-
πως αντεχετε ρε παιδια και κανετε τοσα λιγα χιλιομετρα? το εχω απο μεγαλη παρασκευη και εχω κανει 2940 . οσο για τα πισω μαμισια σκουρα τζαμια κοιταξτε εχει ενα uv χαραγμενο στα στοιχεια τζαμιου. 8α το δω καλυτερα αυριο παλι. μηπως εχει και φιλτρο....τους αισ8ητηρες που δινει η μαζντα δωρο τουσ βαλατε? αν και μου τουσ δωσανε δεν δεχτηκα να τουσ βαλω..μου φανηκαν γκουμουτσες.8α ψαξω να βρω αλλους και ει δυνατον για πισω+ μπροστα με 1 μοναδα και ο8ονη.
-
..γειά σας φίλοι, από 23/04/2009 είμαι και γώ ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου αυτοκινήτου. Βέβαια δεν το έχω παραλάβει ακόμα και θα ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν παραλάβει περίπου σε πόσο χρόνο το πήραν στα χέρια τους. Στις 23/4 έδωσα παραγγελία και 7/5 μου είπαν ότι εκτελωνίστηκε. Όπως πολύ καλά με καταλαβαίνεται όλοι είμαι απλά στην τσίτα και περιμένω, τώρα που άνοιξε και ο καιρός. Έχοντας πάντως στο μυαλό μου τα 2 test-drive που έκανα με το CX-7 μπορώ να πώ ότι νοιώθω πανευτηχής με την επιλογή μου, ακόμα περισσότερο όταν κάποιοι φίλοι μου επέλεξαν κάποια άλλα μοντέλα και κάνοντας βόλτα ως συνοδηγός δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. Απο την άλλη αυτοί (οι φίλοι μου), οι περισσότεροι μου είπαν τί το θέλεις τέτοια αμάξι, αλλά εγώ ανεπηρέαστος και πανευτηχής όπως είπα περιμένω να έρθει να δούνε και αυτοί περί τίνος πρόκειται. Χαιρετώ προς το παρόν και τί θα λέγατε μελλοντικά, αφού στρωθούνε τα εργαλεία μας, να κάναμε ένα CX-7 CLUB? ...
-
Ksym το face lift δεν έχει ουσιαστικές διαφορές και θα έρθει μετά από ένα χρόνο περίπου. Η μόνη διαφορά είναι η μεγαλύτερη οθόνη πληροφοριών των ενδείξεων στο πάνω μέρος στο κέντρο του αυτοκινητου. Άλλη μια διαφορά είναι ότι έχει και diesel κινητηρα και ενδεχομένως και αυτόματο κιβώτιο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα face lift δεν παρέχουν μεγάλες διαφορές και οι ουσιαστικες διαφορές θα υπάρχουν στη νέα γενιά που θα έρθει το 2013. Επίσης ο agiosg σου απάντησε πολύ σωστά και συνετά για το τι θα χάσεις αν περιμένεις τις μικροδιαφορές. Το αυτοκίνητο όπως είναι και όπως το αισθάνομαι στο δρόμο είναι η καλύτερη επιλογή στα μεσαία SUV ειδικά στην περίπτωση που θέλεις οδηγική απόλαυση, χώρους, στιβαρότητα, πλούσιο εξοπλισμό σε εξαιρετική τιμή και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.
-
Agiosg δε σου λειτούργησε ο κόφτης στα 210Km; Ξεπέρασες τα 210χλμ; Έφτασες ήδη τα 2940, είσαι θηρίο σαν το θηρίο μας το CX-7. Εγώ είμαι στο στρώσιμο καθώς παρέλαβα τελικά το αυτοκίνητο προχθές και δεν ξεπερνάω τις 3.000-3.500 στροφές και θα μείνω πιστός σε αυτό μέχρι τα πρώτα 1.000 χιλιόμετρα. Μετά θα ανέβω και εγώ στις επιδόσεις σου και αυτές του φίλου Eyedoc. Ετοιμάζω και εγώ εκδρομούλες και θα ανέβω στα χιλιόμετρα. Τους αισθητήρες τους έβαλα και δουλεύουν με την όπισθεν, που οταν ειναι επιλεγμένη και όταν πλησιάζεις τα 63cm και πίσω αρχίσει να χτυπάει. Λειτουργεί όταν το αυτοκίνητο είναι on και έχεις επιλέξει την όπισθεν. Αν θα βάλω οθόνη (που τη βρίσκω περιττή έχοντας τέτοιο ηχοσύστημα, ως extra το αυθεντικό bluetooth της Mazda αλλά και το navigon 8110 -GPS navigation- που έβαλα) θα βάλω την Pioneer AVIC-HD3-II. Ngar συμφωνώ με αυτά που σου έγραψε ο Bebes περί ξεκινήματος-σταματήματος. Αυτά εφαρμόζω και εγώ.
-
...gyes έχετε δεί ότι έχει αλλάξει η τιμή του CX-7. Είμαστε τυχεροί όσοι προλάβαμε και πήραμε την μείωση. Το αυτοκίνητο έχει φτάσει 36.990, κόπηκε δηλ. η προσφορά της MAZDA.....γεια όσους δεν πρόλαβαν επειδή το σκέφτονταν....
-
Εγω αγοραζοντας το cx 7 grant touring SR, μου εκαναν δωρο τους εργοστασιακους αισθητηρες μπροστα και πισω με βιβλιαρακι εγγυησης,οι οποιοι δουλευουν καταπληκτικα!!!
Ποιος ξερει και μπορει να φτιαξει σελλιδα για CX-7 CLUB ???? κουραστικα να διαβαζω μονο για τη καταναλωση του οχηματος μας
-
ngar θα κάτσω να φτιάξω μέσα στο καλοκαιράκι μια σελίδα για το θηρίο μας ώστε να έχουμε ένα CX-7 CLUB με μέλη τους ιδιοκτήτες μόνο. Εμένα μου έκαναν δώρο μόνο τους πίσω αισθητήρες. Δε ξέρω κατά πόσο θα ωφελούσαν οι μπροστινοί καθώς θα χτυπούσαν συνέχεια, εκτός και αν είχαν κουμπί απενεργοποίησης. Οι πίσω δουλεύουν με την όπισθεν και δεν έχουν κουμπί απενεργοποίησης. Απενεργοποιούνται όταν βγάλεις την όπισθεν ή σβήσεις τον κινητήρα.
-
steavers ενοουσα οθονη για τους αισ8ητηρες(μικρη στον κα8ρεφτη κολλημενη ισως).αλλα ψαχνομαι και για ο8ονη μεγαλη και κοιταγα κατι projects του καλογεροπουλου για το cx-7 στο σαιτ του με kenwood.
ngar... οι εργοστασιακοι αισθητηρες κανουν κοντα 600 ευρω μονο για πισω αρα πολυ περισσοτερο και για μπροστα.εισαι πολυ τυχερος αν σου εκαναν αυτους δωρο γιατι το συστημα τους ειναι να κανουν δωρο αλλης εταιριας αισ8ητηρες μονο για πισω, πατακια(οχι τα καλα) και πυροσβεστηρα-τριγωνο-φαρμακειο.
Για τους μπροστα εχεις βαλει διακοπτη? δουλευουν με το φρενο? η ειναι μονιμα σε λειτουργια? εχεισ ο8ονιτσα? -
crazycxrider ρωτησες αντιπροσωπο η ωασιζεσε στισ ανηρτημενεσ στο site τιμες? στο site ποτε δεν τις χαμηλωσαν.. και χ8ες που μιλαγα με ενα πωλητη για φιλο που 8ελει μου ειπε απλα πως δεν υπαρχουν GT και δεν μου ανεφερε νεα τιμη.. οσο για τα απλα ειπε εχει και κανουν και περετερω εκπτωση τωρα εκτακτως σε καποια χρωματα(μαλλον ενοουν αυτα που κοντευει να ληξει η εγκριση τυπου τους στο τελωνειο).
-
steavers nai το ξαναπατησα και πηγα αυτη την φορα κοντα στα 220(παρα τριχα) και δεν ενιωσα κανενα κοφτη.ας πουνε και οι αλλοι.τι 8α επρεπε να νιωσω? κοψιμο ξαφνικο η απλα να παταω και να μην ανεβαζει στροφες? παντως μεχρι εκει δεν ειδα τπτ απο τα 2.
-
Ο χρήστης agiosg έγραψε:
steavers nai το ξαναπατησα και πηγα αυτη την φορα κοντα στα 220(παρα τριχα) και δεν ενιωσα κανενα κοφτη.ας πουνε και οι αλλοι.τι 8α επρεπε να νιωσω? κοψιμο ξαφνικο η απλα να παταω και να μην ανεβαζει στροφες? παντως μεχρι εκει δεν ειδα τπτ απο τα 2.τικ τικ τικ χτυπαει ας πουμε οπως το ΑΒΣ
και κοβει τις στριφες
δεν ειναι δυνατο να μην το καταλάβεις -
Πρωτα απο ολα, θα ειναι ωραια ιδεα το CX-7 club.
Υπαρχει για την ωρα το Mazdaspeedclub.gr, απο το οποιο μπορουμε επισης να τα λεμε, αν μπειτε κι εσεις εκει! Εκει, ευτυχως, δεν μιλανε ΜΟΝΟ για την καταναλωση.
Οι αισθητηρες δωρο που μου εβαλε η MAZDA, μονο πισω, δουλευουν μια χαρα, διακριτικα, και στο δικο μου μαυρο τουλαχιστον δεν φαινονατι σχεδον καθολου.
Εγω το πηρα απο ΣΤΑΚΟΡ Γλυκα Νερά, το παρηγγειλα την Παρασκευη πριν του Λαζαρου και το παρελαβα ακριβως 14 μερες μετα, Παρασκευη, και ας ειχε μεσολαβησει και Πασχα. Μαλιστα, οταν εκτελωνιστηκε μου βγαλαν πινακιδες 1-2 μερες πριν ερθει στην αντιπροσωπεια, για να μην καθυστερηση, πραγμα που δεν μου εχει ξανασυμβει.
Οι μεμβρανες Llumar 99 στοιχισαν 65 ευρω, στο καταστημα της εταιριας στο Μαρουσι. Για τα πισω φιμε μην ανησυχητε. Σας το ξαναλεω: Οποιοδηποτε σκουρο τζαμι απορροφα το μεγαλυτερο μερος της υπεριωδους ακτινοβολιας. Ισως οχι το 99% οπως οταν υπαρχει φιλτρο UV αλλα το 80% ή το 85%. Πολυ καλο αποτελεσμα, φτηνο, ομορφο, ουσιαστικο ΚΑΙ νομιμο.
Χθες εγινε και η πρωτη ημερισια εκδρομη στο Ναυπλιο. Φτασαμε τα 1400 χλμ και το κακο ειναι οτι καποτε πρεπει να κατεβεις απο το αυτοκινητο. Πλεον το οδηγω σχεδον κανονικα (αποφευγω να περναω πολυ τις 5.000 στροφες) και βεβαι το απολαμβανω περισσοτερο.Φοβερη αισθηση, κυλιση, δυναμη στο δεξι ποδι διαθεσιμη ανα πασα στιγμη, και ας εχεις ηδη 160 χλμ/ωρα και 5η ή και 6η ταχυτητα. Εκει φαινεται και περισσοτερο η δυναμη, ενω εχει 3.500 - 4.000 στροφες. Πολυ καλο τιμονι, εξαιρετικο νομιζω για την κατηγορια, σκεφτειται οτι προερχομαι, και την εχω ακομα, μια Alfa Romeo GT, 2.0.
Ωραιο εξτρα ειναι για μενα τα μαρπιε που μπαινουν στα σκαλοπατακια μστις πορτες και στο πορτμπαγκαζ, που ειναι αλουμινενια. Συνολικο κοστο 300+160+460 ευρω. -
agiosg, την αλλαγή της τιμής την είδα στο site του autotriti.gr, όπου μέχρι πρίν απο λίγες ημέρες είχαν τιμή για την έκδοση toyring 29.*** και για την grandtoyring 32.***. Απο προχθές έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος και η πλούσια έκδοση τιμάται πλέον 36.990. Στο site του autotriti λένε ότι ο τιμοκατάλογος ενημερώνεται καθημερινά. Μέσα στη βδομάδα όμως που απο ότι φαίνεται θα πάρω και γώ το εργαλείο μου (βρίσκεται στη μεταφορική μου είπαν, επιτέλους γιατί έχω σκάσει), θα ρωτήσω για επιβεβαίωση. Καλά θα ήταν πάντως ένα CX7-CLUB όπου θα μπορούσαμε να ανταλλάσουμε γνώμες περί του θηρίου μας και γιατί όχι άν υπάρχει όρεξη περαιτέρω να μαζευόμασταν μία φορά το χρόνο συμβολικά κάνοντας ένα μικρό ταξιδάκι όπου θα καταλήγαμε σε καμία ταβερνούλα για κανα κοψίδι ή ότι άλλο.........
-
Παιδιά υπάρχει κάποιος που δυναμομέτρησε το cx-7 του να μας πει τι βγάζει τροχό?, μιας και τα 4-κίνητα έχουν πιό μεγάλες απώλειες από τα 2-κίνητα.
Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης? φαντάζομαι τα 268 και 38 και το 0-100 που δίνει η εταιρία πρέπει να βελτιώνονται αρκετά με φίλτρο/εξάτμιση και πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης agiosg έγραψε:
crazycxrider ρωτησες αντιπροσωπο η ωασιζεσε στισ ανηρτημενεσ στο site τιμες? στο site ποτε δεν τις χαμηλωσαν.. και χ8ες που μιλαγα με ενα πωλητη για φιλο που 8ελει μου ειπε απλα πως δεν υπαρχουν GT και δεν μου ανεφερε νεα τιμη.. οσο για τα απλα ειπε εχει και κανουν και περετερω εκπτωση τωρα εκτακτως σε καποια χρωματα(μαλλον ενοουν αυτα που κοντευει να ληξει η εγκριση τυπου τους στο τελωνειο).1.σου είπε ποια χρώματα?
2.τι σημαίνει να λήξει η έγκριση τύπου? δηλ πότε έχουν κατασκευαστεί? -
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κάποιος που δυναμομέτρησε το cx-7 του να μας πει τι βγάζει τροχό?, μιας και τα 4-κίνητα έχουν πιό μεγάλες απώλειες από τα 2-κίνητα.Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης? φαντάζομαι τα 268 και 38 και το 0-100 που δίνει η εταιρία πρέπει να βελτιώνονται αρκετά με φίλτρο/εξάτμιση και πρόγραμμα.
Ψαξε στο: www.mazdaspeedclub.gr
-
Για να μην βρεθούν οι ευτυχείς κάτοχοι προ εκπλήξεων στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος το 2010 θα ήθελα να επισημάνω ότι η ετήσια τεκμαρτή δαπάνη για τους 16 φορολογήσιμους ίππους ειναι 33600€
-
agiosg οι μπροστά αισθητήρες επιβάλλεται να έχουν διακόπτη αλλιώς θα χτυπάνε συνέχεια, ενώ οι πίσω ενεργοποιούνται μόνο με την όπισθεν. Πατάκια και εμένα μου έβαλαν λεπτά και ψάχνω τώρα να βρώ καλά πλαστικά ώστε να αντέχουν σε λάσπες, νερά και να πλένονται εύκολα. Αν ένα αυτοκίνητο δεν έχει οθόνη ή υποδοχή για τους αισθητήρες τότε δεν είναι εύκολο να μπει. Επίσης αυτό ακριβώς που λέει ο Bebes συμβαίνει με τον κόφτη. Ολα τα SUV μεγάλης ιπποδύναμης περιορίζουν την ταχύτητα κάπου στα 210km. Αλλωστε οι ταχυτητες αυτές με SUV ειναι υπερβολικες ειδικα στους Ελληνικούς δρόμους. Eyedoc eίσαι ικανοποιημένος από τις μεμβράνες Llumar 99, δεν σου έχει επηρεάσει αισθητικά το αυτοκίνητο; Λογικά πρέπει να φαίνονται αλλά έχεις πολλά πλεονεκτήματα όπως μείωση της ζέστης στο εσωτερικό του Mazda, ελάττωση αντηλιάς και καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού στο αυτόματο, κλπ.
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Για να μην βρεθούν οι ευτυχείς κάτοχοι προ εκπλήξεων στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος το 2010 θα ήθελα να επισημάνω ότι η ετήσια τεκμαρτή δαπάνη για τους 16 φορολογήσιμους ίππους ειναι 33600€Αυτό που ισχύει προς το παρόν είναι τεκμήριο για 50000 e εργοστασιακή αξία.
-
φιλε wannabe αν περεις τηλεφωνο σε οποιoν δηποτε αντιπροσωπο στα λεει ολα αμεσως ... να μην σου λεω και μας bγει σαν σπασμενο τηλεφωνο.
Mazda CX-7