-
Italakias, sei andato mai in Italia?
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
O ιταλακιας παει wolfsburg.At a cinema near you.
O fenderiarhs, οταν δεν βλεπει κανεις, παιζει με gibson les paul;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Italakias, sei andato mai in Italia?Σε ειδα το Μαη Ιταλια?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
O ιταλακιας παει wolfsburg.
At a cinema near you.
O fenderiarhs, οταν δεν βλεπει κανεις, παιζει με gibson les paul;
-
Ωχ ο Ιταλακιας φωναξε και τις φιλες του. Θα μας παιξουν φλαουτο.
-
Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....
-
Πριν πληρώσουμε το skoda το είχαν στην αντιπροσωπεία και το είδαμε. Την επομένη καταθέσαμε τα χρήματα στην τράπεζα.
Στο δε sx4 πήγα με τραπεζική επιταγή στα χέρια μου και αφού το είδα και το τσέκαρα ότι είναι οκ τους την οπισθογράφησα.
Μην υποκύψεις. Πάκο χιλιάρικα δίνεις όχι μανταλάκια. Πρώτα θα το δω και μετά θα πάρετε τα χρήματα αυτό να τους πεις φίλε μου γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει φαίνεται.
Το τραγικό είναι ότι τα αυτονόητα πλέον τους φαίνονται περίεργα
-
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιτί θα καθυστερίσει περισσότερο η διαδικασία, αν δείς πρώτα το αυτοκίνητο! Κουφό δεν είναι;
-
Ο χρήστης alexator έγραψε:
Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....Θα κανεις τεραστια ανοησια αν του δωσεις τα λεφτα
Στην τελικη αυτη του η επιμονη εμενα προσωπικα με βαζει σε σκεψεις οτι καποιο λακκο εχει η φαβα
Εσενα οχι ? Δικα σου ειναι τα λεφτα , οτι θες τα κανεις , αλλα για ξανασκεψου το
Και πανω απ ολα απαντησε στον εαυτο σου στην ερωτηση γιατι επιμενει τοσο πολυ να παρει τα λεφτα πριν σου δειξει το αυτοκινητο -
4 εβδομάδες?????
-
Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....να σου πω τη δική μου εμπειρία από το group vag... το έκλεισα με 1000e προκαταβολή (ήταν ετοιμοπαράδοτο, όχι παραγγελία), το είδα μετά από 2 εβδομάδες (ώστε να βεβαιωθώ ότι ο εξοπλισμός ήταν όπως έπρεπε κτλ), το αποπλήρωσα την ίδια μέρα και σε 2-3 μέρες το είχα έτοιμο με τις πινακίδες.. ίσως όμως στις παραγγελίες να παίζει η προπληρωμή όλου του ποσού, δεν ξέρω..
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιτί θα καθυστερίσει περισσότερο η διαδικασία, αν δείς πρώτα το αυτοκίνητο! Κουφό δεν είναι;Aλλιως αυτο λεγεται μπλοφα.
Η εκβιασμος.
-
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιτί θα καθυστερίσει περισσότερο η διαδικασία, αν δείς πρώτα το αυτοκίνητο! Κουφό δεν είναι;
Aλλιως αυτο λεγεται μπλοφα.
Η εκβιασμος.
Εγώ τότε θα επέμενα να μου το δείξει ΤΩΡΑ και ας αργήσει... γιατί αν έχει κάποιο λάκο η φάβα...τότε θα βρεί πάλι κάποια άλλη δικαιολογία για να ΜΗΝ το δείξει! Εκβιασμός στον εκβιασμό!
-
Ρε παιδία κανένας δεν έχει πάρει το αυτοκίνητο του με δόσεις να μου πεί αν όλα αυτά στέκουν? 4 βδομάδες για παραλαβή??? Είναι δυνατόν?? Πήρα και στην cosmocar και μου έλεγαν οτι δεν εχουν καμία ευθύνη και ότι εχω κανονίσει με τον έμπορο ισχύει...
-
Ωχ ο Ιταλακιας φωναξε και τις φιλες του. Θα μας παιξουν φλαουτο.να σου πεξω ενα ταξιμ σερφ
-
Ρε παιδία κανένας δεν έχει πάρει το αυτοκίνητο του με δόσεις να μου πεί αν όλα αυτά στέκουν? 4 βδομάδες για παραλαβή??? Είναι δυνατόν?? Πήρα και στην cosmocar και μου έλεγαν οτι δεν εχουν καμία ευθύνη και ότι εχω κανονίσει με τον έμπορο ισχύει...Φίλε δεν ξέρω να σου πώ συγκεκριμένα για VW, αλλά υποθέτω πως η διαδικασία για να βγούν τα χαρτιά και οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι πάνω κάτω σε όλες τις εταιρείες ίδια, αφού δεν έχει να κάνει τόσο με την εταιρεία αλλά με το τελωνίο και το υπουργείο. Εμένα στην Opel μου έχουν πεί πως η όλη διαδικασία κρατάει 10 εργάσιμες. Τόσο είχα κάνει να παραλάβω και το Renault, και τόσο είχε κάνει και το Hyundai... για το Fiat δεν θυμάμαι... έχουν περάσει πολλά χρόνια... αλλά σίγουρα ΔΕΝ έκανε 1 μήνα!
-
alexator
μην βιαζεσαι,σε ενα μηνα θα το παρεις.
-
Ρε φίλε ιταλάκια παίζεις με τον πόνο μου...
-
Φίλε κάτι βρωμάει.
-
Και σε εμένα 10 εργάσιμες ήθελε το Splash για μετρητοίς, 12 (!) εργάσιμες πριν 2 χρόνια για το Micra με δόσεις.
Ο έλεγχος και η έγκριση δανείου μέσω της αντιπροσωπίας δεν είναι χρονοβόρα και δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά στον χρόνο παράδοσης. Η διαδικασία για τις πινακίδες (για να πάρει αριθμό) και αυτή γίνεται γρήγορα αφού 4 μέρες πριν την παραλαβή ζήτησα συγκεκριμένο ( το τελευταίο μόνο!!! -σιγά μην πλήρωνα)νούμερο και μου είπαν ΟΚ.
Αλλά και ο πατέρας μου που ειδε πρόσφατα 3 διαφορετικά αυτοκίνητα (Qashqai, Avensis, Octavia5) και τους είπαμε για δόσεις, μας είπαν για 10 με 15 εργάσιμες για παράδοση (με εξόφληση το μετρητό μέρος της προκαταβολής κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου με τραπεζική επιταγή).
VW Golf VΙ