-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Την κόρη μου με το που γεννήθηκα πήγα στο ληξιαρχείο και της δήλωσα και το ονοματάκι της (αντί για 'βρέφος αβάπτιστο' ) χωρίς να έχω σκοπό να τη βαπτίσω. Τελικά τη βάπτισα γιατί (α) έκανα το χατήρι σε γιαγιάδες & παππούδες (β) βρήκαμε ευκαιρία για πάρτι. Αλλωστε για ακριβώς τους ίδιους λόγους παντρεύτηκα σε ξωκλήσσι στο νησί , παρότι έχω να κάνω το σταυρό μου πάνω από 25 χρόνια (και επειδή το εξήγησα στον παπά και ήταν σωστός, ούτε καν έκανε τον κόπο να μου τείνει ευαγγέλια και άλλα προς φίλημα)
Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ (και για το πάρτυ ) Μάλιστα ο παπάς την είπε Στυλιανή ενώ στο ληξιαρχείο ήταν γραμμένη Στέλλα. Δεν μπήκα στο κόπο καν να το πω στο παπά.
Nα ξερες απο πόσο κοπο την γλυτωσες που την δηλωσες Στέλλα δεν ξερεις.
Με έχουν γραψει Στέλιο αντι για Στυλιανο απο το χαρτι για την εφορια στη δουλεια μέχρι στην άδεια για το χτησιμο του σπιτιου και πολλα αλλα. Ευτυχως που όπου ειμαι μπροστα ειμαι ψιλιασμενος και το κοιταω αμεσως.
Ακυρη ερρωτηση....το Στέλλα γράφεται με 2 λ (καλα πολλοι γραφουν και το Στέλιος με 2 λ ) το Στυλιανη γιατι γράφεται με 1?
-
Έχει παρετυμολογηθεί από το λατινικό Stella = αστέρι, ενώ κανονικά το Στυλιανή θα έπρεπε να δώσει Στέλα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχει παρετυμολογηθεί από το λατινικό Stella = αστέρι, ενώ κανονικά το Στυλιανή θα έπρεπε να δώσει Στέλα.Εμένα είναι με 2 λ από το αστέρι!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ειστε ολοι κατα του χριστιανισμου και των παπαδων [δικαιολογημενα] αλλα ολοι πατε σε εκκλησιες και παντρευεστε και επισης βαφτιζετε τα παιδια σας.
Και πώς το ξέρεις εσύ αυτό;
οι χριστιανοι ολοι πανε εκτος απο καποιους που κανουν πολιτικο γαμο αλλα και παλι το παιδι που θα το βαφτισεις .
Γιατί, αν δεν το βαφτίσεις τι θα γίνει δλδ;
-
@ skye η προηγούμενη σελίδα νομίζω απαντάει στο ερώτημα αν αφήνει η όχι σε ησυχία τους ανθρώπους η χρ. θρησκεία(στην Ελλάδα). Και που να πιασουμε και το θέμα κηδεία
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ειστε ολοι κατα του χριστιανισμου και των παπαδων [δικαιολογημενα] αλλα ολοι πατε σε εκκλησιες και παντρευεστε και επισης βαφτιζετε τα παιδια σας.
οι χριστιανοι ολοι πανε εκτος απο καποιους που κανουν πολιτικο γαμο αλλα και παλι το παιδι που θα το βαφτισεις .
Νομίζω πως θα χρειαστεί να σου ανταποδώσω τη Χάρη και να προσευχηθώ για την ψυχή σου
-
Θα πάτε κι οι δύο στον σοσιαλιστικό παράδεισο. Προμηθευτείτε από τώρα κάρτες ΜΜΜ και μπλε φόρμες.
-
@mjacob
μπα, μην μπεις στον κόπο, προσεύχεται όλη μέρα η μαμά μου για μένα αλλα δεν γίνεται τπτ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα πάτε κι οι δύο στον σοσιαλιστικό παράδεισο. Προμηθευτείτε από τώρα κάρτες ΜΜΜ και μπλε φόρμες.Θα είμαι στο καζάνι με την τρίαινα στον κώλο σα μπιφτέκι και θα φωνάζω ΜΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
-
Θα πάτε κι οι δύο στον σοσιαλιστικό παράδεισο. Προμηθευτείτε από τώρα κάρτες ΜΜΜ και μπλε φόρμες.
Θα είμαι στο καζάνι με την τρίαινα στον κώλο σα μπιφτέκι και θα φωνάζω ΜΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
-
Θα είμαι στο καζάνι με την τρίαινα στον κώλο σα μπιφτέκι και θα φωνάζω ΜΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
Aπλά δεν ύπάρχεις
Ρε τάσο, εὔχομαι ο σπάιντερμαν να πάρει ἔστω και μισῆ ἄπ τῆν καφρίλα σοῦ
-
Αλί πασάς.
Τεστ, να δω αν θα το βάλει ο Ολλανδός στα funniest
-
κάτσε, κάτι προσπαθεί να ξεπνιχτεί/καταπιεί και θα το μεταφέρει
-
Λίγο ἔλεος.
Ἔχω λιώσει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kleine barmhartigheid
Ik heb heeft
Ἔχω πνιγεί -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
een beetje medelijden aub
ik word verstikt
Ἔχω πνιγεί -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
... (το τσιπάκι φέρει το σύμβολο του αντίχριστου, το 666 και όποιος το παίρνει δεν θα δικαιούται βοήθεια από τον Θεό, γιατί αποτελεί άρνηση της βάπτισης) ...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος άνθρωπος - που θεωρεί ότι ο Θεός είναι (1) η αρχή και το τέλος των πάντων, (2) δίκαιος κριτής, (3) πάνσοφος, (4) παντοδύναμος, κτλ - πιστεύει ότι η αναγραφή ενός αριθμού και μόνο μπορεί να καταδικάσει τον φέροντα αυτόν. Δηλαδή αν εγώ ζωγραφίσω το 666 στο μέτωπό μου και όλη μέρα είμαι στα ορφανοτροφεία βοηθώντας τα ορφανά , προσφέρω την περιουσία μου στους απόρους, κτλ, δεν έχω θέση στον παράδεισο;;; Ένας Θεός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο πρώτος που δε θα ασχολείται με τυπικότητες (βάπτιση, κτλ) και δεισιδαιμονίες (666, κτλ) αλλά θα κοιτάει την ουσία των πράξεών του ποιμνίου του.
Ο αριθμός 666 είναι σύμβολο του αντίχριστου. Δεν είναι απλή τυπικότητα. Για παράδειγμα αν ένας μάγος (υπάρχει σχετικό παράδειγμα, αλλά δεν θα το αναφέρω) κάνει επίκληση σε κάποιον δαίμονα για να του κάνει μαγικά, δεν θα το καταφέρει, αν στα χέρια του ο μάγος κρατάει σταυρό. Όλοι οι δαίμονες φοβούνται τον σταυρό και δεν πλησιαζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύμβολο του αντιχρίστου. Επειδή αυτό το σύμβολο θα εμπεριέχεται (μέσα στο τσιπάκι) στις 'έξυπνες' ταυτότητες, θα ακυρώνεται η βάπτιση, όχι γιατί ο διάβολος είναι τόσο ισχυρός (σαν πλάσμα του Θεού είναι απείρως πιο ανίσχυρος), αλλά διότι εσύ που θα πάρεις την ταυτότητα με το τσιπάκι, ενώ θα έχεις προειδοποιηθεί ότι η αποδοχή της θα ισοδυναμεί με άρνηση του Χριστού και αποδοχή του διαβόλου, θα κάνεις την πράξη αυτή ΕΚΟΥΣΙΑ. Επομένως ο Θεός ΔΕΝ θα σε υποστηρίζει πλέον, αφού μόνος σου επέλεξες τον αντίθετο.
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα. -
Ο χρήστης aposal έγραψε:
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα.Bασικά, μπορούμε να το πάρουμε σοβαρά (λέω τώρα), ή να πυρπολησουμε το thread
Προσπαθώ για το πρώτο
Εγώ είμαι του διαβόλου, αλλά έχω βοηθήσει το μάνο με το gps, έχω διττή προσωπικότητα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα.
Bασικά, μπορούμε να το πάρουμε σοβαρά (λέω τώρα), ή να πυρπολησουμε το thread
Προσπαθώ για το πρώτο
Εγώ είμαι του διαβόλου, αλλά έχω βοηθήσει το μάνο με το gps, έχω διττή προσωπικότητα?
Το να θέλει κάποιος να έχει την προστασία του Θεού, ή του διαβόλου, είναι δική του επιλογή.
Αναφέρομαι σε κάποιον που δεν θέλει να είναι στην επιρροή του διαβόλου, αλλά θα βρεθεί, παίρνοντας chip, χωρίς να το καταλάβει. -
Θα βρωμάει
Και οταν μεγαλώσει θα τον φωνάζουν οι φίλοι του 'άει πάενε από δω ρε αλάδωτε'
Περί εκκλησίας