-
Ωπ! Άρχισε και στην Ελλάδα ε; Τι έγινε οι Γερμανοί τους το έχουν απαγορέψει, γιατί δεν έχουν βγάλει ακόμα...
-
s-class ταξι με εδρα Λαυριο στη Βουλιαγμενης
γιατι να χει καποιος s-class??
σε ποσες 10ετιες θα κανει αποσβεση? -
Αυτο ειναι κατι που αναρωτιεμαι χρονια...γιατι να δινουν τοοοσα λεφτα για μερσεντες ταξι????
-
Ίσως γιατί όλη τους τη ζωή την βγάζουν σε ένα αυτοκίνητο και ορισμένοι θέλουν την πολυτέλεια και όσα λοιπά συνοδεύουν το αστέρι.
-
αναλογα τα δρομολογια ειναι παιδες...
-
Επειδή έχω φίλο ταξιτζή, η αλήθεια είναι στα 2 ποστ από πάνω. Από τη μία αν ο οδηγός είναι και ιδιοκτήτης, προσέχει το αυτοκίνητό του, και συνήθως επιλέγει αυτόματο. Για να μην τον πονάει το αριστερό γόνατο συνέχεια. Επιλέγει κάποιες ανέσεις και ένα καλύτερο περιβάλλον γιατον ίδιο γενικότερα.
Από την άλλη, το καλύτερο αυτοκίνητο προτιμάται και για καλύτερα αγώγια. Για μεταφορά εκτός έδρας κλπ. Κάποιοι μάλιστα σταθεροί πελάτες των ταξί, έχουν τα προσωπικά κινητά των ταξιτζίδων και κανονίζουν απ'ευθείας μαζί τους...Μου άρεσε το σύστημα στη Σλοβακία. Πρακτικά εκεί, όσο καλύτερο αυτοκίνητο είναι το ταξί, τόσο πιο ακριβό θα σου βγει το δρομολόγιο. Είναι χωρισμένα ανάλογα με το χρώμα. Έτυχε βέβαια να μπω σε ταξί fabia, αλλά το κόστος ήταν χαμηλώτερο από ταξί superb. Φοβάμαι όμως ότι αν γίνει κάτι αντίστοιχο εδώ, θα πήξουμε στη mercedes, και κάθε κακομαθημένη Ελληνίδα, που θα αρνείται να μπει σε 'φθηνό' ταξί...
off topic τέλος...
Επέλαση αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες στη Χαλκιδική.... Πάλι.... s-500, infiniti, aston martin, q7, land cruiser κλπ. Πως γένεν αυτό πάλι;
-
Κινεζικο φορτηγακι!!!! ποσα αστερια λετε να εχει παρει για ασφαλεια......
εχθες το βραδυ εξω απο την πιστα για το motogp της DOHA, το H3T... εχει και πινακιδες Φορτηγου....
-
Και μερικες BMW που τις ειχαν εδω στην πιστα Lousail του Motogp, για διαφημηση....
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Αυτο ειναι κατι που αναρωτιεμαι χρονια...γιατι να δινουν τοοοσα λεφτα για μερσεντες ταξι????Και εδω θεσσαλονικη υπαρχουν αν οχι 2 τοτε σιγουρα μια S-class, οπως και μια Bmw 7αρα ταξι στα Ιωαννινα!
Αυτοι που τα εχουν κανουν μεγαλα δρομολογια, απο βορεια και υπερβορεια ελλαδα πηγαινουν μεχρι νοτια και πολυ νοτια, ενω τα περισσοτερα χιλιομετρα που κανουν εινα σε δρομολογια μεχρι Σκοπια, Βουλγαρια κλπ... -
Και εγώ έχω δει μία δύο φορές κίτρινα ταξί S-class προηγούμενης γενιάς. Δεν ξέρω μήπως τα πήρανε σε μτχ από εξωτερικό όπου οι συγκεκριμένες κατηγορίες έχουν φοβερή απαξίωση οπότε να τα πήρανε σε τιμή χαμηλότερη και από την Ε...
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η αστυνομία είχε κλέισει το δρόμο στη τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη για να περάσει η Παπαρήγα, οπότε είχα όλη την άνεση για τη φωτογραφία.Ημιοφτόπικ καθώς δεν ξέρω με τι οχημα κάνει τις μετακινήσεις της η ΓΓ ΚΚΕ αλλά έχω πετύχει Α6 του κουτιού να βγαίνει από τα γραφεία στον περισσό γύρω στις 7 το πρωί...
-
Δες λίγο εδώ
Η συγκεκριμένη Bentley κυκλοφορεί πολύ εδώ πάνω.
Ενίοτε κάνοντας διάφορες ταρζανιές. -
H bentley είναι στην φωτό...
Πολύ ομίχλη στο κέντρο πάντως ρε γμτ...
-
Continental GT σήμερα το μεσημέρι στη Γλυφάδα
-
-
Ύποπτες φάτσες.
-
Τήριο Τuning;
-
Μια Gallardo σαν τη συγκεκριμένη (μπορεί και η συγκεκριμένη) ήταν σήμερα όλο το μεσημέρι παρκαρισμένη μέσα στην πιάτσα των ταξί στη Μητροπόλεως με Αριστοτέλους. Υπεράνω του νόμου, φυσικά.
Πιθανότατα είναι αυτή που πάρκαρε χωρίς πινακίδες κάθε μέρα στη διάβαση στη Μητρόπολη.
(Αυτό μάλλον είναι για τα ζώα)
-
Carspotting [#5]