βρω ενα και να το φωτογραφισω.Επισης,ενα ακομα περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ. που δεν εχω βρει φωτογραφια ειναι το στεισον βαγκον Τογιοτα Κορολλα(εδω ειναι η σενταν εκδοση του Κορολλα,που επισης ειχε αγοραστει απο την ΕΛ.ΑΣ. http://www.flickr.com/photos/mnadi/14387219/).Οποτε,αν βρω αυτες τις δυο φωτογραφιες,θα φτιαξω αυτον τον φακελο και θα τον ανεβασω στο Rapidshare.Tωρα η λιστα που ανεφερε ο Δημητρης(DimitrisPapGR)ειναι ΟΚ.Το μονο αυτοκινητο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι το στεισον βαγκον Σιτροεν Ξαρα που αγοραστηκε το 2000(σαν χατσμπακ μοντελο υπαρχει εννοειται,οπως αυτο εδω,παραλαβες 2000 http://www.policeworldwide.com/pictures ... 9msm1c.JPG)και για αυτο δεν εχω φωτογραφια.Τα υπολοιπα αυτοκινητα ΥΠΗΡΧΑΝ και εχω και φωτογραφιες.Ετσι,αν βρω φωτογραφιες απο το Βεκτρα,το Κορολλα Στεισον Βαγκον και το Ξαρα Στεισον Βαγκον(αν αυτο υπαρχει,αν και νομιζω οτι ειχα δει ενα πριν κατι χρονια)ο φακελος θα ειναι ετοιμος.Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ακομα ενα αυτοκινητο που δεν εχω φωτο ειναι το ΜΙτσουμπισι Λανσερ που αγοραστηκε το 1984-1985.Μπορειτε να δειτε σ'αυτη τη φωτογραφια για ποιο αμαξι μιλαω,ειναι το αμαξι στο background(το μπροστινο περιπολικο ειναι το Νισσαν Σαννι Ν12,ενω το αστυνομικο βαν ειναι το Μιτσουμπισι L300)(http://www.policeworldwide.com/pictures ... k0fk1e.jpg).Οποτε και μια φωτογραφια για το Λανσερ παρακαλω.
Υ.Γ.Sorry για το μεγαλο Post -
Κατι ειχα ακουσει πως τα αστυνομικα αυτοκινητα της Ελλαδας(και συγκεκριμενα για τα saxo αναφερομαι)η Ελλαδα τα πηρε στη μιση τιμη επειδη κατι ενα garage της citroen ειχε μπασει νερα και τα αμαξια ειχανε πνειγει και τα πηρε στη μιση τιμη νομιζω..... Μην με κακολογιζετε δεν ειμαι σιγουρος.
-
Ντεμη, Xsara Break υπαρχει σιγουρα, ειχε η Τροχαια Μουδανιων, αλλα και στα Μαλγαρα... Corolla SW κυκλοφορει μια Θεσσαλονικη, αν την εντοπισω καπου και εχω την ψηφιακη μαζι μου θα την βγαλω...
Γιωργο, αυτο για τα Citroen το εχω ακουσει κι εγω αλλα δεν ξερω αν ισχυει... Προσφατα παντως μιλωντας με εναν ασφαλιτη για το αμαξι (C4 ασφαλιτικο) μου ειπε οτι τα πηραν... τζαμπα... Ουτε αυτο ξερω αν ισχυει (ακουσα τα χειροτερα παντως για οτι Citroen υπαρχει στο σωμα - και οχι μονο απο αυτον).
-
Μαγκες,με τα Οπελ Βεκτρα τι γινεται;Βρηκε κανεις καμια ακρη;Να αναφερω επισης οτι τα αυτοκινητα τα οποια ειχαν ηταν αυτα που παρελαβε η ΕΛ.ΑΣ. για τους Ολυμπιακους Αγωνες το 2004.Δηλαδη:
Σιτροεν Ξαρα Περιπολικο,Σιτροεν Ξαρα Μπρεικ Περιπολικο,
Σιτροεν Τζαμπερ Αστυνομικο Βαν/Μινι Μπας.
Εχω ακουσει οτι αυτα τα αυτοκινητα ηταν που πνιγηκαν.Τα Σιτροεν Σαξο ειχαν αγοραστει ΠΟΛΥ παλιοτερα(το 1998).Αμα εχει κανεις τιποτα νεο σχετικα με το Οπελ Βεκτρα να με ενημερωσει,ΟΚ? -
Μια τελευταια παρακληση.Μπορει να μου βρει κανεις καμια φωτογραφια απο τα καινουρια Σκοντα Οκταβια που αγοραστηκαν αρχες 2009 σε χατσμπακ και στεισον βαγκον;
-
Παντως οι νεοι φαροι με τα LED ειναι πολυ ενοχλητικοι!Πετυχα ενα octavia στην Αθηνων Πατρων που τον ειχε συνεχεια αναμμενο και μεχρι να τον περασω με τυφλωνε!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παντως οι νεοι φαροι με τα LED ειναι πολυ ενοχλητικοι!Πετυχα ενα octavia στην Αθηνων Πατρων που τον ειχε συνεχεια αναμμενο και μεχρι να τον περασω με τυφλωνε!Με Led δεν εχω δει κανενα αν και εχουμε εδω ενα ολοκαινουριο sorento.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
... αν και εχουμε εδω ενα ολοκαινουριο sorento.Της αστυνομίας είναι? Πριν λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα είδα ένα (από αρκετά μακρυά) που θύμιζε περιπολικό αλλά νόμισα πως είναι απο εταιρία security κλπ.
-
Kανενα νεο σχετικα με το Οπελ Βεκτρα;Βρηκε κανεις καμια φωτο απο Βεκτρα 1ης γενιας,Ξαρα Μπρεικ μη ανανεωμενο,Κορολα Στεισον Βαγκον,Λανσερ,Οκταβια5;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παντως οι νεοι φαροι με τα LED ειναι πολυ ενοχλητικοι!Πετυχα ενα octavia στην Αθηνων Πατρων που τον ειχε συνεχεια αναμμενο και μεχρι να τον περασω με τυφλωνε!+1 δεν παλευονται με τιποτα
-
Εχει κανεις φωτογραφια απο τα θρυλικα μιτσουμπισι λανσερ που αγοραστηκαν στα 80's?
-
Ο χρήστης DemisHellas94 έγραψε:
Εχει κανεις φωτογραφια απο τα θρυλικα μιτσουμπισι λανσερ που αγοραστηκαν στα 80's?Ήταν Mitsubishi Galant. Υπάρχουν φωτογραφίες, αλλά βαριέμαι να τις σκανάρω. Ψάξε μήπως βρεις κάπου στο ιντερνέτ. Ξέρω, ξέρω, σε υποχρέωσα.
-
1oν:Νομιζω οτι ηταν Μιτσουμπισι Λανσερ,σαν κι'αυτο εδω:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/94/Lancer_EX.jpg
2ον:Ειτε ηταν Μιτσουμπισι Λανσερ ειτε Μιτσουμπισι Γκαλαντ,ας ανεβασει καποιος τουλαχιστον μια φωτογραφια,γιατι στο ιντερνετ δεν εχω βρει καμια... -
Ο χρήστης DemisHellas94 έγραψε:
1oν:Νομιζω οτι ηταν Μιτσουμπισι Λανσερ,σαν κι'αυτο εδω:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/94/Lancer_EX.jpg
2ον:Ειτε ηταν Μιτσουμπισι Λανσερ ειτε Μιτσουμπισι Γκαλαντ,ας ανεβασει καποιος τουλαχιστον μια φωτογραφια,γιατι στο ιντερνετ δεν εχω βρει καμια...Εχεις ψαξει στις πιο πισω σελιδες του τοπικ ;Εγω βρηκα πχ viewtopic.php?f=5&t=16992&start=135#p1210172
Αυτοκίνητα Αστυνομίας