-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)
Αν κοιτούσες μέσα στο μυαλό τους θα έβλεπες την ομίχλη!
Οχι... 'Δεν χρειαζεται να τρεχεις.... Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο'
εγώ νόμιζα ότι είπες 'Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο γιατί θα ρίξω πρώτα στη δικιά σου ένα λούτσο' (χωρίς πατάτες!)
Ειναι λαθος η σειρα που τα χεις.
Πρωτα της εριξα εναν και μετα εμαθα τι φαγητο θα του φτιαξει....
Αυτο ειναι το σκεπτικο...Αααα καλά αν περιμένεις να το πιάσει εκείνη την ώρα σώθηκες!
Σπανια το καταλαβαινουν....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)
Αν κοιτούσες μέσα στο μυαλό τους θα έβλεπες την ομίχλη!
Οχι... 'Δεν χρειαζεται να τρεχεις.... Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο'
εγώ νόμιζα ότι είπες 'Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο γιατί θα ρίξω πρώτα στη δικιά σου ένα λούτσο' (χωρίς πατάτες!)
Ειναι λαθος η σειρα που τα χεις.
Πρωτα της εριξα εναν και μετα εμαθα τι φαγητο θα του φτιαξει....
Αυτο ειναι το σκεπτικο...Αααα καλά αν περιμένεις να το πιάσει εκείνη την ώρα σώθηκες!
Σπανια το καταλαβαινουν....
ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν πετυχαίνεις το φαί...
-
-
-
all time classic καφάσι...!!!
είδα έναν αντίστοιχο σήμερα με 4τροχη γουρούνα να έχει όρθιο ένα πιτσιρίκι στο ντεπόζιτο. Εκτός του κινδύνου που διατρέχει το παιδί ...δεν το λυπήθηκε με αυτό το ψ@λόκρυο; Ηταν κατακόκκινο.
-
Δεν έχει ανάγκη το μικρό λέμε!!! Έχει ειδικό μάλλινο προστατευτικό σκουφάκι κ το παπάκι έχει αντιανεμική ποδιά.
-
Δεν λέω για το δικό σου μικρό, για ξαναδιάβασε.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πραγματικα, εχουν αναρρωτηθει ποτε μηπως δουλευουν πολλες ωρες; ΟΚ, δυσκολο το μεροκαματο, αλλα οι υπολοιποι τι φταιμε;Τι ζόρι έχεις εσύ; Ο άνθρωπος βγάζει το ψωμί του λέμε! Και αν προξενήσει και 1-2 ατυχήματα τη βδομάδα, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Εχθρέ του τίμιου εργαζόμενου (or whatever...)
( )Το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στην κατηγορία, 'Ανεύθυνοι Οδηγοί - Ζώα' πηγαίνει στον Παππού, από την ταινία 'Ο Παππούς και το Εγγόνι'.
Όταν βλέπω τέτοια σκηνικά τα παίρνω big time! Και αν του την πεις ότι κινδυνεύει το παιδί έτσι και αυτός απαντήσει ειρωνικά 'Και εσένα τι σε νοιάζει, δικό σου είναι;' ή 'Σιγά μωρέ, έχει ο θεός' τότε μου έρχεται να τον
-
ίσως πήγαινε καλύτερα στο περί 'κάγκουρων' αλλά αυτός θέλει φυλάκιση!!!
Παλιό Cordoba είχε απίστευτη μεταλική αεροτομή, θανατηφόρες μυτερές γωνίες που προεξείχαν στα πλάγια, έφτανε στο ύψος της οροφής του αμαξιόυ λες και ήταν εαριοθούμενο.
Αν πέσει πάνω μηχανάκι, έχει - στην καλύτερη περίπτωση - αποκεφαλιστεί ο οδηγός!!! Καλά δεν είναι παράνομες αυτές? Αυτός ο ππαπάρας που την τοποθέτησε δεν είχε λίγη τσίπα πάνω του? Δεν τον ένοιαξε μήπως πέσει το δικό του παιδι και χτυπήσει εκεί πάνω? -
Θυμήθηκα περιστατικό σε ελαφρώς κατηφορικό σημείο επί της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Νέα Σμύρνη) το Σάββατο το μεσημέρι. Μητέρα οδηγός παλιού Mitsubishi αγροτικού είχε τεντωμένο το δεξί χέρι της και (νόμιζε ότι) κρατούσε ένα παιδί 4-5 ετών που καθόταν στη θέση του συνοδηγού χωρίς ζώνη
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μητέρα οδηγός παλιού Mitsubishi αγροτικού είχε τεντωμένο το δεξί χέρι της και (νόμιζε ότι) κρατούσε ένα παιδί 4-5 ετών που καθόταν στη θέση του συνοδηγού χωρίς ζώνηΑυτή είναι εξελιγμένη έκδοση. Η παλαιότερη έκδοση θεωρεί ότι θα προλάβει να το πιάσει ΑΦΟΥ τρακάρει...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ίσως πήγαινε καλύτερα στο περί 'κάγκουρων' αλλά αυτός θέλει φυλάκιση!!!
Παλιό Cordoba είχε απίστευτη μεταλική αεροτομή, θανατηφόρες μυτερές γωνίες που προεξείχαν στα πλάγια, έφτανε στο ύψος της οροφής του αμαξιόυ λες και ήταν εαριοθούμενο.
Αν πέσει πάνω μηχανάκι, έχει - στην καλύτερη περίπτωση - αποκεφαλιστεί ο οδηγός!!! Καλά δεν είναι παράνομες αυτές? Αυτός ο ππαπάρας που την τοποθέτησε δεν είχε λίγη τσίπα πάνω του? Δεν τον ένοιαξε μήπως πέσει το δικό του παιδι και χτυπήσει εκεί πάνω?Τα δικά μας παιδιά είναι αθάνατα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μητέρα οδηγός παλιού Mitsubishi αγροτικού είχε τεντωμένο το δεξί χέρι της και (νόμιζε ότι) κρατούσε ένα παιδί 4-5 ετών που καθόταν στη θέση του συνοδηγού χωρίς ζώνη
Αυτή είναι εξελιγμένη έκδοση. Η παλαιότερη έκδοση θεωρεί ότι θα προλάβει να το πιάσει ΑΦΟΥ τρακάρει...
Xαχα,το κανει και ο παππους μου αυτο,οταν οδηγαει και παταει αποτομα φρενο απλωνει ενστικτωδως και αστραπιαια(3-4 δευτερολεπτα αφου εχει φρεναρει) το δεξι χερι ασχετως ποιος καθεται στον συνοδηγο
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Μητέρα οδηγός παλιού Mitsubishi αγροτικού είχε τεντωμένο το δεξί χέρι της και (νόμιζε ότι) κρατούσε ένα παιδί 4-5 ετών που καθόταν στη θέση του συνοδηγού χωρίς ζώνη
Αυτή είναι εξελιγμένη έκδοση. Η παλαιότερη έκδοση θεωρεί ότι θα προλάβει να το πιάσει ΑΦΟΥ τρακάρει...
Xαχα,το κανει και ο παππους μου αυτο,οταν οδηγαει και παταει αποτομα φρενο απλωνει ενστικτωδως και αστραπιαια(3-4 δευτερολεπτα αφου εχει φρεναρει) το δεξι χερι ασχετως ποιος καθεται στον συνοδηγο
Πριν 4-5 χρόνια σε μια βόλτα στην Κρήτη με φίλο 'αλανο*'-Κρητικό ο τελευταίος χρειάστηκε να φρενάρει απότομα. Ενστικτωδώς άπλωσε το χέρι του στη θέση του συνοδηγού για να με συγκρατήσει. Θα μου πείτε: 'Πού είναι το περίεργο;'. Στο ότι εγώ φορούσα ζώνη κι εκείνος όχι
*: Από αυτούς που θεωρούν περιττό αξεσουάρ τη ζώνη
-
Ζωο και ο χτεσινος ταριφας που βγηκε μπροστα μου απ τη διασταυρωση στα 10 μετρα και σα να μην εφτανε αυτο, σταματαει δεξια χωρις φλας να παρει πελατη. Αφου εφαγε κορνες φωτα κλπ γαλλικα, με την πελατισα μεσα αρχιζει να με κυνηγαει για να ζητησει και τα ρεστα. Κατεβαινει και αρχιζει να μ' απειλει. Φυσικα δεν καθισα να πιαστω στα χερια με τον ηλιθιο, πηρα την πινακιδα του και εκανα αναφορα στην τροχαια, στο υπουργειο μεταφορων και στο σωματειο ταξι. Τι αλλο μπορω να κανω για να μπει στη θεση του; Απο την αστυνομια μου ειπαν οτι το ανελαβαν το θεμα , τωρα που θα τον βρουνε ειναι αλλη ιστορια.
Τελικα η ασυδοσια των ταξιτζηδων βασιζεται κυριως στη δικια μας ανοχη. Ελεος! -
Δε συνηθιζω να γραφω στο συγκεκριμενο topic. Τα περισσοτερα περιστατικα που γραφονται, τα θεωρω 'λογικα', και εχουν συμβει τοσες φορες που τα θεωρω... συνηθισμενα.
Συνηθισμενο βεβαια ειναι και το χθεσινο περιστατικο... Αλλα πρεπει να το πω καπου, θα νιωσω καλυτερα...
Κινουμαι στην αρχη της Θεσσαλονικης-Μουδανιων, με σκοπο να βγω δεξια στην πρωτη εξοδο ωστε να καταληξω στην Εθν. Αντιστασεως.
Διαλεγω λοιπον τη σωστη λωριδα για να στριψω δεξια , αφηνω το ποδι απο το γκαζι και βγαζω φλας.Τη στιγμη που πλησιαζω ακριβως στην αρχη της στροφης, αντικριζω σταματημενο ενα μαυρο Tiguan!
Οχι στην δεξια ακρη του δρομου, μα στην αριστερη πλευρα του.
Με το ποδι στο φρενο προσπαθω να κερδισω χρονο, ωστε να καταλαβω τις προθεσεις του οδηγου...Ο οδηγος, βαζει οπισθεν, κινειται αντιθετα καταλαμβανοντας ακομα περισσοτερο χωρο στο οδοστρωμα, και ερχεται κατα πανω μου!
Εκανε λαθος την εξοδο ο κακομοιρης...
Κοβω οσο μπορω (ακολουθουσαν και αλλα αυτοκινητα), το χερι κολλημενο στην κορνα, αναβω τα φωτα.
Εβαλε πρωτη και εφυγε με την ησυχια του προς τη σωστη κατευθηνση.Ζαχαρονερο μετα για τη τρομαρα μου...
-
Όχι τίποτα το ιδιαίτερο απλά για την συμπεριφορά μερικών ατόμων:
Δημοτικό θέατρο χτες στο πειραιά κατά τις 6.30. Πάει να στρίψει αριστερά λεωφορείο προς το λιμάνι του πειραιά (επιτρέπονται να στρίψουν αριστερά μόνο λεωφορεία). Ξαφνικά το βλέπω να σταματάει και για λίγη ώρα κόρνα.
Ωχ λέω τι άλλο θα γίνει σε αυτό το σταυροδρόμι. Βγαίνει μία γυναίκα από ένα αμάξι (που δεν έβλεπα λόγω του λεωφοείου) και άρχιζε να τον βρίζει. Φεύγει το λεωφορείο χωρίς να της δώσεις σημασία. Ανάβει πράσινο για μένα και τι να δω! Ένα μαύρο Aygo σταματημένο με αλάρμ στην διάβαση πεζών πάνω, αριστερή από τις 2 λωρίδες και μία υστερική κυρία να μιλάει στο τηλέφωνο και να κοπανιέται σαν κατσίκι μέσα και να την ακούω με κλειστά τα παραθυρα της και τα δικά μου!!
Το αμάξι της δεν είχε παθει καμία ζημιά όπως είδα. Απλά για κάποιο λόγο έφταιγε δεν έφταιγε το λεωφορείο, ούρλιαζε στον γκόμενο της στο τηλέφωνο και εμάς να μας έχεις πρίξει τα που είχε σταματήσει μες τη μέση (και τους πεζούς μετά).
-
Ζωαδι ο μπαρμπας που εβγαλε τα προσκεφαλα οδηγου και συνοδηγου απο την cadillac bls του επειδη προφανως ετσι τον βολευε και ετσι θα ειχε μαθει με το προηγουμο ρημαδι που οδηγουσε και δεν ειχε.
-
Εξαιρετικός ο 'κύριος' χθες το μεσημεράκι στα Τέμπη με λαχανί Daihatsu Terios (το πιο καινούργιο) με πινακίδες Λάρισας.
Ο εν λόγω κύριος,προφανώς πιστέυει πολύ στο αυτοκίνητο του καθώς επιχείρησε να περάσει εμένα,άλλα 2 προπορευόμενα οχήματα και 2 νταλίκες,μονομιάς.
Οπως ήταν φυσικό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα,έφτασε στροφή και την τελευταία τελευταία στιγμή πριν 'φιληθεί' με το διερχόμενο μπαίνει κακήν κακώς πίσω απο την νταλίκα.Έπεσαν κορναρίσματα φώτα και τα σχετικά απο τα αυτοκίνητα.Πρώτη φορά που έκοψα γιατί πραγματικά πίστευα οτι δεν το γλιτώναμε το μπάχαλο....
ΥΓ εννοείται οτι φλας δεν άναψε.Χαλάνε μπαταρία.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
...ΥΓ εννοείται οτι φλας δεν άναψε.Χαλάνε μπαταρία.
Τραβάει ρεύμα και του κόβει την επιτάχυνση.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............