-
Παιδια εγω σκοπευω να το παραγγειλω αρχες μαρτιου (με: interlagos, dynaudio rcd510, πακετο φωτισμου και ισως parkpilot)....μαυτα που διαβαζω δηλαδη...θα το χω αυγουστο και???
Ή αυτο αφορα τα αμαξια με ηλιοροφη και sportpack?
Οπως και να χει, μου φαινεται υπερβολικη η αναμονη... -
Ο χρήστης Fanatic έγραψε:
γινεται οσοι εχουμε βαλει ηλιοροφη να γραψουμε εβδομαδα παραγωγης????
εγω παραγγειλα 2-12-08 και πηρα **14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ **
4-11-2008 με ηλιοροφή και πήρα 13η εβδομάδα εν τέλει! (μετά από αρχικά 15η)
Δηλαδή παραγωγή 26 Μαρτίου με 2 Απρίλίου οπότε καλά μου είπαν απο αντιπροσωπεία για τέλη Απριλίου! Πέφτει και Πάσχα οπότε μας βλέπω μετα το Πάσχα, οπότε αρχές Μαΐου!!!
Μιλάμε για 6 μήνες αναμονή και βάλε ε!!! Κωλοεταιρεία!
Λετε να το εχουμε 1 Μαιου??εμενα μου ειπαν 14η εβδομαδα οποτε θα εχουν κανονισει να φορτωθουν μαζι!!!
-
Εγώ το έκλεισα 7-11-09 με μόνο extra RCD510 και ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα!!
Έλεος
Είναι κανείς που το έκλεισε εκείνη την περίοδο? και αν ναι σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία? -
[quote='Corleone']Εγώ το έκλεισα 7-11-09 με μόνο extra RCD510 και ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα!!
Έλεος
Είναι κανείς που το έκλεισε εκείνη την περίοδο? και αν ναι σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία?[/qκατι δεν παει καλα φιλε...πηγαινε πες τους οτι θα το ακυρωσεις οπως εκανα εγω και αμεσως θα σου πουν ....
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Εγώ το έκλεισα 7-11-09 με μόνο extra RCD510 και ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα!!
Έλεος
Είναι κανείς που το έκλεισε εκείνη την περίοδο? και αν ναι σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία?[/qκατι δεν παει καλα φιλε...πηγαινε πες τους οτι θα το ακυρωσεις οπως εκανα εγω και αμεσως θα σου πουν ....
Φίλε πότε το έκλεισες εσύ, με τι extra, και πότε το παρέλαβες?
Εγώ το έκλεισα απο την ΚARENTA στη Συγγρού, οπότε αν έχει κλείσει κανένας απο εκεί θα μπορούσε να μου πει για το που βρίσκεται η παραγγελία του?THX
-
Δηλαδή παραγωγή 26 Μαρτίου με 2 Απρίλίου οπότε καλά μου είπαν απο αντιπροσωπεία για τέλη Απριλίου! Πέφτει και Πάσχα οπότε μας βλέπω μετα το Πάσχα, οπότε αρχές Μαΐου!!!
13η εβδομαδα ειναι 23 με 27 οχι 26 με 2 οποιος εχει sony-ericsson κινητο μπορει να δει
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Δηλαδη θελετε να πειτε οτι οι μαρσπιεδες και η αλα Audi εμφανιση του εμπρος μερους σας αρεσει?
ΟΚ , καλο το χρωματακι (αλλα θα το προτιμουσα σε κατι πιο ... αγροτικο) , καλες και οι ζαντες (σε ασημι ή σε ανθρακι θα ηταν τελειες) και εννοειται πως το μενου στην πορτα ειναι ολα τα λεφτα!!!+1000 Θυμίζει Audi
Ένα ήταν το aftermarket scirocco που μου άρεσε. Λιτό σχετικά και επιβλητικό
-
Ένα ευχάριστο νέο.....
Φίλος από το VW club είδε στο Πέραμα καμμιά 20αριά DSG ξεφορτωμένα σήμερα, κάποια από αυτά πηγαίνουν για Κύπρο.
Όσοι παραγγείλατε DSG με εβδομάδα παραγωγής την 8η του 09 αρχίστε να τρίβετε τα χέρια σας.....εγώ άρχισα ήδη....
-
13η εβδομαδα ειναι 23 με 27 οχι 26 με 2 οποιος εχει sony-ericsson κινητο μπορει να δει
δεν ξέρω πως τις μετράς τις εβδομάδες αλλά ο χρόνος άρχισε απο πέμπτη 1/1 οπότε 13η εβδομάδα είναι από πέμπτη 26/3 έως πέμπτη 2/4 εκτός άν θεωρήσουμε τις εβοδμάδες από δευτέρα και την πρώτη του χρόνου δηλαδή κουτσουρεμένη!!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ένα ευχάριστο νέο.....Φίλος από το VW club είδε στο Πέραμα καμμιά 20αριά DSG ξεφορτωμένα σήμερα, κάποια από αυτά πηγαίνουν για Κύπρο.
Όσοι παραγγείλατε DSG με εβδομάδα παραγωγής την 8η του 09 αρχίστε να τρίβετε τα χέρια σας.....εγώ άρχισα ήδη....
μακαρι!!!
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Εγώ το έκλεισα απο την ΚARENTA στη Συγγρού, οπότε αν έχει κλείσει κανένας απο εκεί θα μπορούσε να μου πει για το που βρίσκεται η παραγγελία του?
THX
Κι εγω εκλεισα στην ΚARENTA στη Συγγρού στις 18-11.
Το αυτοκινητο κατασκευαστηκε την περασμενη Τριτη 17-02 και οπως μου ειπανε σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα την Παρασκευη που μας περασε , σε περιπου 3 εβδομαδες απο τοτε (20-02) δηλ. περιπου 12 με 16 Μαρτιου θα ειναι στα χερια μου. -
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Εγώ το έκλεισα απο την ΚARENTA στη Συγγρού, οπότε αν έχει κλείσει κανένας απο εκεί θα μπορούσε να μου πει για το που βρίσκεται η παραγγελία του?
THX
Κι εγω εκλεισα στην ΚARENTA στη Συγγρού στις 18-11.
Το αυτοκινητο κατασκευαστηκε την περασμενη Τριτη 17-02 και οπως μου ειπανε σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα την Παρασκευη που μας περασε , σε περιπου 3 εβδομαδες απο τοτε (20-02) δηλ. περιπου 12 με 16 Μαρτιου θα ειναι στα χερια μου.Εμένα πάλι μου έχουν πει πως είναι έτοιμο από τις αρχές Φεβρουρίου!!! Μου είχαν πει πως θα ήταν Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες και ακόμα το πλοίο έρχεται... Τι στο καλό με κουπι το φέρνουν? Αυτο όμως που δε μπορώ να καταλάβω είναι το εξής: πως είναι δυνατόν να μη ξέρουν ημερομηνία άφιξης?????? Αμάξια φέρνουν, όχι πασατέμπο, αλλά ακόμα και πασατέμπο να φέρνεις απο το εξωτερικό ξέρεις πότε να το περιμένεις...Ελπίζω να μην έχει γίνει καμια μ@λ@κια...............
-
εχει κανεις το owner's manual σε ηλεκτρονικη μορφη??
επισης ξερει κανεις με σιγουρια αν τα τσι 122 εχουν πιο κοντο σασμαν απο 160 αρια?η απο 140-170???
υσ: εμενα το δικο μ μπηκε στη παραγωγη αυτη τη βδομαδα
-
το body kit ειναι καλό αν και δεν ειμαι οπαδος τετοιων κινησεων
με νορμαλ χρωμα ειδικα στις ζαντες παντως, θα ητανε πανεμορφο -
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
εχει κανεις το owner's manual σε ηλεκτρονικη μορφη??επισης ξερει κανεις με σιγουρια αν τα τσι 122 εχουν πιο κοντο σασμαν απο 160 αρια?η απο 140-170???
υσ: εμενα το δικο μ μπηκε στη παραγωγη αυτη τη βδομαδα
Αυτο με το σασμαν που λες θα ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια αν καποιος
φιλος εχει το 122αρι να μας την παραθεσει... -
tha to apoktisw kai egw suntoma...
to dilima einai to eksis: Stin ekthesi autokinitou nomizw oti to ena itan me kathismata alcantara - cashmere ta opoia omws den mporw na ta vrw pouthena gia na ta ksanadw. Sto internet mono mia fwtografia kukloforei apo tin vw kai se autin den fainontai omorfa enw egw thumamai oti mou aresan polu... Den thelw na ta paraggeilw xwris na eimai sigouros oti mou aresoun... Erwtisi 1i loipon... ta exei kaneis?! Mporei na steilei fwtografia? Sorry den exw prolavei na diavasw ooooles tis selides tou foroum kai den kserw an exei idi dimosieuthei kati tetoio.
Erwtisi 2i pros tou eutuxeis katoxous scirocco. I pragmatiki katanalwsi enos 1.4 160hp poia einai? Alla de milaw se fasi strwsimatos... Se fasi kanonikis-grigoris odigisis... kai deuteron mesa stin poli... -
Ο χρήστης stratosphere έγραψε:
tha to apoktisw kai egw suntoma...
to dilima einai to eksis: Stin ekthesi autokinitou nomizw oti to ena itan me kathismata alcantara - cashmere ta opoia omws den mporw na ta vrw pouthena gia na ta ksanadw. Sto internet mono mia fwtografia kukloforei apo tin vw kai se autin den fainontai omorfa enw egw thumamai oti mou aresan polu... Den thelw na ta paraggeilw xwris na eimai sigouros oti mou aresoun... Erwtisi 1i loipon... ta exei kaneis?! Mporei na steilei fwtografia? Sorry den exw prolavei na diavasw ooooles tis selides tou foroum kai den kserw an exei idi dimosieuthei kati tetoio.
Erwtisi 2i pros tou eutuxeis katoxous scirocco. I pragmatiki katanalwsi enos 1.4 160hp poia einai? Alla de milaw se fasi strwsimatos... Se fasi kanonikis-grigoris odigisis... kai deuteron mesa stin poli...Καλησπερα, καλως ηρθες, γραφε μονο με Ελληνικα γιατι μας βγηκαν τα ματια...
Επειδη και εγω ψαχνω πολυ καιρο για φωτο με αλκανταρα σε κασμιρ και δεν εχω βρει περα απο την φωτο του configurator, η οποια δεν ειναι και οτι πιο ρεαλιστικο.
Εχω απευθυνθει αντιστοιχα σε Γαλλικο και Αγγλικο forum του Scirocco και ακρη
δεν βρηκα.
Μακαρι καποιος μελλοντικος κατοχος ή οποιος εχει δει πραγματικη φωτο με το εσωτερικο του αυτοκινητου (εκτος configurator και δειγματος υφασματος σε αλλη φωτο), να την
ανεβασει...
Για την 2η αν και (δυστυχως) προς το παρον δεν ανηκω στους τυχερους κατοχους,
απο δοκιμη των 4τροχων Νοεμβριου 08, η μεση καταναλωση που μετρηθηκε ηταν λιγο κατω απο τα 9.5λιτρα/100χλμ 'η οποια μπορει να πεσει κι αλλο με καποια προσπαθεια' οπως χαρακτηριστικα εγραφε στο τεστ.' Σε συνθηκες πιεσης , υπολογιστε με σιγουρια περισσοτερο απο 13λιτρα/100χλμ' ηταν το τελικο σχολιο αναφορικα με την καταναλωση. -
Μία ακόμη φωτό του Opal χρώματος.
-
Mαζι με το καφε, απο τα πιο sic χρωματα...
VW Scirocco