-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mην σας παρει χαμπαρι κανα φεμινιστικο κινημα μονοΤο συμπερασμα που εβγαλα διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες ,ειναι οτι οι γυναικες ειναι κατι ασπλαχνα κτηνη που νοιαζονται μονο για το χρημα. Αισθηματα δεν εχουν παρα μονο ενα σκοπο. Να βρουν ενα μαλακα να του τρωνε τα λεφτα....
Δεν μου κάνει εντυπωση πως έβγαλες λάθος συμπέρασμα...
Οι πλούσιοι (μαλάκες ή μη) βρίσκουν όμορφες γυναίκες. Αυτό είναι το σίγουρο. Το τι κάνουν οι υπόλοιποι και οι υπόλοιπες, δεν το γνωρίζουμε, το ψάχνουμε...Δεν είπε κανένας πως αν ΔΕΝ έχεις λεφτά ΔΕΝ θα βρεις ωραία γκόμενα... Απλώς, ΑΝ έχεις, θα βρεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όποιος είναι κυρίαρχος πηδάει τα καλλίτερα γκομενάκια, το θέμα είναι πιο χαρακτηριστικό εκφράζει κυριαρχία στα μάτια του γκομενακίου
Λέγεται χρήμα, λέγεται κουλτούρα, λέγεται νόηση, λέγεται σούπερ εμφάνιση, εξαρτάται τη φάση.Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ.
Kαι σ'αυτο λαθος βρε manosk ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγειΚαι μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Καλώ το mjacob να τοποθετηθεί στο θέμα american teen bimbo, για να δώ πως θα αιτιολογήσει την παροχή καλύτερου και πιο απελευθερωμένου σεξ στην καπιταλιστική αμερική
Η διαφωνια μου αφορουσε στη σχεση 'σοβαρη συζητηση - φτιαχνει τη διαθεση'.
Οπως ειδες , το να λεω 'μ@λακιες' το συμπεριελαβα στα πραγματα που μου φτιαχνουν τη διαθεση. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Να μιλήσω για μια τάξη που ΣΙΓΟΥΡΑ πηδάει ωραία γκομενάκια; Αν κάνουμε μια βόλτα στην γειτονιά μας, στην Γλυφάδα στα trendy καφέ, θα διαπιστώσουμε πως γενικά οι έχοντες, πηδάνε γκόμενες, καταφανέστατα καλύτερες από τα...μούτρα τους! Επομένως, ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι πως, αν έχεις τα λεφτά, θα πηδήξεις και αναλόγως...
Αυτό λειτουργεί στα πλαίσια του σκοπού του γάμου. Δλδ αυτά γίνονται γιατί θέλουν να τις παντρευτεί κάποιος 'έχων'. Άλλοι τους τις πηδάνε χωρίς τα συνεπακόλουθα
Και σ'αυτο συμφωνω. Αρχιζω να ανησυχω ...
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Όποιος είναι κυρίαρχος πηδάει τα καλλίτερα γκομενάκια, το θέμα είναι πιο χαρακτηριστικό εκφράζει κυριαρχία στα μάτια του γκομενακίου
Λέγεται χρήμα, λέγεται κουλτούρα, λέγεται νόηση, λέγεται σούπερ εμφάνιση, εξαρτάται τη φάση.Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ.
Kαι σ'αυτο λαθος βρε manosk ?
Περιμένω να με διορθώσετε πάλι.
Κι όμως, το θέμα είναι η ισχύς. Εκτός αν μιλάμε 100% για πληρωμένο (με την ευρεία έννοια) σεξ.
Μπορεί να θεωρεί το θήλυ ως ισχυρό αυτόν που καβαλάει τερατώδη μοτοσυκλέτα, αυτόν που δέρνει 10 για πλάκα, αυτόν που καθοδηγεί τα πλήθη, αυτόν που βγάζει πολλά χρήματα, αυτόν που είναι αφεντικό πολλών, αυτόν που είναι ιδιαιτέρως ευφυής κλπ. Η φυσική κλίση του αντίθετου φύλου είναι να αναζητά την ισχύ του αρσενικού έναντι των υπόλοιπων.
Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες στα φόρουμ και για να γεμίζουν σελίδες τα περιοδικά σαν το Cosmopolitan και το Μen. -
Δεν τα παίρνει όλα αυτά κάποιος να τα πάει στο θέμα Γυναίκες-Άντρες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....
...
...
Κι όμως, το θέμα είναι η ισχύς. Η φυσική κλίση του αντίθετου φύλου είναι να αναζητά την ισχύ του αρσενικού έναντι των υπόλοιπων.
Μονο οσον αφορα στον γαμο.
Οσον αφορα στο πηδημα, ειπαμε , τον πρωτο λογο εχουν τα 'κωλοπαιδα' , και αυτος ο ορος περιλαμβανει πολλα. -
...διότι τα 'κωλόπαιδα' φαίνονται συνήθως ισχυρά. Ξέρεις πολλά τέτοια που να είναι μανιαμούνιες; Και φυσικά δεν αναφέρομαι 'στον γάμο', αλλά γενικά στην κλίση των γυναικών προς τα αρσενικά.
Ειδικά μάλιστα το θέμα του γάμου οι γυναίκες δεν θέλουν οπωσδήποτε τον 'ισχυρό', αλλά αυτόν που μπορεί να υποχωρεί υπέρ της οικογένειας και, γιατί όχι, υπέρ των ιδίων. Και που μπορεί να στηρίξει οικονομικά και ψυχικά ένα μόρφωμα (την 'οικογένεια'), ακόμα και εις βάρος του.
Η 'ισχύς' είναι το καλύτερο αφροδισιακό. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
...
... Συγνωμη αλλα με μπερδεψες εντελως....
Τωρα το ειδα.
Αυτος ηταν και ο στοχος μου. Να σε μπερδεψω (οχι εντελως βεβαια)
Ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι ηθελα να πω ... -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Ω natuurlijk...
απ΄τις χειρότερες γλώσσες...
Ακόμα θυμάμαι το φλαμανδικό κανάλι VT4 να λέει 'Zo metteen op VT4: Erotik aktion maar niet voor de kinderen'
Ή το κορυφαίο ενας φίλος μου έβλεπε ένα παιδάκι να τρέχει απο'δω κι απο κει και ξεφνικά φωνάζει ο πατέρας του: 'Vassiiiiilis stop nuuuuuuuuu'
[/offtopic]
Nα σε ακούσει βέλγος να λες τα φλαμανδικά Ολλανδικά
Τα φλαμανδικά είναι και πιο μελωδικά ενεκα της γειτονίας με τη γαλλόφωνη μεριά
Κι εγώ τα είχα πάρει αρνητικά στην αρχή, αλλά κάπως έστρωσε τώρα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν τα παίρνει όλα αυτά κάποιος να τα πάει στο θέμα Γυναίκες-Άντρες;Εδώ έχουμε κανει ασύλληπτες πολιτικές προεκτάσεις
(ή μήπως θέλεις να θαφτούνε )Στο θέμα της ισχύς (η αναζήτηση της οποίας πηγάζει απ την ανασφάλεια που νοιωθουν πάρα πολλές) συμφωνώ
-
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγει
Και μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Καλώ το mjacob να τοποθετηθεί στο θέμα american teen bimbo, για να δώ πως θα αιτιολογήσει την παροχή καλύτερου και πιο απελευθερωμένου σεξ στην καπιταλιστική αμερική
Οπως ειδες , το να λεω 'μ@λακιες' το συμπεριελαβα στα πραγματα που μου φτιαχνουν τη διαθεση.Δυστυχώς, εγώ σοβαρές συζητήσεις μόνο εδώ μπορώ να κάνω πλέον, οπότε δείξε κατανόηση
-
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγει
Και μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Οπως ειδες , το να λεω 'μ@λακιες' το συμπεριελαβα στα πραγματα που μου φτιαχνουν τη διαθεση.Δυστυχώς, εγώ σοβαρές συζητήσεις μόνο εδώ μπορώ να κάνω πλέον, οπότε δείξε κατανόηση
Παντα δειχνω κατανοηση
-
[...]
Και σ'αυτο συμφωνω. Αρχιζω να ανησυχω ...
Δεν είναι τίποτα απο μια ασπιρίνη και θα μας περάσει
[Μετά τα 5 posts συμφωνίας όμως πρέπει να κοιτάξουμε κάτι σε αντιβίωση ]
-
Μην αρχίσουμε να συμφωνούμε τώρα, θα καταντήσει βαρετό
(πως να φυτιλιάσω ρε γμτ ) -
Μην αρχίσουμε να συμφωνούμε τώρα, θα καταντήσει βαρετό
(πως να φυτιλιάσω ρε γμτ )Θα μπορούσα να βοηθήσω βέβαια, αλλά πρέπει να μαζεύω τα μπαγκάζια μου για το ταξίδι όπου να 'ναι...
-
Δε πειράζει, βρήκα πως θα φυτιλιάσω το εκκλησιαστικό
-
Δε πειράζει, βρήκα πως θα φυτιλιάσω το εκκλησιαστικόΜαθαίνεις σιγά σιγά...
-
Ο Μαρξ είχε ως εργαλείο τον κλασσικό άκαμπτο και αδείρητο ντετερμινισμό και μ αυτόν λειτούργησε. Το γεγονός ότι έχει καταρρεύσει αυτός ο ντετερμινισμός δεν διαψεύδει, εν ανάγκει, τον Μαρξ γιατί απλούστατα δεν είχε καλύτερο εργαλείο δουλειάς απ αυτο. Για να το κάνω τάλαρα, η διάψευση του εργαλείου δεν διαψεύδει υποχρεωτικα την θεωρία, ιδίως όταν αποδεδειγμένα έχει προβλέψει πράγματα με ακρίβεια.[...]
Εγώ τώρα να ρωτήσω για ποιον ακριβώς ντετερμινισμό 'μιλάτε'; Είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο ντετερμινισμός τεκμαίρεται στη θεωρία του Μάρξ και όχι στις απόψεις των κριτικών του, που έχουν οι ίδιοι προβάλλει σ' αυτόν;
Κοινώς, είστε σίγουροι ότι αυτός ο ντετερμινισμός που έχει καταρρεύσει αποτελεί μέρος της θεωρίας του Μαρξ, και όχι μέρος αυτών που εσείς έχετε καταλάβει;
Aπαντήσεις σε τέτοια ή αργά το βράδυ ή απ τη δουλειά Αν θες να τρολάρουμε για γκομενάκια μπας και πάρει μπροστά ο Μάνος οκ
Δεν έχει άλλη σοβαρή κουβέντα απο μένα σήμερα, είμαι πλήρως ξενερωμένος
Επειδή για γκομενάκια δε μας βλέπω συνεχιζω:
Ο μοναδικός ντετερμινισμός που (μπορούσε να ξέρει) ήξερε ο μάρξ είναι αυτός που οδηγεί στην απόλυτη προβλεψιμότητα. αυτός ο ντετερμινισμός στην επιστήμη έχει καταρρεύσει. Αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τα αποτελέσματά του, που θυμίζουν τον ενθουσιασμό των φυσικών που ανακάλυψαν τους νόμους της ουράνιας μηχανικής, πχ, κ νόμιζαν εαυτούς θεούς.
Οι ντετερμινιστικοί νόμοι που οδηγούν σε συμπεριφορά που μπορεί να πριγραφεί μόνο με στατιστικούς όρους για πολλούς λόγους. Εν ολίγοις ο μαρξ νόμιζε ότι η κατανόηση των νόμων του δίνει τη δύναμη να προβλέψει με ακρίβεια την καθολική συμπεριφορά των φαινομένων, κάτι που δεν ισχύει
Ένα παράδειγμα είναι η θερμοδυναμική:
Οι νόμοι της ελαστικής σύγκρουσης των σωματιδίων είναι απόλυτα ντετερμινιστική ενω η μελέτη των αερίων στατιστικήάλλο παράδειγμα το πρόβλημα των 3 σωμάτων
έχεις 3 σώματα που αλληλεπιδρούν με νόμους νευτώνιας βαρύτητας
το πρόβλημα είναι αποδεδειγμένα μή επιλύσιμο από τον πουανκαρέ. Έχεις ντετερμινισμό, αλλά δεν μπορείς να προβλέψεις την συμπεριφορά του συστήματος
(μάλλον καλύτερο αυτό )Round two, FIGHT
-
[...]Οι ντετερμινιστικοί νόμοι που οδηγούν σε συμπεριφορά που μπορεί να πριγραφεί μόνο με στατιστικούς όρους για πολλούς λόγους. Εν ολίγοις ο μαρξ νόμιζε ότι η κατανόηση των νόμων του δίνει τη δύναμη να προβλέψει με ακρίβεια την καθολική συμπεριφορά των φαινομένων, κάτι που δεν ισχύειΈνα παράδειγμα είναι η θερμοδυναμική:
Οι νόμοι της ελαστικής σύγκρουσης των σωματιδίων είναι απόλυτα ντετερμινιστική ενω η μελέτη των αερίων στατιστική[...]Μόνο που ο Μαρξ δεν ασχολήθηκε ποτέ με καμία 'καθολική συμπεριφορά των φαινομένων' παρά μόνο με το μακροσκοπικό κομμάτι μιας συγκεκριμένης κατηγορίας φαινομένων.
Όπως γράφεις κι εσύ, το 'ντετερμινιστικό' συνυπάρχει με το 'στοχαστικό', αναλόγως της κλίμακας που μελετάμε. Ποσοτικές διαφορές (στην κλίμακα) γίνονται ποιοτικές διαφορές
Όταν λοιπόν εγώ πω :
ΑΝ φτιάξω ένα ποτήρι από γυαλί και το ρίξω από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, αυτό θα γίνει κομμάτια στο έδαφος κάτω από το μπαλκόνιΑυτό είναι μια 'ντετερμινιστική' σκέψη που έχει ξεπεραστεί από την επιστήμη ;
ΑΝ έλεγα ότι θα γινόταν 10587362 κομμάτια τα οποία θα διασπαρούν στις γεωγραφικές θέσεις (παράθεση 10587362 ζευγών GPS συντεταγμένων με 'άπειρη' ακρίβεια), τότε αυτό σαφώς και θα ήταν μια ξεπερασμένη 'ντετερμινιστική' άποψη.Δεν λέω όμως ακριβώς αυτό, do I ;
Πολιτικά, που στέκεστε;