georgosk ....
Το C30 είναι στην ουσία η τρίθυρη έκδοση του S40/V50, οπότε ότι σχόλια βλέπεις παραπάνω ισχύουν και για το C30. Το C30 βέβαια είναι λίγο ελαφρύτερο οπότε οι επιδόσεις είναι οριακά καλύτερες για τους αντίστοιχους κινητήρες. Με τον 1.6 το αυτοκίνητο κινείται ικανοποιητικά (βέβαια εξαρτάται και τι ζητάει ο καθένας). Το συγκεκριμένο μοτέρ το είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (Ford Focus 1.6) αν και λίγο παλιός είναι πολύ αξιόπιστος με καλή ελαστικότητα. Κατά την γνώμη μου με το ίδια χρήματα δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο.
1000€ το μεγάλο σέρβις μου φαίνεται υπερβολή. Που στο είπαν αυτό; Γιατί μερικοί λένε ότι θέλουν.
Η Volvo ως εταιρία έχει πολύ καλή πολιτική για τον εξοπλισμό ασφάλειας και τα δίνει όλα από την βασική έκδοση. Γενικά το να ανέβεις έκδοση είναι πιο οικονομικό από τις έξτρα τοποθετήσεις π.χ. Kinetic + προβολάκια = πολύ κοντά στην Mommentum, έκδοση που το αυτοκίνητο είναι πιο ολοκληρωμένο (όπως υπονοεί και το όνομα της). Αν σε παίρνει οικονομικά go for it. Παζάρεψε το και λίγο...
στην αντιπροσωπεία στην Κοζάνη ρώτησα και μου το είπε για το χιλιάρικο του σέρβις
και εγω από αυτά που έχω δει μεχρι τώρα σαν σχέση κόστους/ποιότητας είναι μαλλον η καλύτερη προσφορά στην ελληνική αγορά. Οσο για τα εξτρα, δυστυχώς σκοπευω να πληρωσω μετρητά (οπου θα δανειστώ από συγγενείς στην ουσία) οπότε όχι μονο δε θα αναβαθμίσω την έκδοση, αλλά μάλλον θα πάω στην Optimum χωρίς δερμάτινο λεβιέ και τιμόνι και χωρίς Clima αλλά με A/C μονο... Τουλάχιστον έτσι θα μου βγει 1000€ λιγότερο (το εσωσα το πρωτο μεγάλο σέρβις χεχε)
VolvoZeus...
Αν δεν σε ενοχλει ο μικρος χωρος αποσκευων και το καθαρα 2+2 εσωτερικο τοτε αξιζει. Ειναι οπως ειπαν το κουπε μικρο της σειρας εχει πολυ πιο συμμετοχικο στησιμο απο την στανταρ εκδοση των S40/V50 διατηρωντας την κορυφαια ποιοτητα κυλισης. Σιγουρα παρε το 1.8 γιατι το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι ιδιαιτερα ελαφρυτερο απο τα S40/V50. Αν σε παιρνει οικονομικα πηγαινε στην εκδοση momentum και σιγουρα κοιτα να βαλεις εξτρα τουλαχιστον το high performance ραδιοcd το οποιο ειναι αξιοπρεπεστατο και εχει και MP3. Το στανταρ δεν ακουγετε και δεν εχει καμια δυνατοτητα επεκτασημοτητας. Ακομα καλυτερα βεβαια αν μπορεις πηγαινε στο Premium Sound με Dolby II και ηχεια Dynaudio...το καλυτερο εργοστασιακο που υπαρχει στην αγορα...Απαραιτητα επισης θεωρα τα xenon (δεν ξερω αν ειναι στανταρ στην momentum), το parktronic, και 17αρες τουλαχιστον με bodykit (αληθεια το R-design ποσο κοστιζει?)...
To service των 6 χρονων 1000 ευρω ειναι τραβηγμενο....ουτε ιμαντες εχει ουτε τιποτα ρυθμισεις και δεν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει.
Τα 4 καθίσματα και ο μικρος αποθηκευτικός χώρος δε με ενοχλούν καθόλου.
Δυστυχώς από τα άνωθι θα κατάλαβες ότι είμαι πολύ σφιγμένος οικονομικά (ξεκινησα να ψάχνω για μικρό 1400αρη με 10-12χιλιαρικα). Η αναβάθμιση του ηχοσυστήματος στο αμέσως επόμενο κοστίζει 570€
Αλήθεια είναι τόσο χάλια το στάνταρ? Ενταξει, δεν εχει MP3 και θελω πολύ να έχει, αλλά τα λεφτά μου φαίνονται πολλά...