-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το να το αφήσω να το καθαρίσει και να μην του δώσω λεφτά πάλι δεν λέει κάτι γιατί το φανάρι διαρκούσε αρκετά και μόλις τελείωνε και περίμενε λεφτά τι θα του έδινα; Και τότε θα είχε και 'ψιλοδίκιο' να θυμώσει.nope..εκανε κατι που δεν του το ζητησε κανεις αρα μπορει να περιμενει τη 2α παρουσια...αυτα τα ταχα μου δηθεν εκβιαστικα πολυ μου τη σπανε...οποτε απλως γινομαι πιο μ@λακας απο οτι ειμαι...
αν θελω θα πω 'οκ καθαρισε'...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εκεί 1/3 φορές που σταματάω μου κάνουν δωρεάν καθάρισμα. Από την στιγμή που του λέω ΟΧΙ, είναι ΟΧΙ. Αν τώρα θέλει να μου πλύνει το τζάμι, έχει την ευγνωμοσύνη μου.εισαι πολυ δουλεια....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το να το αφήσω να το καθαρίσει και να μην του δώσω λεφτά πάλι δεν λέει κάτι γιατί το φανάρι διαρκούσε αρκετά και μόλις τελείωνε και περίμενε λεφτά τι θα του έδινα; Και τότε θα είχε και 'ψιλοδίκιο' να θυμώσει.
nope..εκανε κατι που δεν του το ζητησε κανεις αρα μπορει να περιμενει τη 2α παρουσια...αυτα τα ταχα μου δηθεν εκβιαστικα πολυ μου τη σπανε...οποτε απλως γινομαι πιο μ@λακας απο οτι ειμαι...
αν θελω θα πω 'οκ καθαρισε'...
+1
-
Περίμενα σε φανάρι κι ανάβει το πράσινο. Πατάω γκάζι κι εκείνη τη στιγμή ένα πακιστάνι εμφανίζεται από τα δεξιά κι ακουμπάει το 'Τ' του στο παρμπρίζ - μάλλον δεν είχε δει το φανάρι. Όμως το αυτοκίνητο φεύγοντας πέταξε το 'Τ' προς τα πάνω κι αυτό χτύπησε στο μπροστά μέρος του ουρανού του αυτοκινήτου κάνοντας ένα μικρό βαθούλωμα (το είδα μετά, αλλά κι εκείνη τη στιγμή να το έβλεπα τι θα έκανα...). Ήμουν που ήμουν κατά του να πληρώνω τους φαναράδες, έκτοτε είμαι πιο κάθετος όταν πλησιάζουν με το ματσούκι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εκεί 1/3 φορές που σταματάω μου κάνουν δωρεάν καθάρισμα. Από την στιγμή που του λέω ΟΧΙ, είναι ΟΧΙ. Αν τώρα θέλει να μου πλύνει το τζάμι, έχει την ευγνωμοσύνη μου.+1
Το ΟΧΙ σημαινει ΟΧΙ. Τωρα αν επιμενουν η δεν τους πληρωνεις (το εχω κανει) η βαζεις καθαριστηρες.
Και με καθαριστηρα εχω επιχειρησει και ''στραβωσε'' ο πακιστανος αλλα αφου δεν ακουει δεν με ενδιαφερει.Ακομα και αν θελω να μου καθαρισει το παρμπριζ, στομ επομενο φαναρι θα εχει αλλη ''βαρδια'' που και εκεινος θα θελει καθαρισμα με το ζορι...
-
Πόσο εκνευριστικό που βάζουν το καθαριστικό τους ΠΑΝΩ στο τζάμι, εκβιαστικά. Γκρρρ.
Μια φορά εγώ είχα σκύψει να βρω κάτι CD περιμένοντας στο φανάρι, και όταν σήκωσα το κεφάλι, βλέπω ότι το έπλενε κανονικά ο άλλος.
-
Άστα...
παλιά στα φανάρια όσο περίμενα ψαχούλευα το ραδιόφωνο ή χάζευα καμιά εφημερίδα που τύχαινε να έχω μαζί. Τώρα αποφεύγω πακιστανούς κάνοντας μπροστά κάθε φορά που πλησιάζουν. Λίγο να ξεχαστείς, ξαφνικά το παρμπριζ γεμίζει σαπουνάδες. -
Πότε θα γίνει μόδα να πλένουν τους θόλους;
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το 100% προβλεπέ θα ήταν το φορτηγό να είναι ολόκληρο στη λωρίδα (και όχι μισό στο έρεισμα και μισό στη λωρίδα) και όλοι να ακολουθούν απο πίσω χωρίς να προσπερνάνε.
Λάθος και τα 2. Δεν είναι αυτοκινητόδρομος για να έχει ΛΕΑ, έρεισμα έχει όπως ακριβώς γράφεις και σε τέτοια περίπτωση τα αργά οχήματα επιβάλλεται να πάνε όσο το δυνατόν δεξιά. Επίσης μπορείς να προσπεράσεις νόμιμα όσο δεν πατάς τη διπλή διαχωριστική, εκτός και αν υπάρχει τέτοια πινακίδα:
Το έχουμε ξανασυζητήσει και παλιότερα
Ο κοκ λέει οτι τα οχήματα πρέπει να κινούνται κατα το δυνατόν στο δεξιότερο άκρο του οδοστρώματος. Το έρεισμα όμως ο κοκ δέν το θεωρεί μέρος του οδοστρώματος, έρεισμα = 'η πέραν του οδοστρώματος ακραία λωρίδα της οδού'. Άρα σύμφωνα με τον κοκ το φορτηγό μπροστά και καροτσάκι όλοι απο πίσω.
Βέβαια συμφωνώ οτι άν δέν μπαίνανε τα αυτοκίνητα μέσα στο έρεισμα η κατάσταση σε αυτό το δρόμο θα ήταν τραγική (όχι πως δέν είναι τώρα αλλά λέμε ).
-
Είναι η δεύτερη φορά που στη συγκεκριμένη θέση στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου βλέπω άσχετο όχημα να έχει παρκάρει και τον κώνο τοποθετημένο πάνω στο τελευταίο ως τιμωρία(;). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τηλεφωνούν στο 100; Μία κλήση των 70-80ευρώ (πόσο είναι ακριβώς) σίγουρα θα 'τσούξει' περισσότερο. Συν το ότι μπορεί να γρατζουνήσουν κάποιο αυτοκίνητο και να βρουν και τον μπελά τους.
-
Είναι η δεύτερη φορά που στη συγκεκριμένη θέση στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου βλέπω άσχετο όχημα να έχει παρκάρει και τον κώνο τοποθετημένο πάνω στο τελευταίο ως τιμωρία(;). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τηλεφωνούν στο 100; Μία κλήση των 70-80ευρώ (πόσο είναι ακριβώς) σίγουρα θα 'τσούξει' περισσότερο. Συν το ότι μπορεί να γρατζουνήσουν κάποιο αυτοκίνητο και να βρουν και τον μπελά τους.
Σιγα μην τον βρουνε στην Σόφια για να πληρωσει το προστιμο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σιγα μην τον βρουνε στην Σόφια για να πληρωσει το προστιμο.
Όντας πλέον η Βουλγαρία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποθέτω ότι η κλήση θα (έπρεπε να) προωθείται αυτόματα εκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει από συμφορουμίτες ότι τους ήρθε κλήση που έφαγαν σε Αγγλία, Γερμανία, κτλ.
Επίσης, την προηγούμενη φορά το αυτοκίνητο ήταν ελληνικότατο άρα τέτοιο θέμα δεν υπήρχε. -
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
:whatever: για το παρακάτω:Καλά...τελείως...
Μία φορά... όταν είχα το Hyundai Coupe... βρήκα στον πίσω μου προφυλακτήρα ένα χρέπι peugeot 20 ετίας και βάλε, όχι μόνο να έχει ακουμπήσει (και να έχει γδάρει το χρώμα φυσικά!)...αλλά να έχει σπρώξει και το αυτοκίνητό μου 3-4 εκατοστά μπροστά(υπήρχαν σημάδια από τις ρόδες μου κάτω στο χώμα γιατί υπήρχε οικοδομή δίπλα)... Η αντίδρασή μου; Έδωσα μια ξεγυρισμένη κλοτσιά στον μεταλλικό προφυλακτήρα του και τον έριξα κάτω...Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο... στην βιτρίνα γράφει... Φωτοτυπίες άσπρες;;; Βλέπω καλά;;; Δηλαδή... τί σου δίνει; Λευκές κόλλες Α4;;;
-
Είχα κάνει μια φορά ένα παρκάρισμα. Βγαίνω έξω μετά, κοιτάω πίσω. 2εκ. από τον προφυλακτήρα του πίσω. Τρόμαξα και μόνο που το είδα!
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο... στην βιτρίνα γράφει... Φωτοτυπίες άσπρες;;; Βλέπω καλά;;; Δηλαδή... τί σου δίνει; Λευκές κόλλες Α4;;;Φυσικά! Με άσπρο μελάνι! Μόνο αυτός το έχει!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο... στην βιτρίνα γράφει... Φωτοτυπίες άσπρες;;; Βλέπω καλά;;; Δηλαδή... τί σου δίνει; Λευκές κόλλες Α4;;;
Φυσικά! Με άσπρο μελάνι! Μόνο αυτός το έχει!
Αυτό δεν το είχα προσέξει.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μία φορά... όταν είχα το Hyundai Coupe... βρήκα στον πίσω μου προφυλακτήρα ένα χρέπι peugeot 20 ετίας και βάλε, όχι μόνο να έχει ακουμπήσει (και να έχει γδάρει το χρώμα φυσικά!)...αλλά να έχει σπρώξει και το αυτοκίνητό μου 3-4 εκατοστά μπροστά(υπήρχαν σημάδια από τις ρόδες μου κάτω στο χώμα γιατί υπήρχε οικοδομή δίπλα)... Η αντίδρασή μου; Έδωσα μια ξεγυρισμένη κλοτσιά στον μεταλλικό προφυλακτήρα του και τον έριξα κάτω...
Περίμενα δίπλα στο αυτοκίνητο και στην άλλη μεριά του δρόμου ένας 60άρης προσπαθούσε να παρκάρει. Χτυπάει μια φορά το πίσω αυτοκίνητο.
Το ξαναχτυπάει και το σπρώχνει μερικά εκατοστά.
Δοκιμάζει πάλι και ξανασπρώχνει σχεδόν μισό μέτρο!Πάω και του ανοίγω την πόρτα:
- Κύριε, χτυπήσατε το πίσω αυτοκίνητο και το πήγατε πίσω μισό μέτρο. Αν δεν μπορείτε να παρκάρετε, προσπαθείστε αλλού.
- ΕΓΩ; Δεν χτύπησα τίποτα. ( )
- Σας είδα, τόση ώρα εδώ απέναντι στέκομαι.
- ..........
-
Πολλοι φιλοι με τους πακιστανους κανουν το εξης: τους λενε 'ελα δω, θα σε πληρωσω αλλα δεν θα το καθαρισεις'. Μονο φυσικα οταν ερχονται σ'αυτους, οχι σε καθε φαναρι . Τους δινουν 5-10 λεπτα, πιανει παντα.
-
είναι να το έχεις φρεσκοπλυμένο και να έρθει να σου πετάξει επάνω εκείνο το αμφιβόλου προελεύσεως νεροζούμι
Ευτυχώς στην πόλη 99% κινούμαι σε μηχανάκι οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω το οποίο πλέον και σε εμάς εδώ αρχίζει και γίνεται έντονο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............