-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φίλε, αν είσαι βενζινάς, πάρε την C180 με AMG pack.
C63 AMG...
+1 στο θηρίο και μια βόλτα απο τον καλό μας φίλο Carlsson http://www.carlsson.de/carlsson/en/prog ... G_CK63.php
για να δώσουμε στο καμάρι μας τα 46 άτια κ 5 kgm ροπής που τόσο απεγνωσμένα αναζητούσε

-
παιδιά και εγώ ενδιαφέρομε για την C-180K BE. Έχω μια ερώτηση επειδή έκανα λίγο ψάξιμο στο Internet και δεν κατάλαβα. Το σήμα πότε είναι στον προφυλακτήρα και πότε είναι στο καπό?
-
Ο χρήστης mythos1 έγραψε:
παιδιά και εγώ ενδιαφέρομε για την C-180K BE. Έχω μια ερώτηση επειδή έκανα λίγο ψάξιμο στο Internet και δεν κατάλαβα. Το σήμα πότε είναι στον προφυλακτήρα και πότε είναι στο καπό?clasic & elegance έχουν την ίδια μάσκα (αυτη με τις πολλες ψιλές γρίλιες, χωρις το σήμα)
avantgrade έχει τη μάσκα με τις λίγες και χοντρές γρίλιες και το ενσωματομένο (μεγάλο) σήμα στη μασκα
-
αυτη η μασκα για μενα ειναι και η πιο ομορφη με το σημα στο κεντρο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτη η μασκα για μενα ειναι και η πιο ομορφη με το σημα στο κεντρο.πράγματι αυτη η μάσκα κάνει το αμάξι να δείχνει πιο σπόρ και άγριο
πάντως η μάσκα αλλάζει εύκολα με κόστος περίπου 300+ €
-
Πάντως αυτήν τη σειρά C της Merc την θεωρώ την πιο ομορφη από ποτέ..
Ειδικά σε μαύρο χρώμα
Αχχχχ , δεν θα πέσει η τιμή της μέχρι τα Χριστούγεννα?? Θα της δείξω εγώ -
Kάπου διάβασα ότι με 29Κ παίρνεις την Blue Efficiency.
Πιο κάτω δε νομίζω να πέσει (σύντομα τουλάχιστον).Επίσης δίαβασα για Β170 αυτόματη με αρκετά έξτρα στα 24Κ από Ισμαήλο.
Βάλτε και την γνωστή έκπτωση 15% σε όλα τα μεγαλύτερα μοντέλα.
...αν θες Merc τώρα, την αγοράζεις τώρα! -
ποια μαυρη ρε..και ροζ σαν τη κορολλα γνωστου μελους ναναι με το ζορι μενει κλειστο το μποξερακι..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως αυτήν τη σειρά C της Merc την θεωρώ την πιο ομορφη από ποτέ..
Ειδικά σε μαύρο χρώμα
Αχχχχ , δεν θα πέσει η τιμή της μέχρι τα Χριστούγεννα?? Θα της δείξω εγώΑσημενια με μαυρη οροφη, για να κανει αντιθεση!
Βασικα.... Η Μερκ πρεπει να καταργησει ολα τα αλλα χρωματα απο τους καταλογους της, περα απο το ασημι. Αντε και το λευκο.... Και το μαυρο για τους αρχιμαφιοζους. -
ρε παιδιά είναι απο τα πιο ωραία αμάξια της Merc, σε αυτήν την κατηγορία τιμής βέβαια. Αλλά έχω ακούσει τα πάνδυνα για προβλήματα και ότι όποτε πας στο συνεργείο πρέπει να κουβαλάς ένα βαλιτσάκι με τα σύνεργα: χαπάκια, πιεσόμετρο, βαζελίνη και έναν αράπη να σου κάνει αέρα. Η εγγύηση πόσο κρατάει? υπάρχει πιθανότητα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για extended?
-
Ο χρήστης mythos1 έγραψε:
ρε παιδιά είναι απο τα πιο ωραία αμάξια της Merc, σε αυτήν την κατηγορία τιμής βέβαια. Αλλά έχω ακούσει τα πάνδυνα για προβλήματα και ότι όποτε πας στο συνεργείο πρέπει να κουβαλάς ένα βαλιτσάκι με τα σύνεργα: χαπάκια, πιεσόμετρο, βαζελίνη και έναν αράπη να σου κάνει αέρα. Η εγγύηση πόσο κρατάει? υπάρχει πιθανότητα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για extended?Μετά τη λήξη της διετούς υπάρχει και η περίοδος της χαριστικής εγγύησης η οποία είναι περίπου διετής (άλλος αντιπρόσωπος μου είπε 19 μήνες κ άλλος 24 η χαριστική). Ο αντιπρόσωπος αναφέρει το πρόβλημα στη Γερμανία κ αυτοί ενημερώνουν αν θα αναλάβουν το κόστος ή όχι, ή αν θα αναλάβουν μέρος του κόστους αυτοί κ μέρος ο ιδιοκτήτης του οχήματος.
-
Να με διορθώσει κάποιος κάτοχος Μερκεντίου αν κάνω λάθος αλλά κάθε φορά που πατάς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θες minimum 500άρικο. Κατά δήλωση κατόχου CLK.
Η C με την μάσκα avantgarde είναι όλα τα λευτά... Ειδικά σε μαύρο... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασημενια με μαυρη οροφη, για να κανει αντιθεση!
Βασικα.... Η Μερκ πρεπει να καταργησει ολα τα αλλα χρωματα απο τους καταλογους της, περα απο το ασημι. Αντε και το λευκο.... Και το μαυρο για τους αρχιμαφιοζους.Σαν τη δικιά μου δηλαδή;
http://www.mbclub.gr/forum/index.php?ac ... st&id=7972 -
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Ασημενια με μαυρη οροφη, για να κανει αντιθεση!
Βασικα.... Η Μερκ πρεπει να καταργησει ολα τα αλλα χρωματα απο τους καταλογους της, περα απο το ασημι. Αντε και το λευκο.... Και το μαυρο για τους αρχιμαφιοζους.Σαν τη δικιά μου δηλαδή;
http://www.mbclub.gr/forum/index.php?ac ... st&id=7972 -
δε βγαινει στη σελιδα..βαλε καμια φωτο εδω!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να με διορθώσει κάποιος κάτοχος Μερκεντίου αν κάνω λάθος αλλά κάθε φορά που πατάς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θες minimum 500άρικο. Κατά δήλωση κατόχου CLK.BS.-
-
Συγγενικό μου πρόσωπο που κάνει τα σέρβις του σε εξουσιοδοτημ Merc δεν του πάει τόσο ακριβό.
Τώρα αν λάβουμε υπ' όψιν ότι στην καρεντα πηγαίνει γύρω στο 350ρικο για Golf , δεν έχ πρόβλημα να δώσω 450 για Μεrc. Επίσης από όσα έχω ακούσει το επίπεδο των μηχανικών της Merc αλλά γενικά και η παροχή υπηρεσιών (after sales) πιστεύω είναι κορυφαία.
Δεν ξέρω αν έχει κανείς αντίθετη άποψη?? -
BS=bullshit?
-
ναι Eddie, παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την επέκταση εγγύησης του ΕΚΚΑ - τι συμπεριλαμβάνει?
-
αυτήν την περίοδο (μέχρι τέλος Μάρτη) δίνεται τελείως δωρεάν από αρκετές EKKA (+2 χρόνια εγγύηση)...
προσωπικά επειδή ρώτησα σε μια ΕΚΚΑ μου είπαν ότι το συμβόλαιο των +2 χρόνων καλύπτει το 95% της εργοστασιακής εγγύησης και ότι μπορούσαν να μου δείξουν το ακριβές συμβόλαιο... πολύ υπεύθυνη συμπεριφορά θα έλεγα..
MERCEDES-BENZ FORUM