-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τελικα τα μεγαλυτερα ζωα στους δρομους πρεπει να ειναι οι ντιλιβεραδες....Χθες το βραδυ ενας χωρις φωτα (μπροστα και πισω) με προσπερασε σε στενο μονοδρομο οπου κινουμουν σιγα κανοντας και ελιγμους αποφευγοντας τους ταφους και τον καταλαβα μονο απο τον θορυβο της μηχανης (παλι καλα ειχα χαμηλα την μουσικη)...το κερασακι ηταν οταν φτασαμε στο φαναρι οπου φυσικα το εσφαξε διασχιζωντας τον δρομο. Φυσικα δεν φορουσε κρανος! Σημερα το πρωι ντιλιβερας του gilli diet ερχοταν αναποδα σε μονοδρομο καθετα σε εμενα και στο τσακ γλιτωσαμε το φιλημα γιατι εκανα την μακακια και ελενξα μονο την μερια του δρομου απο οπου επιτρεποταν να ερθει καποιος..Και λεω εγω τωρα ρε παιδια αν παρω σβαρνα καποιον απο αυτα τα παιδια εγω περαν απο τη ζημια στο αυτοκινητο δεν θα παθω και τιποτα...αυτοι δεν σκεφτοντε τι μπορει να παθουν?Μαλλον στα αφριδια τους!!!Αλλα εσυ ειναι που θα εχεις τρεχαματα,ειδικα αν αυτος κτυπησει σοβαρα...Χεσε μεσα και εβγα ποξω!Μακρια πο δαυτους και τα πακιστανια με τα παπια και τα καροτσακια των κινεζων!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εχω ηδη τσακωθει με δυο περιπολικα τα οποια ενω περιμενα σε φαναρι στην λωριδα μου να στριψω αριστερα ηρθαν απο δεξια και εκατσαν μπροστα μου και φυσικα μπροστα απο το φαναρι. Ο ενας ζητησε συγνωμη ο αλλος πηγε να το παιξει εξουσια μεχρι που του ζητησα το αριθμο του και του ειπα οτι τον εχω σε βιντεο (μπλοφα)....Οι αστυνομικοι ειναι απαραδεκτοι και γι αυτο πρεπει οταν κανουν παραβαση ο καθενας μας να τους το υπενθυμιζει.στην ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ με έμαθαν-επι χούντας βέβαια-να συμμορφώνομαι με τους νομους και το σύνταγμα του κρατους.
ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΩ -ΕΓΩ το κρατος !!!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και το κακό για αυτούς είναι ότι η πλειοψηφία τους είναι ανασφάλιστοι.κακο για οποιον τρακαρει μαζι τους μιας και παιζει να μην πληρωθει ποτε
Εχω ηδη τσακωθει με δυο περιπολικα τα οποια ενω περιμενα σε φαναρι στην λωριδα μου να στριψω αριστερα ηρθαν απο δεξια και εκατσαν μπροστα μου και φυσικα μπροστα απο το φαναρι. Ο ενας ζητησε συγνωμη ο αλλος πηγε να το παιξει εξουσια μεχρι που του ζητησα το αριθμο του και του ειπα οτι τον εχω σε βιντεο (μπλοφα)....Οι αστυνομικοι ειναι απαραδεκτοι και γι αυτο πρεπει οταν κανουν παραβαση ο καθενας μας να τους το υπενθυμιζει.
θυμαμαι κατι παλικαρια παλια στη βουτα και τη μαυρη που τους πετουσαν κοτρωνες
αυτο σιγουρα θα τους κρατουσε σε εγρηγορση -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...και το κακό για αυτούς είναι ότι η πλειοψηφία τους είναι ανασφάλιστοι.
κακο για οποιον τρακαρει μαζι τους μιας και παιζει να μην πληρωθει ποτε
Νομίζω ότι στο τέλος παίρνει κανείς τα λεφτά του από το επικουρικό (αν και μάλλον θα χρειαστεί επιπλέον τρέξιμο). Οι ίδιοι, όμως, να δω πως με τους πενιχρούς μισθούς τους θα τα επιστρέψουν στο επικουρικό. Υποθέτω ότι το τελευταίο δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και ότι τα διεκδικεί πίσω.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Νομίζω ότι στο τέλος παίρνει κανείς τα λεφτά του από το επικουρικό (αν και μάλλον θα χρειαστεί επιπλέον τρέξιμο). Οι ίδιοι, όμως, να δω πως με τους πενιχρούς μισθούς τους θα τα επιστρέψουν στο επικουρικό. Υποθέτω ότι το τελευταίο δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και ότι τα διεκδικεί πίσω.
τωρα θυμηθηκα τι ισχυει πλεον.
πολλες ασφαλιστικες προσφερουν καλυψη για ανασφαλιστο οδηγο.
δηλαδη σε πληρωνει εσενα η δικη σου ασφαλιστικη και μετα κυνηγαει αυτον που σε τρακαρε (αν φταιει)απο το επικουρικο λεφτα θα δεις οταν κανεις εγγονια και αν
-
επισης μια περιπτωση που μου χε τυχει εμενα και ειναι ψιλοσχετικη..
αν καποιος παλιοτερα ηταν πιωμενος και εκανε ατυχημα η ασφαλιστικη του εκανε την κοτα.
πλεον πληρωνει αυτον που δε φταιει (δηλαδη εγω πληρωθηκα στο ατυχημα που μου συνεβη και δεν εφταιγα ) και μετα κυνηγα τον πελατη της μεσω δικαστηριου
-
πολλες ασφαλιστικες προσφερουν καλυψη για ανασφαλιστο οδηγο.
δηλαδη σε πληρωνει εσενα η δικη σου ασφαλιστικη και μετα κυνηγαει αυτον που σε τρακαρε (αν φταιει)Με πρόλαβες. Ακριβώ έτσι. Αποζημειώνει εσένα που είσαι ο 'αδύναμος' και αυτή που μπορεί να κινηθεί ευκολότερα δικαστικά, απαιτεί χρήματα από τον άλλο.
αν καποιος παλιοτερα ηταν πιωμενος και εκανε ατυχημα η ασφαλιστικη του εκανε την κοτα.
Παλιά νομίζω στο συμβόλαιο σου έλεγε ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση που είναι ο οδηγός υπό επιρροή αλκοόλ. Τώρα είναι όπως τα λες.
-
απο το επικουρικο λεφτα θα δεις οταν κανεις εγγονια και αν
Τα παίρνεις βρε από το επικουρικό τα χρήματα. Συνεργάζομαι με αυτό και πληρώνει κανονικά. Δεν έχει λόγο να μην σε πληρώσει. Και μετά κυνηγάει τον ανασφάλιστο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οι ντελιβεράδες δε επειδή είναι όλη μέρα επάνω στο τιμόνι προφανώς έχουν βαρεθεί σε υπερβολικό βαθμό και οδηγούν χάλια, χωρίς κράνος, παραβιάζοντας συνεχώς μονόδρομους και κόκκινα, πηγαίνοντας αντίθετα ακόμα και σε λεωφόρους και συχνά χωρίς καν φώταΝτελιβεράδες = δίκυκλοι ταξιτζήδες...
Παλιά νομίζω στο συμβόλαιο σου έλεγε ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση που είναι ο οδηγός υπό επιρροή αλκοόλ. Τώρα είναι όπως τα λες.
Σε περίπτωση που εσύ είσαι DUI, όχι ο άλλος οδηγός. (και προφανώς ισχύει ακόμη αυτό) Αν εσύ είσαι τυπικός, τι ευθύνη μπορείς να φέρεις για τα λάθη του άλλου;
-
σε ποια περιοχη?ρωταω γιατι ειδα ασπρο σκουτερακι πεσμενο στο δρομο στο πειραια σημερα το μεσημεριΤο ατυχημα εγινε στην πατρα ,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
-
περαστικα της ευχομαι της κοπελας..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ντελιβεράδες = δίκυκλοι ταξιτζήδες...Δηλαδή αν πάρω ταρίφα θα είμαι ένα σουβλάκι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ανασφάλιστοι στην εργασία εννοώ...
-
ΡΕ παιδιά, όλοι αυτόι ξέρουν ότι η εργασία τους είναι ανασφάλιστη . αλλα δεν προσέχουν γιατι τους έχει φάει ο ανταγωνισμός με τους άλλους και το αφεντικό, τους αντικαθιστά σαν πουκάμισα
-
...και πολλοί δεν πληρώνονται από το μαγαζάτορα αλλά από τα φιλοδωρήματα. Αρα τρεχάτε ποδαράκια μου...
-
Σήμερα πέτυχα στον δρόμο ένα σκούτερ...το οποίο όπως το είδα από πίσω είχε της Παναγιάς τα μάτια επάνω! Μιλάμε για εμπόρευμα! Κούτες να δούν τα μάτια σας. Μέχρι και στην 'ποδιά' μπροστά είχε χώσει χαρτόκουτα... όταν πέρασα από δίπλα...διαπίστωσα ότι οδηγός ήταν μία χαμογελαστή Κινεζούλα! Καλά...πώς μανουβράρουν με τόσο βάρος;;; Πάλι καλά που φόραγε και κράνος!!!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Σήμερα πέτυχα στον δρόμο ένα σκούτερ...το οποίο όπως το είδα από πίσω είχε της Παναγιάς τα μάτια επάνω! Μιλάμε για εμπόρευμα! Κούτες να δούν τα μάτια σας. Μέχρι και στην 'ποδιά' μπροστά είχε χώσει χαρτόκουτα... όταν πέρασα από δίπλα...διαπίστωσα ότι οδηγός ήταν μία χαμογελαστή Κινεζούλα! Καλά...πώς μανουβράρουν με τόσο βάρος;;; Πάλι καλά που φόραγε και κράνος!!!Safety First!!
-
Είναι απίστευτα επικίνδυνο και κουραστικό. Έχω μεταφέρει μέχρι 3 εξάδες νερό με παπί και μία άλλη φορά μπάσο και ενισχυτή (όχι στην αθήνα).
-
Όλα τα λεφτά ήταν εκείνη η φωτογραφία που είχε βάλει ο thanix με έναν συνοδηγό σε δίκυκλο που φορούσε στο κεφάλι του αντί για κράνος μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γλάστρα
Που είσαι ρε Thanix?
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]