-
εμας γιατι μας αφηνεις στην απ' εξω ρε spartalord ;;;
-
Μια δυναμομετρηση που ειδα ηταν στα 163,5 το μεγαλο πουντο abarth!
-
Ηρθε το καραβιιιιιι,
μετα απο 3 μηνες αναμονης (λογω ηλιοροφης και δερματινων) εφτασε Πειραια το GP Abarth μου με τα 155 ιταλικα αγριεμενα αλογα...
λογικα σε καμια βδομαδα θα το εχω μεχρι να φτιαχτουν ολα τα χαρτια...
ηρθε η ωρα να κυκλοφορισει ο σκορπιος και στην Πατρα... -
χαρα στο κουραγειο σου να περιμενεις τοσους μηνες, εγω με τιποτα, τοσο μου ειπαν και εμενα με οροφη βεβαια ηταν Σεπτεμβριος και μολις ειχαν ερθει Θεσσαλονικη και πηρα το πρωτο που πουληθηκε απο εκει και πηρα το εκθεσιακο γιατι δεν αντεχα να περιμενω τοσο, αντε καλοταξιδο και καλα γκαζια... και που σαι, ολοι θα σε χαζευουν στον δρομο να το ξερεις
-
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Ηρθε το καραβιιιιιι,
μετα απο 3 μηνες αναμονης (λογω ηλιοροφης και δερματινων) εφτασε Πειραια το GP Abarth μου με τα 155 ιταλικα αγριεμενα αλογα...
ηρθε η ωρα να κυκλοφορισει ο σκορπιος και στην Πατρα...Πατρα μενεις?
-
σημερα ειδα ενα ασπρο στα πατησια.
ειναι κανενος απο δω -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ηρθε το καραβιιιιιι,
Ναι,
ο ζαφειροπουλος στην Πατρα θα εχει μεχρι την Τεταρτη ενα 500 Abarth για test drive και μαλλον μετα θα εχει και ενα GP Abarth για test drive -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Ηρθε το καραβιιιιιι,
Ναι,
ο ζαφειροπουλος στην Πατρα θα εχει μεχρι την Τεταρτη ενα 500 Abarth για test drive και μαλλον μετα θα εχει και ενα GP Abarth για test driveΩραια τοτε μολις το παρεις με το καλο να κανονισουμε να βγουμε για καφε.
Οταν παμε για καφε και με τα αλλα παιδια το αναφερουμε στις ανακοινωσεις-->meeting πατρινων -
καλημέρα παιδιά!μήπως ξέρετε που υπάρχει abarth grande punto για test drive?γιατί μου είπαν στον παζαρόπουλο στην κηφησίας(χαλάνδρι)αλλά δεν ισχύει!
-
oδήγησε το mito... ίδιο πράμα είναι, λίγο ελαφρύτερο το mito..
-
οχι και ακριβως το ιδιο, ρε συ φιλε ο παζαροπουλος χαλανδρι εχει οχημα για δοκιμη σημερα περασα απο εκει και το εχει απεξω ss δεν εχουν τα καρναβαλια νην σε δουλευουνε
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
oδήγησε το mito... ίδιο πράμα είναι, λίγο ελαφρύτερο το mito..Καμμια σχεση...Το GPA ειναι πιο καλοστημενο. Το MITO εχει πιο GT αισθηση,
και ας μοιραζονται ιδιο πατωμα, εχουν διαφορετικο στησιμο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καμμια σχεση...Το GPA ειναι πιο καλοστημενο. Το MITO εχει πιο GT αισθηση,
και ας μοιραζονται ιδιο πατωμα, εχουν διαφορετικο στησιμο.Δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ώστε να λέγεται ευθέως ότι δεν έχουν καμία σχέση.
Καμία σχέση δεν έχει το SS ακόμη και με το βασικό Abarth πίστεψε με.... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καμμια σχεση...Το GPA ειναι πιο καλοστημενο. Το MITO εχει πιο GT αισθηση,
και ας μοιραζονται ιδιο πατωμα, εχουν διαφορετικο στησιμο.Δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ώστε να λέγεται ευθέως ότι δεν έχουν καμία σχέση.
Καμία σχέση δεν έχει το SS ακόμη και με το βασικό Abarth πίστεψε με....Στο αποτελεσμα, ετσι λεγεται και εδω και στο εξωτερικο απο τα reviews...
Η Mito ειναι πιο GT σε αισθηση λιγο πιο χαλαρη στις κλισεις, σε αμεσοτητα,
το GPA ειναι πιο 'οπλο' πιο πολεμικο, αμεσο και με καλυτερο μπροστινο συστημα
και συνολικο στησιμο.
Το ss χαιρω πολυ εχει 92 αλλαγες σε σχεση με το 'απλο' Abarth. -
Το Esseesse είναι όπλο, ούτε με Abarth συγκρίνεται πόσο μάλλον με Mito δε...
Τι αναρτησάρες είναι αυτές -
Ρε παιδια 4 ελατηρια δεν αλλαζουν στην αναρτηση του ss?
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Ρε παιδια 4 ελατηρια δεν αλλαζουν στο ss?Ναι αλλά τι ελατηρία... πολύ σφιχτό αμάξι το SS...προσπάθησα να το ζουλήξω και δεν κουνιόταν
-
Στο κρατημα θα παιζει το ρολο της και η 18αρα ζαντα φανταζομαι
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Στο κρατημα θα παιζει το ρολο της και η 18αρα ζαντα φανταζομαιH ζάντα η 18άρα είναι πραγματικά απίστευτη, ειδική έκδοση της ΟΖ(? καλά θυμάμαι?) με σκαλιστό το όνομα Abarth...Ταιριάζει πολύ με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Το SS είναι ένα πολύ καλό trackday car.... -
Τις ιδιες ακριβως χρησιμοποιουν και στο Ιταλικο Πρωταθλημα τα GP S2000...
Fiat Grande Punto ABARTH