-
ασυζητιτι 147.
εγγυαται για τη παραγωγικοτητα σου: θα βρεις 2η κ ισως κ 3η δουλεια...
ιδιως οπως το ειπε και ο φιλος θα πηγαινεις κ απο διονυσο και σε 5-6 πηγαινε - ελα θα εχεις ενα καινουργιο αμαξι, αφου θα την εχεις αλλαξει ολη.
Δαγκωτο, ιδιως οπως μας τα περιγραφεις -
Ο χρήστης IOANNIS PONTIKIS έγραψε:
Φιλε αν εννοεις το κόρσα με τα 90 άλογα, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου... και εγω φοιτητης ειμαι και παραλίγο να το αγόραζα 2 χρόνια πριν .. Καλό μοτερ, όχι ιδιαιτερα ζημιαρικο αυτοκινητο.... τι τιμη θα το πάρεις?
Θα βγει περίπου στα 6000 euro δυστυχώς μαζί με τόκους , ασφάλεια , μεταβίβαση γιατί θα το πάρω με γραμμάτεια.
Δεν έχει A/C . Πώς σου φαίνεται η τιμή ????????????????
εγω ειχα βρει ενα κορσα σε καλη κατασταση, μονο με ραδιο, στα 5700 μετρητοις. δεν μπορω να αξιολογησω... εξοπλισμο???
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ασυζητιτι 147.
ιδιως οπως το ειπε και ο φιλος θα πηγαινεις κ απο διονυσο και σε 5-6 πηγαινε - ελα θα εχεις ενα καινουργιο αμαξι, αφου θα την εχεις αλλαξει ολη.
Δαγκωτο, ιδιως οπως μας τα περιγραφειςΚΑΙ ΚΑΛΑ θα χαλασει η αλφα...
ΟΚ το κορσα δεν θα χαλασει...
αλλα ενα γκολφ σε 5-6 διαδρομες απο διονυσο ΠΟΣΟΥΣ ΓΡΥΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ θα χρειαστει??? -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
αλλα ενα γκολφ σε 5-6 διαδρομες απο διονυσο ΠΟΣΟΥΣ ΓΡΥΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ θα χρειαστει???Αχαχαχα,πάτησες κάλο εδώ!Σωστόοος
-
Ρε παιδια μην αναφέρετε ονόματα που κάνουν τζιιιζζζ,όπως golf,ιδιαίτερα χωρίς να υπάρχει λόγος.Το θέμα θα εξελιχθεί σε ιταλογερμανικό πόλεμο και δόξα το θεό έχουμε δει αρκετούς εδώ μέσα.
Εγώ πάντως λόγω κολλήματος,alfa θα παιρνα,αλλά δεν έχω ιδέα από τα δυο αυτοκίνητα.Πάντως νομίζω πως η alfa ως μάρκα έχει χειρότερη μεταπώληση από την opel,χωρίς αυτό να λέει κάτι για την αξία των δύο μοντέλων που αναφέρεις.
Καλοκαίρι στην αθήνα χωρίς a/c;;Φοιτητής-ξεφοιτητής δε παύεις να είσαι άνθρωπος και 40 C σε πηγμένο κέντρο καλοκαιριάτικα δεν είναι και ότι καλύτερο... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ασυζητιτι 147.
Δαγκωτο, ιδιως οπως μας τα περιγραφειςΑνδρέα, ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει πάνω-κάτω το Διόνυσο με το άβαταρ; Και το Μπράλο και τον Αχλαδόκαμπο και τη Β.Εύβοια και, και...
Και το αυτοκίνητο είναι ακόμα όπως όταν το αγόρασα! Α, εκτός από τα λάστιχα! Άτιμα ιταλικά, τρώνε τα λάστιχά τους τα γ***μένα!
ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος η Άλφα του θέματος ήταν η 146.
-
Αν θες να μεταφερεσαι απο το ενα σημειο στο αλλο τοτε ΟΠΕΛ .
Αν θες να οδηγας και να το φχαριστιεσαι τοτε 146.
Προσωπικη ακρως υποκειμενικη αποψη
Παντως οτι παρεις να εχει A/C,θα με θυμηθεις το καλοκαιρι. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ασυζητιτι 147.
Δαγκωτο, ιδιως οπως μας τα περιγραφειςΑνδρέα, ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει πάνω-κάτω το Διόνυσο με το άβαταρ; Και το Μπράλο και τον Αχλαδόκαμπο και τη Β.Εύβοια και, και...
Και το αυτοκίνητο είναι ακόμα όπως όταν το αγόρασα! Α, εκτός από τα λάστιχα! Άτιμα ιταλικά, τρώνε τα λάστιχά τους τα γ***μένα!
ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος η Άλφα του θέματος ήταν η 146.
ακριβως οχι η 147...
Δεν θελω να επικαλεστω τα αποτελεσματα του TUV για αυτοκινητα 1-3 ετη, 3-5 ετη....Οποιος τα εχει δει....Παντως στα σοβαρα, το παιδι οπως τα λεει κορσα ειναι το πιο λογικο.
Και να μηνειμαστε ακραιοι: και με το κορσακι μια χαρα οδηγηση θα ευχαριστηθει, μια αναρτησουλα και ειναι ΟΚ. το μοτερ με τα 90 ειναι σουπερ, με το σασμαν κ το βαρος του αμαξιου.
Η αλφα ΟΚ μπορει να ειναι πιο φτιαγμενη για οδηγηση, αλλα με το χερι στη καρδια θα του το προτεινατε??? ΤΗΝ 146??????????μπορω να μιλησω κ συγκεκριμενα για το καθε αμαξι, αλλα εγω θα συμβουλεψω αυτο που εχω πει και σε αλλους φωστηρες κ παντωγνωστες:
Μια ερωτησουλα σε ενα συνεργειο, ενα για καθε αμαξι: 'Παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο. Πειτε μου παρακαλω ποιες ειναι οι συνηθης βλαβες??'
και για να εχει πιο αντικειμενικη απαντηση, ριχνει την ερωτηση πιο πλαγια...Α κ οχι οτι το κορσα ειναι ασπαστο. Απλα συγκριτικα με το αλλο ειναι πιο οικονομικο συνολικα.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Και να μηνειμαστε ακραιοι: και με το κορσακι μια χαρα οδηγηση θα ευχαριστηθει, μια αναρτησουλα και ειναι ΟΚ. το μοτερ με τα 90 ειναι σουπερ, με το σασμαν κ το βαρος του αμαξιου.
Αλήθεια? Και τότε γιατί δεν το έχει κάνει αυτό με την ανάρτηση η ίδια η Opel? Ούτε καν με το 1.8 που είναι και 'Sport'. Ένα πιο γερμανικό Ibiza είναι...
Όχι και να συγκρίνουμε τη βούρτσα με την...
-
το γιατι δεν κανει κατι η οπελ ειναι εκατομυρια λογοι, μπορω να σου πω μερικους, δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ειπα οτι για να μην νομιζεις οτι συγκρινω ανομοια πραγματα, οτι θα ευχαριστηθει οδηγηση με το κορσακι και με μια αναρτησουλα.
δεν ειπα οτι θα γινει αλφα ρομεο ή φερραρι...Που ειναι ο αλφαρομεο να τον πεισει???
θα βγαλει την αλφα λιγο καλυτερη απο τουοτα σε αξιοπιστια και λιγο καλυτερη απο την φερραρι σε στησιμο..Αλλα για να μην στεναχωρω τη πλειοψηφια του φορουμ, παραδινομαι: 146 κ ξερο ψωμι.
το εφτιαξα ετσι? -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Δεν θελω να επικαλεστω τα αποτελεσματα του TUV για αυτοκινητα 1-3 ετη, 3-5 ετη....Οποιος τα εχει δει....Για να τελειώνουμε επιτέλους μ'αυτή την ιστορία, μπες στο αγγλικό forum του Corsa, Golf κλπ. και θα καταλάβεις (?) τι γίνεται
Έλεος πια, έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε για την αξιοπιστία των Ιταλογερμανικών!
και τα δύο χαλάνε...και έναν λόγο για το ότι η ανάρτηση του Opel είναι η ίδια να έλεγες καλό θα ήταν...
αλλά ξέχασα υπάρχει η απάντηση πασπαρτού 'άνεση' sic...Στο θέμα μας τώρα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο...σε οδηγικά χαρακτηριστικά υπερτερεί η Alfa σε οικονομία καυσίμου το Opel, διάλεξε και πάρε...
Υγ. Έχεις οδηγήσει με 36+ βαθμούς σε κίνηση χωρίς A/C? Κόλαση!
-
1ον: 146 1600 t.s η boxer?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΓΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ 1,6 TWIN SPARK ΤΩΝ 120 ΑΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ 1.4 ECO-TECH ΤΗΣ OPEL ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
ΕΧΩ ΤΗΝ 146 ΤΟΥ 97 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ 146 ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΕΝΑ (ΙΤΑΛΙΑ!) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ BOSCH... ΤΟ CORSA ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΣΩΣ...
H ΑΛΦΑ ΕΧΕΙ ABS? -
146! μ'αρεσει που το συζηταμε κιολας!
Alfa 146 or Opel Corsa ?????????????????