Πάντως, από τα σχόλια που έχω διαβάσει από κατόχους της έκδοσης 1.6 με 17-αρες ζάντες, η οδηγική εμπειρία του i30 κάθε άλλο παρά άσχημη είναι. Έχει πολύ καλά κρατήματα, πολύ καλές στροφές και καλή ποιότητα κύλισης. Επαναλαμβάνω, μιλάω για το μοντέλο 1.6. Το 1.4 που είχα κάνει testdrive με άφησε με ανάμικτα συναισθήματα και μένα.
Απο κει και πέρα, λόγω κυρίως του αμαξιού που έχω, δεν συνηθίζω να οδηγώ επιθετικά στον δρόμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλω το αμάξι μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο στήσιμο στον δρόμο, αίσθηση ασφάλειας σε μεγάλες ταχύτητες (τις οποίες αναπτύσσω καθημερινά - όσο μπορώ με τον κουβά που οδηγώ - λόγω της διαδρομής στην εθνική οδό για να πηγαίνω στο γραφείο). Επίσης, δεν θα με χάλαγε και λίγο νεύρο στο γκάζι, γιατί δεν με πήραν και τα χρόνια (24 είμαι) για να μην θέλω να το πατάω και καμιά φορά.
Πάντως βλέπω πως οι περισσότεροι προτείνετε το Leon, το οποίο συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες στο μυαλό μου μέχρι τώρα. Ωστόσο keep blah-blah-ing, βοηθάει πολύ η κουβέντα.
Πάρτε και κανα δυο photos του i30 χωρίς ζάντες και spoilers (που ομορφαίνουν ακόμα και τον drdino