-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
δεν θα θελει και καθαρισμα
Νταξει φωτοσοπ ειναι,καγκουρια εδω που τα λεμε αυτες οι ζαντες σε μαυρο
δεν είναι photoshop. Eγώ τις βρίσκω υπέροχες! Ακου καγκουρια...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν αυτο σε καθυσηχαζει καπως, οι περισσοτερες εταιριες ετσι αντιμετωπιζουν τον υποψηφιο πελατη.Τωρα αν πω οτι σκαω παντα στις αντιπροσωπειες σα γιουφτος (no racism intended) με φορμες, τζηνακια, αθλητικα κ αθλιες μπλουζες και ΣΠΑΝΙΑ μου εχουν φερθει ασχημα δεν θα με πιστεψει κανεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν θα θελει και καθαρισμα
Νταξει φωτοσοπ ειναι,καγκουρια εδω που τα λεμε αυτες οι ζαντες σε μαυρο
δεν είναι photoshop. Eγώ τις βρίσκω υπέροχες! Ακου καγκουρια...
Νταξει βρε λιγη πλακιτσα κανουμε.. Στην φωτο που ειδα μου φανηκε μουφα γιαυτο υποψιαστηκα φωτοσοπ, παντως σε μαυρο gti αν βαλεις και αυτες τις μαυρες ζαντες θα εισαι αρχοντας του σκοτους.
-
@ ak20
Πλάκα μας κάνεις εσυ...
εγώ οδηγώ ένα IV 1.6 (101 ps) 370.000 χλμ ακριβώς 10 χρόνια το έχω και ένα GT 3 ετών 60.000 χλμ (οικογενειακό)...
τότε μου είπαν 8 μήνες σε αντιπροσωπεία της επαρχίας αλλά το πήρα στους 2,5 από μεγάλο αντιπρόσωπο της Αθήνας....
Όπου και αν μένεις, κάνε σήμερα μια βόλτα το τετράγωνο και μέτρα πόσα 4αρακια θα δεις...
και 300 να πάνε τα τέλη κυκλοφορίας, δεν το αλλάζω το 4αρακι...
ακόμα κυκλοφορούν πολλά...
πάρα πολλά...
Ο χρόνος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αξιοπιστίας της VW!!!!
αυτά...
-
Το 4αρι για μενα ειναι το πιο golf απο ολα,ισως να πουν καποιοι οτι το 5αρι ειναι το καλυτερο. Ειδικα για το 4αρι εχουν γινει απειρες βελτιωσεις,εχουν βγει φοβερα bodykit κοκ. Οσο αφορα το iv gti θα ελεγα οτι περισσοτερο μοιαζει με gt παρα με gti,δλδ το περιμενα πιο αγριεμενο και τολμηρο.
-
το 1 παιδια{εκτος φρενων} ,αφηστε το 5αρι και το 4αρι και Π..αρι.
-
Εχουμε κανενα σοβαρο τεστ του vi gti απο ξενο τυπο?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν αυτο σε καθυσηχαζει καπως, οι περισσοτερες εταιριες ετσι αντιμετωπιζουν τον υποψηφιο πελατη.
Τωρα αν πω οτι σκαω παντα στις αντιπροσωπειες σα γιουφτος (no racism intended) με φορμες, τζηνακια, αθλητικα κ αθλιες μπλουζες και ΣΠΑΝΙΑ μου εχουν φερθει ασχημα δεν θα με πιστεψει κανεις;
To χρήμα γενικά δεν κρύβεται, και σε αυτό προσκυνάνε οι πωλητές.
Αν είσαι σα γιούφτος αλλά σοβαρός για την αγορά, πρέπει να έχεις πολλά χρήματα (μιας και προφανώς χ@στηκες για τα χρήματα που δίνεις).
Για τους πωλητές είσαι κάποιος που δε θα τους πρήξει για την κάθε χαζολεπτομέρεια και γενικά θα ολοκληρώσεις την αγορά χωρίς να τους απασχολήσεις 3 μέρες.ΥΓ. ΣΠΑΝΙΑ ένας πωλητής αδυνατεί να κάνει το διαχωρισμό μεταξύ του σικέ λέτσου και του πραγματικού λέτσου (που απλά θα του φάει το χρόνο). Σε τέτοιες περιπτώσεις όντως ίσως εισπράξεις άσχημη συμπεριφορά.
-
Η αληθεια ειναι οτι οι πωλητες....μπορουν να διακρινουν απο αποσταση αν καποιος ειναι σπασαρχιδης (δεν εννοω να θελει λεπτομεριες εννοω μαλακοπιτουρας σπασαρχιδης), αν ειναι χαβαλες, αν δεν εχει καμια ορεξη αλλα η γυναικα απο διπλα του τα πριζει για καινουριο αμαξι, μεχρι τις πολυαγαπημενες παρεες 3-4-5 ατομων.....η πιτσιρικαρια εχει πλακα....οι οικογενειες δεν παλευονται. Το αν καποιος θα ψωνισει δεν μπορει να το ξερει σε καμια περιπτωση, το αν ο αλλος εχει € παλι δεν μπορει να το ξερει, σε αυτο το τριπακι ειχαν πεσει πολλοι συναδελφοι και περνανε τα @@ μου, κοβανε απο ρουχα, τσαντες κλπ και εξυπηρετουσαν αναλογα, ή στελνανε κανα νεο συναδελφο για να μη φανε την φολα. Το κακο για αυτους ειναι οτι ο λετσος με το τζιν (ηλεκτρολογος, χασαπης κλπ) εχει τα φραγκα οι μαλακοπιτουρες ειναι ολο μοστρα και εφε αλλα δεν εχουν να φανε.
Οσο για το αν μπορει να κανει διαχωρισμο μεταξυ σικε λετσου και real λετσου.....μαλλον μπορει, σιγουρα οχι ολοι, αλλα εδω που τα λεμε οι μισοι πωλητες δεν ξερουν το προιον που πανε να σου πουλησουν....
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Ηρθε στην αντιπροσωπεια το τουτου μου
Απο βδομαδα λογικα θα το εχω
Κανενας αλλος κατοχος να μας πει πρωτες εντυπωσεις;χρώμα; με dsg η χωρίς;
-
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Υπάρχει manual του DSG σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα;
Και αν ναι, που μπορώ να το βρω;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ηρθε στην αντιπροσωπεια το τουτου μου
Απο βδομαδα λογικα θα το εχω
Κανενας αλλος κατοχος να μας πει πρωτες εντυπωσεις;χρώμα; με dsg η χωρίς;
Την προηγουμενη βδομαδα παρηγγειλα το GTI VI σε λευκο,5θ,ηλιοροφη,bi-xenon,18' ζαντες,αναρτηση.
Βασικα ειχα αποφασισει οτι το ηθελα σε ασπρο ή κοκκινο,5θ με ηλιοροφη και αναρτηση.Μου ειπαν οτι σε 5θ ετοιμοπαραδοτο υπηρχε ΕΝΑ μονο σε λευκο
με το πακετο ζαντα-ηλιοροφη-αναρτηση-ξενον.Οποτε το εκλεισα.
Μετα μου ειπαν οτι δεν ειναι ακριβως ετοιμοπαραδοτο,αλλα ειχαν κανει ηδη προπαραγγελεια για αυτους.
Το αυτοκινητο μου εχει ημερομηνια παραγωγης 26η βδομαδα δηλ 4η βδομαδα Ιουνιου.
32640 ευρω με 500 ευρω εκπτωση.no DSG
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
@ ak20Πλάκα μας κάνεις εσυ...
εγώ οδηγώ ένα IV 1.6 (101 ps) 370.000 χλμ ακριβώς 10 χρόνια το έχω και ένα GT 3 ετών 60.000 χλμ (οικογενειακό)...
τότε μου είπαν 8 μήνες σε αντιπροσωπεία της επαρχίας αλλά το πήρα στους 2,5 από μεγάλο αντιπρόσωπο της Αθήνας....
Όπου και αν μένεις, κάνε σήμερα μια βόλτα το τετράγωνο και μέτρα πόσα 4αρακια θα δεις...
και 300 να πάνε τα τέλη κυκλοφορίας, δεν το αλλάζω το 4αρακι...
ακόμα κυκλοφορούν πολλά...
πάρα πολλά...
Ο χρόνος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αξιοπιστίας της VW!!!!
αυτά...
Είναι γ το πο@τσο!!!! τελεία κ πάυλα!
Τα Astra G κ Focus1 δεν τα έφτανε ούτε γ αστείο...
Παρακάτω.... -
E, όχι ακριβώς!
Το σωτήριο έτος 1999 η οικογένεια ήταν μεταξύ Golf 1,6 Focus 1,6 και Astra 1,4.
Το Golf είχε σίγουρα το καλύτερο εσωτερικό και γενικά ως προς το Astra (που πήραμε τελικά) υστερούσε μόνο σε τιμή και χρόνο παράδοσης (6 μήνες τότε που ήταν και ο λόγος της απόρριψης).
Το Focus επίσης ήταν καλό και εκ των υστέρων ίσως να ήταν καλύτερη αγορά.
Το ότι το Αstra όμως είχε καλές επιδόσεις από 1,4 το λίγο καλύτερο εσωτερικό του (υποκειμενικά έστω) και το ότι 2 μέρες πριν παραγγείλουμε μας είπαν πως ήρθε με πίσω προσκέφαλα (επίσης ένας λόγος απόρριψης) μας έκανε να το προτιμήσουμε.
Το Golf IV νομίζω θα αποδειχθεί πιο αειθαλές από το ΙΙΙ. -
moysatos 3θ μαύρο (με τίποτα άσπρο ) dsg είναι το δικό μου εδώ και 1.5 μήνα.εξτρά dcc και οροφή (δηλαδή το Β' πακέτο εξοπλισμού της πρώτης παρτίδας που ήρθε ελλάδα). 32,500 με δώρο συναγερμό και επέκταση εγγύησης.
-
Μπορεί ο κόσμος να τρελαινόταν να αγοράσει Golf, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχεις και κόσμο να σου κάνει τιμή για μεταχερισμένο.
Όταν πήγα να πουλήσω το 2007 το IV GTI με 160,000χλμ το έπαιρναν όλοι πανεύκολα και πήρα και τα λεφτά που ήθελα! Το αμαξάκι ήταν superΤην ίδα εποχή φίλος με focus πάλευε 6μήνες μέχρι που το σκότωσε γιατί η BMW δεν το συζήταγε καν να το πάρει και ο φίλος ήθελε X3
Παρομοιως, πριν από 1 χρόνο έτερος με 147 ήθελε να την δώσει για Altea Xl, και για την 147 δεν υπήρχε αγορά.To VI GTI μου αρεσει πολύ
-
Επιβεβαιωνω:
Ο γαμπρος μου πουλησε το 2007 το golf 4 1.4 που ειχε αμεσως, και στα λεφτα που ηθελε. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
moysatos 3θ μαύρο (με τίποτα άσπρο ) dsg είναι το δικό μου εδώ και 1.5 μήνα.εξτρά dcc και οροφή (δηλαδή το Β' πακέτο εξοπλισμού της πρώτης παρτίδας που ήρθε ελλάδα). 32,500 με δώρο συναγερμό και επέκταση εγγύησης.Ωραιος!!!
Για πες...σε εχει ''χαλασει'' τιποτα μεχρι στιγμης; -
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
moysatos 3θ μαύρο (με τίποτα άσπρο ) dsg είναι το δικό μου εδώ και 1.5 μήνα.εξτρά dcc και οροφή (δηλαδή το Β' πακέτο εξοπλισμού της πρώτης παρτίδας που ήρθε ελλάδα). 32,500 με δώρο συναγερμό και επέκταση εγγύησης.
Ωραιος!!!
Για πες...σε εχει ''χαλασει'' τιποτα μεχρι στιγμης;...που λόγω δουλειάς έχω πάει μόνο 2 φορές πήλιο (με κίνηση) και 2 φορές αθήνα (με μπάτσους κάθε τρεις κ λίγο...)...
...που σε κάθε λακούβα βρίζω για τα λεφτά που έδωσα...σοβαρά τώρα...παράπονο δεν έχω...το dcc συνηθίζεται αμέσως και σε κάνει τεμπέλη δεν έχω εμπειρία με ανάλογο κιβώτιο για να πω αν λειτουργεί καλύτερα κι από τη σκέψη του καλύτερου οδηγού (που δεν διεκδικώ ότι είμαι έτσι κι αλλιώς) στις αλλαγές και στα κατεβάσματα...
στο ταξίδι έχει νομίζω καλύτερη ηχομόνωση από το προηγούμενο μοντέλο (το υποστηρίζει και κολλητός με Vάρι GTI)..
το dcc στο sport δίνει ακόμη καλύτερη αίσθηση.Αα..οι αεραγωγοί φέρνουν αρκετά ζεστό αέρα μέσα όταν δεν λειτουργεί το a/c, αυτό δεν έχω συνηθίσει ακόμη!!
Περισσότερα στην πορεία
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αα..οι αεραγωγοί φέρνουν αρκετά ζεστό αέρα μέσα όταν δεν λειτουργεί το a/c, αυτό δεν έχω συνηθίσει ακόμη!!Αναψε τον κλιματισμό πάτα το κουμπί για την ανακύκλωση του αέρα και το ξανασβήνεις (off). Μετά δεν θα φέρνει αέρα από τους αεραγωγούς.
Το dsg με τον καιρό όταν το συνηθίσεις, δεν το αλλάζεις με τίποτα. Το αναφέρω καθώς είχα πριν το manual Gti V και έχω πλέον με dsg. Ειδικά σε ταξίδια και μεγάλες διαδρομές είναι απόλαυση και σε ξεκουράζει απίστευτα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο να βγαίνω για μια απλή βόλτα και στο πολύ χαλαρό να καταλήγω να κάνω 150-200km γυρνώντας όλη την Αττική.
Εύχομαι καλοτάξιδα και να έχετε ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα μαζί τους.
VW Golf VI GTi