-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ειδα σημερα VOLVO XC60 D5 (θεσσαλονικιες πινακιδες φυσικα....σιγα μην κατσει να σκασει)
τι μαναρι τρελο ειναι αυτο.... φανταστικο.... σιγουρα η επιλογη μου στα μικρα prenium SUV...
Aν το οδηγήσεις θα επιστρέψεις στο γνωστό σου στιλ Γιάννη... 'τι τριμπ@#δ$%ελο είναι αυτό' και τέτοια
μην με λες τετοια και με στενοχωρεις....
και το εχω σε μεγαλη εκτιμηση....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειδα σημερα VOLVO XC60 D5 (θεσσαλονικιες πινακιδες φυσικα....σιγα μην κατσει να σκασει)
τι μαναρι τρελο ειναι αυτο.... φανταστικο.... σιγουρα η επιλογη μου στα μικρα prenium SUV...
Aν το οδηγήσεις θα επιστρέψεις στο γνωστό σου στιλ Γιάννη... 'τι τριμπ@#δ$%ελο είναι αυτό' και τέτοια
μην με λες τετοια και με στενοχωρεις....
και το εχω σε μεγαλη εκτιμηση....
σιγά, θα πάθεις τίποτα...
-
πισω στα λεπια σου εσυ , πατοψαρο....
-
-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αγροτικά Nissan Titan V8 5,6L 317 HP Flexible Fuel Vehicle (ethanol 85% )αυτή η αμερικάνικη* λογική των αντιθέσεων πραγματικά σκοτώνει. Μου θυμίζει θεόχοντρους αμερικάνους που καταναλώνουν τεράστια χάμπουργκερ και μετά θέλουν κόκα λάιτ...
*είναι προφανές ότι οι δύσμοιροι γιαπωνέζοι το κάνουν για τα αμερικανάκια...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
*είναι προφανές ότι οι δύσμοιροι γιαπωνέζοι το κάνουν για τα αμερικανάκια...Βασικά, στο κάνουν για να πουλήσουν στα αμερικανάκια (και καλά κάνουν).
Πάντως, έχουν πλάκα αυτά τα κτηνώδη pickup. Πλάκα, και καμία χρησιμότητα φυσικά. Τις προάλλες πέτυχα ένα Dodge RAM SRT10 ( ) στο δρόμο Αγίας Μαρίνας - Κορωπίου. Ελληνικές πινακίδες, κανονικά. Ο θεός να βάλει το χέρι του, αν ο τύπος αποφασίσει να πατήσει τέρμα γκάζι, οπουδήποτε στην Ελλάδα
-
Βασικά, στο κάνουν για να πουλήσουν στα αμερικανάκια (και καλά κάνουν).
Πάντως, έχουν πλάκα αυτά τα κτηνώδη pickup. Πλάκα, και καμία χρησιμότητα φυσικά. Τις προάλλες πέτυχα ένα Dodge RAM SRT10 ( ) στο δρόμο Αγίας Μαρίνας - Κορωπίου. Ελληνικές πινακίδες, κανονικά. Ο θεός να βάλει το χέρι του, αν ο τύπος αποφασίσει να πατήσει τέρμα γκάζι, οπουδήποτε στην Ελλάδα
Το ξέρω με έχουν τρακάρει με dodge
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πασχάληδες!!
Ουρτ..Εγω δεν το χω παθει ποτε αυτο..
-
Χθες ένα διπλοκάμπινο Toyota Tundra στον δρόμο για Περαία (περιοχή καζίνο).
Τεράστιο, θηριώδες, απίστευτα μεγάλο ...
Σαν αυτό, λίγο πιο υπερυψωμένο με τεράστια λάστιχα ...

-
Και σε διαφημιση που την ειδα πριν λιγες μερες
Youtube Video -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και σε διαφημιση που την ειδα πριν λιγες μερες
Youtube VideoKαι μιλαει ο καταλληλος ανθρωπος...Σταλλονε
-
Όλα τα άλογα πίσω, όλο το βάρος μπροστά, θα έχει πλάκα!
Χθες ένα διπλοκάμπινο Toyota Tundra στον δρόμο για Περαία (περιοχή καζίνο).
Τεράστιο, θηριώδες, απίστευτα μεγάλο ...Έχω κάνει ταξίδι 700km με Tundra 1ης γενιάς, με τον V8 και διπλοκάμπινο με τις πόρτες σε στυλ 'RX-8'. Καμιόνι ολόκληρο, στον αυτοκινητόδρομο αθόρυβο, στις στροφές ...απλά δεν πάει (τι έκπληξη! ), στους βάλτους ασταμάτητο (ευτυχώς δηλαδή, γιατί απ'έξω οι αλλιγάτορες παραμόνευαν! ) αλλά από κατανάλωση ..κάθε γέμισμα και πετρελαιοπηγή. Αυτός ο ήχος του V8 όμως...
-

και ακριβώς από πίσω ακολουθούσε μια BMW 318 station, για λίγο νόμισα ότι ζω σε άλλη χώρα
-
Αν ηταν μπορντω το εχω πετυχει και εγω σε εκεινη την περιοχη.
Τερας!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Αν ηταν μπορντω το εχω πετυχει και εγω σε εκεινη την περιοχη.
Τερας!
Αυτό ήταν
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
για λίγο νόμισα ότι ζω σε άλλη χώραReality check: ο τύπος με τη μηχανή φοράει σκούφο αντί για κράνος. Δεν έπρεπε να μπερδευτείς!
-
Ακολουθούσα τη Δευτέρα κοντά στο σπίτι μου ένα SMART Coupe CDi, με επαρχιώτικες πινακίδες (ναι, αυτό που καταναλώνει λιγότερο και από το μηχανάκι μου μέσα στην πόλη ...). Το απόλυτο όχημα για την πόλη (όχι όμως αυτήν που ζω εγώ, λόγω απαγόρευσης ...) !!
-
opel zafira OPC στην Μαρτιου Υπαρχει οντως η ηταν καγκουρια του κατοχου του?????
Carspotting [#5]