-
Μουρλια ειναι.Το μονο μοτερ που θα βγει καινουριο ειναι το 1.2tsi???GTI δε θα βγαλουν??
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
GTI δε θα βγαλουν??Τελευταία αναφορά για GTi ... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=14394&start=270#p1537387
-
Και στην Μεγ. Βρετανία ο 1,2 Tsi απο το 2010 θα πάει.
http://carscoop.blogspot.com/2009/08/volkswagen-announces-uk-pricing-for-new.html -
Το ειδα σημερα απο κοντα σε εκθεση.
Ειναι πραγματικα το ωραιοτερο Polo μεχρι στιγμης,κι (επιτελους!) ενα αισθητικα αποδεκτο εως και αντικειμενικο ομορφο VW,επομενο στη σειρα των Scirocco,Passat CC και Tiguan.
Μεσα παντως παραμενει το ιδιο συντηρητικο,αποστειρωμενο σχεδιαστικα περιβαλλον (π.χ ο μοχλος ταχυτητων ειναι σαν ... παντως οχι μοχλος ταχυτητων)Επισης η ποιοτητα των πλαστικων σε αφη και αισθηση πολυτελειας,με εξαιρεση 5-6 νικελενιες επιφανειες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο με βασει αυτα που διαβαζα.Θα τολμουσα να γραψω ο,τι η διαφορα με το νεο Golf απο οση δικαιολογει η αποσταση των 2 segments.Εκει που συγκρινεται σε σχεση με το Golf ειναι ηη χομονωση,τουλαχιστον στις συνθηκες της εκθεσης
Αληθεια,γιατι δεν μεταφερεται το παρον στους 'Κατασκευαστες και Μοντελα'? Μεχρι να ερθει ο μικρος TSI,το χετε βαλει τιμωρια?
-
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα διαφοροποιείται η τρίθυρη έκδοση του Polo απ τη πεντάθυρη;
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Με αυτο το bodykit και αυτες τις ζαντες..
Εδώ φαίνεται όσο μεγάλο όσο το Golf...ίσως και πιο όμορφο.
-
Σημερα πηγα να το δω και μπορω να πω οτι εκαναν ενα βημα μπροστα
ενα κλικ καλυτερο απο το προηγουμενο σε ολα οσα μπορεσα να δω σε στατικο ελεγχο -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ενα κλικ καλυτερο απο το προηγουμενο σε ολα οσα μπορεσα να δω σε στατικο ελεγχοΕιναι τελικα τοσο ασχημα τα πισω φωτα οσο φαινονται στη φωτο,δλδ το polo oι φωτο το αδικουν καθολου?
-
Τα πισω φωτα , imo, ειναι ωραια. Κατι να φαινεται οτι ειναι polo.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
ενα κλικ καλυτερο απο το προηγουμενο σε ολα οσα μπορεσα να δω σε στατικο ελεγχοΕιναι τελικα τοσο ασχημα τα πισω φωτα οσο φαινονται στη φωτο,δλδ το polo oι φωτο το αδικουν καθολου?
Eμενα μου αρεσαν τα πισω φωτα παρα πολυ και οταν φωτιζουν ειναι τρομερα...
και η κεντρικη κονσολα ειναι πλεον γυρισμενη προς τον οδηγο σε στυλ golf iv -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα διαφοροποιείται η τρίθυρη έκδοση του Polo απ τη πεντάθυρη;Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οχι.Αλλα πιστευω πως δεν το χρειαζεται κιολας.Οι καμπυλες επιφανειες π.χ που διατρεχουν τα πλαινα το κανουν πολυ δυναμικο-οι φωτογραφιες το αδικουν.Παντως αν διαφοροποιoυνταν η 3θυρη,θα προεκυπτε mini Scirocco
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα διαφοροποιείται η τρίθυρη έκδοση του Polo απ τη πεντάθυρη;Στο Autobild αυτής της εβδομάδας αναφέρει ότι το 3θυρο που θα παρουσιαστεί σε ένα μήνα περίπου στη έκθεση της Φρανκφούρτης θα έχει μια πιο coupe μορφή απο το 5θυρο.
(φαντάζομαι μικρές αλλαγές στην πίσω κολώνα ... όπως και στο Ibiza για να δείχνει το 3θυρο πιο σπορ απο το 5θυρο). -
VW Polo 3-door Initial Details and Photos Revealed - Prior to Frankfurt Debut
http://www.worldcarfans.com/9090826.006/vw-polo-3-door-initial-details-and-photos-revealed--prior-to-frankfurt-debutΚλασσική τριθυρη έκδοση πεντάθυρου αυτοκινήτου. Κανένας νεοτερισμός στη σχεδίαση και των περιοδικών που περίμεναν γραμμές κουπέ.
Παρόλ' αυτά ... όμορφο και τυπικό στις γραμμές της VW. -
τα λόγια είναι περιτά,
φαίνεται όλοι προτιμούν πιο σοβαρά αντρικά σχήματα, οχι βεβαια macho...
-
μοιαζει με αμεσο αντικαταστάτη του polo II και οχι του ΙΙΙ πάντως, αρκετα βαρετό και πλαι και πίσω αρκετα ασχημο για τα γούστα μου
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μοιαζει με αμεσο αντικαταστάτη του polo II και οχι του ΙΙΙ πάντως, αρκετα βαρετό και πλαι και πίσω αρκετα ασχημο για τα γούστα μουΕπειδη τετοιες σκεψεις αντηχουσαν και στο δικο μου μυαλο,πριν δω το 5d απο κοντα θα σου προτεινα να του ριχνες μια ματια,live.
-
ποιο βαρετό και απο παρτίδα σκάκι
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
μοιαζει με αμεσο αντικαταστάτη του polo II και οχι του ΙΙΙ πάντως, αρκετα βαρετό και πλαι και πίσω αρκετα ασχημο για τα γούστα μου
Επειδη τετοιες σκεψεις αντηχουσαν και στο δικο μου μυαλο,πριν δω το 5d απο κοντα θα σου προτεινα να του ριχνες μια ματια,live.
το εχω δει και από κοντά, σαν αναβίωση από το παρελθόν μου μοιάζει
λουκουμάκι ο νεος TSI, αλλά όχι και στην τιμή που θα το φέρουν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:yawn:ποιο βαρετό και απο παρτίδα σκάκι
... με το φάντασμα νεκρής καμηλοπάρδαλης...
-
Πιο πολυ σπαστικο θεωρω οτι μεγαλωσαν τις διαστασεις του σε σημειο να κοντευει να γινει γκολφ παρα η σχεδιαση η οποια ειναι βαρετη,συντηρητικη κοκ. Μεγαλωστε το και αλλο ρε σεις..
VW Polo 2009