-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/212176Εχει ξαναμπει.Ειχα τηλεφωνησει τοτε και μου ειχανε πει 15.000
Στη συνεχεια βαλανε τιμη στην αγγελια 30.000
και τωρα τη βγαλανε παλι.Υποπτευομαι οτι θα ζητησουν κανενα εικοσαρικο αν τηλεφωνησει καποιος -
oσα και να ζητάνε, παραπάνω από τάληρο δεν αξίζει.
μεχρι και τα πίσω φανάρια ανάποδα τα έχουνε βάλει -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Εχει ξαναμπει.Ειχα τηλεφωνησει τοτε και μου ειχανε πει 15.000
Στη συνεχεια βαλανε τιμη στην αγγελια 30.000
και τωρα τη βγαλανε παλι.Υποπτευομαι οτι θα ζητησουν κανενα εικοσαρικο αν τηλεφωνησει καποιοςείναι σωστό να το αναφέρει ως ΑΝΤΙΚΑ όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα αυτοκίνητα της χρονολογίας του.
εσείς τι λέτε -
Εδώ αναφέρονται σαν 'αντίκες' αυτοκίνητα του 82-85 ...
Πού βλέπεις το λάθος στη BMW? -
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
μεχρι και τα πίσω φανάρια ανάποδα τα έχουνε βάλειΤωρα το προσεξα!
-
-
Ωραιος,αλλα φιλε braker κανονικα πρεπει να μπει στο safari
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μου χαριζουν μια w123 μερκ, που ΦΥΣΙΚΑ και δεν θελω διοτι μου φαινεται πολυ φρεσκαδουρα
αν ενδιαφερει καποιον σοβαρα, να επικοινωνησει μαζι μουΚάποιος φίλος μου ενδιαφέρεται να μπεί στην οικογένεια των ιστορικών αυτοκινήτων. Υπάρχει ακόμη η προσφορά?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μου χαριζουν μια w123 μερκ, που ΦΥΣΙΚΑ και δεν θελω διοτι μου φαινεται πολυ φρεσκαδουρα
αν ενδιαφερει καποιον σοβαρα, να επικοινωνησει μαζι μουΞέρω'γω τώρα, ρε Βαγγέλη... αφού ξέρεις, γιατί δε λες μια κουβέντα....είπαμε...
'Ασ'το.... εντάξει.... -
ειναι κοκκινη, σιγουρα ξαναβαμμενη, σιγουρα θελει βαφη, πολυ πιθανο και φανοποιια, μοτερ δεν γνωριζω, σιγουρα 3 χρονια σε ακινησια, αναμεσα κερατεα-λαυριο, με οροφη συρομενη απ το εργοστασιο, με ολα τα δικα της πραγματα, με πινακιδες στην εφορια μεχρι προσφατα (φανταζομαι ακομα...)
περισσοτερα θα μαθω μαλλον αυριο
εννοειται πως οποιος την παρει, πληρωνει τελη, μεταβιβαση, κτεο και την κανει οτι θελει
αν ενδιαφερει καποιον σοβαρα, να επικοινωνησει μαζι μου -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Πού βλέπεις το λάθος στη BMW?λάθος δεν βλέπω, αλλά δεν μου κολαει η λέξη αντίκα, έπιπλα του 19 αιώνα είναι τι άλλο να πω
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Πού βλέπεις το λάθος στη BMW?λάθος δεν βλέπω, αλλά δεν μου κολαει η λέξη αντίκα, έπιπλα του 19 αιώνα είναι τι άλλο να πω
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , ούτε σε μένα μου κολλάει η λέξη , ίσως γιατί την έχω συνδέσει με προπολεμικά αυτοκίνητα .
-
Οντως και εμένα μου κάθετε καλύτερα η λέξη Ιστορικό ή Κλασσικό...
Όταν ακούω αντίκα, σκεφτομαι Μυτερες μουρες με εξωτερικά φτερά και μανιβέλες... -
Να το θέσω διαφορετικά. Αντίκα είναι ένα αντικείμενο μιας άλλης παλιότερης εποχής που δεν υπάρχει πια. Τα περισσότερα αυτοκίνητα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ είναι βέβαια κάποιας ηλικίας, αλλά είναι μικρότερα από αρκετούς από εμάς. Και επειδή εμείς είμαστε νέοι, δεν μπορούμε να αποκαλούμε τα νεώτερά μας αυτοκίνητα 'αντίκες'!!! Είναι οξύμωρο! Κλασικά λοιπόν!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα περισσότερα αυτοκίνητα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ είναι βέβαια κάποιας ηλικίας, αλλά είναι μικρότερα από αρκετούς από εμάς.Το δικό μου είναι μεγαλύτερο από εμένα.
Προς το παρόν το αποκαλώ 'σκουριά'.
Άμα μπορέσω να το φτιάξω ( ) θα του αλλάξω κι όνομα... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Να το θέσω διαφορετικά. Αντίκα είναι ένα αντικείμενο μιας άλλης παλιότερης εποχής που δεν υπάρχει πια. Τα περισσότερα αυτοκίνητα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ είναι βέβαια κάποιας ηλικίας, αλλά είναι μικρότερα από αρκετούς από εμάς. Και επειδή εμείς είμαστε νέοι, δεν μπορούμε να αποκαλούμε τα νεώτερά μας αυτοκίνητα 'αντίκες'!!! Είναι οξύμωρο! Κλασικά λοιπόν!ΣΎΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ αν είναι να αποκαλώ μια α110 η το r8g ΑΝΤΙΚΑ τότε τον εαυτό μου που είμαι μεγαλύτερος από αυτά ΠΩΣ
-
Μεγαλούτσικοι, όπως και εγώ!!!!!
-
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Μεγαλούτσικοι, όπως και εγώ!!!!!κάτι λιγουλάκι (μη σε ξεγελά η φώτο στα δεξιά,είναι πριν από χρονια)
Βρηκατε κατι?