-
μεταξύ renaul grand scenic tce και peugeot 308sw turbo τι θα προτείνατε;
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
μεταξύ renaul grand scenic tce και peugeot 308sw turbo τι θα προτείνατε;Αναλογα τι θελεις..Αν θελεις πιο πουλμαν αισθηση και πιο καλους χωρους τοτε renault, αν θελεις περισσοτερο αυτοκινητο εμφανισιακα ,καλυτερες επιδοσεις και σε καλυπτουν οι κατα τα αλλα υπεραρκετοι χωροι του peugeot, τοτε το τελευταιο..Εγω το peugeot παντως..δε μ αρεσουν τα πουλμανακια...
-
Ασυζητητι Renault...Πολυ καλυτερο αυτοκινητο...
-
και το peugeot όμως έχει καλό κινητήρα, αν και είναι πιο βαρύ, κάτι που μπορεί να εξουδετερώνει την μεγαλύτερη ισχύ.
Βασικά με ανησυχεί αν θα τραβάει με 3 μικρά από πίσω στα καθισματάκια τους και τις αποσκευές 2 ενήλικων και 3 μωρών (που έχουν περισσότερα πράγματα, βλ καροτσάκια, από τα παιδιά)
-
Οποιοδηποτε συγχρονο τουρμπατο μοτερ ανταποκρινεται πααααρα πολυ καλα σε τετοιου ειδους απαιτησεις χωρις κανενα προβλημα...Εδω λιγο παλιοτερα ανταποκρινοντουσαν ταπεινα 1.600 ατμοσφαιρικα μοτερακια...Μην σε προβληματιζει αυτο παντως...
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
και το peugeot όμως έχει καλό κινητήρα, αν και είναι πιο βαρύ, κάτι που μπορεί να εξουδετερώνει την μεγαλύτερη ισχύ.Βασικά με ανησυχεί αν θα τραβάει με 3 μικρά από πίσω στα καθισματάκια τους και τις αποσκευές 2 ενήλικων και 3 μωρών (που έχουν περισσότερα πράγματα, βλ καροτσάκια, από τα παιδιά)
Με τοσο καλο κοσμο στο πισω καθισμα νομιζω πρεπει να το ξεχασεις το 308..
-
+scenic
που τελικά ειναι πολύ όμορφο
-
Όντως, το είδα από κοντά χθές στην έκθεση (μόλις το είχαν φέρει) και είναι πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες. θα έλεγα ότι οι φωτογραφίες το αδικούν πάρα πάρα πολύ
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Βασικά με ανησυχεί αν θα τραβάει με 3 μικρά από πίσω στα καθισματάκια τους και τις αποσκευές 2 ενήλικων και 3 μωρών (που έχουν περισσότερα πράγματα, βλ καροτσάκια, από τα παιδιά)Υπό αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κινείται με 110...
Πάρε ένα Grand Scenic που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και καθάρισες...
-
[quote='markvag'
Υπό αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κινείται με 110...Πάρε ένα Grand Scenic που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και καθάρισες... [/quote]
εεε βάλε κάτι παραπάνω... να φτάνει τα 140 150.
Σοβαρά τώρα, αναρωτιέμαι αν θα έχει καλύτερες ρεπριζ από το xsara 1.6 που έχω τώρα.
-
ρεπρίζ ειμαι 99% σιγουρος οτι θα έχει καλύτερες
0-100 ισως θα χανει ελάχιστα -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
0-100 ισως θα χανει ελάχισταΤο Xsara 1.6 ήταν γρήγορο!!! Φοβάμαι ότι το Scenic δεν θα συγκρίνεται...
-
Τελικά το παρήγγειλα.
Το περιμένο σε 2 βδομάδες λόγω γραφεικρατίας για έκδοση τριτεκνικού -
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Τελικά το παρήγγειλα.
Το περιμένο σε 2 βδομάδες λόγω γραφεικρατίας για έκδοση τριτεκνικούκαλορίζικο και καλοτάξιδιο
περιμένουμε και εντυπώσεις, και ενας λόγος παραπάνω οτι ενδιαφερόμαστε και εμεις για το νεο scenicμε τι κινητήρα το πηρες..??
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
[quote='markvag'
Υπό αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κινείται με 110...Πάρε ένα Grand Scenic που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και καθάρισες...
εεε βάλε κάτι παραπάνω... να φτάνει τα 140 150.
Σοβαρά τώρα, αναρωτιέμαι αν θα έχει καλύτερες ρεπριζ από το xsara 1.6 που έχω τώρα.[/quote]
Με πολυμορφικό με τον κόσμο μέσα, δεν μου κάνει καρδιά να πάω πιο γρήγορα από 120 . Σε παρασύρει σε άλλο στυλ οδήγησης, χαλαρά, μουσικούλα, να απολαμβάνουμε την άνετη ανάρτηση, την ηχομόνωση και την κουβεντούλα... Χώρια το πόσο θα καίει σε αυτές τις ταχύτητες το 'περίπτερο'
Καλορίζικο!!!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τελικά το παρήγγειλα.
Το περιμένο σε 2 βδομάδες λόγω γραφεικρατίας για έκδοση τριτεκνικούκαλορίζικο και καλοτάξιδιο
περιμένουμε και εντυπώσεις, και ενας λόγος παραπάνω οτι ενδιαφερόμαστε και εμεις για το νεο scenicμε τι κινητήρα το πηρες..??
Το TCE 1.4 τελικά. Είπα να το παίξω νόμιμος και να μην πάω σε diesel
-
Τα Scenic και Grand Scenic συνεχίζουν να διατίθενται με μειωμένο τέλος μόνο στις εκδόσεις 1.4 TCE Dynamic.
http://www.renault.com.gr/files/AUGUST_ ... US_EET.pdf
-
Τελικά στην PGA ή δεν θέλουν να πουλάνε τριτεκνικό ή βαριούνται να δουλεύουν.
Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι μου δίνουν ημερομηνία παράδοσης (που ευχονται να παραδόσουν), ένα μήνα ΜΕΤΑ την υποβολή των δικαιολγητικών, τη στιγμή που ΟΛΟΣ ο ανταγωνισμός μου λέει ότι χρειάζεται περίπου 15 μέρες μετά την υποβολή των δικαιολογητικών για τριτεκνικό.
Βέβαια δεν καταλαβαίνω τις 15 μέρες. Αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών δεν κάνουν. Άλλα αυτοκίνητα να εκτελωνίσουν αυτό το διάστημα ουσιαστικά δεν έχουν. Μιλάμε λοιπόν για υπόθεση ενός τετάρτου απλά για να ελέγξεις τα δικαιολογητικά. Άντε άλλο ένα τέταρτο για να πάρεις ο ίδιο ο υπάλληλος τηλέφωνο στο ληξιαρχείο να διαπιστώσει την αλήθεια των δικαιολογητικών, γιατί αν τα ξαναζητάει από μόνος του, τότε γιατί τα ζητάει και από τον τρίτεκνο; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
0-100 ισως θα χανει ελάχισταΤο Xsara 1.6 ήταν γρήγορο!!! Φοβάμαι ότι το Scenic δεν θα συγκρίνεται...
Όχι... είναι αρκετά γρήγορο. Βοηθούντως βέβαια και του κοντού κιβωτίου, αλλά ο κινητήρας το κινεί εξαιρετικά καλά!
-
Πάνρως οι μετρήσεις πιο αργό από μια Xsara 1600 το βγάζουν...
Renault Scenic Mk3