-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...
Tata
Δεν τα πήγε άσχημα η γάτα πάντωςΕεε καλά υπερέβαλα λιγάκι απλά για να δώσω τόνο !
Το 'Tata' είναι επιφώνημα λαρισαίικο ? Δεν κάνω πλάκα! Ένας φίλος μου από εκεί μου έχει πει ότι αντί για το συνηθισμένο 'πωπωωω' επιφώνημα χρησιμοποιούν το 'τατααα' ! Ή είναι κάποια συντόμευση αγγλική ? -
Την jag δεν την εχει αγορασει η Ινδικη Τατα ?
http://www.businessweek.com/innovate/Nu ... _land.html -
Εδώ και κάνα χρόνο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.businessweek.com/innovate/Nu ... _land.htmlσσσσσττττττ....
μη σε ακουσουν οι Αγγλοι...
-
Oπότε έχω υποπέσει σε δύο λάθη !
-
Το 'Τατα' δεν ήταν λαρισαίικο επιφώνημα αλλά η ιδιοκτήτρια της Τζάγκουαρ.
-
Τελικά όντως είχα χάσει τα 'ίχνη' των ιδιοκτητών. Κατάφερε και την ξεφορτώθηκε η Φόρντ λίγο πριν την κρίση. Για να δούμε και ο Ινδός τι ψάρια θα πιάσει (μάλλον λίγα εκτός και αν ρίξει πολλά. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν σιγά σιγά) !
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.businessweek.com/innovate/Nu ... _land.htmlσσσσσττττττ....
μη σε ακουσουν οι Αγγλοι...
Εγω για τον Professeur το εγραψα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
την άσπρη που εχει στο μαγαζί ο Σπανός?Δεν ξέρω τι χρώμα την πήρε...έψαχνε ο πωλητής από τα διαθέσιμα γενικά στην BMW και όχι μόνο στον Σπανό.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όλα τα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί! Ήρθε ένας να πάρει μια 335 Coupe...του λέει ο πωλητής ότι δεν υπάρχει, κοιτάει για 330, 325, 320....τελικά πήρε μια 316 Coupe...!προπέλα να' ναι και ότι να' ναι...
-
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Όλα τα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί! Ήρθε ένας να πάρει μια 335 Coupe...του λέει ο πωλητής ότι δεν υπάρχει, κοιτάει για 330, 325, 320....τελικά πήρε μια 316 Coupe...!
προπέλα να' ναι και ότι να' ναι...
ναι αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν πηρε καλο αμαξι.
-
Τι βενζίνη βάζεται στα BMW τετρακύλινδρα?
Με 95αρα είμαστε οκ? (eko kinitron) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι βενζίνη βάζεται στα BMW τετρακύλινδρα?
Με 95αρα είμαστε οκ? (eko kinitron)diesel....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλή παρανόηση, δεν μπορείς να πεις εεε ?!?!
-
Καλά εγώ θα βάλω 95 ΕΚΟ και θα σας πω από βδομάδα.
-
έχοντας κάνει καμιά 200χλμ (test drive 320 170Hp), του είχα βάλει ...95άρα. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα κοψιμάτων κτλ.... μπορεί βέβαια με την 100άρα να πηγαίνει καλύτερα ....
θέλω να δω, πως θα το αντέξεις, όταν καταλάβεις ότι με την 320, σε σxέση με το ΤR, οι ευθείες δεν θα σου φτάνουν για να κάνεις 'την συνηθισμένη, έως τώρα' προσπέραση. Αυτό ένοιωσα εγώ, όταν από το rallye, οδήγησα την 320, φαντάσου από το ΤR.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έχοντας κάνει καμιά 200χλμ (test drive 320 170Hp), του είχα βάλει ...95άρα. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα κοψιμάτων κτλ.... μπορεί βέβαια με την 100άρα να πηγαίνει καλύτερα ....θέλω να δω, πως θα το αντέξεις, όταν καταλάβεις ότι με την 320, σε σxέση με το ΤR, οι ευθείες δεν θα σου φτάνουν για να κάνεις 'την συνηθισμένη, έως τώρα' προσπέραση. Αυτό ένοιωσα εγώ, όταν από το rallye, οδήγησα την 320, φαντάσου από το ΤR.
νομίζω οτι η πεθερά μου θα χεστεί παραπάνω....
είναι τόσο αργη? Μου φάνηκε και εμένα σχετικά αργή αλλά όχι και τάφος. Μαζεύει χλμ...
Μην νομίζεις ότι το Ταπερ προσπερνούσα πολυ. Με τα παιδιά μέσα εψαχνα για χωρο αλλά το πηγαινα στα κόκκινα για σιγουριά -
στον ανοιχτό δρόμο, φαντάζομαι μαζεύει χλμ. Κάνοντας την διαδρομή Νέα Μακρη από Διόνυσο, μου άρεσε πολύ το πάτημα της, το ζύγισμα της, το τιμόνι της, η θέση οδήγησης της .... αλλά μέχρι τις 4.500 δεν τσούλαγε . και το λέω αυτό συγκρίνοντας την με αυτοκίνητο χαμηλότερων επιδόσεων από ΤR. Για να πάω σε 325+ δεν υπήρχαν τα λ7 και δεν έπαιζε τότε η έκπτωση του ΕΤΤ. Sorry αλλά η 3αρα έχει τους πολύ περισσότερους χώρους από το Civic ? Φαντάζομαι ότι την πήρες λόγω των 4 θυρών ? Test drive την έκανες ?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Kαλή παρανόηση, δεν μπορείς να πεις εεε ?!?!
ET phone home...
-
H 320i έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα.Οπότε η αίσθηση ότι δεν τραβά σε σχέση με άλλα αμάξια της εποχής είναι φυσιολογική,καθώς αυτό γίνεται κλιμακωτά.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
H 320i έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα.Οπότε η αίσθηση ότι δεν τραβά σε σχέση με άλλα αμάξια της εποχής είναι φυσιολογική,καθώς αυτό γίνεται κλιμακωτά.μάλλον ειναι και το ηλεκτρογκαζο
Αν προσέξεις εμείς που συζητάμε τώρα ατμοσφαιρικοί είμαστε...!!!
BMW FORUM