μινι κουπερ 1.6 τουντει...
το τεστ ντραιβ γενικα δεν ηταν οπως θα το θελαμε, σημερα η θεσσαλονικη πνιγηκε σε ολους τους δρομους απο τη κινηση...βεβαια χαρη σε αυτο χαζεψαμε και λιγο παραπανω το εσωτερικο...
το μινι μου φανηκε καλο αλλα ακριβο...και πολυ σκληρο...πλην μιας σχετικοτατης μουρης (εμενα πχ δε μου αρεσει το σχεδιο αλλα δεν εχω και καθολου γουστο ειναι η αληθεια) δε βρισκω κανεναν λογο να κοστιζει το 1.6 21-22-23 χιλιαρικα με τα ξτρα..
και αφου εβγαλα ολο το δηλητηριο, να πω και τα καλα λογια για το συνολο κινητηρα-ρυθμισης κιβωτιου-τιμονιου...ο κινητηρας καλος για ατμοσφαιρα χωρις κατι το φοβερο βεβαια εχει πολυ καλη υποβοηθηση απο το κιβωτιο που τον κανει να δειχνει ζωηρουλης παραπανω αποτι ειναι...εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ειναι θορυβωδης λιγο παραπανω αποσο πρεπει αλλα με κλειστα παραθυρα ολα πανε καλα...αν ειδα καλα με 6η και 2.500 εχεις καπου 120 χλμ/ωρα, αντε λιγο παραπανω, αρα μαλλον και μια καλη καταναλωση ειναι εφικτη!
το καλο σε αυτο το αμαξι ειναι οτι εχει οντως καλο τιμονι...πολυ αμεσο, βαρυ οσο πρεπει, το νιωθεις το μινι να παταει καλα αλλα και να ειναι ετοιμο να αλλαξει κατευθυνση σε χρονο dt...βεβαια δεν ειναι μονο το τιμονι που τα κανει ολα αυτα αλλα γενικα θα πρεπει να αποδοθουν ευσημα...
η αναρτηση που ειχε το τεστ ντραιβ παιρνει 6/10 για ελληνικους δρομους...αν βρεις καλο οδοστρωμα εισαι οκ, αν δεν βρεις και βρεις χαραδρες η λοφακια τη πηδηξες....σε κανει να αναρωτιεσαι πως θα στριβε αυτο το αυτοκινητο αν ειχε μια μαλακη αναρτηση...θα το κανε η οχι? στο ελαντα παντως πολυ θα το σκεφτομουν να συμβιωσω με αυτο...
μεσα τα πραγματα ειναι γνωστα απο τις φωτογραφιες...χτυπωντας λιγο τα πλαστικα σε ορισμενα σημεια μπορω να πω οτι εχει σε μερικα σημεια καλυτερα πλαστικα απο την 116 που ειχε στην εκθεση....αλλου τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα...οι χωροι ειναι οκ για 4 ατομα χωρις τους 2...ο κλιματισμος δυνατος...το ηχοσυστημα οπτικα σε δυσκολευει αλλα ειναι οκ εχοντας ομως κατι κουμπια απο super nintendo...
το dsc αναβε συχνα πυκνα, ισως τα λαστιχα να χαν θεμα, οποτε το βγαλα... παω να παρω μια δεξια αλλα βρηκε πανω σε μια ανωμαλια που να πω την αληθεια δε μου φανηκε τοσο μεγαλη και καταληξαμε κανα 2 μετρα πιο εκει απο οπου περιμενα κανοντας και ενα κρακμπαμ... οποτε electronics on για μας που δε το ξερουμε και πολυ...
εκεινο το κωλοφλας δε το συνηθισα με τπτ και μου σπασε τα @@....και ο επιλογες θα μπορουσε να μην ειναι εκεινο το ματζαφλερι αλλα κατι πιο βολικο και πιο μαλακο..και καμια αναρτηση πιο μαλακη...
overall νομιζω οτι θα πρεπει να γουσταρεις το σχεδιο...αν το γουσταρεις κατι γινεται..στα 22 χιλιαρικα εμενα μου φαινεται ακριβο...
υγ. επρεπε να χα κανει τεστ ντραιβ τοτε στο ανατολια με το cooper s...αν και κεινο στα τοσα λεφτα και με το ιδιο πανω κατω εσωτερικο δε ξερω...