Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
λίγο πιο αναλυτικά ....
http://www.enet.gr/resources/article-fi ... arthma.pdf
λίγο αχταρμάς και λίγο από όλα .... για να μας βολεύει τελικά και για μην χάσουμε την κότα με τα χρυσά αυγά !!
τα κεκ παραμένουν να καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, τον συνολικό φόρο
κ.εκ, αδεια κυκλ, πράσινος δακτ, κ.καυσεαρίων, Co
επίσης αν διάβασα καλά υβριδικό πριν του 2005 δεν μπορεί να μπαίνει κάθε μέρα στο δακτύλιο ....
και για κάποιον που κάνει μια συνειδητή επιλογή αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο που είναι όσο φιλικότερο γίνεται συνολικά στο περιβάλλον, του κάνουμε δώρο για λίγα χρόνια, την τρομερή έκπτωση του -18€ το Χρόνο !!!!
επίσης κακώς επικοινωνιακά τα βάφτισαν πράσινα/ περιβαλλοντικά τέλη ...... ΤΕΛΗ παλαιότητας θα έπρεπε να λέγονται ....
Μολις το δίαβασα και με έπιασαν τα γέλια....
Χρισιμοποιούνε φράσεις όπως:
'Μέτρα Αντιμετώπισης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης'
'Περιβαλλοντικά Τέλη Κυκλοφορίας'
'Περιβαλλοντική αποτίμηση'
'σχέδιο δράσης για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την οδική κυκλοφορία.'
'Τα προτεινόμενα μέτρα, αν και κατεξοχήν περιβαλλοντικά έχουν και μεγάλες
οικονομικές αλλά και συγκοινωνιακές διαστάσεις.'
Με αυτή την λογική και ο φόρος εισοδήματος είναι περιβαλλοντικός φόρος μιας και αναπνέουμε και μολυνούμε την ατμοσφαίρα με Co2.
Ευτυχώς που δεν έκανα την μαλακία να γυρίσω Ελλάδα το 2004 όταν όλοι οι φίλοι μου μου έλλεγαν οτι η Ελλάδα έχει αλλάξει και είναι καιρός να γυρίσω. Τώρα όλοι μου λένε να κάτσω έδω που είμαι.
Μονό μιά χούντα μπορεί να σώσει την ελλάδα με την προυπόθεση οτι θα εκτελεσουν όλους τους πολιτικούς.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποιος πως εβγαναν συμπέρασμα για 25% μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου και σωματιδίων και 35% μείωση των εκπομπών
μονοξειδίου του άνθρακα και υδρογονανθράκων.
Με λίγα λόγια ο συνταξιούχος πατέρας μου τώρα θα πληρώνει 212 Ευρώ τέλη έναντι 112 που πληρωνε μέχρι τώρα για το Accent του 1996.