-
Δεν υπάρχουν λασπωτήτρες για την Μίτο;
-
Τελικα ποσο παει η τιμη της mito με τις νεες τιμες η 1.4 155HP ??
-
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
http://www.alfaromeo.gr/main/prices_drop.cfmΑς ενημερώσει κάποιος και τους κυρίους στη Spicar...
-
παιδια μια ερωτηση, η μιτο με τα 95 αλογα πως ειναι απο επιδοσεις? ασχετα τωρα με αυτα που λενε τα περιοδικα... μιλαμε για καποιον που δε θα θελε να μπλεξει με τουρμπο.
-
Xωρις να το εχω οδηγησει, πιστευω πως οι 95 ιπποι κινουν αξιοπρεπως τη Mito των 1080 κιλων.
Σιγουρα βεβαια δε βαζουν φωτια στην ασφαλτο...Απλα ο αριθμος των αλογων ακουγεται υπερβολικα μικρος σε μια εποχη που οι ιπποι προσφερονται απλοχερα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Xωρις να το εχω οδηγησει, πιστευω πως οι 95 ιπποι κινουν αξιοπρεπως τη Mito των 1080 κιλων.
Σιγουρα βεβαια δε βαζουν φωτια στην ασφαλτο...Απλα ο αριθμος των αλογων ακουγεται υπερβολικα μικρος σε μια εποχη που οι ιπποι προσφερονται απλοχερα...
απλα μετα πας σε τουρμπο αρα και σε μεγαλες καταναλωσεις... παντως σε σχεση με το πουντο με τα 95 αλογα εχει μικροτερες επιδοσεις και με παραξενευει.
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
απλα μετα πας σε τουρμπο αρα και σε μεγαλες καταναλωσεις...
Οχι απαραιτητα.
-
αναλογως και πως οδηγεις βεβαια αλλα ενα τουρμπο ειναι παντα πειρασμος...
-
μιας και γλυκοκοιταζω και τη μιτο μηπως ξερει κανεις που θα βρω φωτο απο τον πισω προφυλακτηρα και εξατμιση της για τα 120 αλογα), αλλα οχι τον σπορτ που ειναι εξτρα...
παντου τον σπορτ εχουν, τι πραγμα και αυτο. -
Αυτόν εννοείς, μάλλον.
Και δες και εδώ στη σελίδα 23 : http://www.alfaromeo.it/NEWALFA_ITALIA/uploads/1006/1074238588/20090203/MITO_ITALIA_Web_Ok.pdf . -
αναλογως και πως οδηγεις βεβαια αλλα ενα τουρμπο ειναι παντα πειρασμος...εξαρταται ,αν ειναι σαν το δικο μου παω πασο γιατι τα καινουρια δεν τα καταλαβαινεις εκτος απο το χαζοσφυριγμα που κανουν.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αναλογως και πως οδηγεις βεβαια αλλα ενα τουρμπο ειναι παντα πειρασμος...
εξαρταται ,αν ειναι σαν το δικο μου παω πασο γιατι τα καινουρια δεν τα καταλαβαινεις εκτος απο το χαζοσφυριγμα που κανουν.
θελεις το lag σου ε?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτόν εννοείς, μάλλον.
Και δες και εδώ στη σελίδα 23 : http://www.alfaromeo.it/NEWALFA_ITALIA/uploads/1006/1074238588/20090203/MITO_ITALIA_Web_Ok.pdf .οντως αυτο πρεπει ναναι, ευχαριστω πολυ, μικρη η διαφορα απο τον αλλο...
-
παιδια μια ερωτηση, η μιτο με τα 95 αλογα πως ειναι απο επιδοσεις? ασχετα τωρα με αυτα που λενε τα περιοδικα... μιλαμε για καποιον που δε θα θελε να μπλεξει με τουρμπο.μα γιατι να μη θες να μπλεξεις με τουρμπο?
εκτος αν σε τρομαζει η ιταλικη αξιοπιστια σε συνδυασμο με τουρμπο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια μια ερωτηση, η μιτο με τα 95 αλογα πως ειναι απο επιδοσεις? ασχετα τωρα με αυτα που λενε τα περιοδικα... μιλαμε για καποιον που δε θα θελε να μπλεξει με τουρμπο.
εκτος αν σε τρομαζει η ιταλικη αξιοπιστια σε συνδυασμο με τουρμπο
ε απο το να μπλεξει με την γερμανικη συντηρητικουρα...καλυτερα ειναι...
-
Αυτόν εννοείς, μάλλον.
...οντως αυτο πρεπει ναναι, ευχαριστω πολυ, μικρη η διαφορα απο τον αλλο...
Και σε πραγματικό που το είδα σε λευκό και σε κόκκινο δείχνει καλό και λιγότερο 'φορτωμένο' (λόγω της διχρωμίας) το πίσω μέρος.
Και κάτι άλλο γενικό και περί ορέξεως φυσικά αλλά ...
Εδω πάνω έχει γεμίσει ο τόπος σε άσπρα (το ίδιο παίζει και στο Scirocco)!!!
Ας αγοραστεί και σε κάποιο άλλο χρώμα. -
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
ε απο το να μπλεξει με την γερμανικη συντηρητικουρα...καλυτερα ειναι...καλύτερα να μπλέξει με τούρμπο της γερμανικής ή τη σουηδικής συντηρητικούρας, καθότι το κατέχουν το άθλημα παρά..
-
εχω μπερδευτει πολυ ομολογω! μου αρεσει η μιτο δε λεω, στα 120 καλυτερα αλλα πολυ μικρο πισω που το ειδα απο κοντα... αυτο ειναι βεβαια το σκεπτικο του.
ισως το megane coupe να ειναι πιο ανετο σαν τριπορτο, απο αξιοπιστια δε ξερω τι λεει, οσο για τα γεερμανικα και ιταλικα οι αποψεις διειστανται...
απο τα υπολοιπα της ψηφοφοριας οντως ξεχωριζουν το φιεστα και το κια. -
εχω μπερδευτει πολυ ομολογω! μου αρεσει η μιτο δε λεω, στα 120 καλυτερα αλλα πολυ μικρο πισω που το ειδα απο κοντα... αυτο ειναι βεβαια το σκεπτικο του.
ισως το megane coupe να ειναι πιο ανετο σαν τριπορτο, απο αξιοπιστια δε ξερω τι λεει, οσο για τα γεερμανικα και ιταλικα οι αποψεις διειστανται...
απο τα υπολοιπα της ψηφοφοριας οντως ξεχωριζουν το φιεστα και το κια.Οντως απεξω δειχνει μικρο... μπαινοντας ομως πισω ολα ειναι μια χαρα! Στο MiTo καθονται κανονικα 4 ενηλικες!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008