-
Αυτος που πηρε τις δικιες του
Αν δεν πηρε και το μπλοκ με τις κλησεις μαζι ομως -
Δεν θα του κάνουν τίποτα. Σίγουρα ήταν προβοκάτορας-παρακρατικός.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξυλοκόπησαν τροχονόμους επειδή τους αφαίρεσαν τις πινακίδες
Σκηνές φάρ ουέστ στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Δύο τροχονόμοι αφαίρεσαν τις πινακίδες από τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα παράνομα και εμπόδιζαν την κυκλοφορία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εξοργισμένοι τους επιτέθηκαν, στολίζοντάς τους με…. γαλλικά.
Μην κάνει κανείς το λάθος και σκεφτεί ' Καλά να πάθουν οι βρωμόμπατσοι!' !
Αυτοί προσπαθούσαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το συμβάν είναι άλλο ένα στοιχείο που δείχνει πόσο προβληματική είναι η κατάσταση. Ο πολίτης δεν έχει σεβασμό και νομίζει ότι μπορεί να μαμάει και να δέρνει, ο αστυνομικός που τόλμησε να δουλέψει λέει 'δε μαμιέται, σιγά μη ξαναβρώ εγώ το μπελά μου' και πλέον αδιαφορεί, οι συνάδερφοι του εισπράττουν αυτό το κλίμα έχθρας από την κοινωνία και όπου τους παίρνει (λχ. σε καμιά κοπελίτσα στο δρόμο ή κανένα λαθρομετανάστη) πουλάνε μαγκιά αλλά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν το πραγματικό έγκλημα σφυρίζουν κλεφτικα και αλλάζουν πεζοδρόμιο κλπ.
Visit Greece: The anarchist's daydream country!
-
Νομίζω ότι αυτή η λογική θα μπορούσε και να αντιστραφεί. Οταν ο μπάτσος 'κάνει τη δουλειά του' μόνο όταν πρόκειται να πάρει πινακίδες ή να εξαντλήσει όλον του το ζήλο και την αυστηρότητά του σε κανένα παιδάκι αλλά δεν 'κάνει τη δουλειά του' όταν πρόκειται για αληθινούς ληστές, τραμπούκους, τρομοκράτες κι άλλα αποβράσματα, τότε είναι απόλύτα λογικό ο πολίτης να μην τον σέβεται και να τον βλέπει μάλλον σαν δυνάστη παρά σαν προστάτη. Κάτι σαν νταβατζή δηλαδή.
Επίσης, όταν εμάς μας γράφουν για ταχύτητα σε δρόμο πέντε στρέματα με γελοίο όριο ενώ στα συναδελφάκια τους απλά κάνουν μια σύσταση και τους αφήνουν να φύγουν απλά και μόνο δείχνοντας ταυτότητα αστυνομικού ή οι ζητάδες κάνουν κόντρες στη λεωφόρο ή γράφουν στην επαρχία μόνο αμάξια με Αθηναικές πινακίδες, τότε κάποιος άλλος εφαρμόζει πρώτος τη λογική του 'μαμώ και δέρνω'. Κι ένας πολίτης, που συμπεριφέρεται αλλα΄'μαμώ και δέρνω', είναι απλά παράνομος και φυσικά πρέπει ο σωστός μπάτσος να κάνει τη δουλειά του, σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις και ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός που παρανομεί. Και σε καμιά περίπτωση αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να εφαρμόσει και ο μπάτσος την ίδια λογική γιατί είναι ο εκπρόσωπος της πολιτείας και πρέπει να είναι υπόδειγμα κι όχι να βγάζει τον κομπλεξισμό του σε κοπελίτσες και μετανάστες γιατί μετά μην απορούμε όταν ο πολίτης 'παίρνει ανάποδες'.Φιλικά Κώστας.
-
Η σχετικοποίηση της υπακοής στο νόμο λόγω της διαρκούς και ατιμώρητης παρανομίας κάποιων τρίτων (πολιτικών, δημ. λειτουργών, αστυνομικών, γειτόνων, πλούσιων κλπ) είναι απαράδεκτη.
Αν πχ επειδή ο γείτονάς μου, που έχει 100 άκρες, χτίζει παράνομα σε δημόσια έκταση ή μπαζώνει με τα σκουπίδια της επιχείρησής του ένα ρέμα ή φέρνει λευκό κρέας από το ανατολικό μπλοκ ή δέρνει όποιον τον λοξοκοιτάξει ή καταλαμβάνει πεζοδρόμια με την AMG 666, αποφασίσω να χτίσω την πυλωτή μου, να πετάξω στο δρόμο τα σκουπίδια μου, να δείρω τον γέρο που ακούει δυνατά τηλεόραση, να διπλοπαρκάρω σε στενό κεντρικό δρόμο, θα έχω 'δίκιο'; Πού θα οδηγήσει αυτή η λογική, αφού αργά ή γρήγορα πολλοί θα με μιμηθούν; Ή είναι μάγκας κι έξυπνος όποιος εκμεταλλευτεί την έλλειψη επαρκών ελέγχων από το κράτος για να παρανομήσει εις βάρος των υπόλοιπων;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...ο αστυνομικός που τόλμησε να δουλέψει λέει 'δε μαμιέται, σιγά μη ξαναβρώ εγώ το μπελά μου' και πλέον αδιαφορειΕτσι είναι, όσοι αστυνομικοί πέρασαν από αυτό το forum, αυτό έγραφαν...
-
Κατακαημενη ελλαδιτσααα!Κωλοχανειο την καταντησαν!Ο ελληνας πολιτης δεν ξερει που να βαλει το κεφαλι του...
Ναταβλεπαν οι προγονοι μας που εδωσαν αιμα και ψυχη για να συνεχισει να υπαρχει αυτο το κρατος θα αυτο-ευνουχιζονταν!
Απ'οτι φαινεται η ελλαδα δεν ειναι πια για τους Ελληνες -
Τις αποψεις μου (στις οποιες με εχουν οδηγησει γεγονοτα και -ευτυχως μικρες- εμπειριες) για την αστυνομια τις ξερετε και δεν τις παραθετω ξανα, γιατι δεν θελω πλεον αντιπαραθεσεις με κανενα αφου ο καθενας εχει τα πιστευω του, απλα θα συνεισφερω στην συζητηση με ενα περιστατικο που δειχνει την τυπικη ελληνικη αστυνομια που 'εκτελει εντολες' με χαρα, αν ο κοσμος διεκδικει το δικιο του και 'σπευδει βραδεως' οταν ο πολιτης απειλειται. Ειναι η ιδια αστυνομια που στα 'Δεκεμβριανα' επαιρνε τηλ τους μαγαζατορες της πολης και τους ελεγε να κλεισουν γιατι 'φημολογουνται ταραχαι' (που δεν εγιναν ποτε). Πριν απο λιγο λοιπον, (μεσημερι) κατω απο το φροντιστηριο μου οπου βρισκεται ενα ουζερι, εγινε ενας καυγας, ο οποιος απο ζημιες ειχε ενα σπασιμο ενος τζαμιου αυτοκινητου καθως και την αναστατωση του εξωτερικου χωρου του μαγαζιου. Στον καυγα μπλεχτηκαν αρκετα ατομα και τα παιδια του μαγαζιου προσπαθουσαν να χωρισουν/απωθησουν οσους τσακωνονταν εκτος του μαγαζιου για να μη γινουν αλλες ζημιες. Τα φιλαρακια μας εφτασαν με τη γνωστη καθυστερηση για να αποφυγουν τυχον ξυλο κτλ, αφηνοντας τους πολιτες να καθαρισουν μεταξυ τους με ο,τι σημαινει αυτο. Για μια αποσταση ουτε 5 λεπτων εκαναν περιπου 35 -με επαναλαμβανομενα τηλεφωνα να σπευσουν- και σε ολο αυτο το διαστημα γινοταν της κακομοιρας. Οταν εφτασαν ( 1 περιπολικο, 2 ατομα, ενω οι συμπλεκομενοι ηταν οι διπλασιοι αν καταλαβα καλα -τα παιδια του μαγαζιου τα αφηνουμε απ' εξω- ) αντι να προσαγουν τους εμπλεκομενους στον καυγα και να δουν στο τμημα τι εχει συμβει, μου επιασαν την κουβεντουλα λες και τους επαιρναν συνεντευξη και εφυγαν χωρις να 'μαζεψουν' κανενα. Κατα τα αλλα μεχρι να φανουν γινοταν της (...) και ευτυχως που δεν ηταν Τεταρτη να εχω τις μικρες ταξεις με παιδακια Δημοτικου αφου ο καυγας εγινε την ωρα που θα ερχονταν για το μαθημα τους.
Αν τωρα πλακωνονταν μεταναστες αντι για 'του χωριου', κανεις δεν ξερει ποια θα ηταν η συμπεριφορα τους. Το οτι αναστατωθηκε ενα μαγαζι+ενα χωριο μεσημεριατικα, δεν παιζει κανενα ρολο. Αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.ΥΓ: Μαλλον πρεπει να γινει το τοπικ: 'ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλειο σου!'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η σχετικοποίηση της υπακοής στο νόμο λόγω της διαρκούς και ατιμώρητης παρανομίας κάποιων τρίτων (πολιτικών, δημ. λειτουργών, αστυνομικών, γειτόνων, πλούσιων κλπ) είναι απαράδεκτη.Αν πχ επειδή ο γείτονάς μου, που έχει 100 άκρες, χτίζει παράνομα σε δημόσια έκταση ή μπαζώνει με τα σκουπίδια της επιχείρησής του ένα ρέμα ή φέρνει λευκό κρέας από το ανατολικό μπλοκ ή δέρνει όποιον τον λοξοκοιτάξει ή καταλαμβάνει πεζοδρόμια με την AMG 666, αποφασίσω να χτίσω την πυλωτή μου, να πετάξω στο δρόμο τα σκουπίδια μου, να δείρω τον γέρο που ακούει δυνατά τηλεόραση, να διπλοπαρκάρω σε στενό κεντρικό δρόμο, θα έχω 'δίκιο'; Πού θα οδηγήσει αυτή η λογική, αφού αργά ή γρήγορα πολλοί θα με μιμηθούν; Ή είναι μάγκας κι έξυπνος όποιος εκμεταλλευτεί την έλλειψη επαρκών ελέγχων από το κράτος για να παρανομήσει εις βάρος των υπόλοιπων;
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. ΑΛΛΟ είναι να παρανομεί ο κάθε πονηρήδης κι
ΑΛΛΟ ειναι να παρανομούν αυτοί που υποτίθεται ότι είναι διορισμένοι από την πολιτεία και έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διαφυλάττουν το νόμο ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Το πρώτο είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε κοινωνία και γιαυτό υπάρχουν τα όργανα του νόμου για να προστατεύουν τον κόσμο απο τέτοια στοιχεία. Το δεύτερο όμως από τη στιγμή που τα κρούσματα ΔΕΝ είναι πλέον 'ελάχιστες εξαιρέσεις' αλλά κοντεύουν να γίνουν κανόνας είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
Οταν ο πολίτης διαπιστώνει ότι η διαφθορά έχει φτάσει μέχρι το κόκκαλο και οι νόμοι ισχύουν μόνο γιαυτούς που δεν έχουν το 'μαρούλι' για να τους αγοράσουν τότε αισθάνεται ανασφαλής .
Και βέβαια δεν δικαιολογείται να 'πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο' γιατί έτσι απλά κάνει κακό σε συνανθρώπους του και όχι στο σύστημα αλλά όταν για παράδειγμα μένει κάποιος σε κάποιο απομονωμένο μέρος και με δεδομένο ότι η αστυνομία θα φτάσει εκεί κατόπιν εορτής (αν παει κιόλας και δεν βρει δικαιολογία ότι δεν έχει περιπολικό) δεν θα κακίσω καθόλου αυτόν που θα πλακώσει στις αλατιές τον μπάτσο που θα τον ρωτήσει γιατί έχει όπλο παράνομα.Τώρα αν είσαι μπάτσος και θίχτηκες δεν πειράζει, ΞΥΔΙ.
-
Μια διόρθωση μόνο.Όχι ξύδι σ αυτό το φόρουμ, το bravo μου καίει λάδια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μια διόρθωση μόνο.Όχι ξύδι σ αυτό το φόρουμ, το bravo μου καίει λάδιαΓιατί όχι και τα 2;
χμμ, άραγε το```
'αλάτι και ξύδι''το bravo μου καίει λάδια και ξύδι';
-
Ο χρήστης bladeskiller έγραψε:
Η σχετικοποίηση της υπακοής στο νόμο λόγω της διαρκούς και ατιμώρητης παρανομίας κάποιων τρίτων (πολιτικών, δημ. λειτουργών, αστυνομικών, γειτόνων, πλούσιων κλπ) είναι απαράδεκτη.
Αν πχ επειδή ο γείτονάς μου, που έχει 100 άκρες, χτίζει παράνομα σε δημόσια έκταση ή μπαζώνει με τα σκουπίδια της επιχείρησής του ένα ρέμα ή φέρνει λευκό κρέας από το ανατολικό μπλοκ ή δέρνει όποιον τον λοξοκοιτάξει ή καταλαμβάνει πεζοδρόμια με την AMG 666, αποφασίσω να χτίσω την πυλωτή μου, να πετάξω στο δρόμο τα σκουπίδια μου, να δείρω τον γέρο που ακούει δυνατά τηλεόραση, να διπλοπαρκάρω σε στενό κεντρικό δρόμο, θα έχω 'δίκιο'; Πού θα οδηγήσει αυτή η λογική, αφού αργά ή γρήγορα πολλοί θα με μιμηθούν; Ή είναι μάγκας κι έξυπνος όποιος εκμεταλλευτεί την έλλειψη επαρκών ελέγχων από το κράτος για να παρανομήσει εις βάρος των υπόλοιπων;
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. ΑΛΛΟ είναι να παρανομεί ο κάθε πονηρήδης κι
ΑΛΛΟ ειναι να παρανομούν αυτοί που υποτίθεται ότι είναι διορισμένοι από την πολιτεία και έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διαφυλάττουν το νόμο ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Το πρώτο είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε κοινωνία και γιαυτό υπάρχουν τα όργανα του νόμου για να προστατεύουν τον κόσμο απο τέτοια στοιχεία. Το δεύτερο όμως από τη στιγμή που τα κρούσματα ΔΕΝ είναι πλέον 'ελάχιστες εξαιρέσεις' αλλά κοντεύουν να γίνουν κανόνας είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
Οταν ο πολίτης διαπιστώνει ότι η διαφθορά έχει φτάσει μέχρι το κόκκαλο και οι νόμοι ισχύουν μόνο γιαυτούς που δεν έχουν το 'μαρούλι' για να τους αγοράσουν τότε αισθάνεται ανασφαλής .
Και βέβαια δεν δικαιολογείται να 'πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο' γιατί έτσι απλά κάνει κακό σε συνανθρώπους του και όχι στο σύστημα αλλά όταν για παράδειγμα μένει κάποιος σε κάποιο απομονωμένο μέρος και με δεδομένο ότι η αστυνομία θα φτάσει εκεί κατόπιν εορτής (αν παει κιόλας και δεν βρει δικαιολογία ότι δεν έχει περιπολικό) δεν θα κακίσω καθόλου αυτόν που θα πλακώσει στις αλατιές τον μπάτσο που θα τον ρωτήσει γιατί έχει όπλο παράνομα.Τώρα αν είσαι μπάτσος και θίχτηκες δεν πειράζει, ΞΥΔΙ.
Πρώτον, δεν είμαι 'μπάτσος'. Ούτε 'μπάτσο' μπαμπά έχω, ούτε μπάρμπα, ούτε γκόμενο/-α. Σου φαίνεται περίεργο;
Απλώς δεν έχω συμπλέγματα, αυτό είναι το κρίμα μου.
Κι αν θεωρώ κάτι πρόκληση, αυτό είναι και ο άχρηστος αστυνομικός, αλλά και αυτός ο πολίτης που θεωρεί ότι οι νόμοι υπάρχουν για τους άλλους και όχι για τον υπέροχο εγώ τους. -
Για σας, λέγομαι Νεοπτόλεμος και είμαι 14 χρονών(13,5).Περσι είχα πάει στην
υπερειδική του Rally Akropolis στο ΤΑΤΟΙ.Ο δρομος που πηγαινε στην εισοδο ητανε διπλής
κατευθυνσεως(μια λωριδα προς μια πλευρα μια προς την αλλη).Ηταν τοσα τα αυτοκινητα που
γεμισε ο δρομος με αυτοκινητα που πηγαιναν προς μια κατευθυνση(ΚΑΙ ΟΙ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ).Οι
αστυνομικοι τι εκαναν;;;;;Κοιταγαν αυτους που ειχαν γεμισει την αντιθετη λωριδα.Δεν εκαναν
**ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ** Και ΝΑΙ τα αυτοκινητα που πηγαιναν στην αντιθετη
λωριδα ηταν πολλα.Ηταν τετοια η κινηση ομως που ουτε ενας δεν θα γλυτωνε χωρις
κληση.ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατι οι αστυνομικοι δεν εκαναν τιποτα????**ΑΣ ΜΗΝ εβαζαν σε ολους **σε
οσους προλαβαιναν(δλδ......ολους.Αν οχι το 99,99%).
Μια αλλη φορα ειχα χασει(ημουν με την μητερα μου στο αυτοκινητο) 10λεπτα σε ενα φαναρι λογο ενος.....................................τροχονομου!!!!!,
Τι να πει κανεις??????ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ(Ο,ΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.πΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ;;;;ΚΑΙ ΟΙ 2)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μια διόρθωση μόνο.Όχι ξύδι σ αυτό το φόρουμ, το bravo μου καίει λάδια
Γιατί όχι και τα 2;
χμμ, άραγε το```
'αλάτι και ξύδι'>'το bravo μου καίει λάδια και ξύδι'; Μην βάζεις ιδέες Μάνο σε πήρανε χαμπάρι, βγάλε τις κουκούλες Νεοπτόλεμε, κατ αρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ (ακους και σωστή μουσική ). ΕΙδικά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο ιδιάζουσα... Πρώτο μέλημα είναι αφού είναι εκδήλωση, σίγουρα έχει αναφερθεί στην αστυνομία, η οποία θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει να είναι εκεί εγκαίρως για να μην γίνει το χάος. Εφόσον διοργανώθηκε τέτοια εκδήλωση, θα έπρεπε να είχαν προβλέψει για παρκάρισμα και προφανώς θα είχε πέσει εντολή για ελαστικότητα. Αν εγινε στο χυμαδιό έπρεπε πρώτα να βουτήξουν τους τυπάδες που τη διοργάνωσαν.
-
Σ'αυτο οτι μπορει να ειχαν δοσει εντολη για ελαστικοτητα συμφονο.Αλλα καπιοι με τα καμπριο εβαζαν τοσο δυνατα την μουσικη που 'δεν ακουγες τις σκεπσεις σου!!!!
Μενω Βριλησσια και βγενω βολτες καθε Κυριακη με το ποδηλατο.Αν μια μερα εβγαινε η αστυνομια και δεν αφηνε ουτε μιση παρανομια(στην Αθηνα) τοτε στην Ελλαδα δεν θα ειχαμε ελημα.ΤΑ λεω αυτα γιατι μερικες φορες καπιες παρανομιες αν οι συνθηκες ηταν διαφορετικες,λιγο οχι πολυ,τοτε...........θα ειχαμε θηματαΥ.Γ.Ακουω και slipknot,evanescence,red hot chlli peppers ΚΑΙ γενικα rock και metall
-
rx8, πρόσεχε γιατί η πλάκα έχει μερικές φορές τα όριά της.
-
Indeed αλλά είναι test and trial η μέθοδος. Νομίζω εχουμε ανταλλάξει 'χειρότερες' φιλοφρονήσεις αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Οπως και νά εχει δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας γι αυτό, τις χαλάμε για τίποτα πιο σοβαρό
Μy mistake(κριμα γιατί τα δικα μου όρια είναι πολύ ψηλότερα )
-
Ο χρήστης Neoptolemos έγραψε:
.Αν μια μερα εβγαινε η αστυνομια και δεν αφηνε ουτε μιση παρανομια(στην Αθηνα) τοτε στην Ελλαδα δεν θα ειχαμε ελημα.ΤΑ λεω αυτα γιατι μερικες φορες καπιες παρανομιες αν οι συνθηκες ηταν διαφορετικες,λιγο οχι πολυ,τοτε...........θα ειχαμε θηματαΥ.Γ.Ακουω και slipknot,evanescence,red hot chlli peppers ΚΑΙ γενικα rock και metall
Ψάξε να βρείς μιά χώρα στον κόσμο που να έχει γίνει αυτό και πες την και σε μάς
Υ.Γ Γενικά καλά το πας μουσικά, ψάξτο κι άλλο
-
Παλιότερα είχα γράψει για ένα πρόβλημα που έχω και μου κλείνουν το parking στο σπίτι μπροστά!
Σημέρα ο τυχερός με βρήκε σε κέφια και να βιάζομαι, πήρα τηλέφωνο και έσκασε μύτη το περιπολικό μέσα σε μισή ώρα! Ευγενικότατοι, με βοήθησαν να βρω το όνομα της κύριας για να επικοινωνήσω και να το πάρει αφού βέβαια έκοψαν μια περιποιημένη κλήση! Κάτι τέτοιους που σκάνε χωρίς υφάκι και με σκοπό να σε εξυπηρετήσουν στα μέγιστα πολύ τους πάω
Νάναι καλα τα παιδιά και η κυρία φυσικά που ελπίζω να το ξανασκεφτεί προτού το αφήσει από το βράδυ μέχρι όποτε θυμηθεί αυτή ότι έχει δουλειές! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Παλιότερα είχα γράψει για ένα πρόβλημα που έχω και μου κλείνουν το parking στο σπίτι μπροστά!
Σημέρα ο τυχερός με βρήκε σε κέφια και να βιάζομαι, πήρα τηλέφωνο και έσκασε μύτη το περιπολικό μέσα σε μισή ώρα! Ευγενικότατοι, με βοήθησαν να βρω το όνομα της κύριας για να επικοινωνήσω και να το πάρει αφού βέβαια έκοψαν μια περιποιημένη κλήση! Κάτι τέτοιους που σκάνε χωρίς υφάκι και με σκοπό να σε εξυπηρετήσουν στα μέγιστα πολύ τους πάω
Νάναι καλα τα παιδιά και η κυρία φυσικά που ελπίζω να το ξανασκεφτεί προτού το αφήσει από το βράδυ μέχρι όποτε θυμηθεί αυτή ότι έχει δουλειές!Σου ζητησαν τιποτε συμβολαια κτλ ή αρκεστηκαν στο οτι ειχες το αυτοκινητο μεσα;
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!