-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ειχα ξεχασει το τριπακι της ταχυτητας τον τελευταιο καιρο.Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοβεται η γραμμη,πραγμα που συμβαινει συχνα-πυκνά.Ειδικα σε τορεντ που το αφηνω να μοιραζει με σκιζει
Κλείσε το DHT για να μη σε ξεσκίζουν (αλλιώς διαφημίζεις ότι μοιράζεις).
Αυτο ειναι απενεργοποιημένο εδω και χρονια.Το προβλημα ειναι οταν θελω να μοιρασω κατι καινουργιο και το αφηνω ολο το βραδυ πχ και το πρωι βλεπω οτι εχει κοπει η γραμμη καποια στιγμη και δεν εχει μοιρασει τιποτα.
-
Έχεις blocklist?
*The BISS IP Blocklists are provided as a free service to help add another layer to your security toolkit.. The IP Blocklists are continuously researched and updated daily to keep up with current internet based threats in many different categories including Malware/Spyware sites, Ads - Trackers, Hijacked and Unallocated Bogon IP ranges, Anti P2P enforcers, Hackers/Crackers, Web Spiders, Bots, Crawlers, Web Server Exploits and more.
Our free Blocklist Manager software is available to download and merge your blocklists into one file or alternatively you can download the files individually from our IP Blocklists download page.*
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειχα ξεχασει το τριπακι της ταχυτητας τον τελευταιο καιρο.Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοβεται η γραμμη,πραγμα που συμβαινει συχνα-πυκνά.Ειδικα σε τορεντ που το αφηνω να μοιραζει με σκιζειΚ εγω.... Μεχρι που αρχησε να σερνεται η συνδεση και να μου λενε να κανω ρεμπουτ τον θερμοσιφωνα....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχεις blocklist?*The BISS IP Blocklists are provided as a free service to help add another layer to your security toolkit.. The IP Blocklists are continuously researched and updated daily to keep up with current internet based threats in many different categories including Malware/Spyware sites, Ads - Trackers, Hijacked and Unallocated Bogon IP ranges, Anti P2P enforcers, Hackers/Crackers, Web Spiders, Bots, Crawlers, Web Server Exploits and more.
Our free Blocklist Manager software is available to download and merge your blocklists into one file or alternatively you can download the files individually from our IP Blocklists download page.*
Κατι εχω βαλει στο βατραχι αλλα ουτε που θυμαμαι πως το λενε,safepeer ισως?Κατεβαζω απο ιδιωτικους τρακερ κατα 99% .
Ειχα ξεχασει το τριπακι της ταχυτητας τον τελευταιο καιρο.Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοβεται η γραμμη,πραγμα που συμβαινει συχνα-πυκνά.Ειδικα σε τορεντ που το αφηνω να μοιραζει με σκιζει
Κ εγω.... Μεχρι που αρχησε να σερνεται η συνδεση και να μου λενε να κανω ρεμπουτ τον θερμοσιφωνα....
Βλακειες σου λενε,το καζανακι να τραβηξεις!!!!
Εμενα μου ζηταει η 4νετ εδω και τρεις μηνες να πληρωσω 33€ επιπλεον γιατι ειναι καποιο υπολοιπο λεει απο παλια.Τους λεω χωρις να εχω καποιο χαρτι οτι υπαρχει υπολοιπο δεν πληρωνω τιποτα.Στειλτε μου και θα σας πληρωσω.Ακομα περιμενω.
-
τελικά με κατέβασαν στα 2 mbit..
εν τω μεταξύ η γραμμή μου ανήκει στο dslam Π. Φαλήρου που είναι ~4.5χλμ, ενώ έχει πιο κοντά του Αλίμου στα ~2χλμ, δε γίνεται να με μεταβιβάσουν εκεί ?? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το 169.254 είναι ειδικό IP range. Έχω ένα δικτυακό φορολογικό μηχανισμό που έχει τέτοιο IP (και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα) οπότε έχω 'χτίσει' όλο το δίκτυο βάσει αυτου του range.Γενικά στο εσωτερικό δίκτυο μπορείς να βάλεις ότι range σου κατέβει εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι reserved.
Αυτό που λες ισχύει αν το δίκτυό σου δεν είναι συνδεδεμένο με internet. Αν δεν είναι, νσι, βάζεις ό,τι θες. Αν όμως είναι, παίζει τις IPs που θα βάλεις να τις έχουν ήδη άλλοι - και μιλάμε για IPs που τα ρούτερς τις βγάζουν έξω, γι αυτό το σωστό είναι να το 'χτίσεις' γύρω από κάποιο IP range από αυτά που ανέφερα πιο πάνω (δες κι εδώ: http://www.vicomsoft.com/glossary/addresses.html ή εδώ: http://www.nthelp.com/40/ip.htm ) που είναι reserved για intranets.
Τώρα, αν το μόνο σου πρόβλημα είναι το DHCP pool του ρούτερ, που δε γυρνάει σε 169.254.χ.χ, το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι είτε να το βγάλεις off και να δώσεις static IPs μόνος σου, είτε να βάλεις άλλο μηχανάκι στο δίκτυο να κάνει το DHCP server, που δεν έχει αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το 169.254 είναι ειδικό IP range. Έχω ένα δικτυακό φορολογικό μηχανισμό που έχει τέτοιο IP (και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα) οπότε έχω 'χτίσει' όλο το δίκτυο βάσει αυτου του range.
Γενικά στο εσωτερικό δίκτυο μπορείς να βάλεις ότι range σου κατέβει εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι reserved.
Αυτό που λες ισχύει αν το δίκτυό σου δεν είναι συνδεδεμένο με internet. Αν δεν είναι, νσι, βάζεις ό,τι θες. Αν όμως είναι, παίζει τις IPs που θα βάλεις να τις έχουν ήδη άλλοι - και μιλάμε για IPs που τα ρούτερς τις βγάζουν έξω, γι αυτό το σωστό είναι να το 'χτίσεις' γύρω από κάποιο IP range από αυτά που ανέφερα πιο πάνω (δες κι εδώ: http://www.vicomsoft.com/glossary/addresses.html ή εδώ: http://www.nthelp.com/40/ip.htm ) που είναι reserved για intranets.
Δέν ισχύει αυτό, τα IP που δίνεις στο εσωτερικό σου δίκτυο δέν βγαίνουν απευθείας έξω στο internet, ο ρούτερ μόνο βγαίνει με το IP που του δίνει κάθε φορά ο provider. Δές εδώ για λεπτομέρειες Network Address Translation. Αυτό που λές, δηλαδή κάθε συσκευή να έχει το δικό της IP και με αυτό να βγαίνει απευθείας στο internet μάλλον θα γίνει όταν καθιερωθεί το IPv6, για την ώρα με το υπάρχον IPv4 δέν υπάρχουν αρκετά IP για όλα τα computer στον κόσμο.
Τώρα, αν το μόνο σου πρόβλημα είναι το DHCP pool του ρούτερ, που δε γυρνάει σε 169.254.χ.χ, το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι είτε να το βγάλεις off και να δώσεις static IPs μόνος σου, είτε να βάλεις άλλο μηχανάκι στο δίκτυο να κάνει το DHCP server, που δεν έχει αυτό το θέμα.
Αυτή τη στιγμή όλα τα μηχανήματα έχουν static IP, το DHCP το θέλω για να συνδέω το λαπτοπ ή κανα κινητό τηλέφωνο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δώσω και δεύτερο IP της κλάσης 192.168 στο ρούτερ, αλλά έτσι όσα μηχανήματα θα συνδέονται μεσω DHCP θα μπορούν να μπούν internet αλλά όχι στο υπόλοιπο τοπικό δίκτυο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το 169.254 είναι ειδικό IP range. Έχω ένα δικτυακό φορολογικό μηχανισμό που έχει τέτοιο IP (και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα) οπότε έχω 'χτίσει' όλο το δίκτυο βάσει αυτου του range.
Γενικά στο εσωτερικό δίκτυο μπορείς να βάλεις ότι range σου κατέβει εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι reserved.
Δέν ισχύει αυτό, τα IP που δίνεις στο εσωτερικό σου δίκτυο δέν βγαίνουν απευθείας έξω στο internet, ο ρούτερ μόνο βγαίνει με το IP που του δίνει κάθε φορά ο provider. Δές εδώ για λεπτομέρειες Network Address Translation. Αυτό που λές, δηλαδή κάθε συσκευή να έχει το δικό της IP και με αυτό να βγαίνει απευθείας στο internet μάλλον θα γίνει όταν καθιερωθεί το IPv6, για την ώρα με το υπάρχον IPv4 δέν υπάρχουν αρκετά IP για όλα τα computer στον κόσμο.
Δε με κατάλαβες. Να στο θέσω αλλιώς: Έστω ότι έχεις ονομάσει 169.254.30.1 ένα print server που έχεις στο private δίκτυο σου, το οποίο [δίκτυο] το έχεις 'χτίσει' όλο γύρω από το 169.254.χ.χ και το οποίο συνδέεται με το internet μέσω του router σου. Κατά σύμπτωση, 169.254.30.1 είναι το static IP που έχει το ftp server κάποιας εταιρίας στην άλλη άκρη του πλανήτη. Δίνεις εσύ τώρα στον browser σου αυτό το IP, το οποίο υπάρχει ΚΑΙ μέσα στο δίκτυό σου ΚΑΙ έξω από αυτό (σε αντίθεση με τα π.χ. 10.χ.χ.χ ή 192.168.χ.χ που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα πετύχεις έξω, διότι είναι reserved). Τι περιμένεις να γίνει? Από που περιμένεις να φορτώσει σελίδα? Από το print server σου ή από το internet?
Αυτή τη στιγμή όλα τα μηχανήματα έχουν static IP, το DHCP το θέλω για να συνδέω το λαπτοπ ή κανα κινητό τηλέφωνο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δώσω και δεύτερο IP της κλάσης 192.168 στο ρούτερ, αλλά έτσι όσα μηχανήματα θα συνδέονται μεσω DHCP θα μπορούν να μπούν internet αλλά όχι στο υπόλοιπο τοπικό δίκτυο
Από τη στιγμή που είναι συνδεδεμένο με το internet, το δίκτυό σου βρίσκεται σε λάθος range (αυτό που λες 'κλάση'). Καλά θα κάνεις να το μεταφέρεις σε range που είναι reserved για intranets.
Είναι πολύ μανίκι ν' αλλάξεις IP στο 'φορολογικό μηχανισμό' σου?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελικά με κατέβασαν στα 2 mbit..
εν τω μεταξύ η γραμμή μου ανήκει στο dslam Π. Φαλήρου που είναι ~4.5χλμ, ενώ έχει πιο κοντά του Αλίμου στα ~2χλμ, δε γίνεται να με μεταβιβάσουν εκεί ??οχι.
-
εαν μου πεσει στο IPOD λιγο νερο και εν τελη σταματησει να δουλευει , μπορω να κανω τιποτε?? ή πρεπει να το πεταξω?>
-
άστο στον ήλιο να στεγνώσει καλά.
-
Θέλω λίγο βοήθεια!
Θέλω να πάρω ένα laptop. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι! Δεν θέλω πολύ καλό, γιατί περισσότερο χαζεύω στο νετ. Απλά θέλω το portability και εντάξει να μην είναι για φούντο από καινούριο! Έλεγα για κάνα netbook, αλλά στα χρήματα που παίζουν νομίζω παίρνω ένα 15'αρι να κάνω τη δουλειά μου. Επιθυμητά προσόντα: cpu (κάτι celeron/amd/κλπ απορρίπτονται τελείως?), hdd (κανά 250άρι), μνήμη (min 2gb). Σχετικά με τα laptopάκια που δεν έχουν καθόλου κάρτα γραφικών τι λένε? Μην τρώει κολλήματα. Θα έχει και τπτ βίστα, οπότε να μην σκαλώνει.
Αυτά τα ολίγα! Για πείτε καμμιά ιδέα...
υγ. Να ψάξω τώρα? Παίζει καμμιά έκπτωση ή μούφες?
-
Portability = netbook .-
τα 15αρια δεν είναι και τόσο βολικά. Με ένα 10αρι θα είσαι μια χαρά.
-
Αν δεν κάνω λάθος, κανένα netbook δεν έχει πάνω από 1Gb RAM.
-
Mπορεί να βάλει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, κανένα netbook δεν έχει πάνω από 1Gb RAM.http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 9CACFDD720
-
Πήρα το πρώτο μου i pod touch!
8άρη μεν, δώρο δε! Άρα μόνο ευχαριστώ λέμεεεε!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πήρα το πρώτο μου i pod touch!8άρη μεν, δώρο δε! Άρα μόνο ευχαριστώ λέμεεεε!!!
Θα το αγαπησεις
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, κανένα netbook δεν έχει πάνω από 1Gb RAM.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 9CACFDD720
Το βασικότερο πρόβλημα με τα netbooks είναι κατά την άποψή μου η ανάλυσή τους, και ειδικά η κάθετη, που στα περισσότερα είναι κάτι του στυλ 576 ή 600 pixels. Υπάρχουν εφαρμογές που το πάνελ των ρυθμίσεών τους δε χωράει ολόκληρο σε τέτοια ανάλυση, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται το 'ΟΚ' / 'Cancel' / 'Help' στο κάτω μέρος του.
Π.χ. το πάνελ ρυθμίσεων του Windows Live Messenger 2009, που είναι 530χ608 pixels, δε χωράει στο Lenovo μιας φίλης το οποίο έχει κάθετη ανάλυση 576 - οπότε πρέπει πατώντας ΤΑΒ να μαντέψεις πότε έχεις επιλέξει το αόρατο 'ΟΚ', και να πατήσεις Enter για να δεχτεί τις αλλαγές στις ρυθμίσεις.
Τώρα ψάχνει προγραμματάκι που να βγάζει virtual ανάλυση πιο μεγάλη απ' την πραγματική (το driver της κάρτας γραφικών του συγκεκριμένου δεν το κάνει) για να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το βασικότερο πρόβλημα με τα netbooks είναι κατά την άποψή μου η ανάλυσή τους, και ειδικά η κάθετη, που στα περισσότερα είναι κάτι του στυλ 576 ή 600 pixels
Στα 600 ειναι οριακα... αλλα δεν αντιμετωπιζεις θεμα στα Win. Παντως σωστα εντοπισες το προβλημα.... και γι αυτο λοιπον προσοχη οταν αγοραζετε netbook! Υπαρχουν και αυτα με 1368χ768 (απο τις 10 ιντσες)... απο τις καλες εταιριες τουλαχιστον!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]