-
@Hannibal
Αν εννοείς εμένα σε διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται για κράξιμο απλά παρατήρηση. Εκτός αν επειδή πρόκειται για φίλο σου απαγορεύεις οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο.
Μια ερώτηση επειδή χρησιμοποίησες παρακείμενο χρόνο. 'Έχει δουλέψει...'
Δηλαδή τώρα δεν δουλεύει; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@Hannibal
Αν εννοείς εμένα σε διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται για κράξιμο απλά παρατήρηση. Εκτός αν επειδή πρόκειται για φίλο σου απαγορεύεις οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο.
Μια ερώτηση επειδή χρησιμοποίησες παρακείμενο χρόνο. 'Έχει δουλέψει...'
Δηλαδή τώρα δεν δουλεύει;Oxi oxi den kammia sxesh me esena Eddie genika to lew. Apla epeidh to blepw pws paei na gyrisei h syzhthsh peri sxoliwn, ennow oti kalo einai na prosexoyme ti leme.
Oso gia to doylepsei. H braw fetos toy edwse 2 epiloges. H na synexisei na doyleyei sthn syragga h na paei gia metaptyxiako xwris na lhksei to symbolaio kai na xasei thn 8esh toy sthn brawn. Gia ayto ebala ton parakeimeno xrono.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσο για τον μασσα, πολυ ακυρο το σχολιο του σχεδιαστη που ειχαν καλεσμενο. 'Σαν πουλακι μου μοιαζει'...!
O Vaggelis exei doyleyei sthn brawn sth aerodynamikh syragga. To sxolio to diko toy htan oti moiazei me spiral eksatmish. O takhs elege gia mpoyloni kai kapoios allos eipe gia to poylaki.... Anyway.... Eytyxws einai kala apo oti eipan ekeinh thn stigmh....
Ο κ.Σειτανιδης ειπε για το πουλακι..
Ας ειναι καλα o Massa και να μην εχει παθει ζημια.ο Σειτανίδης δεν ήταν καν στο στούντιο.
Ναι εχεις δικιο.. Με εχουν σημαδεψει φαινεται τα ανοητα σχολια του.
-
http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=43613
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται οτι το πρόβλημα είναι σοβαρό..Λέτε να έχουν κάποια κατάρα η βραζιλιάνοι;
Μετά το Σέννα ο Μάσσα.. -
Αν ρε π*στη μου αποδειχθεί ότι το αντικείμενο το έριξε κάποιος απ'έξω... δημόσια εκτέλεση στο Δούναβη.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αν ρε π*στη μου αποδειχθεί ότι το αντικείμενο το έριξε κάποιος απ'έξω... δημόσια εκτέλεση στο Δούναβη.Πρέπει να είχε τη δύναμη δεκαθλητή και την ακρίβεια εξωγήινου στο σημάδι. Το κομμάτι φαίνεται ότι προέρχεται από κάποιο μηχανολογικό εξάρτημα και το γεγονός της αστοχίας στη brawn ενισχύει την πιθανότητα να προέρχεται από το όχημα το RB.
-
δυστυχώς ελαφρύς ο Αλόνσο
Pos Driver Weight (kg)
- Alonso Renault 637.5
- Vettel Red Bull-Renault 655.0
- Webber Red Bull-Renault 652.0
- Hamilton McLaren-Mercedes 650.5
- Rosberg Williams-Toyota 654.0
- Kovalainen McLaren-Mercedes 655.5
- Raikkonen Ferrari 651.5
- Button Brawn-Mercedes 664.5
- Nakajima Williams-Toyota 658.0
- Massa Ferrari
- Buemi Toro Rosso-Ferrari 671.5
- Trulli Toyota 671.3
- Barrichello Brawn-Mercedes 689.0
- Glock Toyota 679.2
- Piquet Renault 667.7
- Heidfeld BMW-Sauber 658.0
- Fisichella Force India-Mercedes 680.5
- Sutil Force India-Mercedes 683.5
- Kubica BMW-Sauber 666.0
- Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 675.5
-
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Μάσα εικάζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από 2 ως 3 μήνες.
http://www.gazzetta.it/Motori/Formula1/ ... 5624.shtml
-
Αύριο τι θα γίνει;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αύριο τι θα γίνει;ένα μονοθέσιο για την ferrari, και ελπίζω να είναι σύντομα καλά ο Μασσα.
πηγή msfree
Με ένα μονοθέσιο η Ferrari: Πολλά γράφονται αυτές τις ώρες για τους λόγους που η Ferrari αύριο θα τρέξει με ένα μονοθέσιο. Η πραγματικότητα είναι απλή: Σύμφωνα με τον κανονισμό της FIA για να μπορέσει να αντικαταστήσει τον οδηγό της η ιταλική ομάδα, θα έπρεπε ο αντικαταστάτης του να έχει πάρει μέρος σε τουλάχιστον μια περίοδο δοκιμών. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί, αφού εξαιτίας του περιορισμού των χειμερινών δοκιμών οι ομάδες την Παρασκευή χρησιμοποιούν τους πρώτους τους πιλότους για τη συλλογή των περισσότερων δυνατό δεδομένων.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Οσο για τον μασσα, πολυ ακυρο το σχολιο του σχεδιαστη που ειχαν καλεσμενο. 'Σαν πουλακι μου μοιαζει'...!
O Vaggelis exei doyleyei sthn brawn sth aerodynamikh syragga. To sxolio to diko toy htan oti moiazei me spiral eksatmish. O takhs elege gia mpoyloni kai kapoios allos eipe gia to poylaki.... Anyway.... Eytyxws einai kala apo oti eipan ekeinh thn stigmh....
Gia oloys toy ypoloipoys poy sxoliazete kai ksanasxoliazetai...
Etrexe kai paliwtera kai akoma trexei epilektikoys agwnes kart. Psxnei budget gia F3 sthn Agglia kai fetos 8a ksekinhsei kai to metaptyxiako. Epeidh tygxanei na einai kalos filos kserw kapoia parapanw pragmata. Opote den einai swsto orismenoi na krazete xwris na ton kserete....Οχι ισα ισα ο ανθρωπος (αεροδυναμιστης) μου φανηκε μια χαρα.
Νταξει, μπορει να μην ειχε τον αερα να μιλησει live στη τηλεοραση, αλλα ποιος θα ειχε στη θεση του?Απλα ειμαι βεβαιος οτι αυτος εκανε το αστοχο σχολιο οτι προκειται για πουλακι. Αν δε σου κανει κοπο κατεβασε την εκπομπη και ξαναδες την. Αφου μαλιστα ο Πουρναρακης απαντησε 'Μα μου φαινεται οτι ειναι κατι μηχανολογικο. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος, κουβεντα κανουμε εδω.' Και ο Βαγγελης ακουστηκε να απανταει κατι στο στυλ 'Ναι ναι, οκ', δηλαδη οτι συμφωνει οτι κουβεντα γινεται και οτι δε θα στεκονταν εκεινη τη στιγμη στο τι ηταν αυτο που χτυπησε τον Μασσα, αλλα στο να δουν καποιο replay για να εικασουν κατι για την υγεια του!
Φιλικα ολα αυτα, χωρις καμια προθεση για αντιπαραθεση σχετικα με τον φιλο σου. Εξαλλου οπως ειπα προσωπικα ο ανθρωπος μια χαρα μου φανηκε.
Στο θεμα τωρα, θα μου κανει μεγαλη εκπληξη αν ο Μασσα καταφερει να ξανααγωνιστει μετα απο 2-3 μηνες ΜΟΝΟ. Μετα απο εγχειριση στο κεφαλι δεν συνερχεσαι και τοσο ευκολα....
Αντε να δουμε τι θα κανει ο Αλονσος αυριο... ειναι η ευκαιρια του για το comeback!
-
τα προστατευτικά λάστιχα στην άκρη της πίστας τον έσωσαν κυριολεκτικά, απορρόφησαν άψογα την ενέργεια της σύγκρουσης.
-
Αρχιζω να ανυσηχω παντως....
http://www.msfree.gr/7204/2009-07-25/de ... n-ouggaria
-
Εμενα κατι μου λεει οτι θα αργησουμε πολυ να τον ξαναδουμε να οδηγαει δυστυχως....
Κριμα ο μασσα...
-
Οντως κριμας...
Λετε να δουμε κανα Μιχαλακη απο τον επομενο αγωνα? Γιατι ουτε εγω τον βλεπω να επιστρεφει συντομα στους αγωνες.
-
Οχι, Βιλνεβ θα δουμε
Εχω την αισθηση οτι η ετσι κι αλλιως κατεστραμμενη αυτη χρονιά για τη Φερραρι απλως καταστραφηκε τελειως, και οτι και μονος του να συνεχισει ο Kimi θα πετυχουν τους στοχους που δια στόματός του τεθηκαν. Δηλαδη να περασουν τις πεθαμενες Toyota στους κατασκευαστες
Επισης εχω την αισθηση οτι θα ανεβει ο Alonso και θα τον παρουν του χρονου μαζι με τον Kimi στην ομαδα.
(και μετα ξυπνησα)
Σοβαρα τωρα, για Μιχαλακη πολυ ζορικο το κοβω..
-
Δεν είχα χρόνο να γράψω, καθώς τώρα μπήκα σπίτι, αλλά κοιτούσα τα γεγονότα από το iphone.
Ήταν αρκετά σοκαριστικό παιδιά...και μπορώ να πω ότι πάγωσα όταν τον είδα ακίνητο. Μάλιστα πίστευα ότι θα κουνήσει τα χέρια του, το κεφάλι του...θα κάνει κάτι. Όταν δε είδα το video, μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό το ατύχημα του Surtees (όπως έγραψα).
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...ελπίζω ο Φελίπε να βγει άμεσα από εκεί και να γίνει καλά...αν και το μυαλό μου όλο πάει στο κακό.
Αύριο το μεσημέρι θα ξέρουμε I guess πως πάει. Πραγματικά δε με ενδιαφέρει τίποτα αυτή τη στιγμή, το ενδιαφέρον μου για τον αγώνα και τα qualifying τελείωσε όταν τράκαρε ο Φελίπε...και τον συμπαθώ πολύ ρε γμτ τον 'μικρό'
Τέσπα...ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά...αλλά ανησυχώ αρκετά.
-
Και εγω για Μιχαλακη το κοβω χλωμο, αλλα πολυ θα το γουσταρα. Τεσπα, τιποτε απ αυτα δεν εχει σημασια τωρα, αρκει να ειναι καλα ο Μασα...
-
O,τι φρεσκα νεα εχεις μας τα δινεις εννοειται ε?
Να δω τι θα πουν και στην εκπομπη αυριο. Εκει θα κριθει και το ποσο updated γενικα ειναι αυτα που μας λενε χεχε!
-
Που να τα μαθω τα φρεσκα? msfree κ γω...
Eπίσημο thread: GP Ουγγαριας 2009