Feb 18, 2004, 8:19 PM

Βρίσκομαι στην παραλιακή και περιμένω να κάνω αριστερά στην παράκαμψη για την λεωφόρο Αλίμου. Και εκεί που έχω ξεκινήσει την στροφή να ο γνωστός καραγκιόζης του δρόμου με το παλιό Mazda cabrio, που μάλλον θα το χρεώσταγε ακόμη, μου την κάνει κατσίκα από δεξιά και με κλείνει τελείως πάνω στη στροφή. Ενστικτωδώς έπεσα στα φρένα και δεν τον έμπασα από την αριστερή του μεριά. Τέλος πάντων πέρασε μπροστά μου και ακολούθησε την κούρσα στα στενά μέχρι να βγούμε στην Αλίμου. Τον παρατηρούσα που κάθε λίγο άνοιγε γκάζι κάνοντας τις ρόδες του να σπινάρουν και το αυτοκίνητο να πετάει ελαφρά κώλο, θυμίζοντάς μου έτσι κάτι κατσίκια στα χωράφια που τινάζουν κάθε τόσο τα πίσω πόδια τους στον αέρα. Ο δε νεαρός καμπινεδάρχης καθισμένος πίσω από το βολάν, το έπαιζε σα να είχε καμία Transam στα χέρια του. Τον ακολούθησα μέχρι το Carefur όπου και έκανα αριστερά. Σε όλη τη διαδρομή ήταν δεν ήταν 2 χιλιόμετρα θα επεχείρησε χωρίς υπερβολή και 15 ηλίθια προσπεράσματα, κάνοντας slalom από την αριστερή στη δεξιά και πάντα ανάμεσα στην κίνηση, και στα κορναρίσματα που πέφτανε βροχή. Για σου ατελείωτε καλατράβα με το Mazda σου!