-
Kαταθέτω τα όπλα
-
Τ'ακούς ιπτάμενε Ολλανδέ ? Έχει πάει
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aς μην φορανε και αυτοι κουκουλα, ας φοράνε κρανος (οπως κανουν πολλοι), μετα δλδ τι θα γινει.....οποιος εχει μηχανη θα τον μπουζουριαζουν?Και το κράνος σύμφωνα με τα αστέρια μας, 'κουκούλα' θεωρείται
Σε δύο συνεντεύξεις που έδωσε στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο υπουργός Δικαιοσύνης υπεραμυνόμενος των μέτρων που έχουν προκαλέσει τη γενική κατακραυγή είπε ότι στο στόχαστρο των εισαγγελέων θα βρίσκονται και όσοι φορούν το κράνος της μοτοσικλέτας τους, ενώ εμφανίστηκε δεκτικός όταν του επισημάνθηκε ο κίνδυνος κατάχρησης των ρυθμίσεων
Αλλά, ας μην είμαστε ηλίθιοι. Όταν 'φοράνε' λέει. Καμία σχέση με το να το έχεις στο χέρι Έτσι δεν είναι Μάνο μ' ; Θα το πει ο ΜΑΤατζής στο δικαστήριο άλλωστε Κύριε πρόεδρε, με είπε 'σκατόζωο μαλάκα ματατζή' αλλά το κράνος δεν το φορούσε. Στο χέρι το είχε.
-
εχετε κανα προβληματακι; με τις κουλουλες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
:ysterical:Τ'ακούς ιπτάμενε Ολλανδέ ? Έχει πάει
Πάω να πιώ κανα καλαματιανό γιατί δεν
Βάλτε το κάποιος στα funniest
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχετε κανα προβληματακι; με τις κουλουλεςΚαλά, εσείς τα λέτε επειδή κι ο χάρος κουκούλα φοράει και θέλετε να του τη φορέσετε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:
Τ'ακούς ιπτάμενε Ολλανδέ ? Έχει πάει
Πάω να πιώ κανα καλαματιανό γιατί δεν
Βάλτε το κάποιος στα funniest
αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε απτο να ειρωνευστε τον κοσμο,ημαρτον με τα ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ εδω μεσα.
-
αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε απτο να ειρωνευστε τον κοσμο,ημαρτον με τα ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ εδω μεσα.
Προτιμάς να γράφουμε σε αυτό το στυλ :
γιατι ειναι θρασυδειλος,κοτα ,κωλοπαιδο του κερατα,αλητης.
Γιατί νομίζω ότι ακόμα δεν έχετε πιάσει, ότι μερικές φορές η ειρωνία είναι ευγενέστατος τρόπος απάντησης
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προτιμάς να γράφουμε σε αυτό το στυλ :
γιατι ειναι θρασυδειλος,κοτα ,κωλοπαιδο του κερατα,αλητης.
Γιατί νομίζω ότι ακόμα δεν έχετε πιάσει, ότι μερικές φορές η ειρωνία είναι ευγενέστατος τρόπος απάντησης
οτι να ναι,αυτος που σπαει,καιει περιουσιες δεν ειναι για ειρωνια αλλα για φυλακη φιλε μου
και εχω καθε δικαιωμα να τον βριζω και να τον πλακωσω στις κλωτσιες αλλα οχι ειρωνιες εδω μεσα δεν θελω απτα ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ. -
Αχά.
Κοίτα, όταν αρχίσουν κάποιοι άλλοι να λένε τα ίδια για τους χριστιανούς, μετά το γυρνάτε στο 'μην προσβάλλετε την πίστη του άλλου', 'καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και δεν έχεις δικαίωμα' και κάτι τέτοια.Επειδή λοιπόν δεν θα σου αρέσει αυτό, προτίμησε κι εσύ την ειρωνία
-
ρε συναγωνιστες καλα τα λετε. κι επειδη εχω παει σε διαδηλωσεις καμια 10ρια φορες [nothing much- απλα ξερω κανα δυο πραγματα] διαδηλωτης κουκουλοφορος απλα δεν υπαρχει. στις διαδηλωσεις τις οργανωμενες απο συνδικατα και ομοσπονδιες δεν παιζει τετοιο σεναριο. στην τελικη τελικη μολις πιανει ωρα δελτιου ειδησεων, οι διαδηλωτες σε ατυπη συννενοηση με τους ματατζηδες και τους καμεραμαν μαζευονται μπροστα στα ματ και αρχιζουν το σπρωξιδι, τα αυγα και τις ψιλες. τα εχω δει και τα εχω κανει trust me. λοιπον σε αυτες τις διαδηλωσεις κουκουλες δεν υπαρχουν.
οι κουκουλες ερχονται στο προσκηνιο οταν τρυπωνουν στις πορειες οι διαφοροι εγκαθετοι που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπο εχουν να σπασουν και να χτυπησουν. ΜΟΝΟ αυτοι φορανε κουκουλες και καμια φορα τιποτα πιτσιρικια ασχετα που μπαινουν στο μπουγιο για να πεταξουν καμια πετρα και να το λενε μετα στο σχολειο και τη γκομενιτσα τους.
βεβαια το πως αντιμετωπιζει κανεις το συγκεκριμενο μετρο εχει να κανει αποκλειστικα με τη θεωρηση που εχει γενικοτερα για τα κοινωνικα ζητηματα [κακο κρατος/μπατσοι γουρουνια ταβλαδοροι - αριστερη και καλα θεωρηση και φιλοσοφια ζωης/ κοινοκτημοσυνη και κιλελερ] και δε χρειαζεται αν πω παραπανω τιποτα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
-
αυτά να τα πεις στους 'τα πάντα όλα' αριστεροηλίθιους γερμανούς δικαστικούς που ανακάλυψαν και νόμιμες χρησιμότητες στην κουκούλα
Επίσης μάστορα για απάντησέ μου πως θα καταλαβαίνει ο δικαστής ότι ο εγκληματίας ήταν ΚΑΙ κουκουλοφόρος; Μόνο αν έχει συλληφθεί φορώντας την κουκούλα/κράνος; Αυτό πως διαπιστώνεται;
Ποια 'αντικείμενα' συνιστούν κουκούλα; -
με τον ιδιο τροπο μαστορα που καποιος που χτυπησει τη μανα σου βρισκεται μπροστα στον δικαστη, δικαζεται και καταδικαζεται. με τον ιδιο τροπο μαστορα που λειτουργει το συστημα δικαιοσυνης στον συγχρονο δυτικο κοσμο. με μαρτυριες. δικη σου αν δεις αυτον που χτυπησε τη μανα σου και του αστυνομικου που κανει τη συλληψη ή του αυτοπτη μαρτυρα.
-
ετσι γινεται σαυτη τη χωρα με το που βγει καποιος νομος να σταματησει το καφριλι8κι φυτρωνει η αριστερη συνειδηση του ελληνα φοιτητη και διαφορων κοπροσκυλων που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους,αντε ολοι στον αγωνα να ανεβει κκε συριζα.κοροιδα.
οχι οι του φορουμ οι διαδηλωτες. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
με τον ιδιο τροπο μαστορα που καποιος που χτυπησει τη μανα σου βρισκεται μπροστα στον δικαστη, δικαζεται και καταδικαζεται. με τον ιδιο τροπο μαστορα που λειτουργει το συστημα δικαιοσυνης στον συγχρονο δυτικο κοσμο. με μαρτυριες. δικη σου αν δεις αυτον που χτυπησε τη μανα σου και του αστυνομικου που κανει τη συλληψη ή του αυτοπτη μαρτυρα.Το πρόβλημα του να είναι μάρτυρες ΜΟΝΟ οι αστυνομικοί που συλλαμβάνουν έναν ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ, εσένα δεν σου χτυπάει καθόλου;
Αλλά ναι ξέχασα, στο μυαλό σας οι συλλήψεις γίνονται πάντα επί τόπου εκεί που τα σπάνε/καίνε.
Τις διαφορές ανάμεσα σε έναν αστυνομικό-μάρτυρα εν μέσω πορείας, και ενός τρίτου άσχετου μάρτυρα για ένα οποιοδήποτε γεγονός, εσύ δεν τις βλέπεις και καν;
Πολιτική σκοπιμότητα για έναν αστυνομικό να καταθέσει εις βάρος κάποιου διαδηλωτή εσύ βλέπεις;
Την ίδια σκοπιμότητα βλέπεις και στην κατάθεσή μου για κάποιον που βάρεσε τη μάνα μου;
Αλλάζει αυτό καθόλου τα πράγματα;Επίσης γενικώς οι δίκες είναι προτιμότερο να μην βασίζονται ΜΟΝΟ σε μάρτυρες. Ψάχνουν κι άλλα πράγματα. Αφορμές, αιτίες, κέρδος κλπ Βέβαια, στην περίπτωση του διαδηλωτή αυτά είναι δεδομένα. Αναρχικός είναι σε πορεία, τι άλλο να θέλει να κάνει εκεί
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
με τον ιδιο τροπο μαστορα που καποιος που χτυπησει τη μανα σου βρισκεται μπροστα στον δικαστη, δικαζεται και καταδικαζεται. με τον ιδιο τροπο μαστορα που λειτουργει το συστημα δικαιοσυνης στον συγχρονο δυτικο κοσμο. με μαρτυριες. δικη σου αν δεις αυτον που χτυπησε τη μανα σου και του αστυνομικου που κανει τη συλληψη ή του αυτοπτη μαρτυρα.
Το πρόβλημα του να είναι μάρτυρες ΜΟΝΟ οι αστυνομικοί που συλλαμβάνουν έναν ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ, εσένα δεν σου χτυπάει καθόλου;
Αλλά ναι ξέχασα, στο μυαλό σας οι συλλήψεις γίνονται πάντα επί τόπου εκεί που τα σπάνε/καίνε.
Τις διαφορές ανάμεσα σε έναν αστυνομικό-μάρτυρα εν μέσω πορείας, και ενός τρίτου άσχετου μάρτυρα για ένα οποιοδήποτε γεγονός, εσύ δεν τις βλέπεις και καν;
Πολιτική σκοπιμότητα για έναν αστυνομικό να καταθέσει εις βάρος κάποιου διαδηλωτή εσύ βλέπεις;
Την ίδια σκοπιμότητα βλέπεις και στην κατάθεσή μου για κάποιον που βάρεσε τη μάνα μου;
Αλλάζει αυτό καθόλου τα πράγματα;Επίσης γενικώς οι δίκες είναι προτιμότερο να μην βασίζονται ΜΟΝΟ σε μάρτυρες. Ψάχνουν κι άλλα πράγματα. Αφορμές, αιτίες, κέρδος κλπ Βέβαια, στην περίπτωση του διαδηλωτή αυτά είναι δεδομένα. Αναρχικός είναι σε πορεία, τι άλλο να θέλει να κάνει εκεί
τα λογια μου ακριβως
ειπαμε, εχει να κανει με τη θεωρηση της κοινωνικης πραγματικοτητας. ξεκιναμε με τη βασικη θεωρησ για το κακο κρατος/αστυνομια οποτε ολα τα αλλα ερχονται ευκολα και αβιαστα.
γιατι ξεκινας ρε φιλε απο κει. παρε το παραδειγμα που σου παραθεσα. η απονομη δικαιοσυνης βασιζεται παγκοσμιως σε μαρτυριες και αποδειξεις. οπου δεν υπαρχει το ενα υπαρχει το αλλο. χτυπα καποιος κρετινος τη μανα σου και φευγει. η αστυνομια βασιζεται στην καταθεση σου που ειδες το σκηνικο και τον μπουζουριαζει. τον παει μπρος στον δικαστη και με βαση την καταθεση καταδικαζεται. η αστυνομια και το κρατος ειναι προφανως καλο τοτε γιατι εκανε καλα τη δουλεια του και βρηκες το δικιο σου. γιατι δεν μπορεις να δεις ετσι τα πραγματα και στην περιπτωση των καφρων με τις κουκουλες που σπανε περιουσιες - μπορει και τη δικη σου. αλλα οοοχι. εκει ο μπατσος ειναι ο κακος που αντιπροσωπευει το κακο κρατος και τους κακους δικαστες. και οποια καταθεση εναντιον οποιουδηποτε συλληφθεντος ειναι εκ των προτερων κατευθυνομενη-ψευδης-φασιστοχουντικης προελευσης που καταστελει τα ανθρωπινα δικαιωματα και δε συμμαζευεται.
καπως ετσι; -
Δεν έχει σημασία ούτε τι θέλω να πιστεύω εγώ, ούτε τι θέλεις να πιστεύεις εσύ.
Δεν είναι θέμα καλού και κακού, είναι θέμα αντικειμενικών συνθηκών. Αν εσύ δεν βλέπεις καμία πολιτική σκοπιμότητα στο ζήτημα των συλλήψεων διαδηλωτών, τότε δεν φταίω εγώ. Παραμένει προφανής, και μην κουράζεσαι με άσχετα παραδείγματα με μανάδες και δεν ξέρω γω τι.
Πέρα από αυτά βέβαια υπάρχει και η ΠΡΑΞΗ. Η οποία παραμένει ίδια, ασχέτως του τι πιστεύουμε γι' αυτήν.
Εσύ γέλα με 'κακά κράτη' και παπαριές. Και σε προηγούμενη συζήτηση άλλος συμφορουμίστας κορόιδευε και γέλαγε καλή ώρα σαν κι εσένα με τις αναφορές σε τέτοια γεγονότα.Κάποιοι άλλοι όμως είδαν και κάτι ωραία βιντεάκια κρατικών καναλιών και μετά γέλαγαν περισσότερο
Όπως λες εσύ ότι πήγες σε 10 διαδηλώσεις και τα πράγματα έχουν κάπως, έτσι λέω κι εγώ ότι πήγα σε χχχ και μου έδειξαν τα πράγματα αλλιώς. Τι να κάνουμε τώρα. Εσύ πίστευε ότι στις συλλήψεις διαδηλωτών το κράτος είναι 'καλό' και οι αστυνομικοί λένε την αλήθεια, κι ότι τέτοια μέτρα μπορούν να έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Εγώ έχω άλλες εμπειρίες
-
ετσι γινεται σαυτη τη χωρα με το που βγει καποιος νομος να σταματησει το καφριλι8κι φυτρωνει η αριστερη συνειδηση του ελληνα φοιτητη και διαφορων κοπροσκυλων που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους,αντε ολοι στον αγωνα να ανεβει κκε συριζα.κοροιδα.
οχι οι του φορουμ οι διαδηλωτες.Ελα πέστα ρε μεγάλε, έχουν κάνει κλίκα εδώ και κοροιδεύουν αυτός ο mjacob και ο Τρίφτερ, ενας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται, που πάνε και σπάνε τις περιουσίες του κόσμου αντι να πάνε να διαβάσουν ιστορία, θα μας πάρουν και τη μακεδονία έτσι όπως πάμε
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ερωτηση. γιατι καποιος 'διαδηλωτης' φοραει κουκουλα;Εγω παντα καλυπτω ολο μου το προσωπο οταν πεφτουν χημικα στις πορειες, αν δεν το κανω θα τσουζει το προσωπο μου για 2-3 μερες.
Ειπες οτι εχεις παει σε πορειες. Εχεις φαει ποτε χημικο; Σου εχει σκασει ποτε στη μαπα δακρυγονο; Αν οντως εχεις παει και εχεις φαει δακρυγονο θα καταλαβαινες γιατι μπορει καποιος να καλυπτει το προσωπο του χωρις να εχει σκοπο να σπασει.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]