-
Από τα comments :
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία, ας πούμε λοιπόν ότι ο τάδε μπλόγκερ (που 'γνώρισα' από το παρόν θέμα) είχε την ιδέα να ζητήσει από τον κόσμο να προτείνει τους 100 πιο μαλάκες.Κι ότι κάποιοι πρότειναν τον τάδε, που εσύ θεωρείς καραγκιόζη, πλην όμως άλλοι θεωρούν σοβαρό άνθρωπο
Οποιος θεωρει τις Θωδη, Μπεζεντακου, Βροχοπουλου, κλπ, σοβαρους ανθρωπους ειναι και ηλιθιος και μαλακας.
Φταίει ο μπλόγκερ ή οι τρίτοι; Γιατί είναι αυτός μ@λ@κ@ς; Επειδή άλλοι πρότειναν βλακείες, επειδή ο ίδιος τους έδωσε αυτή τη δυνατότητα ή επειδή δεν διέγραψε τις βλακείες (όπως εσύ ή άλλος τις θεωρεί); Το πρώτο δεν ισχύει γιατί δεν φταις για όσα λένε τρίτοι. Το δεύτερο δεν ισχύει γιατί δεν μπορεί να είναι βλακεία το να δίνεις βήμα στον κόσμο να εκφραστεί ανεμπόδιστα...το τρίτο...χμμμ... Τέλος πάντων, ποιο είναι το ζόρι σου ώστε να χαρακτηρίσεις μαλάκες τους μπλόγκερ;
Δειξε μου που γραφω οτι επρεπε να τις διαγραψει.
Το οτι ο μπλογκερ (ενικος οχι πληθυντικος) ειναι μαλακας και δεν εχει καθολου χιουμορ γινεται ευκολα αντιληπτο απλως και μονο γιατι δεν συμπεριελαβε και το εαυτο του στην λιστα (παροτι υπηρχαν οι προτασεις)Εμένα πάντως μου φάνηκε αστεία η όλη φάση. Αν καθόμουν να διαβάσω τους προτεινόμενους μπας και βρω κάποιον ήρωα του γένους ή της ιδεολογίας μου για να στενοχωρηθώ, σίγουρα θα είχε πρόβλημα η αίσθηση του χιούμορ μου.
Για αυτο εγραψα οτι σχεδον εκτιμω το χιουμορ σου (χρειαζεται προσπαθεια για να ειναι τοσο κακο ).
Πολυ ασχοληθηκα με αυτο το θεμα. -
Εντάξει, έχεις δίκιο, πολύ το ζαλίσαμε. Ο μπλόγκερ είναι μαλάκας κι εγώ ακόμα περισσότερο που έπιασα την κουβέντα για ένα τόσο χαζό ζήτημα.
-
[δεν πήγαινε στο τελευταίο post αυτό, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Από τα comments :Ούτε εσυ χάνεις ευκαιρία βλέπω, ούτε και ο παπάρας ο Jethro που σε ερώτηση για ΕΛΛΗΝΑ μαλάκα, πέταξε την παπαριά που πέταξε....Αν δεν βγάλετε τη χολή σας, αν δεν εκδηλώσετε το μίσος σας και την κακία σας, δεν μπορείτε....
-
διαφορετικά εξέλαβα εγώ το μύνημα του παπάρα πάντως...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
διαφορετικά εξέλαβα εγώ το μύνημα του παπάρα πάντως...+1, έχει ειρωνικό ύφος η δημοσίευση του, οπότε δεν βρίζει όπως φαίνετα τον Χριστό αλλά ειρωνεύεται τον μπλόγκερ και τους συμμετέχοντες, μάλλον επειδή έχουν βάλει στη λίστα άτομα που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί (σα τον Βελουχιώτη πχ).
-
Εισόδημα 2,6 εκ. δολ. είχε το 2008 το ζεύγος Ομπάμα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ είχαν εισόδημα πλέον των 2,6 εκατ. δολαρίων το 2008, σύμφωνα με σχετικά επίσημα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος χθες Τετάρτη.
Το μεγαλύτερο μέρος των 2.656.902 δολαρίων που κέρδισαν οι Ομπάμα προήλθε από τις πωλήσεις και τα δικαιώματα των βιβλίων του προέδρου, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο.
Τι λε' ρε φίλε πολύ βιβλίο διαβάζουν εκεί στο αμέρικα
-
Δεν ξέρω πόσο διαβάζουν, αλλα αν υποθέσουμε οτι το βιβλίο κόστιζε 15$ κι απο αυτά το 1$ ηταν για τον ιδιο, πουλώντας 2 εκ. αντίτυπα σε μια χωρα 270 (;)εκ. κατοίκων, τότε μάλλον βγαίνει το κέρδος....
-
Στην Ελλαδα τα λεμε κουπονια
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο διαβάζουν, αλλα αν υποθέσουμε οτι το βιβλίο κόστιζε 15$ κι απο αυτά το 1$ ηταν για τον ιδιο, πουλώντας 2 εκ. αντίτυπα σε μια χωρα 270 (;)εκ. κατοίκων, τότε μάλλον βγαίνει το κέρδος....Πολύ μου φαίνεται το 1$ στα 15$ για τον συγγραφέα... Όλοι οι γνωστοί συγγραφείς θα έβγαζαν εκατομμύρια από την αγορά των ΗΠΑ, που δεν νομίζω να συμβαίνει... [edit : καλά μπορεί κι όλας ]
Τέσπα, σαφώς δεν είναι ότι δεν γίνεται, απλώς -είτε έτσι είτε αλλιώς- μου μοιάζει γελοίο. -
http://www.youtube.com/watch?v=QF2zXDwJ ... re=related
-
Ευρωβουλευτές «έπαιξαν» 200 εκατ. ευρώ
Επαιξαν τα λεφτά των επικουρικών -ιδιωτικών-συντάξεών τους στα χρηματιστήρια,τα έχασαν και τώρα πιέζουν την ηγεσία του Ευρωκοινοβουλίου να βρει τρόπο να τους τα? επιστρέψει από τον κοινοτικό προϋπολογισμό δηλαδή από την τσέπη των Ευρωπαίων φορολογουμένων.
[...]
Σύμφωνα με πηγές του Ευρωκοινοβουλίου υπάρχει απόρρητο έγγραφο του Γερμανού προέδρου του Χανς Γκερτ Πέτερρινγκ στο οποίο αναφέρεται ότι οι απώλειες από χρηματιστηριακές πράξεις του επικουρικού ταμείου των ευρωβουλευτών ανέρχονται στα 200 εκατ. ευρώ και ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση αντιστάθμισής τους χωρίς βεβαίως αυτή να εμπλέκει «κατά το δυνατόν... » [νταξ τότε ] τους Ευρωπαίους φορολογούμενους -
Πιστεύω ότι αν μαζευτεί όλος ο ανδρικός πληθυσμός της Ε.Ε. και τους δώσει από τρία, θα συγκεντρωθούν πολύ περισσότερα από 200εκατ. και θα είναι όλα δικά τους
-
σιγά μη δε τους ξαναψηφίσουν κιόλας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
σιγά μη δε τους ξαναψηφίσουν κιόλαςΜόλις ξύπνησα. Καλό το όνειρο με τα 3 αλλά ήρθε η ώρα να με προσγειώσεις (απότομα) στην πραγματικότητα
-
Τι διάβασα; Ο Αγούδημος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή του χρωστά το κράτος;
Σα να λέμε ότι ο captain Sparrow έπαθε κατάθλιψη επειδή ανακάλυψε έχει πυτιρίδα... -
Κινεζικά κίνητρα για να παίρνουμε αποδείξεις
Ο λήγοντας του παραστατικού θα κερδίζει εάν συμπίπτει με τον λήγοντα του Λαϊκού Λαχείου'κατά την αγορά ενός αγαθού στη σχετική απόδειξη που εκδίδεται αναγράφεται ένας πολυψήφιος αριθμός. Τα τελευταία δύο ψηφία της απόδειξης εφόσον ταυτίζονται με τον λήγοντα του Λαϊκού Λαχείου θα κερδίζουν.
Οι φορολογούμενοι με την απόδειξή τους θα προσέρχονται στην εφορία και θα λαμβάνουν το ποσό που αναγράφει η απόδειξη ή ποσοστό επί του ποσού.
Το παραπάνω μέτρο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και βρίσκεται υπό εξέταση, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι το υποστηρίζουν σθεναρά.'
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_18/04/2009_311607
looool, δεν ξέρω τί να πω! Πολύ 'φτηνό' μέτρο αλλά respect στον κινέζο που το σκέφτηκε!
Στην Ελλάδα που ο τζόγος αποτελεί το 4% του ΑΕΠ νομίζω μπορεί να δουλέψει αρκετά καλά. -
Πέρα από τα όσα συνέπεσε να γιορτάζονται σήμερα , 66 χρόνια πριν -στις 19 Απριλίου του 1943- ο Dr. Albert Hofmann -'αυτο'πειραματιζόμενος- κατανάλωσε 250μg της χημικής ουσίας LSD-25, που είχε συνθέσει. Ζήτησε από το βοηθό του να τον συνοδέψει, και πήρε το ποδήλατό του για να γυρίσει σπίτι.
Η μέρα αυτή, του πρώτου acid trip στην ιστορία, έμεινε με το όνομα : 'Η Μέρα του Ποδηλάτου' [Bicycle Day]
[παλιότερη επετειακή... απεικόνιση ] -
Οι χημειες γαμανε το μυαλο και τις παρεες και ολα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]