-
Aν είναι πλαστικα χεσε μεσα!!γιατι ομως φενεται πολυ καλο μεσα εγω που το είχα δει!!
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!γενικα τα μικρα και γρηγορα πο οτι κατάλαβα τριζουνε!! -
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
Aν είναι πλαστικα χεσε μεσα!!γιατι ομως φενεται πολυ καλο μεσα εγω που το είχα δει!!
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!γενικα τα μικρα και γρηγορα πο οτι κατάλαβα τριζουνε!!το 207 δεν τριζει πουθενα ( προσωπικη πειρα!!!)
-
Είμαι κάτοχος mito και εχω κ εγώ σφύριγμα στα εμπρός φρένα.
Σήμερα στον Παζαρόπουλο Μοσχάτου μου είπαν οτι βάζουν ειδικά λαμάκια στα φρένα κ το πρόβλημα λύνεται, φυσικά δωρεάν.
Οποιος ενδιαφέρεται να τηλ απο βδομάδα γιατί τους είχαν τελειώσει -
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!
Mπα.
-
ACHTUNG ACHTUNG ( ) αν δεν θελετε να τριζουν τα grande punto σας η roewe σας δινει την λυση!!!
http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?p=32328#post32328 -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ACHTUNG ACHTUNG ( ) αν δεν θελετε να τριζουν τα grande punto σας η roewe σας δινει την λυση!!!
http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?p=32328#post32328Δεν μου ανοίγει η σελίδα
Ρε σύ...κάτσε σε ένα θέμα...μην πηδάς από εδώ και από εκεί! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?p=32328#post32328Δεν μου ανοίγει η σελίδα
Ρε σύ...κάτσε σε ένα θέμα...μην πηδάς από εδώ και από εκεί!οντως το παρακανα!!!! εμενα ανοιγει κανονικα!!!!
-
Ο χρήστης vacha έγραψε:
Λοιπόν επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να αλλάξω λάδια στον Παζαρόπουλο στο Μοσχάτο ο μηχανικός που ασχολήθηκε με το αμάξι μου φορούσε μία φόρμα της Abarth και αυτός ασχολιόταν μόνο με τα abarth. Άρα φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια ειδίκευση στα abarth.
Το ευχάριστο ήταν ότι χωρίς να του πώ τίποτα κάτι έκανε στα φρένα και τώρα δεν σφυρίζουν
Φυσικά για το πρόβλημα που έχω με το σφύριγμα του αέρα στην πόρτα δεν έγινε τίποτα όπως το περίμεναμηπως απλα στα καθαρισε? οταν τα καθαρισεις ή πλυνεις το αυτοκινητο ο θορυβος σταματα για λιγο, αλλα το οτι σφυριχουν ειναι θεμα της παστας τους, θα ξανακανουν θορυβο δλδ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Λοιπόν επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να αλλάξω λάδια στον Παζαρόπουλο στο Μοσχάτο ο μηχανικός που ασχολήθηκε με το αμάξι μου φορούσε μία φόρμα της Abarth και αυτός ασχολιόταν μόνο με τα abarth. Άρα φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια ειδίκευση στα abarth.
Το ευχάριστο ήταν ότι χωρίς να του πώ τίποτα κάτι έκανε στα φρένα και τώρα δεν σφυρίζουν
Φυσικά για το πρόβλημα που έχω με το σφύριγμα του αέρα στην πόρτα δεν έγινε τίποτα όπως το περίμεναμηπως απλα στα καθαρισε? οταν τα καθαρισεις ή πλυνεις το αυτοκινητο ο θορυβος σταματα για λιγο, αλλα το οτι σφυριχουν ειναι θεμα της παστας τους, θα ξανακανουν θορυβο δλδ
Σωστά! Το ίδιο θέμα είχα και με τα φρένα στο Megane. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είχε να κάνει με την νέα 'οικολογική' πάστα των φρένων και πως τα νέα υλικά σφυρίζουν! Επειδή ήταν και κάμπριο, ειδικά όταν το είχα ανοιχτό, μου ερχόταν να τρελαθώ από το σφύριγμα! Όταν όμως τα έβρεχα όλα ήταν οκ... μέχρι να στεγνώσουν!
-
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!γενικα τα μικρα και γρηγορα πο οτι κατάλαβα τριζουνε!!το 207 δεν τριζει πουθενα ( προσωπικη πειρα!!!)
\
Μια χαρά έτριζε και το 207. Το ίδιο τρίξιμο σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα στην πίσω δεξια πόρτα.
Το έφτιαξαν for free στην αντιπροσ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
\
Μια χαρά έτριζε και το 207. Το ίδιο τρίξιμο σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα στην πίσω δεξια πόρτα.
Το έφτιαξαν for free στην αντιπροσεχουμε 3θυρο στην οικογενεια!
-
Ρε σύ...κάτσε σε ένα θέμα...μην πηδάς από εδώ και από εκεί!οντως το παρακανα!!!! εμενα ανοιγει κανονικα!!!!
Ok...τώρα άνοιξε και σε μένα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
O pazuzu από πάνω έγραψε τι κάνουν. Βάζουν κάτι λαμάκια.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
O pazuzu από πάνω έγραψε τι κάνουν. Βάζουν κάτι λαμάκια.
Στην μπαρκετα αναμεσα στο λαμακι και στο τακακι εχει μια ταινια διπλη οψης.Τα πισω μαμα τακακια την εχουν ετοιμη αυτη την ταινια και οντως σταματησε το σφυριγμα ,οταν εβγαλα τα λουκας τακακια που ειχε ο προηγουμενος, κατα την οπισθεν.
-
Στα πίσω είδα που βίδωσε κάτι λαμάκια. Στα μπροστά δεν είδα τι ακριβώς έκανε.
Ελπίζω να μην είναι προσωρινή η λύση γιατί ακούω πολλά σφυρίγματα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα. -
Φιλε εγω απο Θεσ/νικη ειμαι και εχω το GP ABARTH απο τον οκτωβριο και ακουω αυτον τον σπαστικο ηχο στα φρενα μου και ερχεται να τα σπασω, αρα δεν ειμαι μονος! Επισης οταν στριβω και εχει και καμια λακουβα ο δρομος η κανενα σαμαρακι ακουγεται ενας ηχος σαν τριψιμο, μαλλον ειναι το σινεμπλοκ απο οτι μου εχουν πει κανα δυο φιλοι, ξερεις τιποτα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!
Mπα.
Απο οτι βλέπω και ακουω σου λεω..4 σελιδες με τριξιματα..!!
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=5193 -
ΠΑντως η φιατ εχει ενα παρελθον με θορυβο απο φρενα στα γρηγορα μοντελα της.Θυμαμαι Uno turbo και punto gt οταν παταγαν φρενο στην οπισθεν να κανουν ενα θορυβο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΠΑντως η φιατ εχει ενα παρελθον με θορυβο απο φρενα στα γρηγορα μοντελα της.Θυμαμαι Uno turbo και punto gt οταν παταγαν φρενο στην οπισθεν να κανουν ενα θορυβοαπο τη παντοφλα που καιγοταν...
-
και εμενα τριζουν τα φρενα ορισμενες φορες απο οτι μου ειχανε πει οφειλεται στο οτι ειναι σκληρα τα τακακια αλλα με τον καιρο θα παψουν να σφυριζουν. Εμενα παντως στην πολη ακομα σφυριζουν αλλα το εχω συνηθισει. τωρα οσον αφορα τριξιματα εγω δεν εχω κανενα. Για τριξιματα σε OPC Και GTI ξερω οι εχουν πολυ γεγονος που οφειλεται κυριως στις 18αρες τους που κοπανανε σε καθε λακουβα....λογικο ε???????αν θελετε να αποφυγετε τριξιματα προσοχη στις λακουβες
Fiat Grande Punto ABARTH