-
Καιρό τώρα αναρωτιέμαι αν αυτό που ονομάζουμε οικονομική κρίση, θα δημιουργήσει ή θα επιτρέψει -στο όνομά του- εθνικιστικές εξάρσεις...
Πρόσφατα συζητούσα το θέμα με γνωστό μου αστυνομικό που μου επισήμανε ότι έχουν αρχίσει εθνικιστικές ζυμώσεις...Και σήμερα διαβάζω αυτό: cebil.gr > Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
Αντιεξουσιαστές τα σπάνε γιατί οι ακροδεξιοί έκαναν συλλαλητήριο εναντίον των μεταναστών...
_
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ακούστε μια μικρή ιστοριούλα και βγάλτε συμπέρασμα.
Έγινε συνέλευση ιδιοκτητών στην πολυκατοικία. Από τους δεκατόσους ήρθαν 4. Φυσικά για απαρτία ούτε λόγος, οπότε θα επαναληφθεί η συνέλευση και θα ληφθούν σοβαρότατες αποφάσεις (με κόστος αρκετά υψηλό) από τους 4 (γιατί δεν πιστεύω να έρθουν περισσότεροι). Κάποιοι δεν έρχονται γιατί δεν γουστάρουν να δουν συγκεκριμένες φάτσες και άλλοι γιατί απλώς αδιαφορούν κι ας τους αφορά άμεσα το αποτέλεσμα.
Στο τέλος θα πληρώσουν όλοι αυτό που τους αναλογεί, ενδεχομένως για πράγματα που δεν θέλουν ή για αποφάσεις που δεν θα τους φανούν σωστές.
Και φυσικά θα ήταν πολύ εύκολο να τα κάνουν οι λίγοι συναποφασίζοντες πλακάκια μεταξύ τους και να μοιράσουν λεφτά όπου γουστάρουν...
Αλλά οι περισσότεροι δεν συμμετέχουν...
Πρόβλημά τους στην τελική...στο παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες μπορεί να μην κατοικούν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας,και το θέμα -το οικονομικο κλπ.να αφορά μόνο τους ενοικιαστες .
οι ενοικιαστές , θα πληρώσουν για τις αποφάσεις των ιδιοκτητών-ερήμην- ΟΎΤΩς Ή ΑΛΛΩς !
διοτι, κάποια στιγμή ευελπιστούν, ότι θα αγοράσουν, δικό τους σπιτι, και θα απαλλαγούν, ή αν θέλεις θα απαλλάξουν απο την παρουσία τους.ΣΤΗΝ θεση , των ενοικιαστών, και των ιδιοκτητών, ΤΟΥ παραδείγματος, βαλε λέξεις, όπως:Ελληνες,Ελλάδα, Ευρώπη,Αμερική,Εθνικό συμφέρον,ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,γειτονες, λαμόγια,Μίζες,Κονομα, παπαγαλάκια, βολεμα, ΩΧ !Αδελφε, και θ α εισαι παντα επίκαιρος- και μην ξεχασεις ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ :!!!!
όσο η απλή λογική -βιάζεται απο σωτήρες,και όσο η απλη αναλογική, είναι ουτοπία, εγω δεν θα γίνομαι καθε 4 χρόνια εξάρτημα στην μηχανή τους, και ο γιος μου , ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
-
Ο Καραγκιόζης «κλαίει» για τον Ευγένιο Σπαθάρη
Έχασε τη δύσκολη μάχη για τη ζωή ο τελευταίος μεγάλος δημιουργός του Θέατρου Σκιών, μετά από ατύχημα που του προκάλεσε βαρύτατες εγκεφαλικές κακώσεις.
Ο 85χρονος Ευγένιος Σπαθάρης «έφυγε» στις 22:40 το βράδυ του Σαββάτου μετά από νοσηλεία τεσσάρων ημερών στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου και τις δηλώσεις της οικογένειάς του, είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα μετά το ατύχημα που είχε στο Ινστιτούτο Γκαίτε, όταν έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.
Ο Ευγένιος Σπαθάρης ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε με μοναδικό τρόπο το ελληνικό θέατρο σκιών και το ταξίδεψε κυριολεκτικά σε ολόκληρο τον κόσμο, συνδέοντας τη φωνή, τη φιγούρα και τη ζωή του με τον πιο ανατρεπτικό λαϊκό μας ήρωα, τον Καραγκιόζη.
-
http://www.skai.gr/master_story.php?id=120188
Στο παλιό κτήριο του Εφετείου μεταφέρθηκε η ένταση που επικρατεί από το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.Ομάδες ακροδεξιών εκσφενδόνιζαν πέτρες και ξύλα στο κτίριο της Σωκράτους, όπου στεγάζονται οικονομικοί μετανάστες.
Νωρίτερα, ένταση επικράτησε στα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο, καθώς ομάδα νεαρών εκσφενδόνισε βόμβες μολότοφ, ξυλά και πέτρες εναντίον αστυνομικών που απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνα.
Στις φλόγες τυλίχθηκαν αυτοκίνητα, αλλά η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.
Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.Το απόγευμα, στην πλατεία Κάνιγγος πραγματοποιούσαν αντιρατσιστική συγκέντρωση περίπου 150 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συγκέντρωση των αυτοαποκαλούμενων 'οργανώσεων πολιτών'.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων και τους απώθησαν προς το Πολυτεχνείο.
Επίσης, περίπου 300 άτομα από τις αυτοαποκαλούμενες 'οργανώσεις πολιτών' με σύνθημα 'όχι άλλη ανοχή στην εγκληματικότητα και την ανεργία, να μη γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα', είναι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας.
Ακόμα μία αντιρατσιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοτζιά, με πρωτοβουλία διαφόρων σωματείων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.
Κεντρικό σύνθημα ήταν 'Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες'. Οι διαδηλωτές τόνισαν ότι δε θα επιτρέψουν ρατσιστικές κινήσεις με τον 'μανδύα' επιτροπών πολιτών να μετατραπεί η Ομόνοια σε ορμητήριο μίσους κατά των μεταναστών.
Γιατί ντρέπονται να τους πουν χρυσαυγίτες;
Αφού στα φυλλάδια που μοίραζαν στους δρόμους αυτό έγραφε.
Σε περίπτωση που κάποιος πει οτι υπήρχε κόσμος που πήγε να διαμαρτυρηθεί για τη κατάσταση με τις κλοπές κλπ (με το δίκιο τους οι άνθρωποι -δε μιλάω για τους χρυσαυγίτες-, αν και νομίζω οτι θα έπρεπε να επικεντρωθούν στην αστυνομία), να πω οτι αν είχα κατεβεί στην αντιρατσιστική, τώρα θα ήμουν αντιεξουσιαστής, μόνο και μόνο γιατί πήγα με 'αυτούς'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έγινε συνέλευση ιδιοκτητών στην πολυκατοικία. Από τους δεκατόσους ήρθαν 4. Φυσικά για απαρτία ούτε λόγος, οπότε θα επαναληφθεί η συνέλευση και θα ληφθούν σοβαρότατες αποφάσεις (με κόστος αρκετά υψηλό) από τους 4 (γιατί δεν πιστεύω να έρθουν περισσότεροι). Κάποιοι δεν έρχονται γιατί δεν γουστάρουν να δουν συγκεκριμένες φάτσες και άλλοι γιατί απλώς αδιαφορούν κι ας τους αφορά άμεσα το αποτέλεσμα.
Στο τέλος θα πληρώσουν όλοι αυτό που τους αναλογεί, ενδεχομένως για πράγματα που δεν θέλουν ή για αποφάσεις που δεν θα τους φανούν σωστές. Και φυσικά θα ήταν πολύ εύκολο να τα κάνουν οι λίγοι συναποφασίζοντες πλακάκια μεταξύ τους και να μοιράσουν λεφτά όπου γουστάρουν...
Πρόβλημά τους στην τελική...Θα σου πω εγώ μια ιστορία για να καταλάβεις. Μια φορά πήγα στον Μαραθώνα για μπάνιο, αλλα δεν έκανα γιατί είχε τσούχτρες.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Στο τέλος θα πληρώσουν όλοι αυτό που τους αναλογεί, ενδεχομένως για πράγματα που δεν θέλουν ή για αποφάσεις που δεν θα τους φανούν σωστές. Και φυσικά θα ήταν πολύ εύκολο να τα κάνουν οι λίγοι συναποφασίζοντες πλακάκια μεταξύ τους και να μοιράσουν λεφτά όπου γουστάρουν...
Πρόβλημά τους στην τελική...Θα σου πω εγώ μια ιστορία για να καταλάβεις. Μια φορά πήγα στον Μαραθώνα για μπάνιο, αλλα δεν έκανα γιατί είχε τσούχτρες.
Toυ Μάνου ήταν καλύτερη!
Με την δικιά σου δεν προλαβαίνεις ν' αποκοιμηθείς γλυκά-γλυκά, ήταν πολύ σύντομη! -
Έφυγε ο Ευγένιος Σπαθάρης
http://www.zougla.gr/news.php?id=39019Άφησε όμως πολλά, σε όλους όσους είχαν την τύχη να στήνονται μπροστά από το σημερινό χαζοκούτι. Τότε όμως ήταν ωραία όταν το βλέπαμε... μια παράσταση στο σπίτι μας.
-
Εύγε, χαίρομαι που επικοινωνείτε τόσο καλά. Εγώ δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω γιατί έχω ταξινομηθεί εκτός του 5% .
Συνεχίστε όμως, μη σας χαλάω την κουβέντα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εύγε, χαίρομαι που επικοινωνείτε τόσο καλά. Εγώ δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω γιατί έχω ταξινομηθεί εκτός του 5% .
Συνεχίστε όμως, μη σας χαλάω την κουβέντα.Mα , όχι Μάνο, ποιος θα μας λέει ιστορίες;
Και μην χαλιέσαι, μόνον ο koutsan είναι στο 5%, οι υπόλοιποι στο 95% είμαστε, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ! -
λες να βάλω μαγιό στη συνέλευση?
μήπως αντί για bitch party να τη κάναμε beach party? -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Γιατί ντρέπονται να τους πουν χρυσαυγίτες;Political correctness!
Για τον ίδιο λόγο που ντρέπονται να πούν παράνομοι μετανάστες και τους λένε 'οικονομικούς' (τρείς στην τιμή των δύο?)
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το άκυρο ή η αποχή δεν συνιστά πολιτική στάση?
Συμφωνώ ότι το σοφό εκλογικό μας σύστημα, όπως σε κάθε αστική δημοκρατία προσπαθεί να προστατέψει την τάξη, αβαντάροντας σταθερές κυβερνήσεις, αλλά αυτό δε αναιρεί την έκφραση πεποιθήσεων μέσα απ τη συγκεκριμένη κίνηση.Αν θέλετε να κουβεντιάσουμε τί αποκομίζεις ενεργώντας έτσι ας το κάνουμε, αλλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
(θα ήθελα κάποιος από αυτούς που ψέγουν τους λευκούς-άκυρους να μας πει πώς βλέπει διέξοδο απ την κρίση μέσα απ την έκφραση των πολιτικών πεποιθήσεων του, ψηφίζοντας ένα απ τα κόμματα που κατεβαίνουν αυτή τη φορά στις εκλογές)@φεστονερο. political correct εκφράσεις
εδιτ
με προλάβανε -
θεός όμως
-
Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι οτι ο koustan έβαλε τον εαυτό του στο 95% ;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το άκυρο ή η αποχή δεν συνιστά πολιτική στάση?Ωραία λοιπόν... Ορίστε:
Έστω μία χώρα ονόματι Μπανανία (πρόσωπα, χώρες και καταστάσεις καμία σχέση με την πραγματικότητα... ), με συνολικά 1.000 ψηφοφόρους και 100 βουλευτές. 'Εστω ότι στην Μπανανία δραστηριοποιούνται 4 κόμματα, τα Α, το Β, το Γ και το Δ. Το εκλογικό σύστημα είναι απλή (αλλά ελαφρώς ενισχυμένη) αναλογική (για το συγκεκριμένο θέμα δεν μας επηρρεάζει το είδος του εκλογικού συστήματος, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες και με ενισχυμένη αναλογική, απλά με πιο δύσκολες πράξεις που βαριέμαι να τις κάνω... ). Έστω επίσης, ότι για να μπεις στη βουλή το όριο είναι 2% και οι βουλευτές που αναλογούν στα κόμματα που δεν μπαίνουν στο κοινοβούλιο πάνε στο πρώτο κόμμα.
1ο σενάριο:
Ποσοστά κομμάτων (επί συνόλου ψήφων, μαζί με λευκά/άκυρα και αποχή):
Α: 48%
Β: 30%
Γ: 12%
Δ: 1,5%
Έγκυρα: 92,5%
Λευκά - Άκυρα - Αποχή: 8,5%Αποτέλεσμα (ποσοστά επί των έγκυρων - αυτό είναι που μετράει στο τέλος
Α: 52,5%
Β: 32,8%
Γ: 13,1%
Δ: 1,6%Άρα στη βουλή εισέρχονται τα κόμματα Α, Β, Γ με την ακόλουθη δύναμη (αριθμό βουλευτών):
Α: 52 + 2 που αναλογούν στο Δ, που δεν τα κατάφερε, σύνολο 54 βουλευτές
Β: 33
Γ: 13Αποτέλεσμα: Το κόμμα Α, βγάζει κυβέρνηση με άνεση και κάνει ότι γουστάρει. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως όσους ψήφισαν λευκό ή άκυρο, γιατί του εξασφάλισαν αυτοδυναμία!
Αυτοδυναμία επίσης θα εξασφάλιζε το κόμμα Α, ακόμα και εάν δεν ίσχυε το όριο του 2%. Απλά θα είχε 52 βουλευτές και όχι 54...
2ο Σενάριο:
Αυτοί που έριξαν λευκό ή άκυρο ή δεν πήγαν να ψηφίσουν, μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης του κόμματος Α, κατάλαβαν το λάθος τους και είπαν αυτή τη φορά θα ψηφίσω το Δ, μιας και ούτε το Β, ούτε το Γ τους φαίνονται ικανά. Η αποχή και το λευκό / άκυρο κυμάνθηκαν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα αυτή τη φορά.
Ποσοστά κομμάτων (επί συνόλου ψήφων, μαζί με λευκά/άκυρα και αποχή) παραμένουν σταθερά, μόνο ένα σημαντικό ποσοστό των άκυρων / λευκών και της αποχής μετακινήθηκε προς το κόμμα Δ:
Α: 48%
Β: 30%
Γ: 12%
Δ: 8%
Σύνολο έγκυρων 98%
Λευκά / άκυρα / αποχή: 2%Αποτέλεσμα (ποσοστά επί των έγκυρων):
Α: 49%
Β: 30,6%
Γ: 12,2%
Δ: 8,2%Άρα δύναμη στη βουλή (αριθμός βουλευτών):
Α: 49
Β: 31
Γ: 12
Δ: 8Αποτέλεσμα; Το κόμμα Α, χωρίς να αυξήσει ή να μειώσει τα ποσοστά του έχασε την πλειοψηφία στη βουλή. Έτσι, αναγκάζεται να αναζητήσει συνεργασία με κάποιο κόμμα για να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ακόμα λοιπόν πιστεύετε ότι με το να ψηφίζετε λευκό / άκυρο ή με το να μην ψηφίζετε εκφράζετε πολιτική θέση; Ναι, εκφράζετε, την πολιτική θέση όσων ψηφίζουν έγκυρο.
Ακόμα και αν ψηφίσετε κόμμα που δεν θα βγει στη βουλή, με την έγκυρη ψήφο, στερείτε ποσοστά από τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ με την άκυρη /λευκή ή την αποχή τους αυξάνετε τα ποσοστά.
Αν πάλι επιμένετε, πάσο. Δημοκρατία (λέμε ότι) έχουμε, οπότε ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα. Απλά δεν δέχομαι το επιχείρημα της πολιτικής θέσης της μη συμμετοχής στην ψηφοφορία (με λευκό / άκυρο ή αποχή - το ίδιο είναι).
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φίλτατε ginogsm δίχως παρεξήγηση αλλά έχω κάποιες ενστάσεις να διατυπώσω.
Οι οικολόγοι πράσινοι (μια που αναφέρθηκαν παραπάνω) βασίζουν την πολιτική τους με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι πολιτικές τους θέσεις είναι σαφείς και έχουν αυστηρό προσανατολισμό (περιβάλλον) ασχέτως αν μας βρίσκουν σύμφωνους ή όχι. Με λίγα λόγια είναι ξεκάθαροι αν και ''μονοκόμματοι''.
Συγκεκριμένα είμαι έτοιμος να κάνω πολλές θυσίες για το περιβάλλον ( το ένα και μοναδικό πραγματικό μου σπίτι!!!) αλλά δε γουστάρω να χαραμίσω ευρώ τσακιστό για να συντηρήσω την ''πολιτική'' και τον τρόπο ζωής των καρεκλοκένταυρων, αφισοκολλητών και λοιπών παρατρεχάμενων τους....
Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις προτάσεις σου και όχι γενικόλογα και αοριστολογίες που μας θυμίζουν τους επαγγελματίες πολιτικούς και τη μικροαστική λαϊκίστικη ρητορική τους.
Τους έχουμε σιχαθεί και καλά θα κάνουμε να το καταστήσουμε σαφές μήπως και φιλοτιμηθούν και μας αδειάσουν τη γωνιά!
Είμαι έτοιμος να ακούσω και να αξιολογήσω τις θέσεις των πρασίνων για την παιδεία , την υγεία , τους εξοπλισμούς , την αναβάθμιση της θέσης της χώρας στον διεθνή χώρο , την εκμετάλλευση του ορυκτού ή άλλου πλούτου της χώρας , την εκβιομηχάνιση , την άντληση οικονομικών πόρων , την αύξηση του ΑΕΠ κτλ. Δεν τα βλέπω αυτά κάπου στο πρόγραμμά τους όσες φορές έτυχε αυτό να πέσει στα χέρια μου...
Πες μου τώρα πως βρήκες τα παραπάνω στο πρόγραμμα του ΚΚΕ να τρελαθώ!
Δεν χρειάζεται να τρελαθείς. Άνοιξε απλώς το πρόγραμμα του ΚΚΕ.
Επιπλέον σχετικές θέσεις υπάρχουν και στα προγράμματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. , ΛΑΟΣ , ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στο χέρι του καθενός να αξιολογήσει ποιές προτάσεις είναι πραγματικά ρεαλιστικές και κατόπιν από τις ρεαλιστικές ποιές θα υλοποιηθούν ( βάσει ποιόν κόμματος , παρελθόντος , πολιτικής θέσης εν γένει ).
Βεβαίως οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα ρίξουν την ευθύνη για την χείριστη οικονομική κατάσταση στην ΝΔ , θα δώσουν άλλοθι στον εαυτό τους ότι με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν καλλίτερα ( λες και πίσω από τα σκάνδαλα κρύβεται μόνο ΝΔ) και θα ψηφίσουν Γιωργάκη με περίσσιο φανατισμό.
ΗF στο συλλογισμό αντιπαλότητας που κάνεις είσαι μακράν λάθος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Toυ Μάνου ήταν καλύτερη!
Με την δικιά σου δεν προλαβαίνεις ν' αποκοιμηθείς γλυκά-γλυκά, ήταν πολύ σύντομη!Όντως του Μάνου ήταν υπερπαραγωγή. 14 που δεν ήρθαν , 4 που ήρθαν , πολυκατοικία , υψηλό κόστος κτλ.
Του Τάσου είχε μία φωτό από Μαραθώνα ( καλοτραβηγμένη είναι η αλήθεια ) και 10 τσούχτρες , που δεν φαίνονταν καλά , σε μία μπανιέρα.
Παρ' όλα αυτά θα ήταν σκόπιμο να προσπαθούμε λιγάκι να καταλάβουμε τι θέλει ο κάθε ένας να πει και την αλληγορία που καταθέτει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το άκυρο ή η αποχή δεν συνιστά πολιτική στάση?
Συμφωνώ ότι το σοφό εκλογικό μας σύστημα, όπως σε κάθε αστική δημοκρατία προσπαθεί να προστατέψει την τάξη, αβαντάροντας σταθερές κυβερνήσεις, αλλά αυτό δε αναιρεί την έκφραση πεποιθήσεων μέσα απ τη συγκεκριμένη κίνηση.Αν θέλετε να κουβεντιάσουμε τί αποκομίζεις ενεργώντας έτσι ας το κάνουμε, αλλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
(θα ήθελα κάποιος από αυτούς που ψέγουν τους λευκούς-άκυρους να μας πει πώς βλέπει διέξοδο απ την κρίση μέσα απ την έκφραση των πολιτικών πεποιθήσεων του, ψηφίζοντας ένα απ τα κόμματα που κατεβαίνουν αυτή τη φορά στις εκλογές)@φεστονερο. political correct εκφράσεις
εδιτ
με προλάβανεΠολιτική στάση αποτελεί το λευκό.Λέει αποφασίστε οι λοιποί για εμένα γιατί είμαι βλάκας.
Το άκυρο μάλλον είναι τιμωρία για τον αμελή ψηφοφόρο ( με την έννοια ότι εάν δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ώριμα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δεν μετράει η ψήφος του ).Πολιτική στάση δεν είναι το να ψηφίσεις τον κάθε καραγκιόζη ( να τον βάλεις στην Βουλή και να τον πληρώνεις χρυσό για 4 χρόνια ) για να έχεις ακόμη έναν άνθρωπο να στέκεται σούζα στους ήδη υφιστάμενους καραγκιόζηδες.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι οτι ο koustan έβαλε τον εαυτό του στο 95% ;Ο kοustan μπορεί.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]