Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Nα σου το πω αλλιως.
Αν θες περισσοτερα λεφτα και θες να διαμαρτηρηθεις στο κρατος φροντισε να κανεις σωστα την δουλεια σου πρωτα και μετα πηγαινε να το κανεις και οχι εξαιτιας σου να χανονται ανθρωπινες ζωες και να εχεις την απαιτηση κιολας για περισσοτερα.
:
Να σε ρωτησω κατι αλλα να μου απαντησεις ρεαλιστικα και με ειλικρινεια.
Δεδομενου του κρατους που εχουμε,του κοινοβουλιου με τους βουλευτες/υπουργους που εχουμε και της γραφειοκρατιας που μας δερνει.
Πιστευεις οτι αν εγω κανω αψογα τη δουλεια μου,δουλευω πληρως το 8ωρο-10ωρο μου και μετα απο ολα αυτα διαμαρτυρομαι για τους Χ,Ψ λογους θα ενδιαφερθει κανενας?Θα ιδρωσει κανενος το αυτι?Η απλα θα πει 'ελα μωρε,αστον να φωναζει το μ@λ@κ@,αφου ετσι και αλλιως το νοσοκομειο δουλευει'
Ειλικρινα θελω να μαθω την αποψη σου.
Υπενθυμιζω,σε απεργιες,επισχεσεις εργασιας λογω απληρωτων εφημεριων(ω,ναι υπαρχουν και αυτα) τα επειγοντα δουλευουν κανονικα.Ο εφημερευων θα δουλεψει ακομα και αν οι διπλανοι του απεργουν.Japanese style.
Τα τακτικα δε θα δουλευουν,μπορει να μη δεις τον παθολογο η τον καρδιολογο που εχεις κλεισει ραντεβου προ διμηνου.Η μπορει να αναβληθει το χειρουργειο για την κηλη που εχει κλειστει προ 6μηνου.