-
Από την αρχή ξεκαθάρισα οτι τους αριθμοί δεν τους έχω σε πρώτη μοίρα.
Κοιτάω άλλα σε ένα αυτοκίνητο, που μάλλον λίγο απασχολούν εσένα.Με ενοχλεί όμως η παραπληροφόρηση και για αυτό ασχολούμαι παρότι δέχομαι προτροπές μέσω προσωπικών μηνυμάτων να μην δίνω βάση σε άτομα σαν του λόγου σου.
Η Brera είναι αυτή που είναι και αυτοί που την αγόρασαν λίγο τους ενδιαφέρει τι κάνει το ΤΤ και το κάθε ΤΤ. Φαντάζομαι το ίδιο απασχολεί και αυτούς με ΤΤ τι κάνει η Brera.
Τα υπόλοιπα είναι για να αναλώνεσαι σε συζητήσεις με την κολοκυθιά.
Όλοι το καταλάβαμε οτι δε σου αρέσει, τι σε απασχολεί τότε?
Πλιζ μην απαντήσεις, τα off topic ας τελειώσουν εδώ.
Αν έχεις να πει κάτι όπως για κάποιος τεστ που πραγματοποίησες ευχαρίστως να σε ακούσω.
Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.
Φιλικά GB -
@morheus
εκκινησεις δε δοκιμασαμε γιατι το θεωρησαμε και οι 2 ανουσιο και γενικα τις αποφευγω γιατι ταλαιπωρειται πολυ ο συμπλεκτης και η τετρακινηση γενικα,αρα συμφωνησαμε στις 2ες που ειναι πιο ουσιαστικο.σε εκκινηση παντως το ΤΤ δε μπορει σε καμια περιπτωση να ξεκινησει καλα(ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο σαπουνι) ειδικα αν αναλογιστεις τη μη υπαρξη μπλοκε.αν ειδες μια τετοια κοντρα απο σταση προφανως ο οδηγος του s3 δεν το πηγε στις 4500 με 5000 στροφες που θελει το συγκεκριμενο αυτοκινητο για να φυγει σφεντονα(και μετα ο δισκος να μυριζει για κανα 10λεπτο).
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με ενοχλεί όμως η παραπληροφόρηση...Εμένα να δείς...
...να μην δίνω βάση σε άτομα σαν του λόγου σου....
Είναι προφανές οτι δεν δίνεις βάση σε άτομα 'σαν του λόγου μου' (λες και μας ξέρεις και απο χθές)...
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οι υπόλοιποι δίνουν βάση σε άτομα σαν του λόγου σου, δεν μας είπες...
Και γιατί πρέπει πάντα να γίνεται 'προσωπικό'...?
Ρητορικό...
Για οποιαδήποτε απορία / απόπειρα ψυχανάλισης / χαρακτηρισμό έχεις, κάντο με pm.@QsisVTS
Δεν 'είδα' μια τέτοια αλλά παραπάνω... και δεν είμουν θεατής...
Πάντως αν σου προκαλεί απορία το γεγονός, μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο τόπικ, αν θέλεις... -
καλα απο τη στιγμη που δε το δοκιμασα δε το αποκλειω,αλλωστε εχω δει και πιο παραφυσικα, οπως punto gt με 230+ αλογα και τη μικροσκοπικη 'μαμα' του ζαντα να ξεκιναει τέλεια με ελαχιστο σπιναρισμα και ταπα
-
Παιδια αποφευγετε τα πμ. Αν ειναι να τσακωθειτε καντε το δημοσια να συμμετεχουμε κι εμεις ρε αδερφε.. Ετσι κι αλλιως αν ειναι να το φατε το μπαν θα το φατε κι απ τα πμ..
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
απο προσωπική εμπειρία, το ίδιο συμβαίνει και απο στάση, όχι μόνο σε ρεπρίζ... αρκεί να υπάρχει καλός δρόμος...
Μέχρι την 3η έχει καλυφθεί η διαφορά της εκκίνησης και απο εκεί και πάνω μετράει αντίστροφα...φαντάζομαι τι είδους προσωπική εμπειρία είχες για να λες ότι μια διαφορά ουσιαστική στην εκκίνηση μπορεί να καλυφθεί μέχρι την 3η ταχύτητα
είτε η διαφορά ήταν μικρή (μισό? ένα αμάξι? μαξ) είτε η διαφορά στην ιπποδύναμη ήταν κομματάκι μεγάλη.
εκτός κι αν οι κόντρες στις οποίες..... ήσουν παρών (και καλά? έτσι υποθέτω) ήταν 0-τελική.
έτσι τελείως χαριστικά θα μπορούσα να το δεχθώ
σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι φιδέμπορας μέγας
είτε απλά σου τα έχουν διηγηθεί λαθασμένα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
φαντάζομαι τι είδους προσωπική εμπειρία είχες για να λες ότι μια διαφορά ουσιαστική στην εκκίνηση μπορεί να καλυφθεί μέχρι την 3η ταχύτητα
είτε η διαφορά ήταν μικρή (μισό? ένα αμάξι? μαξ) είτε η διαφορά στην ιπποδύναμη ήταν κομματάκι μεγάλη.
εκτός κι αν οι κόντρες στις οποίες..... ήσουν παρών (και καλά? έτσι υποθέτω) ήταν 0-τελική.
έτσι τελείως χαριστικά θα μπορούσα να το δεχθώ
σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι φιδέμπορας μέγας
είτε απλά σου τα έχουν διηγηθεί λαθασμένα
Αν έχεις απορίες, είναι εύκολο να σου λυθούν...
Δεν καταλαβαίνω όμως το υφάκι σου...
-
δεν έχω απορίες.
τα είπα καθαρά και ξάστερα.
αν λες ότι εχεις προσωπική εμπειρία από 2 αυτοκίνητα με εμφανή διαφορά στην εκκίνηση κι εκείνο που ήταν πίσω κατάφερε να πιάσει το 1ο στην 3η ταχύτητα, τότε είτε μιλάμε για πάνω από 50-60 άλογα/τόνο διαφορά μεταξύ τους είτε πολύ απλά η τόοοοσο μεγάλη διαφορά πια στην εκκίνηση ήταν μισό αμάξι.
ειδάλλως είσαι φιδέμπορας με βούλα, δεν τίθεται ΚΑΝ θέμα.
εκατοντάδες κόντρες έχω κάνει κι έχω δει. αμάξι που ξεκίνησε ΠΟΛΥ καλύτερα από ένα άλλο δεν πιάνεται με τίποτα. εκτός (όπως προείπα...) αν μιλαμε για 0-τελική ή διαφορά μεγάλη στα άλογα.
τέλος.
-
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό...
S3 μαμά (2 άτομα) με ΤΤ 2.0Τ πρόγραμμα/εξάτμιση (1 άτομο), σε καλό οδόστρωμα (δεν μίλησα ποτέ για τεράστια διαφορά) σε 3 ανοίγματα απο στάση, τελειώματα 3ης το πολύ 4η τά αυτοκίνητα ήταν δίπλα δίπλα...
Αν ήταν κουλός ο οδηγός, αν ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Υδροχόο, ή αν έγινε τρομοκρατικό σαμποτάζ, δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα...
Αυτό έγινε, αυτό γράφω... μπορείς να το αμφισβητείς όσο θέλεις, αλλά τουλάχιστον κάντο με κόσμιο τρόπο...Τέλος και συγνώμη για τα off-topic.
-
με λίγα λόγια.... καμία σχέση με αυτό που ήθελες να υποννοήσεις νωρίτερα... κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις.
ωραία...
το παραπάνω βγάζει νόημα. έτσι όπως το έθεσες πριν ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ που να χτυπιόσουν χάμω σαν οχτάπους.
κι αν η πείρα σου έγκειται μονάχα σε αυτό, μη βγάζεις γενικευμένα συμπεράσματα γιατί δεν αντιστοιχούν στην αλήθεια με κανέναν Ερμή ή καμιά αλανιάρα Αφροδίτη.
-
Δεν ρώτησες τις συνθήκες, έβγαλες μόνος σου συμπέρασμα και άρχισες να μιλάς για φίδια...
Το νόημα για το πως πάνε σε γενικές γραμμές τα 2 αυτοκίνητα δεν αλλάζει και πολύ εκτός και αν ψάχνεις την τρίχα, που εδω μέσα δε νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς...
Και ναι, απο στάση είναι το μοναδικό S3 που έτυχε να ανοίξω σε **καλό **οδόστρωμα, όλες οι υπόλοιπες ήταν σε χάλια άσφαλτο ή ρολαριστά...
Αν έχεις αντίθετη εμπειρία απο τα 2 αυτοκίνητα μπορείς να μας την πείς, αλλά δεν είσαι ο μόνος που έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του εκει έξω...Καλημέρα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Δεν ρώτησες τις συνθήκες, έβγαλες μόνος σου συμπέρασμα και άρχισες να μιλάς για φίδια...δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, εξ αρχής ήμουν ξεκάθαρος.
είπα: είτε υπήρχαν συγκεκριμένες παράμετροι για να γίνουν αυτό που λες (αποδείχτηκα σωστός) είτε λες φίδια και απλά μεταφέρεις αυτά που ααααακουσες
και ξαναλέω: η διαφορά στην εκκίνηση δεν καλύπτεται με τίποτα, αν μιλάμε για αυτοκίνητα με παραπλήσια άλογα/τόνο.
-
παιδια μη καταστρεφεται αλλο το τοπικ της brera, παμε εδω...
viewtopic.php?f=15&t=34368&p=1422975#p1422975' target='_blank -
Το χρωμα αυτο υπαρχει κανονικα σαν επιλογη?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το χρωμα αυτο υπαρχει κανονικα σαν επιλογη?Δεν πρεπει να ειναι καποιο ιδιαιτερο,το Rosso πρεπει να ειναι αλλα λογω φωτισμου φαινεται ετσι...
Εκτος κι αν ειναι το 8C Rosso.... -
Traction-Alfa Romeo Spider
http://www.youtube.com/watch?v=AY4nWClM ... age&fmt=18 -
το Traction ειναι χειροτερο απο να βλεπεις Βεφα..
οσο κι αν εχω προσπαθησει στα 3' αλλαζω καναλι..απορω πώς καταφερνει και κανει νουμερα τοσα χρονια,ωστε να συνεχιζει να προβαλλεται
-
Όσο αργό και να είναι, όσο και να ξεφυσάνε τα τούρμπο και οι κομπρέσορες του ανταγωνισμού η Spider είναι αλλού. Κι εγώ τώρα αν είχα 45.000 πιο πιθανό να έπαιρνα μια SLK αλλά το βράδυ θα ονειρευόμουνα τη Spider...
Εκείνα τα βρωμοτούρμπο αργούν πολύ....;ΥΓ: Αν συνεχίσω το συλλογισμό του Στεφανή που παρομοίασε τη Spider με τη Μερκούρη, όταν μπει ο 1750 τότε θα μιλάμε για Μαστροκώστα φάση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κι εγώ τώρα αν είχα 45.000 πιο πιθανό να έπαιρνα μια SLK αλλά το βράδυ θα ονειρευόμουνα τη Spider...τυπικη κινηση αλφιστα κι ενας φιλος μου αυτο ακριβως εκανε,πηρε slk αλλα ονειρευεται ακομα αλφα...
πηρε ομως slk
-
Beauty is not enough...
Αlfa Romeo Brera/Spider