-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Νεκροκεφαλές στις βίδες της πινακίδας στο...παπάκι?Και το αυτοκόλλητο της κοπέλας στο Stop ... θανατηφόρος και σέξι ο τύπος!!!
-
πραγματικά ό,τι νά ναι?Νεκροκεφαλές στις βίδες της πινακίδας στο...παπάκι?
Να ήταν καμία harley με στυλ και καλά 'σας γ@μ@ω όλους γιατί είμαι και πολύ νευρισμένος/θυμομένος', πάει στο καλό...Πάλι άκυρο θα ήταν αλλά θα...κόλλαγε με το θέμαΕνώ σε χαρλεάδες-60-χρόνων-που-νομίζουν-ότι-είναι-20 είναι πιο λογικό ε?
Ήμουν τις προάλλες με το ΧΤ και ήρθε δίπλα μου ένας με χάρλευ και μπουφάν με μακρυά κρόσια κατά μήκος του κάθε μανικίου (!) και πέθανα στα γέλια...
-
αφού τα κ@λοκούνουπα, στη μέση του παρμπρίζ πάνε και 'σκάνε'!!!
Τι να κάνει κι αυτός?Πήρε δραστικά μέτραΔεν κατάλαβες, σημαδεύει ~90° προς τα δεξιά! Αυτός θα πλένει το τζάμι του διπλανού!
-
Είναι για να αιφνιδιάζει και να θαμπώνει τους αντιπάλους στις κόντρες
-
-
-
-
Δυστυχώς για τους κάτοικους της Πάτρας και πραγματικά no offence αλλά είναι από τις κορυφαίες καγκουρπόλεις.Γιατί το λέω αυτό?
Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ 2 στα 3 αμάξια εκεί είναι καγκούρικα...
Και γενικά στα @@ σου ρε παιδί μου που συμβαίνει αυτό (εκτός κι αν είναι μεσημέρι ή βράδυ και θες να κοιμηθείς ), αλλά είναι από τις διαπιστώσεις που κάνει κάποιος όταν μείνει καιρό εκεί.Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι η strandalle έκδοση...Πολύ λιτό το βλέπω...ίσως...πολεμικά λιτό.
-
δε φανταζομουν οτι θα γινοταν τοσος ντορος με το παλιολαντα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol: δε φανταζομουν οτι θα γινοταν τοσος ντορος με το παλιολαντα.ΕΛ ΕΪ ΝΤΙ ΕΪ προφέρεται παρακαλώ!
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά αξίζει ένα χειροκρότημα στο παλικάρι που δαπάνησε χρήμα ( 100 χιλιάδες λέει ) και προφανώς πολύ χρόνο για να καταφέρει αυτό :
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.dragster.gr/forum/showthread.php?t=15616
-
Και το μοστράρει και στην παραλία
Ειλικρινά τί αισθητικό κριτήριο έχουν αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνω
Δεν καταλαβαίνουν ότι το καταστρέφουν το αμάξι?Έρχεται σε λίγες ώρες η πρώτη c180 chrysler με παίδεψε πολύ καθώς την συνάντησα στην κίνηση και ήμουν με μηχανάκι
-
και πες εντάξει ουρανός-καπώ-μάσκα σε μαύρο χρώμα...Οι πόρτες γιατί?τα χεριούλια γιατί περέμειναν πορτοκαλί?
Γούστο μηδέν?Και για να μη νομίζουμε ότι είναι και 'μόνος', αντιγράφω απάντηση από το site:
Το αμαξι σου ειναι τελειο απιστευτο φαντασμαγορικο ομορφο μουναρα ολοκληρωμενο τουμπανο χλιδατο μουρατο καθως πρεπει και οτι αλλο παρεμφερες κωσμητικο επιθετο μπορεις να του βαλεις...
Και ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ κάνει πλάκα.ΥΓ:100.000€???ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ όμως!!!!Εκτός κι άν άλλαξε και μηχανή και έχει βάλει από ferrari ας πούμε.
ΥΓ2:όχι ότι τα carbon κομμάτια δεν είναι πανάκριβα αλλά εντάξει...όχι και 100.000€ -
Και ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ κάνει πλάκα.
+1000000000
Το συγκεκριμένο thread με τους τύπους αυτούς μπήκε ήδη στο πάνθεον μου
-
Kατα 99% ειναι αυτο που εβλεπα εδω και καιρο σε ενα συνεργειο στη γειτονια μου μιας και εχουν πολλα κοινα(εξατμηση στη μεση,μαυρες πορτες,ιδιο bodykit) αλλα δεν θυμαμαι την ζαντα.
και πες εντάξει ουρανός-καπώ-μάσκα σε μαύρο χρώμα...Οι πόρτες γιατί?τα χεριούλια γιατί περέμειναν πορτοκαλί?
Γούστο μηδέν?
:Oι πορτες ειναι carbon γιαυτο ειναι μαυρες.
-
Και για να μη νομίζουμε ότι είναι και 'μόνος', αντιγράφω απάντηση από το site:
Το αμαξι σου ειναι τελειο απιστευτο φαντασμαγορικο ομορφο μουναρα ολοκληρωμενο τουμπανο χλιδατο μουρατο καθως πρεπει και οτι αλλο παρεμφερες κωσμητικο επιθετο μπορεις να του βαλεις...
Και ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ κάνει πλάκα.Αυτός που έγραψε το παραπάνω, οδηγεί....το παρακάτω!
-
Α, σε όποιον άρεσε το RX-8, πωλείται... 27.000€...
Ομολογουμένως, είναι πολύ λιγότερα από όσα ξόδεψε... Αλλά θα πρέπει να κυκλοφορείς με ...χαρτοσακούλα! -
Ε σιγά, οι σακούλες είναι φτηνές, στον φούρνο στις δίνουν τσάμπα (αλλά έχουν σουσάμια μέσα).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ε σιγά, οι σακούλες είναι φτηνές, στον φούρνο στις δίνουν τσάμπα (αλλά έχουν σουσάμια μέσα).Μωρέ και με σουσάμι, δεν υπάρχει θέμα, προκειμένου να σε δουν μέσα σε κάνα τέτοιο...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oι πορτες ειναι carbon γιαυτο ειναι μαυρες.κάτσε ρε συ...το carbon δε βάφεται?και ας πούμε ότι δε βάφεται...Δε βάφονται τουλάχιστον τα χερούλια?
Ο τύπος είναι απλά τραγικός...γούστο 0.
Δεν τον κατηγορώ επειδή το έκανε έτσι (που στο κάτω-κάτω δικό του αμάξι είναι και δικά του λεφτά χάλασε), αλλά λίγο γνώθης αυτών.Μη βγαίνει και να το καμαρώνει και να λέει και καμαρωτά πόσα λεφτά του έφαγε και να το πουλάει και 27.000€, που γιατί να αγοράσει κάποιος αυτό (που θεός ξέρει τι ξέσκισμα πρέπει να έχει φάει ) και όχι το έστω με τους 197 ίππους το RX8 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με ελάχιστα παραπάνω €...?Τέλοσπάντων...δεν τον κρίνω γιατί με αυτά τα λεφτά που συνολικά του έφαγε(?) θα μπορούσε να κάνει το αμάξι πανεμορφο και να πάει 'μπούνια' (για να χρησιμοποιήσω και την διάλεκτό τους)...αλλά γιατί χάλασε αυτά τα λεφτά και το αμάξι είναι χάλια...
Australia Uber Alles!!!!! [#5]