-
To εσωτερικο πλυσιμο χαλαλι να σου φαει χρονο ρε παιδια,αξιζει,ζεις αρκετες ωρες στο χωρο της καμπινας σε ολη τη ζωη σου
αλλα για το εξω,δε νομιζω να αξιζει να ασχολεισαι τοσο πολυ
αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμηεγω χρειαζομαι κερωμα επιεγοντως δηλαδη
στα 4 χρονια που το εχω,μια φορα το εχω περασει με σκληρο κερι της SONAX σε μορφη σπρει
εχει περισεεψει το αλλο μισο μπουκαλι και λεω να το περασω στα κοντα,αλλα ολο βαριεμαι -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς μπορώ να αφαιρέσω βερνίκι -2 γραμμούλες κόκκινες- από άλλο αμάξι που μου άφησε σουβενίρ;Aλοιφή φανοποιείου για γυάλισμα, η μάρκα με τον παπαγάλο, για ψάξε
-
Nα αγοράσω για 2 γραμμές 2 εκ. ξανά αλοιφή;;; Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος;
Του έβαλα μια αλοιφή απλή που έχω αλλά εν πρώτοις δεν έκανε πολλά. Θα ξαναβάλω ... -
Διαλυτικό χρώματος.
-
Το διαλυτικό δεν θα μου μαμησει και το από κάτω χρώμα;
Οινόπνευμα ίσως;
-
γομολαστιχα για μολυβι;
-
καλή ιδέα Βασίλη...έχω κ μια μαλακή άσπρη!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλή ιδέα Βασίλη...έχω κ μια μαλακή άσπρη!!Χαρτί κουζίνας εμποτισμένο με ελαιόλαδο και τρίψιμο οριζόντια και κάθετα.
-
Τελικά δούλεψε η γόμα ...γρήγορα και άψογα!
-
Αν ηταν πιο βαθια η γραμμη υπαρχει και το Μπλανκο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ηταν πιο βαθια η γραμμη υπαρχει και το Μπλανκο!Δηλαδη;;;;;;;;;;;
εχω κανα δυο τετοια χαρακοματα απο αλλους μαλ......ες
υπαρχει στην αγορα μπογια του αμαξωματος σε μωρφη οζας ας πουμε;;;
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Αν ηταν πιο βαθια η γραμμη υπαρχει και το Μπλανκο!
Δηλαδη;;;;;;;;;;;
εχω κανα δυο τετοια χαρακοματα απο αλλους μαλ......ες
υπαρχει στην αγορα μπογια του αμαξωματος σε μωρφη οζας ας πουμε;;;
Πλακα κανω στον Σαββα.
Υπαρχει βαφη με πινελακι σαν μανό(εσεις το λετε όζα) αλλα τις πιο πολλες φορες γινεται χειροτερα το σημαδι.
-
Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το πινελάκι της βαφής, απλά ανοίγεις το μπουκαλάκι και αγοράζεις ένα πινέλο λεπτό για μοντελισμό! Εχω διάφορα απο παλιά που ασχολιόμουν με μοντελισμό και για να κάνεις μαμακία με δαύτο πρέπει να είσαι κουλός
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια....
-
Έχω ένα πλαστικό κομμάτι στο οποίο ήταν κολλημένη μια χαρτοταινία ότνα το πήρα (έγραφε κάτι κωδικούς, χρώμα κλπ). Αλλά κανονική χαρτοταινία, όχι κανένα αυτοκόλλητο. Τέλος πάντων τα έξυνα και δεν την έβγαλα άμεσα και τώρα που την έβγαλα έχουν μείνει τα ίχνη της. Πώς μπορώ να τα βγάλω χωρίς να κάνω γρατζουνιές ή να αλλοιώσω το πλαστικό;
-
Έχω ένα αρχαίο ford που έχει πιάσει απο μέσα τρελή μπίχλα, ειδικά στον ουρανό. Και δεν έχει καθαριστεί ποτέ... Αξίζει να προσπαθήσω π.χ. με το Vanish ή άδικα θα τρίβω;;
-
Το ίδιο το ford, απο έξω και μπροστά από την ηλιοροφή έχει σκάσει το χρώμα και έχει βγάλει καφέ φουσκάλες (λογικά σκουριά....) Φτιάχνεται αυτό κάπως;;
-
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια....- Έχω ένα πλαστικό κομμάτι στο οποίο ήταν κολλημένη μια χαρτοταινία ότνα το πήρα (έγραφε κάτι κωδικούς, χρώμα κλπ). Αλλά κανονική χαρτοταινία, όχι κανένα αυτοκόλλητο. Τέλος πάντων τα έξυνα και δεν την έβγαλα άμεσα και τώρα που την έβγαλα έχουν μείνει τα ίχνη της. Πώς μπορώ να τα βγάλω χωρίς να κάνω γρατζουνιές ή να αλλοιώσω το πλαστικό;
Με βρεγμενο πανι;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια....
2) Έχω ένα αρχαίο ford που έχει πιάσει απο μέσα τρελή μπίχλα, ειδικά στον ουρανό. Και δεν έχει καθαριστεί ποτέ... Αξίζει να προσπαθήσω π.χ. με το Vanish ή άδικα θα τρίβω;;Εάν έχεις ατμοκαθαριστή μπορεί να κάνει θαύματα. Προσοχή ωστόσο γιατί εάν τό αμάξι είναι τόσο παλιό μπορεί με πολύ λίγη πίεση να τρυπήσει...
-
Κανένα καλό πλυντήριο αυτοκινήτων στα ΒΠ για μέσα-έξω-κινητήρα-από κάτω που να υπάρχει σεβασμός στο όχημα και όχι ξεπέτα υπάρχει; ASAP, είτε εδώ είτε με PM για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
-
Σε starlet μοντέλο '91 του οποίου το χρώμα (πράσινο κυπαρισσί) έχει ξεθωριάσει και ειδικά στην οροφή
είναι πολύ έντονο το πρόβλημα, τι μπορώ να κάνω για να το συνεφέρω?
Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα, απλά λίγο να ζωντανέψει το χρώμα.
Το κερί από μόνο του κάνει κάτι ή υπάρχουν και πιο δραστικά προιόντα?
Δώστε μου τα φώτα σας...Υ.Γ.: Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα μαγαζί με είδη περιποίησης αυτοκινήτου
κοντά στην Καλαμαριά(Θεσ/νίκη) θα το εκτιμούσα. -
Πηγαινε στο Praktiker και ψαξε για καμμια χονδρη αλοιφη 'ανανεωσης' χρωματος.
Ενδεικνυται η χρηση αλοιφαδορου.
Μετα, μπορεις να βαλεις ΚΑΙ κερι ή καποια γυαλιστικη αλοιφη. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πηγαινε στο Praktiker και ψαξε για καμμια χονδρη αλοιφη 'ανανεωσης' χρωματος.
Ενδεικνυται η χρηση αλοιφαδορου.
Μετα, μπορεις να βαλεις ΚΑΙ κερι ή καποια γυαλιστικη αλοιφη.Δλδ περνάω πρώτα τη χονδρή αλοιφή και μετά το κερί για προστασία?
Αν υποθέσουμε ότι έχω την υπομονή να το τρίψω αρκετά θα κάνω τη δουλειά μου και χωρίς τον
αλοιφαδόρο?
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ