-
Αυτο ειναι. Απλως ο Basstarlet σου προτεινε την καλυτερη εκδοση του τραγουδιου. Απιστευτο κομματι!!!!
-
Φίλε xtkz το κομμάτι είναι όντως απίστευτο, απλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Είναι του Pajero και ψάχνω του Outlander. Παρεπιπτόντως ψάχνω και της Smirnoff Ice, με την παρέα που κάνει πάρτι στα πλυντήρια. Όποιος σοφός γιγνώσκει... (Μάλλον ο Basstarlet θα το κάνει το θαύμα του)
-
Caesar's Palace - Kick you out
-
Φίλε BasStarlet θέλω τα φώτα σου αν και δεν πρόκειται για διαφήμιση. Επειδή όμως μου φαίνεσαι για House addict ίσως ξέρεις. Παλιότερο dance κομματάκι, γυναικεία φωνή, 'I'm that kind of a girl,.. I can feel like a million dollars, higher and higher' είναι το ρεφραίν και κάνει λίγο 70's disco.
-
Δυστυχως δεν μου θυμιζει τιποτα..
-
Στο διαφημηστικο του MICRA που κανουν μπραντεφερ μια κοπελα και ενας χοντρος για μια θεση παρκινκ ποια μουσικη ακουγεται ;Μου μοιαζει με ροζ πανθηρα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος
-
Ναι αυτο ειναι.
-
Για την ακρίβεια είναι η μουσική που ακούγεται σε ιστοριούλες με τον επιθεωρητή Κλουζό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για την ακρίβεια είναι η μουσική που ακούγεται σε ιστοριούλες με τον επιθεωρητή Κλουζό.Δεν ημουν σιγουρος αν ηταν απο εκει ή απο τις ιστοριες με τον μυρμηγκοφαγο και το μυρμηγκι (αν τις θυμαται κανεις).
Ευχαριστω -
Επίσης το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Yaris με τους εξωγήινους είναι το Snake από Audio Bullys, για όποιον ενδιαφέρεται!
-
-
Mου θυμιζει τη μουσικη απο την διαφημιση του Martini με τον Clooney....
Boozoo Bajou - Night over Manaus -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Boozoo Bajou - Night over ManausΣωστόοοοοος και πάλι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για την ακρίβεια είναι η μουσική που ακούγεται σε ιστοριούλες με τον επιθεωρητή Κλουζό.Τη μουσική του Ροζ Πάνθηρα είχε γράψει ο μεγάλος Henry Mancini.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Boozoo Bajou - Night over ManausΣωστόοοοοος και πάλι
Ωραίο τραγουδάκι! Αλλά ώρες ώρες νομίζεις ότι θα βγει κανένας μαύρος από την κουζίνα μου και θα κρατάει κανένα πιρούνι να με φάει.
Α! Τώρα που ακούω το τραγούδι, θυμήθηκα έναν που έχει ένα Ami...του είχα αφήσει ένα χαρτάκι στο τζάμι (κλασικά πράγματα... ) με πήρε τηλ και μετά μου είπε ότι η δουλειά του είναι φωτογράφος, αλλά με ειδικότητα σε φωτογραφίες ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ
Μου πρότεινε κιόλας να περάσω να μου δείξει φωτογραφίες από διάφορες φυλές (μου είπε κάποια ονόματα από τα οποία θυμάμαι μόνο τους Μασάι (ή όπως γράφεται ...) για ευνόητους λόγους! ) που τις έχει γνωρίσει πάρα πολύ καλά...
Εξάλλου όπως λένε οι φίλοι μου...μόνο εγώ μπορώ να γνωρίζω τα πιο κουφά άτομα στον κόσμο
-
Μία από τις καλύτερες 'μουσικές' θεωρώ ότι ακούγεται στη διαφήμιση (μίνι ταινία) του νέου Accord.
Ήταν να μην κάνουν διαφήμιση οι Ιάπωνες
-
Το τραγούδι που 'παίζει' στη νέα διαφήμιση του OPEL Corsa είναι το Travel Girl από Hitch Hike.
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Το τραγούδι που 'παίζει' στη νέα διαφήμιση του OPEL Corsa είναι το Travel Girl από Hitch Hike.Και ετοιμαζομουν να το ρωτησω !!!
-
Αν και ειναι σιγουρο οτι ειμαι ασχετος απο μουσικη,
στην διαφημιση του νεου Golf....τι κομματι ωραιο ειναι αυτο ? -
MOYΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ