-
Σωστα εσυ το ειχες πει,οντως δεν ακουγοταν,η μπορει γω να μην την ακουσα.
Ξεχασα να αναφερω πριν,εθεαθει koeningsegg CCX στην Λαμπρακη στην Τουμπα,πινακιδες πρεπει να ελβετικες,αυστριακες η κατι τετοιο.Φωτο δεν εβγαλα γιατι προχωρουσε και δεν προλαβα.
-
Εθεάθη παλιό μέλος της οικογένειας των RS σε racing blue..
-
Δευτερα ξημερωματα ημαστε σε γεφυρα πανω απο την περιμετρικη πατρων, ενα πραγμα σαν την αττικη οδο.. Κοκκινη 360 modena κατεβαινει με 200+ και πριν απο καμπη κατεβαζει ταχυτητα και στην εξοδο τα δινει ολα...ΑΠΟΛΑΥΣΗ για μισο λεπτο μετα ακομα ακουγοταν..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Εθεάθη παλιό μέλος της οικογένειας των RS σε racing blue..Αν θυμάμαι καλά, έκδοση εκ μαμάς είναι το RS...
-
Το γνωστό iq στην Τσιμισκή
-
Όταν λες γνωστό, εννοείς αυτό που παρκάρει πάντα πάνω στη διάβαση Τσιμισκή-Π. Μελά ή του sv2;
-
Του sv2, είχαμε και σύντομο, βιαστικό χαιρετισμό
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Του sv2, είχαμε και σύντομο, βιαστικό χαιρετισμόφασκελωθηκατε?
-
Άστον μάρτιν στις τζιτζιφιές Λέτε να είναι η ίδια που είχα δει πριν λίγες μέρες στα καμίνια. Και τις 2 φορές έξω από συνεργείο ήταν παρκαρισμένη.
-
Λευκη Lamborghini Murcielago LP-640 στα νοτια προαστια, μαλιστα την πετυχαινω για πολλοστή φορα.
-
Buick Enclave, με αλβανικές πινακίδες, έξω από ξενοδοχείο του Πειραιά ...
Ούτε που γνώριζα πως υπήρχε κάτι τέτοιο ! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ούτε που γνώριζα πως υπήρχε κάτι τέτοιο !Δεν χάνεις και τίποτα.
Χτισμένο πάνω στο πάτωμα Λάμδα της GM, είναι αδερφάκι με τα Saturn Outlook, GMC Acadia και Chevrolet Traverse. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ούτε που γνώριζα πως υπήρχε κάτι τέτοιο !
Δεν χάνεις και τίποτα.
Χτισμένο πάνω στο πάτωμα Λάμδα της GM, είναι αδερφάκι με τα Saturn Outlook, GMC Acadia και Chevrolet Traverse.Καλά, παγερή αδιαφορία μου προκαλούν τέτοια κτήνη (αν και μου φάνηκε περισσότερο ισορροπημένο αισθητικά, σε σχέση με αντίστοιχα τευτονικά κατασκευάσματα ), αλλά απορώ πώς βρέθηκε στη γειτονική μας χώρα ...
-
Σκασμός τιποτένιε!!!
Ως αμερικάνικο πρέπει να θεωρείται ντροπή για την μακραίωνη ιστορία της λαμαρίνας. Τα αντίστοιχα τευτονικά έργα τέχνης πρέπει να τα λατρεύουμε συρρέοντας όλοι εμείς οι Ευρωπαίοι (που ως γνωστόν ανακαλύψαμε την Αμερική, αλλά και τα SUV) μέσα σε ναούς με κατάνυξη.
-
-
viper ?
-
Yeap...
-
Ναι, ολοκαίνουργια Viper σε πορτοκαλί χρώμα.....
8.3 Liter-V10-Motor mit 372 kW (506 PS)
6-Gang-Schaltgetriebe
Leichtmetallräder, 10 x 18 Zoll vorn, 13 x 19 Zoll hintenΤην τιμή που το αγόρασε έχω απορία να μάθω.....
Προσέξατε πως έχει 2 δαγκάνες φρένων στον κάθε δίσκο, στους πίσω τροχούς???
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ναι, ολοκαίνουργια Viper σε πορτοκαλί χρώμα.....8.3 Liter-V10-Motor mit 372 kW (506 PS)
6-Gang-Schaltgetriebe
Leichtmetallräder, 10 x 18 Zoll vorn, 13 x 19 Zoll hintenΤην τιμή που το αγόρασε έχω απορία να μάθω.....
Μονο μην σου πει ποσο καιει και παθεις τιποτε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι, ολοκαίνουργια Viper σε πορτοκαλί χρώμα.....
8.3 Liter-V10-Motor mit 372 kW (506 PS)
6-Gang-Schaltgetriebe
Μονο μην σου πει ποσο καιει και παθεις τιποτε
Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρίας η κατανάλωση είναι:
Εντός Πόλης = 34,5 L/100 Km
Αυτ/δρομος = 13,2 L/100 Km
Μεικτή = 21,1 L/100 Km
Αν υπολογίσεις πως συνήθως η κατανάλωση είναι κατά 20 - 30% μεγαλύτερη απ'ότι ανακοινώνει ο κατασκευαστής.....
Carspotting [#5]