-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε μάγκες, οι ατάκες δεν μετράνε... Πεπερασμένος αριθμός υπάρχει, δεν είναι το παν.Είναι απλά μια βλακεία που θα πεις για να ανοίξεις τη κουβέντα.
Το θέμα είναι μετά οτι πρέπει να τη συνεχίσεις με κάτι το ενδιαφέρον..
Πχ με τις άλλες 2 που άνοιξα κουβέντα άρχισε απλά απο τη στολή που φόραγα (δε σας λέω τι ήταν γιατί αν κράζετε τον ροζούλη για τη δική του, εμένα θα με βάλετε να αλλάζω λάδια στον πάσχο για την υπόλοιπη ζωή μου.. ).. -
να ξερετε οτι οι γυναικες απεχθανονται τις ατακες και ας γελανε οταν τις ακουν.
απο μεσα τους λενε[τι μαλακας ειναι αυτος].
προτιμηστε να ειστε σοβαροι,χωρις πολλα λογια .
οι χαζοζαρουμενοι ποτε δεν εριξαν σοβαρη γυναικα. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρε μάγκες, οι ατάκες δεν μετράνε... Πεπερασμένος αριθμός υπάρχει, δεν είναι το παν.
Είναι απλά μια βλακεία που θα πεις για να ανοίξεις τη κουβέντα.
Πχ με τις άλλες 2 που άνοιξα κουβέντα άρχισε απλά απο τη στολή που φόραγα (δε σας λέω τι ήταν γιατί αν κράζετε τον ροζούλη για τη δική του, εμένα θα με βάλετε να αλλάζω λάδια στον πάσχο για την υπόλοιπη ζωή μου.. )..και αφου τα 'λες' που κολλησες? τι διαφορα εχει η ομορφη απο το μπαζο?
-
Οτι το μπάζο θα κάνει καλύτερο κρεβάτι.
(κλισέ Νο.32235235)
-
Οι γυναίκες θέλουν δύο πράγματα. Να ασχολείσαι μαζί τους και να το δείχνεις έντονα, και να τις ψήσεις πως εσύ είσαι το κυρίαρχο αρσενικό που αξίζει να διαιωνίσει το είδος
-
οι γυναίκες θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν σοβαρό άνδρα με χιούμορ. Θέλουν φιλοφρονήσεις, αλλά με φειδώ. Το χιουμορ είναι ο άσσος στο μανίκι, δεν είναι το μανίκι ολόκληρο... Τέλος πάντων, συνταγές δεν υπάρχουν. Πρέπει απλά να είσαι σοβαρός...
Επίσης σκεφτείτε: άνδρας+γυναίκα=το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο... κανείς δε θα σας κατηγορήσει για κάτι τέτοιο. επίσης, ακόμα και αν αποτύχετε μια φορά, δεν πειράζει. η σοβαρή κοπέλα θα το δει ως φλέρτ, η ανεγκέφαλη ως νίκη...
ποτέ μην σταματάτε να φλερτάρετε... θα χαθεί το νόημα της ζωής τότε...
-
Αυτα που οι ανδρες νομιζουν οτι θελουν οι γυναικες.....
-
έχει χαθεί η μπάλα νομίζω...
βουρ στον πατσα!!! ...και οι χυλόπιτες καλές είναι
p.s. τον χαρταετό μου το πέταξα πάντως
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ρε μάγκες, οι ατάκες δεν μετράνε... Πεπερασμένος αριθμός υπάρχει, δεν είναι το παν.
Πχ με τις άλλες 2 που άνοιξα κουβέντα άρχισε απλά απο τη στολή που φόραγα (δε σας λέω τι ήταν γιατί αν κράζετε τον ροζούλη για τη δική του, εμένα θα με βάλετε να αλλάζω λάδια στον πάσχο για την υπόλοιπη ζωή μου.. )..και αφου τα 'λες' που κολλησες? τι διαφορα εχει η ομορφη απο το μπαζο?
Δε μπορώ, αγχώνομαι..
Δεν ήταν μπάζα, απλά δεν με ενδιέφεραν οι συγκεκριμένες, είχα εστιάσει στη μαθήτρια.
Ρε γμτ, δε γίνεται αυτό το πράγμα, πρέπει να γίνω ζώο μπας και δω άσπρη μέρα μου φαίνεται. -
Δεν είναι θέμα κτηνοποίησης ρε, να ξεπεράσεις τις αναστολες σου πρέπει
και να είσαι έτοιμος ότι στην αρχή μπορει να τον πιείς -
(δε σας λέω τι ήταν γιατί αν κράζετε τον ροζούλη για τη δική του, εμένα θα με βάλετε να αλλάζω λάδια στον πάσχο για την υπόλοιπη ζωή μου.. )..Ζωη και κοτα θα περασεις... Δε θα κουνησεις χερακι..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
να ξερετε οτι οι γυναικες απεχθανονται τις ατακες και ας γελανε οταν τις ακουν.
απο μεσα τους λενε[τι μαλακας ειναι αυτος].
προτιμηστε να ειστε σοβαροι,χωρις πολλα λογια .
οι χαζοζαρουμενοι ποτε δεν εριξαν σοβαρη γυναικα.Ετσι ειναι αλλα ενα καλο ,εξυπνο σχολιο που δεν κατηγορει και θιγει κανεναν και φερνει γελιο δεν ειναι κακο!
-
Φυσικα και οι ατακες ριχνουν γκομενες αρκει να ειναι original.. αν δεν ειναι θα φαινεσαι πιο βλακας απ'οτι ηδη εισαι.
Αλλα αν εισαι υπερ-μπαζο (no disrespect 4 ma homiez in da forum) δε σε σωζει καμια ατακα. Μονο τα λεφτα (και οι πλαστικες). Για τον μ.ο. παντως δεν μαμαει ο ωραιος μαμαει ο θαρραλεος -
Με τα λεφτα και μπαζο να εισαι δειχνεις τοπ μοντελ!
-
Δε μπορώ, αγχώνομαι..
Δεν ήταν μπάζα, απλά δεν με ενδιέφεραν οι συγκεκριμένες, είχα εστιάσει στη μαθήτρια.
Ρε γμτ, δε γίνεται αυτό το πράγμα, πρέπει να γίνω ζώο μπας και δω άσπρη μέρα μου φαίνεται.απομυθοποιησε τες... αν θες μπορεις να βρεις ενα ασχημο στοιχειο σε καθε γυναικα και να δεις πως θα σου φυγει το αγχος...αλλη θα χει μεγαλο κωλο, αλλη μυτη, αλλη θα ναι αλληθωρη...perfect woman doesnt exist! και τοτε θα παιζεις στα ισα..
να χεις λιγο σκατοψυχια μεσα σου...λιγο κωλοπαιδισμο...με τον κομπο στη γλωσσα ο καθενας παει χαμενος απο χερι...και δε πα να χει και 30εκ. πουλι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δε μπορώ, αγχώνομαι..
Ρε γμτ, δε γίνεται αυτό το πράγμα, πρέπει να γίνω ζώο μπας και δω άσπρη μέρα μου φαίνεται.απομυθοποιησε τες... αν θες μπορεις να βρεις ενα ασχημο στοιχειο σε καθε γυναικα και να δεις πως θα σου φυγει το αγχος...αλλη θα χει μεγαλο κωλο, αλλη μυτη, αλλη θα ναι αλληθωρη...perfect woman doesnt exist! και τοτε θα παιζεις στα ισα..
να χεις λιγο σκατοψυχια μεσα σου...λιγο κωλοπαιδισμο...με τον κομπο στη γλωσσα ο καθενας παει χαμενος απο χερι...και δε πα να χει και 30εκ. πουλι..
Καίριες οι επισημάνσεις του Άδη...να τον ακούτε τον άνθρωπο
-
i am an idea...bulletproof..
-
Όπως είδα το 30εκ λέω θα μιλάει για λεφτά.
Το πουλί τί το θέλεις, λες να το βλέπουν μέσα απ το παντελόνι?
Άσε που σύμφωνα με τις πηγές που παρέθεσε ο ιλιλιας δεν παίζει και ρόλο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
(no disrespect 4 ma homiez in da forum)
Total respect, γι' ακόμη μια φορά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όλα αυτά θα τα δοκιμάσω όπου να 'ναι κι εγώ, μιας και εδώ και μερικές μέρες, είμαι πάλι εργένης.
Τι, παει η πιτσιρικα;
Εχω την εντυπωση οτι κατι συμβαινει με τις πιτσιρικες τελευταια
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες