-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι γράφουν περισσότερο όταν οι δρόμοι είναι άδειοι και υπάρχουν αραιά παράνομα παρκαρισμένα.Όταν είναι γεμάτο παράνομα παρκαρισμένα δεν γράφουν.
Ίσως να γράψουν τα διπλοπαρκαρισμένα.Φυσικά όταν βρέχει και υπάρχει κυκλοφοριακό έμφραγμα, δεν γράφουν ΠΟΤΕ.
Όταν βρέχει δε γράφουν για να μη χαλάσει η κλήση που θα αφήσουν στο παρμπρίζ από τη βροχή.
-
Ωραια, τοτε να φτιαξουμε ειδικες κλησεις απο κοντραπλακε ή εναλλακτικα ενα μενιρ σκαλιστο μπροστα απο καθε αυτοκινητο.
Βρε για κοιτα τι γινεται 'στας Ευρωπας'...Εκει ομως υπαρχουν ανθρωποι που διαμαρτυρονται για αναλγησιες και το δικο τους νομικο συστημα τους επιτρεπει την δικαστικη αμφισβητηση. Ντροπη! Να γινει οπως εδω που τα εχουμε ολα καλως καμωμενα και απλα υπαρχουν μονο κατι γραφικοι που διαμαρτυρονται...Παντως το κωλοκρατος εχει ενα ταλεντο ρε παιδι μου στο να στα παρει υπουλα...Αυξησε την στηλη του ΟΠΑΠ στο 0,50 (μην μου πειτε ειναι εταιρια πλεον, γιατι θα βαλω τα γελια) και αφου εφτιαξε ενα διαφημιστικο που τυφλα να εχουν αυτα των αυτοκινητων δεν εγραψε πουθενα την αυξηση της τιμης. Εχει ομως αποδειξεις δελτιων οπου φαινεται οτι πλεον εχει γινει 0,50. ΕΕΕΕΕτσι...ολα στο κρυφτο πλεον, για να ερχεται το χρημα...
-
Εντελώς off topic με την αστυνομία. Και στο φινάλε, μην παίζεις.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι γράφουν περισσότερο όταν οι δρόμοι είναι άδειοι και υπάρχουν αραιά παράνομα παρκαρισμένα.
Όταν είναι γεμάτο παράνομα παρκαρισμένα δεν γράφουν.
Ίσως να γράψουν τα διπλοπαρκαρισμένα.Φυσικά όταν βρέχει και υπάρχει κυκλοφοριακό έμφραγμα, δεν γράφουν ΠΟΤΕ.
Όταν βρέχει δε γράφουν για να μη χαλάσει η κλήση που θα αφήσουν στο παρμπρίζ από τη βροχή.
Oι της δημοτικής εδώ όταν βρέχει βαζουν την κλήση μέσα σε μικρή πλαστική διάφανη θηκούλα. Το είδα προχθές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εντελώς off topic με την αστυνομία. Και στο φινάλε, μην παίζεις.Εισαι μεγαλος ανθρωπος και καταλαβαινεις καποια πραγματα. Το μισο post (και οχι ολο) ειναι 'off topic', οσο off topic βεβαια ειναι οι πρακτικες του κρατους 'στο να τα παρει'. Και την τροχαια γι' αυτο την εχει, χεστηκε εν πολλοις για την ασφαλεια σου και αυτο μας εδειξε και το αρθρο που μας βαλατε απο την Ιταλια. Παντου τα ιδια σκατα. Ποσο καιρο φωναζαν καποιοι για ΦΠΑ
9% στα κρανη ή ακομα και καταργηση του; Δεν εχουν να κανουν με την ασφαλεια σου; Ε οχι. 19% και ταχα μου 'φταιει η Ε.Ε.'. Επιδοτησε το λοιπον. Αν θες να δεις ομως μπαλα, 9% ΦΠΑ εχει το εισιτηριο. παλιKαι τα φαινομενα απατουν: Δεν τα εχω εξ ορισμου με την αστυνομια. Το θεμα ειναι οτι καποιοι κανουν αυθαιρεσιες και ειδικα στον τομεα 'τροχαια' (οπου παιζει χρημα) + το νεο ΚΟΚ ο απανταχου τσογλανος εχει λυμμενα τα χερια του και αντι για γκλοπ, 'σε σφαζει' με το μπλοκακι. Οπως και θεωρητικα δεν ειναι ολοι οι Τουρκοι κακοι. Μη μου πειτε ομως οτι δεν τους βλεπετε με επιφυλαξη...
-
Έτσι μπράβο, πες τα! Όλα!!!
Στοίχημα ΟΠΑΠ, μπάλα, ΦΠΑ, αστυνομία που βαριέται να κάνει τη δουλειά της και πνίγεται στη γραφειοκρατεία, και ολίγον τι από ρατσιμό με Τούρκους!
Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο μήνυμα στο φόρουμ που να τα έχει ανακατέψει όλα αυτά σε μια παράγραφο.
-
Ειδες ταλεντο;
Εγω παραθετω παραδειγματα για το τροπο σκεψης του κρατους για να υποστηριξω τη γνωμη μου, ενω εσυ τα βλεπεις ανακατεμα (και τα εχεις συνδιασει οπως σε βολευει εσενα) μονο και μονο για να ειρωνευτεις. Οσο για το ρατσισμο, αστο, λαθος πορτα χτυπησες. Ομως αν ποτε (ω μη γενοιτο) αποφασισουν οι πολιτικες ηγεσιες οτι ηρθε η ωρα για πολεμο με τους απεναντι, εσυ απλα πες τους οτι δεν εισαι ρατσιστης και καθαρισες.- -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο μήνυμα στο φόρουμ που να τα έχει ανακατέψει όλα αυτά σε μια παράγραφο.Ξέχασε τους εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους μαύρους! Θα προσπαθήσω εγώ:
'Ο Ομπάμα είναι γκέι εβραϊκής καταγωγής.'@ johanndelta:
Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, ορίστε μια: Ignoratio elenchi -
Πιστευω πως δεν εχετε καταλαβει τι θελει να πει ο johanndelta.
Αντιμετοπηζει την αστυνομια ως αλλη ισπρακτικη υπηρεσεια του κρατους και τιποτ αλλο.
Μονος σκοπος της ειναι να γεμηζει τα ταμεια και να μην κανει τιποτε το ουσιαστικο.
Απο κει και περα αναφερει και αλλες υπουλες μεθοδους που εχει το κρατος για να γεμηζει τα ταμεια του.Τι κανει η αστυνομια και το κρατος για να μας προστατευει;;;
Εδω οταν εκτελονηζουν αμαξι, βαζουν ΦΠΑ στους αεροσακους, τα προσκεφαλα και τις ζωνες ασφαλειας.
Τα κρανη που ανεφερε, ξερω οτι οι μιχανακιδες ζητανε πολλα χρονια τωρα να μειωθει το ΦΠΑ και δεν ακουει κανενας.Απο κει και επειτα ο johanndelta απλα αναφερει κ αλλα παραδειγματα που στιρηζουν την αποψη του, οτι το κρατος και οι υπηρεσειες του, δεν μας βλεπουν σαν πολιτες, αλλα σαν πιγη εσοδων.
Εγω αυτο καταλαβα.
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο μήνυμα στο φόρουμ που να τα έχει ανακατέψει όλα αυτά σε μια παράγραφο.
Ξέχασε τους εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους μαύρους! Θα προσπαθήσω εγώ:
'Ο Ομπάμα είναι γκέι αραβας,εβραϊκής καταγωγής.'@ johanndelta:
Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, ορίστε μια: Ignoratio elenchiΣχετικα με το 'Ignoratio elenchi'
Το θεμα μας ειναι η συμπεριφορα της αστυνομιας. Δεν εχει τεθει καποιο ερωτημα στο οποιο να καλουμαστε να απαντησουμε. Ο καθενας παραθετει τις αποψεις του περι αστυνομιας. Το οτι καποιος ξεφυγε απο την αστυνομια καθαρα και την αντιμετωπηζει σαν υπηρεσεια αμεσης φορολογισης του κρατους και κατ επεκτασυν αναφερει και αλλες μεθοδους του κρατους για την αμεση φορολογιση, δεν μπορω να το εκλαβω ως 'ασχετο' με το θεμα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πιστευω πως δεν εχετε καταλαβει τι θελει να πει ο johanndelta.
Αντιμετοπηζει την αστυνομια ως αλλη ισπρακτικη υπηρεσεια του κρατους και τιποτ αλλο.
Μονος σκοπος της ειναι να γεμηζει τα ταμεια και να μην κανει τιποτε το ουσιαστικο.
Απο κει και περα αναφερει και αλλες υπουλες μεθοδους που εχει το κρατος για να γεμηζει τα ταμεια του.Τι κανει η αστυνομια και το κρατος για να μας προστατευει;;;
Εδω οταν εκτελονηζουν αμαξι, βαζουν ΦΠΑ στους αεροσακους, τα προσκεφαλα και τις ζωνες ασφαλειας.
Τα κρανη που ανεφερε, ξερω οτι οι μιχανακιδες ζητανε πολλα χρονια τωρα να μειωθει το ΦΠΑ και δεν ακουει κανενας.Απο κει και επειτα ο johanndelta απλα αναφερει κ αλλα παραδειγματα που στιρηζουν την αποψη του, οτι το κρατος και οι υπηρεσειες του, δεν μας βλεπουν σαν πολιτες, αλλα σαν πιγη εσοδων.
Εγω αυτο καταλαβα.
'Ο Ομπάμα είναι γκέι αραβας,εβραϊκής καταγωγής.'@ johanndelta:
Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, ορίστε μια: Ignoratio elenchiΣχετικα με το 'Ignoratio elenchi'
Το θεμα μας ειναι η συμπεριφορα της αστυνομιας. Δεν εχει τεθει καποιο ερωτημα στο οποιο να καλουμαστε να απαντησουμε. Ο καθενας παραθετει τις αποψεις του περι αστυνομιας. Το οτι καποιος ξεφυγε απο την αστυνομια καθαρα και την αντιμετωπηζει σαν υπηρεσεια αμεσης φορολογισης του κρατους και κατ επεκτασυν αναφερει και αλλες μεθοδους του κρατους για την αμεση φορολογιση, δεν μπορω να το εκλαβω ως 'ασχετο' με το θεμα.Ρε Αλεξανδρε;;; Πώς καταφερες βρε να καταλαβεις τι εννοουσα; Ρε φιλε εισαι διανοια μιλαμε!!!
Χαχαχα!!! Ο αλλος 'το προχωρησε κιολας'. Εβγαλαν πορισμα τα παιδια και στο τελος θα με πουν και Καρατζαφυρερ.
Saluta mei platanum zorz... ( Το γραψα σωστα αραγε, ω ανδρες φορουμαιοι;;; )Και για να γυρισουμε στο 'περι ιταλιας' (και να μην εχουμε Igno...τετοιο) στο MEGA χθες εδειξε ενα ρεπορταζ για το θεμα. Μιλησε λοιπον ενας αλητης, κοντρακιας, δολοφονος των δρομων αφου ειχε 18 (!!!) παραβιασεις ερυθρου σηματοδοτη. Λεπτομερεια το οτι ηταν ενας ανθρωπακος 50 χρονων σαν τον πατερα/θειο ολων μας, δλδ τα τυπικα θυματα των καμερων, γιατι 'εμεις' ειμαστε πιο υποψιασμενοι. Αλλα ειναι κακο να εισαι καχυποπτος και να ψειριζεις την μαϊμου στο θεμα 'καμερες, μπλοκα, τροχαια' και μαλιστα σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ του οποιου αρκετα μελη απο χθες μας παραθετουν τρελα τελικιασματα 'διεξαγωμενα επι δημοσια οδω' (και καλα κανουν). Πρεπει λοιπον να πηγαινεις ως προβατο επι σφαγη, γιατι θελουν το καλο σου. Επισης (το ειδαμε και αυτο) θεωρεισαι ρατσιστης αν βλεπεις επιφυλακτικα (οχι ρατσιστικα, ητοι ως κατωτερο) ενα και μονο λαο που (δε με ενδιαφερει οτι το κανει η ηγεσια γιατι και οι 2 λαοι αν διαταχθουν, θα πολεμησουν, ετσι ειναι αυτα δυστυχως) διεκδικει εδαφη σου. Και οι Σκοπιανοι εχουν στομα αλλα...ποιος νοιαζεται. Ουτε σκοπιανος χαρταετος δεν εχει παραβιασει τον εναεριο χωρο μας. Οι αλλοι ομως αμα το παρουν αποφαση, θα εχουμε θεμα. (Σταματαω εδω ομως, γιατι αναψε το λαμπακι του 'Ignoratio elenchi')
-
Λιγο πολυ, την ιδια αποψη εχω για την αστυνομια.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ενεργειων της αποσκοπει σε ΑΜΕΣΗ φορολογιση.
Για ποιο λογο πιστευεται οτι μπηκε η ρητρα 'εντος 10 ημερων 50% εκπτωση' ;;;
α-Για να πληρωνουμε τις κλησεις ΑΜΕΣΑ και
β-Κατα λαθος ο αστυνομικος λεει 'εντος 10 εργασιμων' ενω ειναι εντος 10 ημερολογιακων ημερων.... Αν τ αφησεις λιγο και περιμενεις να πληρωθεις λ.χ. 10 εργασημες... θα σε περιμενει πολυ δυσαρεστη εκπλυξη στο ταμειο...
Για ποιο λογο το μεγαλυτερο προστιμο στον ΚΟΚ ειναι αυτο για τις συσκευες ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ρανταρ και οχι παρεμβολης;;;
...Μα για να τα εισπραττουν -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...Μιλησε λοιπον ενας αλητης, κοντρακιας, δολοφονος των δρομων αφου ειχε 18 (!!!) παραβιασεις ερυθρου σηματοδοτη. Λεπτομερεια το οτι ηταν ενας ανθρωπακος 50 χρονων σαν τον πατερα/θειο ολων μας, δλδ τα τυπικα θυματα των καμερων, γιατι 'εμεις' ειμαστε πιο υποψιασμενοι...Από αυτόν τον 'ανθρωπάκο' καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης πριν σκοτώσει κανένα.
Ο δικός μου πατέρας/θείος δεν περνάει με κόκκινο, όχι επίτηδες τουλάχιστον. 18 κλήσεις για την ίδια παράβαση εμένα μου δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ανίκανος να κατανοήσει τους νόμους που πρέπει να διέπουν την κίνηση στον δρόμο και καλά θα κάνει η τροχαία να τον μαζέψει πριν προκαλέσει καμία συμφορά.
-
Όταν έχουμε συγκεντρωθεί εκατομμύριο+ οδηγοί σε ένα σύστημα που δε μας σηκώνει, τότε πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τους άλλους χρήστες. Οι κανόνες μπαίνουν για ένα σκοπό, άδικοι ή όχι ας συμμορφωθούμε πρώτα με αυτούς, και μετά ας κάτσουμε να δούμε ποιοι έχουν νόημα να υπάρχουν και ποιοι όχι. Το να το παίζουμε όλοι πιο έξυπνοι από το νομοθέτη και να αποφασίζουμε μόνοι μας για το πόσο σημαντικός είναι ο καθένας, τα μόνα που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε αυτό το μπάχαλο που υπάρχει σήμερα, και να δίνουμε το δικαίωμα για ακόμα πιο ηλίθιες διατάξεις του ΚΟΚ.
-
Ρε Αλεξανδρε;;; Πώς καταφερες βρε να καταλαβεις τι εννοουσα; Ρε φιλε εισαι διανοια μιλαμε!!!
Χαχαχα!!! Ο αλλος 'το προχωρησε κιολας'. Εβγαλαν πορισμα τα παιδια και στο τελος θα με πουν και Καρατζαφυρερ.
Saluta mei platanum zorz... ( Το γραψα σωστα αραγε, ω ανδρες φορουμαιοι;;; )Ως προς τον οράτιο ελ-ν-χ, νομίζω οτι ο zorz κατάλαβε και απαντούσε είρωνικά στον avel.
Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Γι'αυτό έχουμε το εικονίδιο αυτό: -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Ο Ομπάμα είναι γκέι εβραϊκής καταγωγής.'Μην μου πεις οτι είναι και ολυμπιακός;!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από αυτόν τον 'ανθρωπάκο' καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης πριν σκοτώσει κανένα.
Ο δικός μου πατέρας/θείος δεν περνάει με κόκκινο, όχι επίτηδες τουλάχιστον. 18 κλήσεις για την ίδια παράβαση εμένα μου δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ανίκανος να κατανοήσει τους νόμους που πρέπει να διέπουν την κίνηση στον δρόμο και καλά θα κάνει η τροχαία να τον μαζέψει πριν προκαλέσει καμία συμφορά.
Εδω σου λεει Χρηστο οτι ειχανε κανει ολοκληρη κομπινα...Αν πηγαινες με 60+ και εβλεπες το πορτοκαλι, προφανως δεν ειχε νοημα να το κοκκαλωσεις αφου αν ειχες και αλλο πισω σου θα προξενουσες ατυχημα. Ακομα και αν αυτος ηταν ανικανος σιγουρα και οι 18 παραβασεις δεν θα ηταν αποτελεσμα μονο ανικανοτητας, αλλα και 'τυχης'...
Di0 αυτο κανουμε, ασχετα αν φαινεται (ή θελουν αλλοι να το κανουν οτι φαινεται) αλλιως.
Και εγω οργιζομαι πχ οταν πιανει το μποτιλιαρισμα στην Εθνικη (πχ Μεταμορφωση) και ολοι ορμανε στη ΛΕΑ, λες και τι θα κερδισουν. Η συγκεκριμενη διαταξη μπορει να σωσει μια ζωη αφου διευκολυνει το ασθενοφορο. Εμεις ομως, εκει. Οι διαταξεις καλες ειναι και σαφως πρεπει να υπαρχουν, οπως και καποιες ποινες. Ομως τα συγκεκριμενα που κριτικαρουμε δειχνουν οτι η 'κοτα με τα χρυσα αυγα' (αυτοκινητα) παντα θα αρμεγεται υπουλα και κυριως σε παραβασεις που ειναι μεν με το γραμμα του νομου, αλλα οχι με το πνευμα, οπως ειναι η ταχυτητα την οποια καταπατουμε ολοι στο 85% καθε διαδρομης μας αν ο δρομος ειναι καθαρος. Ή ανεβασε τα ορια λοιπον, ή τις ποινες που εχεις εφαρμοσε τις απο το +50. Εδω βλεπεις στο τοπικ με τις τελικες τι γινεται. Καθως πρεπει ανθρωποι ειναι αυτοι που τα γραφουν και σιγουρα τα εκαναν σε αδειο δρομο στη συντριπτικοτατη τους πλειοψηφια. Δεν ειναι τοσο θεμα εξυπναδας λοιπον, οσο προφυλαξης. Και η προφυλαξη τιμωρειται βεβαια, αφου αν (λεμε αν) σε πιασουν να ειδοποιεις με τα φωτα για μπλοκο παλι τιμωρεισαι.@Festo Nero:
Λες; -
Από αυτόν τον 'ανθρωπάκο' καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης πριν σκοτώσει κανένα.
Εδω σου λεει Χρηστο οτι ειχανε κανει ολοκληρη κομπινα...Αν πηγαινες με 60+ και εβλεπες το πορτοκαλι, προφανως δεν ειχε νοημα να το κοκκαλωσεις αφου αν ειχες και αλλο πισω σου θα προξενουσες ατυχημα. Ακομα και αν αυτος ηταν ανικανος σιγουρα και οι 18 παραβασεις δεν θα ηταν αποτελεσμα μονο ανικανοτητας, αλλα και 'τυχης'...
Di0 αυτο κανουμε, ασχετα αν φαινεται (ή θελουν αλλοι να το κανουν οτι φαινεται) αλλιως.
Και εγω οργιζομαι πχ οταν πιανει το μποτιλιαρισμα στην Εθνικη (πχ Μεταμορφωση) και ολοι ορμανε στη ΛΕΑ, λες και τι θα κερδισουν. Η συγκεκριμενη διαταξη μπορει να σωσει μια ζωη αφου διευκολυνει το ασθενοφορο. Εμεις ομως, εκει. Οι διαταξεις καλες ειναι και σαφως πρεπει να υπαρχουν, οπως και καποιες ποινες. Ομως τα συγκεκριμενα που κριτικαρουμε δειχνουν οτι η 'κοτα με τα χρυσα αυγα' (αυτοκινητα) παντα θα αρμεγεται υπουλα και κυριως σε παραβασεις που ειναι μεν με το γραμμα του νομου, αλλα οχι με το πνευμα, οπως ειναι η ταχυτητα την οποια καταπατουμε ολοι στο 85% καθε διαδρομης μας αν ο δρομος ειναι καθαρος. Ή ανεβασε τα ορια λοιπον, ή τις ποινες που εχεις εφαρμοσε τις απο το +50. Εδω βλεπεις στο τοπικ με τις τελικες τι γινεται. Καθως πρεπει ανθρωποι ειναι αυτοι που τα γραφουν και σιγουρα τα εκαναν σε αδειο δρομο στη συντριπτικοτατη τους πλειοψηφια. Δεν ειναι τοσο θεμα εξυπναδας λοιπον, οσο προφυλαξης. Και η προφυλαξη τιμωρειται βεβαια, αφου αν (λεμε αν) σε πιασουν να ειδοποιεις με τα φωτα για μπλοκο παλι τιμωρεισαι.@Festo Nero:
Λες;Εχουμε τοπικ με τελικες;;;;;
Καλη φαση!
Παω να τρελανω κοσμο!!!!
Γερμανια μαζεψα 3 κατωσταρικα με ενα 63AMG (Vmax) -
Από την μια, έχουμε παραβατικότητα της αστυνομίας ( ) πράγμα το οποίο φυσικά είναι κατακριτέο, γιαυτό άλλωστε το γράψαμε εδώ μέσα.
Από την άλλη, έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που επιμένει να κάνει την πιο επικίνδυνη ίσως παράβαση παρόλο που τον έχουν σταματήσει γιαυτό 17 φορές προηγουμένως, σκέψου πόσες φορές την έχει κάνει χωρίς να του δώσουν κλήση.
Με το συμπάθιο δλδ, αλλά μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα από τα οποία εξάγεις κοινό συμπέρασμα.
-
Οχι δεν σου λεω οτι ειναι αγιος, απλα αν το συνδιασεις με το γεγονος οτι μαϊμουδεψανε τα φαναρια σιγουρα οι 18 κλησεις δειχνουν μεν μια προδιαθεση (ακομα και βλακεια), αλλα σιγουρα δεν ειναι και οι 18 100% νομιμες.
ΥΓ: Ορμα Αλεξανδρε! Εγω ο καημενος τι να κλασω...ταμα κανω να περασω τα 160-170 στις ελληνικες πιστες με το 106...
-
Οχι δεν σου λεω οτι ειναι αγιος, απλα αν το συνδιασεις με το γεγονος οτι μαϊμουδεψανε τα φαναρια σιγουρα οι 18 κλησεις δειχνουν μεν μια προδιαθεση (ακομα και βλακεια), αλλα σιγουρα δεν ειναι και οι 18 100% νομιμες.ΥΓ: Ορμα Αλεξανδρε! Εγω ο καημενος τι να κλασω...ταμα κανω να περασω τα 160-170 στις ελληνικες πιστες με το 106...
Στη Γερμανια εγινε με το αμαξι ενος φιλου, ενα CL63AMG
Προσπαθησε να μου το πουλησει, αλλα οταν του πα ποσα θελουν για να μου το εκτελωνισουν στο Ελλαδισταν, εγινε χλωμος....
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!