-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
σκετα ελατηρια 800 ευρω
Αμορτισέρ
Αμορτισερ των 800 ευρώ σε κορολα 1.4
-
Yπαρχoυν πολλες επιλογςε στις ΤΕΙΝ , η tein basic dumper η οποια ρυθμιζεται μονο σε υψος και η tein super street η οποια ρυθμιζεται και σε αποσβεση ,την οποια εχω στο δικο μου civic eg και μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση πολυ ανετη αναλογα την ρυθμιση ακομα για τρακ νταυ .Ειναι πιο ακιρβη και παιζει γυρω στα 900-950 ριξτε μια ματια εδω..
-
Eκτός απο τον Γεωργακόπουλο,ξέρετε κάποιον που να πουλά ημιτασιόν για Toyota?
-
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΑVENSIS 1.8 NA MOY ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ TOY ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΕΥΡΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 5-6 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 100 ΚΜ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΦΤEI ΑΦΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ EINAI ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ H EΝΔΕΙΞΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 6 . Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 90 ΜΕ 100 ΚΜ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ 5 ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 2200-2800 ΣΤΡΟΦΩΝ . ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΦΟΡΕΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 90 100 ΚΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ . ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 9.3 ΛΙΤΡΑ . Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΑΤΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 1800ΑΡΙΟΥ AVENSIS TOY; AKOMA OI YΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙA; -
θα ειχα κοιμηθει 20 φορες με τετοιες ταχυτητες....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα ειχα κοιμηθει 20 φορες με τετοιες ταχυτητες....Και 30 μη σου πω...
-
ειχα ακουσει καποτε οτι οι υπολογιστες ταξιδιου βγαζουν 'αισιοδοξες' μετρησεις αλλα το θεωρω υπερβολικο
παντως πιστευω οτι θα μπορουσες να πηγαινεις μεχρι τα 120-130 χωρις να καιγες τοσο..τα 90-100 ειναι καπως λιγα.μεσα στην πολη το 9,3 που υπολογισες μου φαινεται λογικο, αλλα αν κρινω απο τον τροπο που περιγραφεις εσυ ο ιδιος την οδηγηση σου, πρεπει να επεσες σε χοντρη κινηση, διαφορετικα θα μπορουσες να πετυχεις και ενα 7-8.βεβαια 1800 κυβικα ειναι αυτα, θελουν τη βενζινη τους στο σταματα ξεκινα.
επισης η μεθοδος του γεμισματος εχει ενα προβλημα..πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν σε κλεβει ο βενζινας αλλιως θα δειξεις μεγαλυτερη καταναλωση απο οσο οντως εχεις κανει.
και μη το δενεις κομπο οτι με το φουλαρισμα δεν κλεβουν γιατι εχει τυχει στον πατερα μου να του 'βαλουν' και να του χρεωσουν + 10 λιτρα απο οσο υποτιθεται οτι χωρουσε και μολις πηγε να ζητησει τα ρεστα αρχισαν τους τραμπουκισμους..εγω δε μπορω να σου πω και πολλα για το φουλαρισμα,δεν κραταω ποτε τοσα λεφτα πανω μου...
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 90 ΜΕ 100 ΚΜ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ 5 ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 2200-2800 ΣΤΡΟΦΩΝ . ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΦΟΡΕΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 90 100 ΚΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ .;
Τα 90 δεν είναι και τόσο συντηριτική ταχύτητα... μάλλον επικινδυνή θα την έλεγα αφού αναγκάζεις πολλούς να αλλάξουν λωρίδα για να σε προσπεράσουν και ρισκάρεις να σε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι....
-
Mην γράφεις με κεφαλαία, please!!..
Ίσως το θέμα για έρευνα κατανάλωσης που ήση υπάρχει να είναι πιο κατάλληλο...
Είσαι επικίνδυνα αργός... Βέβαια ίσως έτσι να αισθάνεσαι άνετα εσύ και να γίνεσαι επικίνδυνος αν πας πιο γρήγορα.... -
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Απ ό,τι κατάλαβα θα ήταν καλό να κοιτάξει κάτι σε ΤΕΙΝ, αν και πάλι φοβάμαι οτι θα απογοητευτεί αν προκύψει ιδιαίερα σκληρή...Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Καλημέρα -
Καταρχάς, μην τρελαθούμε παιδιά...Αν πάει τέρμα δεξιά λωρίδα ποιόν ενοχλεί?Επιπλέον τα φορτηγά-λεωφορεία με πόσο λες ότι πάνε?
Σιγά το επικίνδυνα δηλαδή!!!Μην ξεχνάμε ότι το 120 είναι το όριο (άσχετα με πόσα επιλέγουμε να πάμε εμείς ).Μια χαρά πάει το παλικάρι.Ίσως συντηρητικά για τα δικά μου (και όχι μόνο) γούστα.Αλλά εκεί νιώθει άνετα και ότι το ελέγχει.Τι να κάνει?Να ανεβάσει ρυθμούς και Μ.Ω.Τ για να μην καθυστερήσει τους υπόλοιπους (που παρανομούμε ) και να μην το ελέγχει?
Τότε θα πίστευε κανείς ότι θα ήταν λιγότερο επικίνδυνος?
Ο καθένας οδηγεί ως εκείνο το ρυθμό που νιώθει ότι το ελέγχει παραπάνω από 100%.και για να επιστρέψω στο θέμα...
Μια χαρά καίει το avensis σου και μάλλον προς τα κάτω.2 άτομα ξέρω με avensis (τελευταίας γενιάς-ο ένας αυτόματο, ο άλλος χειροκίνητο) και έχουν μέσα στην πόλη περίπου 9,5-10lt/100km και στην εθνική περίπου 7,5-8,5lt/100km.(η κατανάλωση κυμαίνεται και ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους ή τους ρυθμούς κίνησης τους (βιάζονται ή 'βιάζονται' ή πάνε χαλαρά)
Οπότε με αυτά που γράφεις, πας 'τσάμπα'.Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι έχεις 1.8lt κινητήρα...
(βέβαια συνηγορεί αρκετά και το γεγονός ότι στην εθνική οδηγείς συντηρητικά )ΥΓ:Κι εγώ με αυτές τις ταχύτητες μάλλον να έπρεπε να κάνω στάση σε ταξίδι Αθήνα-Τρίπολη για να μη με πάρει ο ύπνος.
ΥΓ2:Εδώ έχει αρχίσει να παραπονιέται η 'σύζυγος' όταν κόβω και πιάνω συντηρητικό ρυθμό...'πολύ αργά πας και άρχισα να ζαλίζομαι' -
Στον Κορινθου-Τριπολης-Κορινθου επειδη γινονται πολλες εργασιες στον δρομο αφηνουν μια λωριδα μονο κυκλοφοριας με οριο τα 60χλμ/ωρα οποτε εκ των πραγματων δεν μπορεις να τρεξεις και πολυ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στον Κορινθου-Τριπολης-Κορινθου επειδη γινονται πολλες εργασιες στον δρομο αφηνουν μια λωριδα μονο κυκλοφοριας με οριο τα 60χλμ/ωρα οποτε εκ των πραγματων δεν μπορεις να τρεξεις και πολυ.ξέεεερει ο Τριπολιτσιώτης (σωστά δεν το έγραψα; )
-
Ειμαι ο ιδιοκτητης του αvensis που οδηγει πολυ σιγα με 100 ΚΜ/h και που ρωτουσα για την καταναλωση του avensis μου . Εννοειται κατι που δεν ειπα στο μηνυμα μου οτι στο δρομο Αθηνας Κορινθου ειμαι παντα και μονο στην δεξια λωριδα ουτε καν στην μεσαια δεν μπαινω . Δεν ειμαι τοσο ανευθυνος ωστε με τοσο χαμηλες ταχυτητες να ειμαι στην μεσαια και στην αριστερη λωριδα. Εαν εκανα ετσι τοσα χρονια που οδηγω θα την ειχα πατησει. Ακομα στον δρομο κορινθου τριπολης παλι στην δεξια λωριδα ειμαι. Εαν κινειται καποιος στην δεξια λωριδα με 100 ΚΜ/h δεν νομιζω οτι δημιοuργει προβλημα. Για δεξια λωριδα τα 100 km δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικα χαμηλη ταχυτητα. Αλλωστε καθε λωριδα εαν δεν κανω λαθος εχει καποια ορια ταχυτητας στα οποια κινεισαι.Aλλο η δεξια αλλο η μεσαια και αλλο η αριστερη.
Ακομα οσοι διαμαρτηρηθηκαν για τα 100 ΚΜ/h δεν νομιζω οτι τους δημιουργω προβλημα απο την στιγμη που κινουνται με υψηλοτερες ταχυτητες και λογικα δεν βρισκονται στην δεξια λωριδα οπου ειμαι.Καποιες φορες γινεται το αντιθετο. Επειδη την δεξια λωριδα συνηθως δεν εχει πολυ κυκλοφορια μερικοι που τρεχουν παρα πολυ την χρησιμοποιουν λογω των λιγων αυτοκινητων. Κινουνται στην δεξια λωριδα με ταχυτητες που ειναι για την αριστερη λωριδα .μαλιστα χρησιμοποιουν ακομα και την βοηθητικη λωριδα και πηγαινουν αερα.
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑVENSIS ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΜΕ 100 ΚΜ/Η ΚΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ AVENSIS MOY . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ 100 ΚΜ/Η ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΑ 100 ΚΜ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΩΡΙΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ.ΑΛΛΟ Η ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΟ Η ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ.
ΑΚΟΜΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΚΜ/Η ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.¨ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ.
Ρε συ φίλε...αν είναι δυνατόν... 120χλμ/ω είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο στους Ελληνικούς δρόμους (και με την ποιότητα που έχουν υπερβολικό είναι), και εσύ θέλεις να απολογηθείς σε κάποιους, επειδή πάς με 100;;; Έλεος! Κάνε την δουλειά σου όπως την κάνεις πάντα φίλε μου, με αφάλεια , όπως σε ευχαριστεί, και προπαντώς νόμιμα! Αλλά please... μην γράφεις με κεφαλαία!
-
καλα σου λεει ,μην ακους τους σουμαχερ εδω περα ,εσυ θα πηγαινεις οπως και οσο μπορεις
ασε τα τρεξιματα γιαυτους που νομιζουν οτι μπορουν και ξερουν. -
Καλά σου λέει ο Ιταλάκιας. Δεν έχεις και ιταλικό αμάξι ώστε με ασφάλεια ( ) να μπορείς να τρέξεις!
-
(μην μου πειράζετε τον Ιταλάκια please )
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλά σου λέει ο Ιταλάκιας. Δεν έχεις και ιταλικό αμάξι ώστε με ασφάλεια ( ) να μπορείς να τρέξεις!ο ιταλος δεν θα σε προδωσει ποτε στον δρομο φιλε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Καλά σου λέει ο Ιταλάκιας. Δεν έχεις και ιταλικό αμάξι ώστε με ασφάλεια ( ) να μπορείς να τρέξεις!
ο ιταλος δεν θα σε προδωσει ποτε στον δρομο φιλε.
Μόνο στο κρεββάτι
Έλα έλα... ξεφύγαμε με τα ...εδώ είναι των Toyotαίων ο χώρος!
TOYOTA FORUM