-
Αν και το θέμα είναι αν θα χωρέσει η νέα τηλεόραση του σαρμάκ,
(χωράνε, έχουν μικρές βάσεις αλλά πέφτουν εύκολα επειδή εξέχουν και τις χτυπάς όταν περνάς από δίπλα)για το πλυντήριο:
πόσο παλιό είναι;(υποθέτω ότι δεν είναι κάτι απλό όπως βουλωμένο φίλτρο στην αντλία)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν και το θέμα είναι αν θα χωρέσει η νέα τηλεόραση του σαρμάκ,
(χωράνε, έχουν μικρές βάσεις αλλά πέφτουν εύκολα επειδή εξέχουν και τις χτυπάς όταν περνάς από δίπλα)Αν δεν τη χωράει ας γκρεμίσει το ντουβάρι
για το πλυντήριο:
πόσο παλιό είναι;(υποθέτω ότι δεν είναι κάτι απλό όπως βουλωμένο φίλτρο στην αντλία)
Kατα πάσα πιθανότητα Λεωνίδα η αντλία φταίει,φθηνές είναι.
Ακόμα κι αν φταίει ο εγκέφαλος σε περίπτωση που δίνει λάθος εντολές πάλι η αντικατάστασή του δεν είναι και τόσο τραγική,ειδικά αν είναι Ιταλικό το πλυντηριο (ή ακόμα και ελληνικό) βρωμάει ο τόπος από ανταλλακτικά.Τα αμιγώς Γερμανικά είναι να σε φυλάει ο Θεός αν χαλάσουν,πανάκριβα ανταλλακτικά αλλά και πανακριβη η αγορά τους οπότε η επισκευη τους κι εδώ είναι μονοδρομος.
-
Νερά δεν έβγαλε;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το το θες το πιμι,να με βγάλεις γκόμενα?
α να χαθείς καλέ
leonp, η tv όντως θα εξέχει. Αλλά για να μην εξείχε έπρεπε να πάρουμε 32άρα και να την βλέπουμε με τα κυάλια. Έτσι είναι άμα ξεκινάς ανάποδα (πρώτα τα έπιπλα)...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
leonp, η tv όντως θα εξέχει. Αλλά για να μην εξείχε έπρεπε να πάρουμε 32άρα και να την βλέπουμε με τα κυάλια.
Γιατί τηλεόραση από που παρακολουθείς και δε σε φτάνει η 32άρα,στο μπαξέ το έχεις το σαλόνι?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τεχνικός πλυντηρίων δεν είμαι αλλά αν ήταν το δικό μου πλυντήριο (κι οτιδήποτε άλλο) θα το είχα ήδη επισκευάσει μόνος μου,αλλά βλέπετε εσείς είστε υπεράνω όλων δεν έχετε ανάγκη τους άντρεςΕυχομαι τουλάχιστον να έκανες σωστή επιλογή στην αγορά του νέου
αααααααα εκεί το πας λοιπόν. Μάλιστα, οκ
Εγω τους έχω αναγκη πάντως, ήδη χτες ο αδερφός μου και ένας φίλος μου το τράβηξαν έξω να δουν τι έπαθε και ανοιξαν το φίλτρο (λουυυυυτσα ο διάδρομος) και κάτι άλλα που δεν καταλάβαινα (ομολογώ ). Αλλά ούτε αυτοί ως αντρες παντογνωστες μου έδωσαν λύση. Δεν θα ταν τόσο μάγκες όσο εσύ φαίνεται, δεν τα παίζουν τα πλυντήρια στα δάχτυλα Ας λουστώ την 500αρου τωρα
leonp Δεν είναι πολύ παλιό indesit 7ετίας περίπου (σχετικά φτηνό όταν το είχαμε πάρει). Αυριο θα πάρω έναν τεχνικό που μου είπε ο πατερας μου να το δει, αλλά και ο πατερας μου μου είπε παίζει να μην αξίζει να το φτιάξουμε (άλλος φλώρος από κει κι αυτός )
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
leonp, η tv όντως θα εξέχει. Αλλά για να μην εξείχε έπρεπε να πάρουμε 32άρα και να την βλέπουμε με τα κυάλια.
Γιατί τηλεόραση από που παρακολουθείς και δε σε φτάνει η 32άρα,στο μπαξέ το έχεις το σαλόνι?
Το σαλόνι μου είναι τόσο μεγάλο που στη μέση έχει πισίνα και γήπεδο 3χ3 (δεν κάναμε 5χ5 γιατί άντε να βρίσκεις άτομα). Οπότε, που να φτάσεις να δεις στην άλλη μεριά...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω τους έχω αναγκη πάντως, ήδη χτες ο αδερφός μου και ένας φίλος μου το τράβηξαν έξω να δουν τι έπαθε και ανοιξαν το φίλτρο (λουυυυυτσα ο διάδρομος) και κάτι άλλα που δεν καταλάβαινα (ομολογώ ). Αλλά ούτε αυτοί ως αντρες παντογνωστες μου έδωσαν λύση. Δεν θα ταν τόσο μάγκες όσο εσύ φαίνεται, δεν τα παίζουν τα πλυντήρια στα δάχτυλα Ας λουστώ την 500αρου τωρα
leonp Δεν είναι πολύ παλιό indesit 7ετίας περίπου (σχετικά φτηνό όταν το είχαμε πάρει). Αυριο θα πάρω έναν τεχνικό που μου είπε ο πατερας μου να το δει, αλλά και ο πατερας μου μου είπε παίζει να μην αξίζει να το φτιάξουμε (άλλος φλώρος από κει κι αυτός )
Ταψια επρεπε να βαλετε για να αδειασουν τα νερα απο το φιλτρο.
-
Αυτή η LG τι λέει? Θέλει να την πάρει ένας συνάδελφος και νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή της για FullHD.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:
α ρε μάκη ατελείωτε
ούτε εδώ δεν κρατιέσαιΆγνοια κινδύνου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτή η LG τι λέει? Θέλει να την πάρει ένας συνάδελφος και νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή της για FullHD.ξέχασα να βάλω το link
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=060100
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτή η LG τι λέει? Θέλει να την πάρει ένας συνάδελφος και νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή της για FullHD.
ξέχασα να βάλω το link
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=060100
αν και προηγούμενο μοντέλο, αξίζει τα λεφτά της
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:ysterical:
α ρε μάκη ατελείωτε
ούτε εδώ δεν κρατιέσαιΆγνοια κινδύνου.
-
Οι τηλεορασεις....τι σχεση εχουν με το πλυντηριο της Ηλεκτρας?
-
Καλή τηλεόραση είναι η σβηστή τηλεόραση
Τάσος -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οι τηλεορασεις....τι σχεση εχουν με το πλυντηριο της Ηλεκτρας?Οτι δεν προλαβαίνει ΠΛΕΟΝ να δει ούτε τηλεόραση,την είδες πουθενα?
Εξαφανίστηκε......μάλλον την έφαγε η σκάφη
Γαντάκι,στα τέσσερα και μασάζΑ να σφίξουν λίγο οι κ@λοι που καλόμαθαν
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οι τηλεορασεις....τι σχεση εχουν με το πλυντηριο της Ηλεκτρας?
Οτι δεν προλαβαίνει ΠΛΕΟΝ να δει ούτε τηλεόραση,την είδες πουθενα?
Εξαφανίστηκε......μάλλον την έφαγε η σκάφη
Γαντάκι,στα τέσσερα και μασάζΑ να σφίξουν λίγο οι κ@λοι που καλόμαθαν
Μετά απ΄όλα αυτά που έγραψες.
Ο Θεός να σε φυλάει. -
Εδώ ταιριάζει το τραγούδι City Girls
-
Ρε παλικάρια, για βοηθήστε λίγο γιατί έχω μπερδευτεί...
Εχουμε ένα προβολικό μέσο (τηλεόραση ή προβολέα, δεν έχει σημασία) με ανάλυση 1920x1080
(α) Αυτό σημαίνει 1920 pixels οριζόντια χ 1080 pixels κατακόρυφα = 2073600 pixels, σωστά ?
Θέλω να χρησιμοποιήσω το προβολικό μέσο για slide show, δηλ. να προβάλλω σε αυτό το προβολικό μέσο ψηφιακές φωτογραφίες με ανάλυση ας πούμε 2816 χ 1880 pixels δηλ. 5294080 pixels (η τυπική 'Μ' ανάλυση με την οποία τραβάω φωτο στην Canon μου) ή τέλος πάντων μια ανάλυση μεγαλύτερη από την ανάλυση του προβολικού μέσου. Ας αγνοήσουμε προς το παρόν διαφορές στο aspect ratio δηλ. το 16:9 των προβολικών σε σχέση με το 3:2 των φωτο, δεν έχει σημασία.
Η 'πηγή' θα είναι ένας υπολογιστής που η κάρτα γραφικών του φτάνει ανάλυση 1920 χ 1080.
Τα ερωτήματα είναι
(β) Με τι ανάλυση θα βλέπω τις φωτογραφίες μου ?
(γ) Παίζει ρόλο το interface του υπολογιστή προβολικού ? Αν πχ. θα είναι VGA ή HDMI ? Γιατί μου είπαν πως το VGA έτσι και αλλιώς δε φτάνει τα '1080' και θα πρέπει να περιοριστώ στα '720' δηλ. τα 1880 να γίνουν 720 ?
(δ) Αν χρησιμοποιήσω προβολέα άρα μέγεθος οθόνης 90'' θα αρχίσω να βλέπω κόκο που δε βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή και άρα θα πρέπει να τραβάω σε μεγαλύτερη ανάλυση τις φωτό μου ? Ή αφού έτσι και αλλιώς η ανάλυση του προβολικού είναι μικρότερη από την ανάλυση των φωτο δεν έχει σημασία ?
Ευχαριστώ κάθε απάντηση γιατί κάπου έχω μπερδευτεί...
help! τηλεορασεις hdtv !!