-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
.....εξαλλου οπως και να χει και οι 'γρηγοροι' και οι περαστικοι στον ιδιο δρομο ειμαστε και πρεπει να συμβιωνουμε......Kindly, define 'γρηγοροι'.
Αλλιώς πες μας τι γίνεται κάθε φορά που ένας γρήγορος που το' χασε συναντιέται με ένα λίγο αφηρημένο περαστικό.
-
στην προκειμενη περιπτωση εννοω ειτε αυτους που πηγαινουν γρηγορα η αυτους που νομιζουν οτι πανε γρηγορα η τελοσπαντων οποιον γουσταρει την ταχυτητα
αλλα οχι μονο στα λιμανακια......
αν καποιος λοιπον το χασει υπαρχει η πιθανοτητα να πεσει πανω στον περαστικο....
τωρα να σου θεσω και εγω ενα ερωτημα
αν καποιος περαστικος κανει παρανομη αναστροφη στο island ενω ερχεται καπιος γρηγορα τι θα γινει??????
θα φταιει η ταχυτητα παλι?????επισης τα περιστατικα που καποιος χανει το αυτοκινητο του και πεφτει πανω σε περαστικο ειναι μειονοτητα στα λιμανακια
-
Μαλλον δε πρεπει να εχεις δει βιντεακια απο τα λιμανακια πως καποιοι γλιτωνουν απο τα δοντια του χαρου!!!
Δες τα βιντεακια!Θεμα τυχης ηταν! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάποιοι προφανώς δεν θέλουν να απαντήσουν σοβαρά, αλλά αντιθέτως ξέρουν να γελοιοποιούν τη συζήτηση.Και ξαναλέω αν ο κ.Καββαθάς ήθελε να μαζέψει όλη τη νεολαία και να την καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο, θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να το κάνει αυτό και όχι με το να 'τους τα χώνει' με κάποιες (ίσως και) οπισθοδρομικές ιδέες-αντιλήψεις του.
Δεν μίλησα πως είμαι εναντίον της πίστας.
Αλλά μην μου πείτε πως είναι σωστή και ασφαλής σαν ενέργεια να προσγειώνεται ελικόπτερο ανάμεσα σε παρευρισκόμενα άτομα και αυτοκίνητα εντός του χώρου της πίστας! Μην τρελαθούμε κιόλας!
Και κάτι άλλο φίλε gvala. Αν εσένα δεν σε νοιάζει να έχεις το αυτοκίνητο σου χιλιογρατζουνισμένο και χτυπημένο, κάποιους άλλους τους νοιάζει. Και οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε την περιουσία του συνανθρώπου μας.
Και φυσικα δεν ειναι σωστη η πρωσγειωση αν δεν ειχε καποια αποσταση απο τα οχηματα.Καλο θα ηταν να διαβαζεις καλυτερα τι γραφει ο καθε ενας.Η ασφαλεια αναφερθηκε απο εμενα σε προηγουμενο αρθρο σου που ειχες γραψει οτι αυτα τα παιδια οταν ερθουν στα Μεγαρα τα βλεπουμε διαφορετικα!!
-
Ο χρήστης GF RALLYE έγραψε:
Μαλλον δε πρεπει να εχεις δει βιντεακια απο τα λιμανακια πως καποιοι γλιτωνουν απο τα δοντια του χαρου!!!
Δες τα βιντεακια!Θεμα τυχης ηταν!τι να τα κανω τα βιντεακια??? αφου σχεδον καθε μερα εκει ειμαι.....λες να πρεπει να δω τα βιντεακια????
τα βιντεακια ειναι αυτα που ΘΕΛΟΥΝ καποιοι να προβαλλουν.....και να σου κανω μια παρομοιωση.......εχεις δει σε ρεπορταζ του alter να λεει κανεις οτι οι τιμες ειναι καλες????? ολοι οι ειναι ακριβες λενε - αφου οι υπολοιπες γνωμες κοβονται στο μονταζ- ετσι ειναι και αυτο......εγω σου λεω τι ΖΩ εκει κατω καποια χρονια που κατεβαινω και εσυ κρινεις απο αποσπασματικα βιντεακια που βλεπεις σε δελτια ειδησεων -
Δες τα βιντεακια!Θεμα τυχης ηταν!τι να τα κανω τα βιντεακια??? αφου σχεδον καθε μερα εκει ειμαι.....λες να πρεπει να δω τα βιντεακια????
τα βιντεακια ειναι αυτα που ΘΕΛΟΥΝ καποιοι να προβαλλουν.....και να σου κανω μια παρομοιωση.......εχεις δει σε ρεπορταζ του alter να λεει κανεις οτι οι τιμες ειναι καλες????? ολοι οι ειναι ακριβες λενε - αφου οι υπολοιπες γνωμες κοβονται στο μονταζ- ετσι ειναι και αυτο......εγω σου λεω τι ΖΩ εκει κατω καποια χρονια που κατεβαινω και εσυ κρινεις απο αποσπασματικα βιντεακια που βλεπεις σε δελτια ειδησεωνΚαι τι θες να πεις με αυτο;Πως ειναι ολοι MCRAE και δεν διατρεχει κινδυνος στους ανυποψιαστους οδηγους;
-
Προσωπικά δεν εγκρίνω το στυλ και το όλο ύφος των άρθρων του κ.Καββαθά. Ναι μεν γράφει σωστά πράγματα, αλλά ενδεχομένως τα εκφράζει με λάθος τρόπο, ή για να ακριβολογούμε με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσεγγίσει τους νέους και να τους κάνει να σκεφτούν αυτό που τους λέει.
Το να αρχίσεις και να κατηγορείς και να απομονώνεις μια κατηγορία ανθρώπων σαν να τους στιγματίζεις, είναι το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει κάποιος αλλά παράλληλα και ότι χειρότερο σαν αντιμετώπιση του όλου προβλήματος.
Με αυτό το τρόπο και υπερασπιζόμενος με πάθος κάποιες θέσεις-απόψεις του, εθελοτυφλώντας να δει κανείς διεξοδικά το όλο πρόβλημα, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώσει το χάσμα των γενεών και να μην γίνεται αρεστός σε μεγάλη μερίδα νέων κυρίως ανθρώπων.
Σκοπός είναι να ενδιαφερθεί κάποιος πραγματικά για το πρόβλημα. Να συζητήσει με όλα αυτά τα άτομα που μαζεύονται παραλιακή, να ακούσει τις απόψεις τους, να αντιπροτείνει κάτι άλλο, να βρούμε όλοι μαζί μια λύση.
Το να τους πυροβολεί κανείς και να τους καταδικάζει εξ'αποστάσεως και να τους πηγαίνει κόντρα δεν είναι λύση και ούτε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά αν και παλιότερα (συνήθως καλοκαίρι) σύχναζα σε τέτοια μέρη, περισσότερο για να βρω την παρέα μου, παιδιά και άτομα αξιόλογα που μας ενώνει αυτό το πάθος για την (γρήγορη και μη) αυτοκίνηση, έχω πάνω από χρόνο να πάω λιμανάκια και όλα τα συναφή. Και αυτό γιατί θεωρώ και εγώ, πως τελευταία έχει παραγίνει το κακό.
Αλλά για αυτό ευθύνεται κυρίως η μεγάλη δημοσιότητα που έχει δοθεί το τελευταίο διάστημα, και ένα κάρο άσχετοι που μαζεύονται επειδή βλέπετε έχει γίνει της μόδας και είναι trendy (τρομάρα τους!) να περνάνε από εκεί για show off στις κοπέλες τους κτλ. Αν δεν είχε τόση προβολή από τα ΜΜΕ νομίζετε θα είχαν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα? Γενικά όλοι σε κάτι που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον και εξάπτει την φαντασία και περιέργεια, πέφτουν με τα μούτρα. Προσθέστε σε αυτά και τις αμερικάνικες βλακείες τύπου Fast & Furious και μετά θα έχετε μια πλήρη εικόνα γιατί κατάντησε έτσι το όλο σκηνικό. Όταν δέχεται τέτοια ερεθίσματα ο 18χρονος που μόλις πήρε δίπλωμα και αυτοκίνητο, νομίζετε πως πάνω στον ενθουσιασμό του δεν θα κατέβει λιμανάκια?
Και τον Vageli-Rallye ξέρω και τόσα άλλα άτομα. Σας μιλάω ειλικρινά πως τόσα χρόνια έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα και δεν έχω πετύχει ούτε έναν 'αλήτη'. Ούτε ένα άτομο του 'περιθωρίου'. Μην ξεχνάτε πως στη δημοσιογραφία είναι απαράβατος κανόνας πως πρέπει να διασταυρώνει κανείς την πληροφορία που έχει προτού την δημοσιεύσει και προτού χαρακτηρίσει κάποιον. Αλλά αυτό δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται.
Οι υπερβολές (σε όλους τους τομείς) πρέπει να αποφεύγονται. Και στη δημοσιογραφία και στους δρόμους.
Συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά ήθελα να σας παραθέσω την άποψή μου επι του θέματος και να προσπαθήσω να σας δώσω και μια άλλη οπτική γωνία αυτού.
-
Ο χρήστης GF RALLYE έγραψε:
τα βιντεακια ειναι αυτα που ΘΕΛΟΥΝ καποιοι να προβαλλουν.....και να σου κανω μια παρομοιωση.......εχεις δει σε ρεπορταζ του alter να λεει κανεις οτι οι τιμες ειναι καλες????? ολοι οι ειναι ακριβες λενε - αφου οι υπολοιπες γνωμες κοβονται στο μονταζ- ετσι ειναι και αυτο......εγω σου λεω τι ΖΩ εκει κατω καποια χρονια που κατεβαινω και εσυ κρινεις απο αποσπασματικα βιντεακια που βλεπεις σε δελτια ειδησεωνΚαι τι θες να πεις με αυτο;Πως ειναι ολοι MCRAE και δεν διατρεχει κινδυνος στους ανυποψιαστους οδηγους;
οχι καμια σχεση....απλα τα ατυχηματα εις βαρος ανυποψιαστων δεν ειναι τοσο συχνα οσο τα δειχνουν καποιοι.....εγω κατεβαινω σχεδον 3 χρονια λιμανακια .....και εχω δει μονο 1 ατυχημα εις βαρος περαστικου ( ο οποιος αμα εκανε αλκοοτεστ βεβαια θα εσπαγε ρεκορ) και εχω δει και στην τηλεοραση αυτο με μια lancia delta που εγινε προσφατα.....απο κει και περα εχω ακουσει και εχω ακουσει ιστοριες...
-
οχι καμια σχεση....απλα τα ατυχηματα εις βαρος ανυποψιαστων δεν ειναι τοσο συχνα οσο τα δειχνουν καποιοι.....εγω κατεβαινω σχεδον 3 χρονια λιμανακια .....και εχω δει μονο 1 ατυχημα εις βαρος περαστικου ( ο οποιος αμα εκανε αλκοοτεστ βεβαια θα εσπαγε ρεκορ) και εχω δει και στην τηλεοραση αυτο με μια lancia delta που εγινε προσφατα.....απο κει και περα εχω ακουσει και εχω ακουσει ιστοριες...
Καλά. Αν κάποιος που του αρέσει η γρήγορη οδήγηση δεν έχει πάει έστω και 5 φορές στη ζωή του στα Λιμανάκια τότε ας το πει. Το θέμα είναι να αντιληφθεί κανείς νωρίς τι κουταμάρα είναι να πηγαίνεις όταν πηγαίνουν όλοι. Ξέρετε πόσες φορές είχα πάει κατά τις 3 το πρωί???....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και κάτι ακόμα φίλε vagelis-rallye.
Ούτε εγώ γεννήθηκα με bucket (ή με τα χρήματα να αγοράσω ένα).
Παρ' όλα αυτά παλέυω για να κάνω κάτι που θέλω πολύ. Έστω και κουτσά. Έστω και 'συνεταιρικά'. Ρίξε μια ματιά στους Ελληνικούς αγώνες, στο 'Μια τρελλή ιδέα' (που θα γίνει πραγματικότητα) και θα καταλάβεις.
Ίσως να μην μπορεί να το κάνει ο καθένας. Πάντως το κόστος είναι πολύ λιγότερο από ένα body-kit .... Για να μην σου πώ λιγότερο από ενα σετ 17αρια ζαντολάστιχα....Ίσως αυτό που λέει ο Φίλος μου , ο Γιάννης 'gvala' να μήν έγινε απόλυτα
κατανοητό , γι΄ αυτό θα μου επιτρέψει να συμπληρώσω:O Γιάννης , λοιπόν , εγώ , και άλλοι επτά, μέλη του Forum, με μεγάλη
διαφορά ηλικίας ( 27 εως 51) , με διαφορετικές επαγγελματικές ασχολίες,
άλλοι 'ελεύθεροι' και άλλοι παντρεμένοι με παιδιά , άλλοι στην Αθήνα,
άλλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα, 'βρεθήκαμε' μέσω του Forum , η salome
έριξε την ιδέα και κάναμε τα δύσκολα , εύκολα .Με συνολικό κόστος (υπολογίζοντας τα πάντα , μέχρι και μπαλακλάβες !!!)
κάτω απο 10.000 ευρώ έχουμε στα χέρια μας ένα αγωνιστικό Ν/1 έτοιμο
για αγώνα (άσχετο , εμείς δεν είμαστε έτοιμοι , αλλά προσπαθούμε ).Σε καμμία περίπτωση δεν λέω πως τα 10.000 είναι λίγα χρήματα , όμως
πιστεύω πως απαιτούνται πολύ λιγότερα ευρώ , αλλά και πολύ περισσότερη
διάθεση για να στηθεί απο μια ολιγομελή παρέα ένα track-day car με στόχο
την ασφαλή οδήγηση σε ελεγχόμενους χώρους , και κέρδη πολλά και γνωστά , αλλά και ζημιά μία :στην πίστα έχει ΜΟΝΑΞΙΑ !!!!!!!!!!
Είσαι εσύ (και η ομάδα σου) και το αυτοκίνητο !!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ (μοναδικά σιλικονούχα αντικείμενα είναι τα DOT ) και δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κανέναν !!!
Απλά , 'εντυπωσιάζεις' τον ίδιο σου τον εαυτό .
Και μάλλον εδώ είναι που λέμε το μαχαίρι στο κόκκαλο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΓΙΝΕΤΑΙ !!! , αρκεί να υπάρχει θέληση.
Αποστόλης.
-
Νομίζω ότι τελικά θά ήταν καλύτερο νά απαριθμήσουμε όλα τά 'καλά' πού συνεπάγετε η χρήση τής πίστας καί νά βλέπαμε άν όσοι δέν τήν χρησιμοποιούν τά γνωρίζουν.
Αυτό τό λέω διότι οι περισσότεροι φοβούνται ότι στήν πίστα θά χαλάσουν τό αυτοκίνητό τους!!! -
Ελπιζω να ειδε καποιος στο STAR σημερα το ρεπορταζ για τις κοντρες στα λιμανακια.Το πως εφυγαν οι δυο 'πιλοτοι'!!!!!!!!!Αν αυτο ειναι θεαμα, ΕΥΓΕ!!!!!!! (μαλλον ρομπα εγιναν)
-
Και με τα βουνίσια στροφιλίκια Αποστόλη τι γίνεται; Αφήνουμε το 'πέταλο', έχει καταντήσει πια καραμέλα για όλους. Υπάρχουν ένα σωρό καταπληκτικές φιδίσιες διαδρομές που μπορείς να ξεδώσεις. Όμως ούτε εκεί γίνονται αγώνες...
Και καλά, αφήνουμε τα βόδια που ελπίζουν παραφουσκώνοντας το αυτοκίνητο πιο πολύ κι απ'τα μπαλ(κ)όνια της Dolly Parton να εντυπωσιάσουν τα θήλεα (αν και το θήλυ είναι πάντα ικανοποιητικότατο κίνητρο...). Δεν θα'πρεπε να υπάρχουν στέκια κοντά σ'αυτές τις στριφτερές διαδρομές για να ανταμώνουμε με παρέες;
-
'Χεραδες' κλπ σε δημοσιους δρομους... Καλα αυτοι ειναι οι χαροι?
Οποιος βγει εθνικη καθε Σ/Κ ειδικα θα δει τον καθε οικογενειαρχη το τι καφριλες κανει και σκοτωνει κοσμο... Αλλα εκει δεν ειδα ποτε κανεναν να ασχοληθει... Αμα δεν ειχε δωθει δημοσιοτητα στα λιμανακια δεν θα υπηρχε καν αυτο το τοπικ... Τα λιμανακια εχει καταντησει μια μπουρναζοκατασταση.
Τωρα τα ανοιγματα στην Βουλιαγμενης ποτε δεν εβλαψαν κανενα.. Μια ευθεια ειναι κ ενα φαναρι. Ξαφνικα γεμισαμε πεζους 3 την νυχτα??
Ενω την ημερα δεν ασχολειται κανεις που εχεις ολους τους αφηνιασμενους που τρεχουν στις δουλειες???Τα λιμανακια υπαρχουν και θα υπαρχουν οσο τα αφηνουν καπιοι σκοπιμα ισως. Μερικες κλησεις για φαρμακειο η ρανταρ στην Βουλιαγμενης δεν θα λυσουν την κατασταση.
Πιστα οσο πληρωνεις δεν θα παει κανεις μεσα. Ακομα και 20Ε να κοστιζε και να μπορουσες να πας τωρα. Ο καθε πιτσιρικας βαζει 10Ε βενζινη να παει λιμανακια θα δωσει και 20Ε για πιστα???
Δεν ειμαι κατα της πιστας αλλα με τα Μεγαρα μονο δεν λυνεις προβληματα.
Ποιος θα περιμενει την ημερα εκεινη για να παει να στριψει???Μην κατηγορουμε τον καθε ενα με saxorallo κλπ στημενο/φτιαγμενο οχημα. Ποτε δεν εχω κινδυνεψει απο τετοιους που με περνανε με τα οσα.
Απο παππουδες/οικογενιαρχες κλπ εχω κινδινεψει ομως και εχω παθει και ζημιες... Δεν σας αρεσουν τα λιμανακια ? Δεν πατε.
Το να περασεις το πεταλο με 60 στην δεξια δεν κινδυνευεις εκτος αν εισαι ο υπερτατος γκαντεμης. Μετωπικες ελαχιστες εχω ακουσει.Ας ασχοληθουμε και με τιποτε αλλο πιο σοβαρο εκτος απο τις αηδιες που προβαλουν τα καναλια τοσο καιρο... Ηθελα να ξερα γιατι ποτε δεν ασχολουνται με την κατασταση των δρομων οσο με τα λιμανακια/κλπ...
Ισως γιατι δεν πουλαει πλεον....Μακρηγορω κ το παρακουρασα... Αυτα.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
'Χεραδες' κλπ σε δημοσιους δρομους... Καλα αυτοι ειναι οι χαροι?
Οποιος βγει εθνικη καθε Σ/Κ ειδικα θα δει τον καθε οικογενειαρχη το τι καφριλες κανει και σκοτωνει κοσμο... Αλλα εκει δεν ειδα ποτε κανεναν να ασχοληθει... Αμα δεν ειχε δωθει δημοσιοτητα στα λιμανακια δεν θα υπηρχε καν αυτο το τοπικ... Τα λιμανακια εχει καταντησει μια μπουρναζοκατασταση.
Τωρα τα ανοιγματα στην Βουλιαγμενης ποτε δεν εβλαψαν κανενα.. Μια ευθεια ειναι κ ενα φαναρι. Ξαφνικα γεμισαμε πεζους 3 την νυχτα??
Ενω την ημερα δεν ασχολειται κανεις που εχεις ολους τους αφηνιασμενους που τρεχουν στις δουλειες???Τα λιμανακια υπαρχουν και θα υπαρχουν οσο τα αφηνουν καπιοι σκοπιμα ισως. Μερικες κλησεις για φαρμακειο η ρανταρ στην Βουλιαγμενης δεν θα λυσουν την κατασταση.
Πιστα οσο πληρωνεις δεν θα παει κανεις μεσα. Ακομα και 20Ε να κοστιζε και να μπορουσες να πας τωρα. Ο καθε πιτσιρικας βαζει 10Ε βενζινη να παει λιμανακια θα δωσει και 20Ε για πιστα???
Δεν ειμαι κατα της πιστας αλλα με τα Μεγαρα μονο δεν λυνεις προβληματα.
Ποιος θα περιμενει την ημερα εκεινη για να παει να στριψει???Μην κατηγορουμε τον καθε ενα με saxorallo κλπ στημενο/φτιαγμενο οχημα. Ποτε δεν εχω κινδυνεψει απο τετοιους που με περνανε με τα οσα.
Απο παππουδες/οικογενιαρχες κλπ εχω κινδινεψει ομως και εχω παθει και ζημιες... Δεν σας αρεσουν τα λιμανακια ? Δεν πατε.
Το να περασεις το πεταλο με 60 στην δεξια δεν κινδυνευεις εκτος αν εισαι ο υπερτατος γκαντεμης. Μετωπικες ελαχιστες εχω ακουσει.Ας ασχοληθουμε και με τιποτε αλλο πιο σοβαρο εκτος απο τις αηδιες που προβαλουν τα καναλια τοσο καιρο... Ηθελα να ξερα γιατι ποτε δεν ασχολουνται με την κατασταση των δρομων οσο με τα λιμανακια/κλπ...
Ισως γιατι δεν πουλαει πλεον....Μακρηγορω κ το παρακουρασα... Αυτα.
Συμφωνα σε αρκετα οπως κ διαφωνω σε καποια σημεια.
Αυτο που λες για τους οικογενειαρχες μεσηλικες του ΣουΚου στις εθνικες δεν εχεις καθολου αδικο κ ετσι. Τα καναλια εχουν ασχοληθει πολλες φορες κ τωρα πια μονο κανενα πολυ αιμοβορικο θα ασχοληθουν να δειξουν .
Τα περισσοτερα ατυχηματα ομως δεν γινονται στην εθνικη! Γινονται στους επαρχιακους κ εντος Αττικης! Ευθυνη υπαρχει κ στο οδικο δικτυο κ στον μεσηλικα αλλα στον πιτσιρικα κ οχι μονο που παει μ οτι εχει οπως να ναι εχοντας την ταυτοτητα στα δοντια.Πηγαινοντας καποιος στην πιστα σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θα ξεδωσει κ θα ευχαριστηθει τ αυτοκινητο του παρα πολυ. Το κυριοτερο -στις περισσοτερες τουλαχιστον περιπτωσεις- ειναι το γεγονος οτι θα ανακαλυψει το ποσο οι οδηγικες του ικανοτητες παιρνουν βελτιωση. Γιατι απλουστατα αλλο να κινηθεις σε δρομο κανονικο ανοιχτο κ αλλο σε πιστα ωπου εκει πραγματικα μπορεις να δωσεις το περισσοτερο που μπορεις. Εκει ανακαλυπτεις οτι οι γραμμες σου μπορει να ειναι λαθος, τα φρενα σου οχι τοσο καλα κλπ κ τελος παντων βλεπεις οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης. Μετα φευγεις κ εισαι ηρεμος εχεις καταευχαριστηθει κ πας στην Εθνικη στην δεξια με 80-90 κ ουτε σε νοιαζει να βιαστεις!
Για μενα αυτο δεν εχει καμια σχεση με λιμανακια κλπ κ την οδικη ευχαριστηση που μπορω να παρω απο την πιστα. Τουλαχιστον εκει η αδρεναλινη μου δεν ειναι μηπως καποιος κανει στραβοτιμονια ή πεταχτει απο πουθενα...!
Επισης στα λιμανακια εχουν λυωσει κ ασχημα μαλιστα αρκετα αυτοκινητα. Κ νομιζω οτι υπαρχει κ σχετικο προσφατο παραδειγμα νομιζω ενος περιπου μηνα+ δεν θυμαμαι ακριβως. -
Θα πείτε τώρα ότι είμαι υπερβολικός, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως μια τουλάχιστον πίστα σε κάθε πρωτεύουσα νομού. Και μάλιστα να υπάρχουν και κάνα-δυο μεγάλες, φοβερές πίστες σαν το παλιό Νύρμπουργκρινγκ, μέσα σε δασώδη έκταση, με ΠΟΛΥ στροφιλίκι, με φυσική ομορφιά...
Το έχω ξαναπεί, η όλη φάση με τα Λιμανάκια είναι φούσκα και θα ξεφουσκώσει σαν τις μετοχές των κ.κ. Γιάννου και Νίκου.
Το στροφιλίκι όμως θα μείνει, γιατί οι γνώστες εκεί θα πάνε να ξεδώσουν.
-
Σωστο περι επαρχιακων δρομων απλα χαρακτηριζα και εθνικη και τμηματα οπως 'Δελφοι-Αντιρριο' ..
Ακομα χειροτερα εκει στους επαρχιακους που εχει και στροφιδια βλεπεις καφριλες απο οικογενιαρχες κλπ..
Δεν ειπα οτι τα σαξοραλλα ειναι οι αψογοι οδηγοι απλα αποτελουν μικρο ποσοστο στα ατυχηματα και ιδιαιτερα σε εθνικες/επαρχιακους...Ειδα σε προηγουμενα ποστ επιασε μερικους η φοβια στα φαναρια η διαφοροι που πανε γρηγοροτερα απο αυτους...
Οταν περναει απο διπλα σου ομως ο χαρος 80 ετων με το lada χωρις φλας/φωτα κλπ δεν ανυσηχεις? Απο τις αθλιες νταλικες στην εθνικη που ετσι που τα λετε πισω τους με 80-100 θα εισαστε κιολας δεν ανυσηχητε μην φατε καμια πετρα/σιδερο κλπ??? Αυτοι ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ για πολυνεκρα και οχι τα σαξοραλλα...Περι πιστας σωστοτατο οτι μαθαινεις και γινεσαι καλυτερος οδηγος..
Αυτοι ομως που το παιζουν υπερανω δεν θα πατησουν καν οταν πρεπει να κλεινεις ημερα πληρωνεις αρκετα λευτα κλπ. Θα προτημισουν να δωσουν το 50Ε τους αλλου. Πιστα ελευθερη για τον κοσμο καποιες ημερες της εβδομαδας επρεπε να υπηρχε και να εκτονονωντουσαν ολοι...
Και με τα Μεγαρα δεν προκειται να σωθουμε.Ποιος θα προτομπει?
Αν και πρωτα θα επρεπε να εμπαινε ο κοσμος και τελευταια τα περιοδικα..Τα λιμανακια θα ηρεμησουν απο κοσμο αλλα παλι δεν προκειται να γινει λιγος ποτε. Ετυχε και περασα 24μαρτη απο εκει και γινοταν το απολυτο οργιο.....
-
Βρέ Madman,τά πιτσιρίκια ρίχνουν τά χιλιάρικα μέ τό τσουβάλι γιά ενισχυτές-αεροτομές-ζαντολάστιχα,καί εσύ λές ότι τά 50 ευρώ τής πίστας τούς αποθαρύνουν;
Δέν μου στέκετε βρέ παιδιά εμένα. -
Δεν ειναι κ παραλογο! Αφου σου λεει ο χ 'πιτσιρικας' οδηγαω, εγω ξερω να στριψω!!! Σιγα μην τους τα ακουμπησω!
Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι πιλοτοι δυστυχως κ το χειροτερο οχι μονο πιτσιρικαδες. -
Κλεισθένη,τό έχω ξαναπεί.Πάρα πολλοί νομίζουν ότι στήν πίστα θά χαλάσουν τό αυτοκίνητό τους!!!Απίστευτο καί όμως αληθινό!!!Τό έχω ακούσει πάμπολες φορές από άτομα πού προσπαθώ νά τα 'ψήσω' γιά πίστα.
BURN OUT H ΠΕΡΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ