-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1011938&lngDtrID=244Έχω κάνει άπειρη υπομονή με τη ΝΔ, αλλά αυτό είναι δημοκρατικό 'πραξικόπημα'
Απο το ιδιο αρθρο:
*Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. **Γ.Παπανδρέου ** μίλησε για «ουσιατσική θεσμική εκτροπή» και πρόσθεσε ότι η «κυβέρνηση Καραμανλή θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της συγκάλυψης, **της παραγραφής **και της παραβίασης της θεσμικής τάξης». *
AΣ ΤΟΝΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!!
Κατηγορει τον Καραμανλη οτι εκλεισε τη Βουλη για να παραγραφουν τα Βατοπεδια κλπ και την ιδια ωρα ζηταει Εθνικες εκλογες.
Βρε Αστροπελεκι πως θα γινουν εκλογες χωρις να κλεισει η Βουλη??
Αν η Βουλη κλεισει, Αετε Χρυσοφτερουγε μου, για τη διενεργεια Εθνικων Εκλογων δε θα παραγραφουν τα σκανδαλα??
Ποιος ψηφισε αυτο τον απαραδεκτο νομο 'περι ευθυνης υπουργων' Σαϊνι μας, και με ποια σκοπιμοτητα??Mιλαμε οτι το παιντι ειναι εντελως κουκουρουκου, και το μεγαλυτερο εγκλημα της ΝουΔου θα ειναι οτι θα επετρεψει (με τις μαλακιες που εχει/θα κανει) να δουμε τον Γιωργακη Πρωθυπουργο!!!
Ε ρε γλεντια.... -
Άρα καλά έκανε ο Κωστάκης και έκλεισε ΝΥΧΤΑ την Βουλή. Κι έκανε δυο φορές καλά γιατί ο μικρός Γιωργάκης είναι λακαμάς.
Και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων είναι τέτοιοι, καλά τους έκανε!
-Ο Γιωργάκης είναι μαμάκιας κι ανώριμος.
-Ο Αλέξης πάλι θα ήταν σε καμιά κατάληψη.
-Η Αλέκα πήρε Lexus
-O Xερ-Χέρι, έχει τον Αδωνι.Και βάλτε το καλά στο κεφάλι σας: επειδή ΟΛΟΙ είναι λακαμάδες πλην του μικρού Κωστάκη, ο μικρός Κωστάκης ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ δεν θα χρησιμοποιήσει από δω και πέρα.
Γιατί σας αξίζει ! (L'Oreal ? )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άρα καλά έκανε ο Κωστάκης και έκλεισε ΝΥΧΤΑ την Βουλή. Κι έκανε δυο φορές καλά γιατί ο μικρός Γιωργάκης είναι λακαμάς.Και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων είναι τέτοιοι, καλά τους έκανε!
-Η Αλέκα πήρε Lexus
-O Xερ-Χέρι, έχει τον Αδωνι.Και βάλτε το καλά στο κεφάλι σας: επειδή ΟΛΟΙ είναι λακαμάδες πλην του μικρού Κωστάκη, ο μικρός Κωστάκης ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ δεν θα χρησιμοποιήσει από δω και πέρα.
Εγω, θα ρωτησω, πάλι, να μου πεί κάποιος :εάν δεν ήταν γνωστοί γόνοι, και δεν είχαν το όνομα, και δεν εύρισκαν έτοιμο το Μαγαζί, ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ η δυνατότητα να προσληφθούν σε μια επιχείρηση και να μπορέσουν να προσφέρουν , όπως όλος ο κόσμος?
πΟΛΥ χλωμο το βλέπω!
εγω παντως στους περισσότερους απο τους 300 δεν θα εμπιστευόμουν ούτε περίπτερο, να διαχειριστούν!
πόσο μάλλον , να τους εμπιστευτώ, για να καθορίσουν την ζωή μου, την τύχη μου και το μέλλον των παιδιών μου.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ! -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
εγω παντως στους περισσότερους απο τους 300 δεν θα εμπιστευόμουν ούτε περίπτερο, να διαχειριστούν!Μα αν μπορούσαν να διαχειριστούν περίπτερο , θα γινόντουσαν βουλευτές ?
Εντάξει υπάρχουν και καμμιά 50αριά που είναι αξιόλογοι , αλλά χάνονται ανάμεσα στους άλλους , όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλο το δημόσιο τομέα . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
εγω παντως στους περισσότερους απο τους 300 δεν θα εμπιστευόμουν ούτε περίπτερο, να διαχειριστούν!
Μα αν μπορούσαν να διαχειριστούν περίπτερο , θα γινόντουσαν βουλευτές ?
**Εντάξει υπάρχουν και καμμιά 50αριά που είναι αξιόλογοι , αλλά χάνονται ανάμεσα στους άλλους , όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλο το δημόσιο τομέα **.**το καλό βέβαια είναι -με αυτους-ότι δεν εχουν ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ !
Η ΕΧΟΥΝ ?????????????????????/**
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άρα καλά έκανε ο Κωστάκης και έκλεισε ΝΥΧΤΑ την Βουλή. Κι έκανε δυο φορές καλά γιατί ο μικρός Γιωργάκης είναι λακαμάς.Και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων είναι τέτοιοι, καλά τους έκανε!
-Η Αλέκα πήρε Lexus
Απορώ ακόμη γιατί γίνονται τόσες συζητήσεις για το κλερίσιμο της βουλής κ.λ.π.
Το θέμα είναι απλό: Πόσο καιρό πριν τις εκλογές πρέπει να κλείσει η βουλή, βάση συντάγματος;
Τηρήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Ναί! Ε! τότε καλά έκανε.
Όχι! Γιατί άραγε; Μα φυσικά επειδή δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνουν συνεχώς σκάνδαλα για την κυβέρνηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές
Εξάλλου ο Έλληνας έχει δείξει ότι έχει μνήμη εβδομάδας μόνο, αντε καμμιά τσάμπιον σλίπ, καμμιά ευροβίζον και ξεχάστηκαν και το βατοπέδι και η μίζενς και ο καραβομίζας και όλα τα άλλα.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς πολιτικών, προσωπικά, χέστηκα αν κάποιος είναι κοντός, χοντρός, μαμάκιας, ιντερνετάκιας, αεροσυνοδάκιας κ.λ.π. μπορεί να κυβερνήσει σωστά τον τόπο εγκρίνεται, δεν μπορεί, σουτ!Ακούμε τόσα χρόνια ο Κωστάκης είναι πιο τσαμπουκαλής, φωνάζει καλύτερα, τα έχει μεγαλύτερα, είναι β@ρβ@τος γιατί έκανε δίδυμα (άσε τεχνητή ήταν τα μάθαμε) κ.λ.π. κ.λ.π.
Μα, τελικά, τι θέλουμε; επιβήτορα να μας πηδήξει ή Πρωθυπουργό
Αφού διαλέξατε το πρώτο φάτε την τώρα και σκάστε, την επόμενη φορά να διαλέξετε προς πολιτικό μεριά ή τουλάχιστον βγάλτε έναν μαύρο με περισσότερα προσόντα.Για αποφυγή παρεξηγήσεων, καμμιά σχέση βέβαια, με τον πολιτικό των ΗΠΑ ο οποίος είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, με κεφαλαία, και κατά την γνώμη μου θα αφήσει εποχή ως ο καλύτερος πολιτικός των ΗΠΑ.
-
O Καραμανλής λειτούργησε εντελώς νόμιμα στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας
Θα μπορούσε βεβαίως να μην κλείσει τη βουλή, ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα, αλλά αφού ο νόμος του δίνει τέτοια δυνατότητα καλά έκανε και μας πέταξε την πατσαβούρα στα μούτρα. -
αυτή η κυβέρνηση μονίμως καταδιώκεται από το δίλημα νόμιμον ή ηθικόν από τον καιρό βΟυλγαράκη και μετά.το κλείσιμο της βουλής ήταν καθαρά πράξη κοινοβουλευτικής επιβολής παραγραφής.μπορεί να είχε τα νομικά περιθώρια να το πράξει τα κοιβουλευτικά-πολιτικά και ηθικά τα έχασε με αυτή την κίνηση όμως.
-
Άφησε πολλούς απογόνους ο μακαρίτης. Λαϊκισμός, εξυπνάδες, ύβρεις και θεωρητικολογίες χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα αντί επιχειρημάτων με λογικό υπόβαθρο.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει ρε Μάκη, απλά είναι (αηδιαστικά μέχρι μλκίας) αστείο αυτό που κάνει, γι αυτό το έγραψα.
Ας πούμε ότι είναι έτσι.
Κι ακόμα μια μλκία τα θρησκευτικά του πιστεύω(κατ' εμένα τουλάχιστον).
Σύνολο δύο.
Αντε να τις κάνουμε τις μλκίες 10.
Πάμε στα θετικά.
Αν υπερτερούν στο σύνολο των πολιτικών του πεποιθήσεων σαφώς και θα τον ψηφίσω και δε θα το κρίνω απ τα ελάχιστα αρνητικά,δεν έχω φυσικά την πολυτέλεια να επιλέξω τον τέλειότερο πολιτικό όλων των εποχών αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.Ο λόγος που δεν τον ψηφίζω άλλωστε είναι πολιτικός.
Αυτό είναι ποιό σημαντικό θα έλεγα στην επιλογή του καθενός μας.
Στ @@ μου τι λεφτά έχει και πως τα έκανε αν το θες. Αρκεί να είναι συνεπής στο πολιτικό προφιλ του, και να ταιριάζει με τις πολιτικές πρτιμήσεις μου.
+10000
-
πόσες ημέρες μέχρι τη προκήρυξη εκλογών?
προσωπικά θεωρώ οτι θα είναι σε λιγότερο απο μήνα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
προσωπικά θεωρώ οτι θα είναι σε λιγότερο απο μήνα.Πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί αδυνατώ να το κατανοήσω: εφ΄όσον η σημερινή κυβέρνηση αν κάνει εκλογές τώρα θα τις χάσει, και το ξέρει, για ποιό λόγο να το κάνει το απονενοημένο διάβημα και να μην το τραβήξει και όσο την πάει ? Με άλλα λόγια, γιατί να βιαστεί να χάσει την εξουσία ?
Και άρα γιατί έχουν φαγωθεί όλοι να μας πείσουν πως πάμε για πρόωρες εκλογές ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
για ποιό λόγο να το κάνει το απονενοημένο διάβημα και να μην το τραβήξει και όσο την πάει ? Με άλλα λόγια, γιατί να βιαστεί να χάσει την εξουσία ?Και άρα γιατί έχουν φαγωθεί όλοι να μας πείσουν πως πάμε για πρόωρες εκλογές ?
Δεν ξέρω ποιους λόγους μπορεί να θεωρούν άλλοι, αλλά προσωπικά πιστεύω οτι το έχει τραβήξει όσο πάει. Δεν έχει άλλο για τη ΝΔ ΙΜΟ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
προσωπικά θεωρώ οτι θα είναι σε λιγότερο απο μήνα.για ποιό λόγο να το κάνει το απονενοημένο διάβημα και να μην το τραβήξει και όσο την πάει ?
Διότι όσο κάθεται τόσο περισσότερα σκάνδαλα θα βγαίνουν στη φόρα και τα ποσοστά θα πέφτουν κι άλλο.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
προσωπικά θεωρώ οτι θα είναι σε λιγότερο απο μήνα.για ποιό λόγο να το κάνει το απονενοημένο διάβημα και να μην το τραβήξει και όσο την πάει ?
Διότι όσο κάθεται τόσο περισσότερα σκάνδαλα θα βγαίνουν στη φόρα και τα ποσοστά θα πέφτουν κι άλλο.
E και ? Αφού θα χάσει έτσι και αλλιώς. Δηλαδή θα κάνει πρόωρες εκλογές τώρα για να χάσει προκειμένου μόνο και μόνο να μη βγάλει το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμία ? Και είναι αυτό καλύτερος λόγος από το 'ας περιμένουμε και βλέπουμε' (αγαπημένη τακτική άλλωστε του Καραμανλή) ?
-
Χάνει, λούζεται το πασόκ όλα τα επώδυνα μέτρα που θα παρθουν μεσα στο 09-10 γιατί τόσο μυαλό έχει ο γιωργάκης που ωρίεται για εκλογές και μπαστακώνεται μετά από κανα δυο χρόνια.
δε μου φαίνεται και πολύ απίθανο.
Απλά εγώ υπολόγιζα να το τραβήξει μέχρι τις εκλογές του προέδρου και να το παρουσιάσει ότι τον έριξαν.
Όπως λέει όμως κι ο γουοναμπις τα λουριά σφίγγουν επικίνδυνα και ποιός ξέρει τί ερχεται από πίσω με τα σκάνδαλα...
Η προκύρηξη εκλογών προσφέρει κάτι στην παραγραφή μήπως -
ποιοι ηλιθιοι θα τους ψηφίσουν θέλω να δω
(όχι οτι δεν θα βρεθούν αλλά τέσπα)
-
Πάλι το ξανανοίξατε το τοπικό;
Είπαμε, είμαστε ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
H κοπέλα θα κατέβει υποψήφιος;;;
...υποψήφια.!
Για το θέμα των πρόωρων εκλογών, απ΄το Φεβρουάριο εχουν που ακούγονται...!!!! Μας εχουν πρήξει τα γνωστά...!!
Οι εκλογές πάντως χάνονται και κερδίζονται οταν τα ΜΜΕ το θέλουν σφόδρα....(ακόμη και προκηρύσσονται) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η προκύρηξη εκλογών προσφέρει κάτι στην παραγραφή μήπωςΚάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι τα πολιτικά αδικήματα παραγράφονται σε Χ κοινοβουλευτικές θητείες, ακόμα κι αν η μία θητεία διαρκέσει 2 μήνες...
Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βέβαια...
Πολιτικά, που στέκεστε;