Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ζήτα ραδιοCD το καλό μάλιστα, οδική βοήθεια,
(τα δίνουν στάνταρ!!! ζήτα να σου κάνουν δώρο τον εργοστασιακό συνεγερμό, γιατί με το Multiplex δεν συνδυάζεται σχεδόν τίποτε άλλο)
Καλημέρα! Τώρα θα μιλήσω σαν αντικειμενικός κριτής.. (λέμε και καμιά μ@!#$ πρωινιάτικα )
Την άποψή μου για το αμάξι θα την έχεις καταλάβει φίλε μου από την υπογραφή μου!
Στα 21.500 χλμ που έχω κάνει μαζί του, μου παρουσίασε τα εξής:
Δύο φορές άνοιξε (στα καλά του καθουμένου) η πόρτα του οδηγού (αλλάχθηκε χωρίς σχόλια και ερωτήσεις η κλειδαριά από την αντιπροσωπεία), ενώ μία φορά άργησε (κανένα 15λεπτο) να πάρει μπρος, αλλά πήρε μόνο του όσο τηλεφωνούσα την οδική). Αυτά...........
Τώρα στο πιο ενδιαφέρον μέρος της εμπειρίας με το 206, ο κινητήρας του είναι εξαιρετικός. Δεν είναι Vtec βεβαίως βεβαίως, αλλά τραβάει από τις 1800σαλ, μέχρι τις 6000+ πολύ δυνατά, καίει λίγο (8,5-9,5 λίτρα/100χλμ, στο ταξίδι με ελαφρύ πόδι βλέπεις πολύ εύκολα και κάτω από 7) και ακούγεται λίγο...
Το μεγάλο του ατού βέβαια είναι το στρίψιμο. Υπερστροφικό και θέλει εξοικείωση γιατί... Αυτό για εμένα μπορεί να είναι θετικό, για κάποιον άλλον αρνητικό. Εκεί όμως που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι ότι επικοινωνεί με τον οδηγό του. Ότι κι αν κάνει στο λέει... Και εάν το συνηθίσεις θα στρίβεις αέρα .
Ο λεβιές των ταχυτήτων δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει σκαλώσει ποτέ.
Ένα μειονέκτημα είναι το Multiplex. Δεν έβγαλε τίποτα, αλλά αργεί καμιά φορά να αποκριθεί (σαν το turbo ένα πράγμα) και καμιά φορά ψιλοκολλάει (πχ η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων), αλλά δεν είναι τίποτα... reset και είσαι εντάξει... Το μόνο που φοβάμαι είναι το τι θα συμβεί (στον τραπεζικό μου λογαριασμό) εάν θελήσει format... Γενικώς θα το προτιμούσα χωρίς το Multiplex, το οποίο περιορίζει και τις δυνατότητες πειράγματος...
Η αντιπροσωπεία (εδώ στην Θεσσαλονίκη) καλή και τα παιδιά εξυπηρετικά. Σέρβις κάνεις κάθε 20.000χλμ (μου κόστισε 105 ευρώ ε τα συνθετικά λάδια, αλλιώς 85 με τα ημισυνθετικά που θέλουν άλλαγμα στα 10.000χλμ) και τους ξαναβλέπεις κάθε 10.000χλμ για ένα δωρεάν έλεγχο όπου ελέγχουν τον εγκέφαλο και τα υγρά και συμπληρώνουν ότι χρειάζεται...
Ότι κι αν πάρεις καλά χιλιόμετρα!!!