-
65 έουροζ η αλλαγή λαδιών στο Panda μας στον Εσκιάδη στη Θεσ/νίκη.
Λίγο κάτω απ τα 9 ευρώ το φίλτρο, 8,80κάτι * 4 τα λάδια (Shell Helix ) και τα υπόλοιπα εργατικά.Έχε χάρη που το κάνουμε για την σφραγιδούλα της εγγύησης. Είναι η μόνη συντήρηση που κάνουμε 1 φορά το χρόνο μέχρι τώρα, 10Κ χλμ έχει το καημένο, μόνο. Το σέρβις των 20Κ θα το φτάσουμε σε άλλα 3 χρόνια, μ αυτούς τους ρυθμούς.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολυ ακριβα σου πηγε,δυο ωρες εργασια ειναι το πολυ αυτα που σου εκανε .κανονικα παει30ευρω η ωρα επι δυο 60 ευρω.τωρα τα 180 ειναι κοροιδια σκετη ,μην ξαναπας.30????????????? Στις περισοτερες μαρκες παιζει συν πλην στα 45 €
-
Φαντάσου πόσο αργό είναι.
-
Στον Παπρά η εργασία είναι 42 ευρώ την ώρα. Το φίλτρο κανένα 20άρικο και το φίλτρο καμπίνας περί τα 50 ευρώ.
42Χ2 + 20 + 50 = 154 ευρώ Χ 1.19 = 183 ευρώ.
Οι δύο ώρες μάλλον θα δικαιλογούνται από το θέμα του διαφορικού.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το πολύ να πάρει κανα 10λεπτο το διαφορικό, περισσότερο για να στάξει και μετά να το ξαναγεμίσουν!
Δεν τις έχουν τυποποιημένες όπως τα περισσότερα service τις εργατοώρες? Είτε διαρκέσει περισσότερο η εργασία είτε λιγότερο τα ίδια θα σου παρουν!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στον Παπρά η εργασία είναι 42 ευρώ την ώρα. Το φίλτρο κανένα 20άρικο και το φίλτρο καμπίνας περί τα 50 ευρώ.42Χ2 + 20 + 50 = 154 ευρώ Χ 1.19 = 183 ευρώ.
αυριο θα φερω τα χαρτια επανω απο το αμαξι, για να γραψω ακριβως τι κοστολογηθηκε και ποσο..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι.
τα λαδια διαφορικου και κινητηρα ηταν δικα μου.καθε ποτε σου λενε να αλλαζεις λαδια διαφορικου???
-
στα 30000 ειναι η πρωτη
-
Τα σέρβις του Α150 τα κάνω στον Ρομπόπουλο που είναι εξουσιοδοτημένος. Η εργατοώρα του συνεργείου είναι 58Ε με φπα. Για αλλαγή λαδιών μόνο, θέλει 0.2 της ώρας. Το πρώτο σέρβις των 20000χλμ κόστισε με έκπτωση 10%, 115Ε με χρέωση μισής εργατοώρας τη στιγμή που οι άλλοι δύο εξουσιοδοτημένοι ήθελαν 160 με 180Ε. Σύμφωνα με το assyst του αυτοκινήτου το επόμενο σέρβις θα γίνει στα 35000χλμ με πιθανό κόστος τουλάχιστον 350Ε (χρέωση 2.5 εργατοώρες).
-
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Το πολύ να πάρει κανα 10λεπτο το διαφορικό, περισσότερο για να στάξει και μετά να το ξαναγεμίσουν!
Δεν τις έχουν τυποποιημένες όπως τα περισσότερα service τις εργατοώρες? Είτε διαρκέσει περισσότερο η εργασία είτε λιγότερο τα ίδια θα σου παρουν!
Στην peugeot τουλαχιστον ειναι φιξ οι εργατοωρες για καθε εργασια.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα, οταν ενας φιλος ηρθε να με παρει να φυγουμε απο τον Κανελλη (τοτε, τωρα λεγεται αλλιως) που ειδε μαι προσφορα 50 € για τακακια εμπρος....λεει κατσε να τα αλλαξω μιας και θελω τακακια, και ειχαν και ωρα εκει να του τα αλλαξουν, του τα βαλανε μεσα σε 5 λεπτα....παει να πληρωσει και του ζητανε 90 € περιπου...μετα απο φασαρια του ειπαν οτι εχουν default 0,9 της ωρας για αλλαγη τακακια (μαλλον υα ειχαν μετρησει μαζι με τα πισω τακακια...που ο φιλος μου δεν αλλαξε) του κανανε μια εκπτωσουλα...αλλα και πλαι ηταν τραγικο -
Ο χρήστης metro έγραψε:
Τα σέρβις του Α150 τα κάνω στον Ρομπόπουλο που είναι εξουσιοδοτημένος. Η εργατοώρα του συνεργείου είναι 58Ε με φπα. Για αλλαγή λαδιών μόνο, θέλει 0.2 της ώρας. Το πρώτο σέρβις των 20000χλμ κόστισε με έκπτωση 10%, 115Ε με χρέωση μισής εργατοώρας τη στιγμή που οι άλλοι δύο εξουσιοδοτημένοι ήθελαν 160 με 180Ε. Σύμφωνα με το assyst του αυτοκινήτου το επόμενο σέρβις θα γίνει στα 35000χλμ με πιθανό κόστος τουλάχιστον 350Ε (χρέωση 2.5 εργατοώρες).Υπερβολικές οι τιμές! Αυτή η 'διενέργεια ASSYST' περιλαμβάνει κάμποσους ελέγχους που αμφιβάλλω εάν πραγματοποιύνται ασχέτως εάν στο τέλος σου τους χρεώνουν με επιβάρυνση στον χρόνο των εργασιών!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα εδώ!
Αυτές οι εκπτώσεις είναι λίγο αστείες! Και στα 3 αυτά εξουσιοδοτημένα συνεργεία στη Θεσσαλονίκη έχεις πάντα έκπτωση από 10% και έχει τύχει να μου κάνουν και 20% σε ένα που πηγαίνω συνήθως!
Παίζει κάτι με αυτή την πολιτική? Έκπτωση στην τιμή λιανικής ή έκπτωση σε μια ήδη φουσκωμένη τιμή ώστε να έρθει στα ίδια? -
Καλημέρα.
Πριν λίγο πήγα το αυτοκίνητό μου (βλ. υπογραφή) σε αντιπροσωπεία της Toyota επειδή χθες το πρωί άναψε η ενδεικτική λυχνία βλάβης του κινητήρα. Αφού περίμενα κανά μισάωρο, με ενημέρωσαν ότι χρειάζεται αλλαγή ο αισθητήρας λ. Το κόστος ανέρχεται στα 218ευρώ (188+30 αναγράφεται στην εντολή εργασίας που μου επεστράφη). Είναι πολλά ή όχι;Υ.Γ.: Η εργατοώρα στον Γιαννίτσα κοστίζει 48ευρώ + ΦΠΑ = 57,12ευρώ
-
λοιπον, εχω φερει επανω τα παραστατικα του σερβις... εχουμε και λεμε:
ροδελα καρτερ 0,33
φιλτρο καλοριφερ 52,53
φιλτρο λαδιου 9,32Συνολο 73,99 (με φπα)
Εργασιες
Αντικατασταση υγρου διαφορικου 9,00
Αντικατασταση φιλτρου γυρης 4,5
Κυριo Service 54,00
Συνολο 80,33 (με φπα)δηλαδη η αντικατασταση του διαφορικου και του φιλτρου γυρης δεν περιλαμβανονται στο κυριο σερβις?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, εχω φερει επανω τα παραστατικα του σερβις... εχουμε και λεμε:ροδελα καρτερ 0,33
φιλτρο καλοριφερ 52,53
φιλτρο λαδιου 9,32Συνολο 73,99 (με φπα)
Εργασιες
Αντικατασταση υγρου διαφορικου 9,00
Αντικατασταση φιλτρου γυρης 4,5
Κυριo Service 54,00
Συνολο 80,33 (με φπα)δηλαδη η αντικατασταση του διαφορικου και του φιλτρου γυρης δεν περιλαμβανονται στο κυριο σερβις?
Δηλαδή το κύριο σέρβις είναι η αλλαγή λαδιών;
Και για την αλλαγή λαδιών πλήρωσες 80 ευρωπουλίνια;Δεν μας (σου... ) τα λένε καθόλου καλά μου φαίνεται...
Update για το δικό μου... Σαν καλός ...σιδεροφάγος, χρειάστηκα ΠΑΛΙ ένα πίσω ρουλεμάν...
70€, ανταλλακτικό και εργασία... Έχω αλλάξει 3 ρουλεμάν στο Y, αν προσθέσω και 4 που είχα αλλάξει στο Zastava, ομολογουμένως, αλλάζω ρουλεμάν συχνότερα κι από....λάδια! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Τα σέρβις του Α150 τα κάνω στον Ρομπόπουλο που είναι εξουσιοδοτημένος. Η εργατοώρα του συνεργείου είναι 58Ε με φπα. Για αλλαγή λαδιών μόνο, θέλει 0.2 της ώρας. Το πρώτο σέρβις των 20000χλμ κόστισε με έκπτωση 10%, 115Ε με χρέωση μισής εργατοώρας τη στιγμή που οι άλλοι δύο εξουσιοδοτημένοι ήθελαν 160 με 180Ε. Σύμφωνα με το assyst του αυτοκινήτου το επόμενο σέρβις θα γίνει στα 35000χλμ με πιθανό κόστος τουλάχιστον 350Ε (χρέωση 2.5 εργατοώρες).
Υπερβολικές οι τιμές! Αυτή η 'διενέργεια ASSYST' περιλαμβάνει κάμποσους ελέγχους που αμφιβάλλω εάν πραγματοποιύνται ασχέτως εάν στο τέλος σου τους χρεώνουν με επιβάρυνση στον χρόνο των εργασιών!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα εδώ!
Αυτές οι εκπτώσεις είναι λίγο αστείες! Και στα 3 αυτά εξουσιοδοτημένα συνεργεία στη Θεσσαλονίκη έχεις πάντα έκπτωση από 10% και έχει τύχει να μου κάνουν και 20% σε ένα που πηγαίνω συνήθως!
Παίζει κάτι με αυτή την πολιτική? Έκπτωση στην τιμή λιανικής ή έκπτωση σε μια ήδη φουσκωμένη τιμή ώστε να έρθει στα ίδια?Όντως αυτές οι εκπτώσεις είναι αστείες, τη στιγμή που μαθαίνω ότι υπάρχει και τέταρτος εξουσιοδοτημένος για τη θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή (Παπαδόπουλος κοντά στο στρατόπεδο Νταλίπη). Έχασα το κλειδί του αυτοκινήτου πρόσφατα και απο έρευνα που έκανα το κάθε συνεργείο κοστολογουσε διαφορετική τελική τιμή εργασίας(να σβύσουν το παλιό κλειδί και να περάσουν το νέο στον εγκέφαλο) και ανταλλακτικού(κλειδί).
-
Όντως ο Παπαδόπουλος μόλις πριν λίγους μήνες έγινε εξουσιοδοτημένος και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια!
Μεγάλο + το ότι μπορείς να είσαι μπροστά στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της συντήρησης/επισκευής! -
Ψορόλλα του 2006, 1600, αλλαγή φλάντζας(δάκρυζε) σασμάν και συμπλήρωση βαλβολίνων σε επίσημη αντιπροσωπεία. 30 ευρουλάκια....Δεν το πίστευα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ψορόλλα του 2006, 1600, αλλαγή φλάντζας(δάκρυζε) σασμάν και συμπλήρωση βαλβολίνων σε επίσημη αντιπροσωπεία. 30 ευρουλάκια....Δεν το πίστευα.προφανως στα πλαισια της εγγυησης
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καλημέρα.
Πριν λίγο πήγα το αυτοκίνητό μου (βλ. υπογραφή) σε αντιπροσωπεία της Toyota επειδή χθες το πρωί άναψε η ενδεικτική λυχνία βλάβης του κινητήρα. Αφού περίμενα κανά μισάωρο, με ενημέρωσαν ότι χρειάζεται αλλαγή ο αισθητήρας λ. Το κόστος ανέρχεται στα 218ευρώ (188+30 αναγράφεται στην εντολή εργασίας που μου επεστράφη). Είναι πολλά ή όχι;Υ.Γ.: Η εργατοώρα στον Γιαννίτσα κοστίζει 48ευρώ + ΦΠΑ = 57,12ευρώ
Αλλάξαμε πρόσφατα σε πούντο ==> σύνολο 120 ευρώ.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?