-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εμένα με συγκίνησε αυτό το 'φαρμακευτικής'
περγαμηνές, όχι αστείαεμενα πάλι δε με ενδιαφέρει η μόρφωση της...
τα σωματικά της χαρίσματαNe te stresse pas
αυτό σημαίνει' να μη σε αγχώνει' ?
καλά πάμε δάσκαλε δλδGo go go
PS Je suis pas un prof moi, kai den exw ellinika opote tha anexteite ta gallika mou -
γαμάω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Go go go
PS Je suis pas un prof moi, kai den exw ellinika opote tha anexteite ta gallika mouμήπως ξέχασες ένα 'ne' Je ne suis pas un prof moi...
κάτι τέτοιο μου θυμίζουν τα 'βριστικά' ('γαλλικά') μου προ 10 χρόνων που είχα μάθει κάτι στην απ' έξω...
-
Den ksexasa tpt, mia xara ta lew. Ston proforiko logo kai ston mi episimo grapto to ne den einai ipoxrewtiko gia na min pw oti ipoxrewtika den to vazeis
-
α, εντάξει τότε...
γιατί θυμάμαι κάπου μπαίνει σφήνα και ένα 'ne'.
Άσχετο... μου άρεσε σήμερα που είδα ένα περίεργο περιστατικό στο νοσοκομείο... ένα περιστατικό Χρόνιας ακτινικής δερματίτιδας... τόσο σπάνιο, που έιναι ο 9-ος καταγεγραμμένος ασθενής στη Γερμανία... και τη συζήτηση γύρω από αυτό το περιστατικό αρκετών πραγμάτων... -
Δε μου αρέσει που ένας παντελώς ηλίθιος με μια V-Strom έπεσε πάνω στο αμάξι μου.
Φτερό Saxo - κάγκελο μοτοσυκλέτας 0-1
Δε μου αρεσει επισης που από λάθος είχα μπει ανάποδα σε εκείνο το στενό και που παρότι ήμουν σταματημένος στην άκρη, προσπαθώ να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας.
ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ που ενώ στην αρχή παραδέχτηκε οτι ήταν αφηρημένος, μετά έκανε τον ανήξερο ο ΗΛΙΘΙΟΣ.
Έπεσα στη μεγαλύτερη περιπτωσάρα την Αττικής, πάει και τέλειωσε. Μέχρι που με απείλησε με πολιτικό μέσον το ζώον. -
Περαστικά!
Θες να βάλεις μέσον παπά εσύ;
-
Τέσσερις θα βαλω να τον ψάλλουν για τελευταια φορά.
-
Μου άρεσε η χτεσινή βόλτα στο μουσείο Kröller-Müller καμιά 100ια χλμ απο δώ. Έχει τη μεγαλύτερη συλλογή Van Gogh, και είναι περιουσία ιδιώτη, όπως και μια τεράστια έκταση μέσα στον εθνικό δρυμό που περικλείεται απο 3 μεγάλες, σάπιες πόλεις (είναι μια απ τις hardcore καλβινιστικές περιοχές της Ολλανδίας).
Μου άρεσε η χαλαρή βόλτα απο επαρχιακούς και η κατάληξη στην Ουτρέχτη για καφε μπύρα και φαγητό.
Μου άρεσε μια βέλγικη wit bier που δοκίμασα, θα ψάξω να βρώ το όνομα και θα την ποσταρω
Δε μου άρεσε το τραγικό ελληνικό εστιατοριο που φάγαμε, μιας κι επέμεναν οι κοπέλες να φάμε ελληνικά φαγητά Ρόμπα γίναμε
Μου αρέσει που αυτό το μήνα πρακτικά έμεινα χωρίς φράγκο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... Και εγώ το ίδιο... Με μια διαφορά:
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
-
M'άρεσε η χθεσινή απογευματινή βόλτα στην παραλία και στη μαρίνα με τον αδελφό μου. Είχα χρόνια να το κάνω.
Δεν μ'άρεσε που συνειδητοποιήσαμε πόσο μίζερη σε συμπεριφορές, κτίρια και νοοτροπίες είναι η πόλη μου.
Ιδίως μετά από πρόσφατο ταξίδι οδικώς σε Χαϊδελβέργη, Μπάντεν - Μπάντεν, Μόναχο, Σάλτσμπουργκ και Βιέννη αναφωνείς....'μα πού ζούμε'Μ'αρέσει που ανέβηκε η θερμοκρασία.
Άντε και καλή εβδομάδα να έχουμε.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Αν σου αρέσει ο λόγος που τα ξόδεψες μή το σκέφτεσαι καθόλου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Αν σου αρέσει ο λόγος που τα ξόδεψες μή το σκέφτεσαι καθόλου
TEBE, φως νερό τηλέφωνα, φυσικό αέριο, ενοίκιο....
Είπες τίποτα; -
Δεν μου αρέσει αυτή η γ@#$## η σκόνη!
Δεν μου αρέσει που με πονάει ο τένοντας του καρπού. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει που με πονάει ο τένοντας του καρπού. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που με πονάει ο τένοντας του καρπού.
απ'τη μηχανή
σε κόλλησε ο πάσχος εγκαθετίλα ? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που με πονάει ο τένοντας του καρπού.
Δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις αλλά πρόστυχα μυαλά.
(αυτά κάνουν οι κωλοbic στυλοί...μαρκαδοράκι από δω κ πέρα)
-
-
Μου αρεσε η χθεσινη βολτα μεχρι το Σοφικο.
Μπορουσα να παω και ποιο κατω, ειχα παρει φορα, αλλα ειχαμε κανονησει για φαγητο εκει.
Αυτο που δεν μ αρεσει ειναι οτι γινομαι ευθειακιας σιγα σιγα...
Εθνικη πηγαινα σαν σφαιρα και στην Κορινθου-Επιδαυρου, πηγαινα στο 30% των δυνατοτητων μου.
Με το γλ-ASTRA εκει το να βγω απο μια στροφη και να μπω στην επωμενη στροφη, ηταν καθαρα θεμα τυχης... Με το Μερκ τσουλαγα και αντε να διωχνα την ουρα σε καμια στροφη.... -
Δε μου αρέσει που η ανανέωση της άδειας οδηγήσεως έφτασε να κοστίζει 200+ ευρώ (παράβολα κ.λ.π. )
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]